2010. április 3. szombat

ápr. 3
0:09
Real Madrid: a „blancók" leszerződtették a holland Barca-legenda fiát (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata egy katalán játékossal erősítette meg keretét: a „blancók" leszerződtették John Neeskenst, a legendás '70-es évekbeli holland válogatott Johan Neeskenst 16 éves fiát.
ápr. 3
0:27
Real Madrid: a „blancók" szerződtették a holland Barca-legenda fiát (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata katalán játékossal erősítette meg keretét: a „blancók" szerződtették John Neeskenst, a hetvenes évekbeli holland válogatott Johan Neeskens 16 éves fiát.
ápr. 3
0:45
NBA: a szezonban már nem játszhat a Memphis spanyol világbajnoka (She)
Nagy valószínűség szerint véget ért az idény Marc Gasol számára, a Memphis Grizzlies spanyol légiósa a Dallas Mavericks elleni találkozó harmadik negyedében Brendan Haywooddal ütközött.
ápr. 3
1:03
Hollandia: Fehér Csaba sérülés miatt kihagyhatja a Feyenoord elleni bajnokit (She)
Térdsérülése miatt nem játszhat a Feyenoord elleni vasárnapi bajnokin Fehér Csaba, a NAC Breda labdarúgócsapatának magyar légiósa. Erről az együttes vezetőedzője, Robert Maaskant nyilatkozott a klub honlapján.
ápr. 3
2:33
Ő doppingolja Jenson Buttont (Blikk)
SEPANG – Még csak nem is titkolja Jenson Button (30), hogy „doppingszer" repíti a tegnap kez dődött malajziai Forma–1-es versenyhétvégén. Sőt azt is bevallotta, a legtöbb futamon a különleges teljesítményfokozó segíti, még a tavalyi világbajnoki címét és az egy héttel ezelőtti ausztráliai győzelmét is neki tulajdonítja.
ápr. 3
2:37
Első idei sikerére készül a Diósgyőr (Blikk)
MISKOLC – Újabb sorsdöntő mérkőzésre készül az NB I-ben a Diósgyőr focicsapata. Az NB I-ben sereghajtó miskolciak a 21. fordulóban a Vasas otthonában lépnek pályára abban a reményben, hogy megszerzik első tavaszi győzelmüket.
ápr. 3
2:51
Előnyt szereztek Gera Zoltánék (Blikk)
ápr. 3
7:03
Jégkorong: A magyar csapat divizió I-es vb egyik favoritja - Pysz (She)
A magyar és a házigazda szlovén csapatot tartja favoritnak az április 17-én kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságon Wiktor Pysz lengyel szövetségi kapitány.
ápr. 3
7:39
NBA: Ginóbili 43 pontjával győzött a Spurs, nyert a Cavs és a Lakers is (She)
A 43 pontos Manu Ginóbili vezérletével a San Antonio Spurs hazai pályán legyőzte az Orlando Magicet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 152. játéknapján. A Cleveland az Atlantát, míg a Los Angeles Lakers a Utah Jazzt verte meg. A Houston hosszabbítás után nyert Bostonban.
ápr. 3
8:03
Boksznagypapák háborúja a ringben (Behaviour)
A bokszot kedvelők nagy napja lesz hétvégén, amikor 17 év után ismét összecsap egymással a profi ökölvívás két élő legendája, a 45 éves Bernard Hopkins és a 41 éves Roy Jones Jr. Kettejük első meccsét simán nyerte Jones, és a Hóhér azóta várt, hogy bosszút állhasson legyőzőjén. A két öreg mindenesetre már egy ideje osztja egymást, még azt is megkockáztathatjuk, hogy a ma este Manchesterben szintén…
ápr. 3
8:05
Petryt bosszúból bundázással gyanúsítják (Behaviour)
A Radikal című török újság pénteki száma szerint Petry Zsolt, a magyar válogatott kapusa az 1995-ös Európa-bajnoki selejtező előtt 25 ezer dollárt kapott azért, hogy rossz védéseivel elősegítse a törökök győzelmét. A lap a török parlamenti bizottság jegyzőkönyvét idézte, melyben Ilhan Cavcav, a Genclerbirligi elnöke állította, hogy a magyar kapus bundázott. Petry szerint egy szó sem igaz a vádból,…
ápr. 3
8:15
Jégkorong: A magyar csapat a divízió I-es vb egyik favoritja - Pysz (She)
A magyar és a házigazda szlovén csapatot tartja favoritnak az április 17-én kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságon Wiktor Pysz lengyel szövetségi kapitány.
ápr. 3
8:17
F1: Webber a leggyorsabb, Hamilton a második a mai szabadedzésen (She)
A Formula–1-es Malajziai Nagydíj harmadik szabadedzésén jó ideig a tegnap is remeklő brit Lewis Hamilton vezetett, de végül megelőzte őt az ausztrál Mark Webber a Red Bullal, míg a harmadik helyen a szintén Red Bullal versenyző német Sebastian Vettel végzett.
ápr. 3
8:21
Igaly Diána az idén sem versenyez (Behaviour)
Igaly Diána, Athén skeetlövő olimpiai bajnoka lőtér- és egészségügyi gondjai miatt - a tavalyi évhez hasonlóan - az idén sem versenyez. "Visszavonultam erre az évre - nyilatkozta az ötkarikás arany- és bronzérme (2000, Sydney) mellett két világbajnoki győzelemmel büszkélkedő koronglövő.
ápr. 3
8:51
NFL: töltött fegyverrel szállt volna repülőre Shaun Rogers - letartóztatták (She)
Töltött 45-ös kaliberű fegyverrel szeretett volna repülőre szállni és ezért letartóztatták Shaun Rogerst, a Cleveland Browns kiváló amerikaifutballistáját.
ápr. 3
9:27
NFL: töltött fegyverrel ült volna repülőre Shaun Rogers - letartóztatták (She)
Töltött, 45-ös kaliberű fegyverrel szeretett volna repülőre szállni, ezért letartóztatták Shaun Rogerst, a Cleveland Browns kiváló amerikaifutballistáját.
ápr. 3
9:45
Serie A: Vieri feljelentette az Intert, visszavonatná a 2006-os aranyat (She)
Christian Vieri feljelentést tett az Olasz Labdarúgó-szövetségnél, kérve korábbi klubja, az Internazionale 2006-os – a bundabotrány miatt zöldasztalnál megnyert – bajnoki aranyérmének visszavonását.
ápr. 3
10:03
Premier League: Mancini elfogadja a szövetség ítéletét, bármi is legyen az (She)
Bárhogy is dönt a következő héten Roberto Mancini ügyében az Angol Labdarúgó-szövetség (FA), a Manchester City menedzsere ígéri, elfogadja az ítéletet.
ápr. 3
10:05
NBA: Kobe Bryant további három évre aláírt a Los Angeles Lakershez (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati konferenciáját vezető Los Angeles Lakers további három évre „magához láncolta” első számú játékosát, Kobe Bryantet.
ápr. 3
10:39
Olaszország: volt lyoni gólvágó a Napoli kívánságlistáján (She)
A Napoli élénken érdeklődik a brazil Fred iránt, aki 2005 és 2009 között a Lyont erősítette, jelenleg pedig a Fluminense játékosa.
ápr. 3
10:45
F1 - Webber rajtol első helyen a Malajziai Nagydíjon (Behaviour)
A Forma-1-es Malajziai Nagydíj időmérő edzésén sorban estek ki a nagy nevek az esőnek köszönhetően. Végül nagy meglepetést okozva Mark Webber fölényesen nyerte az utolsó fordulót Szepangban, így ő indul az élről a világbajnoki sorozat harmadik versenyén.
ápr. 3
10:57
NHL: szétlövéses sikerével a rájátszásba jutott a Canucks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 161. játéknapján a Vancouver Canucks kiváló meccsen szétlövéssel győzött 5–4-re Anaheimben, ezzel biztosította a helyét a rájátszásban. A Devils otthon kapott ki a Chicagótól, a San Jose idegenben verte meg a Minnesotát.
ápr. 3
10:57
Szenved a Boston, 60 győzelemnél tart a Cleveland (Metropol)
A 2008-as bajnok Boston Celtics hazai pályán kikapott a Houston Rocketstől, s ezzel sorozatban harmadik vereségét szenvedte el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), pénteken.
ápr. 3
11:15
F1: megszakították az edzést, a McLarenek és a Ferrarik már kiestek (She)
Eső miatt megszakították a Malajziai Nagydíj időmérő edzését. Az edzés első szakaszából a tréninget eltaktikázó, a boxból későn kijövő két Ferrari (Fernando Alonso és Felipe Massa), illetve a McLarennel versenyző Lewis Hamilton nem jutott tovább.
ápr. 3
11:33
F1: Mark Webber hatalmas fölénnyel végzett az élen (She)
Az ausztrál Mark Webber hatalmas fölénnyel, több mint 1.3 másodperccel a második Nico Rosberg előtt végzett az élen a Malajziai Nagydíj időmérő edzésén. A kvalifikáció nagy részében a pilótáknak meg kellett küzdeniük a hol hevesebb, hol enyhébb esővel, amely miatt a két Ferrari (Felipe Massa és Fernando Alonso), valamint a két McLaren (Lewis Hamilton és Jenson Button) is csak a vert mezőnyben…
ápr. 3
11:33
Alonso, Hamilton és Massa az első körben elbukott (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája indulhat az élről vasárnap, a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, a világbajnoki sorozat harmadik versenyén.
ápr. 3
11:51
Malajziai Nagydíj: elszálltak a sztárpilóták az időmérőn (Infostart)
A hatalmas felhőszakadás miatt a két McLaren-pilóta, a címvédő Jenson Button és Lewis Hamilton, valamint a két ferraris, Fernando Alonso és Felipe Massa sem vehetett részt az időmérő edzés második szakaszában, így csak a mezőny második feléből rajtolhatnak a holnapi a Formula-1-es Malajziai Nagydíjon. Az élről az ausztrál Mark Webber Vettel indulhat.
ápr. 3
11:51
Soproni Liga: kedden lesz új időpontja a Nyíregyháza-Debrecen bajnokinak (She)
A péntek este a villanyvilágítás hibája miatt elmaradt Nyíregyháza Spartacus–Debreceni VSC-TEVA bajnoki mérkőzés ügyében a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kedden délelőtt 11 órakor ül össze, és versenyügyi eljárás keretében jelöli ki a találkozó új időpontját.
ápr. 3
11:57
Bocsánatot kért a kiállított Babel (Behaviour)
Az Atlético Madrid egyedüli csapatként nem szenvedett idegenben vereséget a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőinek első felvonásán. A madridiak a spanyol testvérharcot zárták 2-2-es döntetlennel Valenciában, a másik három helyszínen 2-1-re nyertek a vendéglátók.
ápr. 3
12:09
F1: Webber maga is meglepődött, hogy az élen zárta az időmérőt (She)
Amint arról beszámoltunk, Mark Webber volt a leggyorsabb a Malajziai Nagydíj időmérő edzésén. Az ausztrál pilóta az edzés után elmondta, saját magának is meglepetést szerzett.
ápr. 3
12:27
Jégkorong: Oscar Ackeström újabb egy évre írt alá Fehérváron (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 meghosszabbította szerződését az idén 38. életévét betöltő svéd védőjével, Oscar Ackeströmmel.
ápr. 3
13:21
Atlétika: egy amerikaifutballista futotta a világ idei legjobbját 100-on (She)
A Florida Egyetem amerikaifutball-csapatának kiváló futójátékosa, Jeffery Demps 10.11 mp-cel, a világ idei legjobbjával nyerte meg a férfi 100 métert a Gainesville-ben rendezett atlétikai viadalon.
ápr. 3
13:23
Ligue 1: a Portsmouth csődje miatt bajba került a Lens is (She)
A francia labdarúgóklubok pénzügyi helyzetét felügyelő DNCG berendelte a Lens vezetőit, miután gazdálkodását nyugtalanítónak találja – adta hírül a L'Équipe.
ápr. 3
13:39
Amerikaifutballistáé az idei legjobb 100 m (Metropol)
A Florida Egyetem amerikaifutball-csapatának kiváló futójátékosa, Jeffery Demps 10.11 mp-cel, a világ idei legjobbjával nyerte meg a férfi 100 métert a Gainesville-ben rendezett atlétikai viadalon. A 20 éves Demps a jamaicai Nesta Carter januárban elért 10.15 mp-es ranglistavezető-idejét adta át a múltnak.
ápr. 3
13:57
Premier League: Manchester United-Chelsea élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának csúcsrangadója, a Manchester United–Chelsea mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
ápr. 3
14:51
FTC: Dragóner megsérült, pontos diagnózis csak vasárnap várható (She)
Edzés közben megsérült a Soproni Ligában szereplő Ferencváros 28-szoros válogatott védője, Dragóner Attila – tudatta a 100% Fradi.
ápr. 3
15:09
Soproni Liga: négy délutáni mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Szombat délután 15 órai kezdettel négy mérkőzést rendeznek a Soproni Liga 21. fordulójában. A Haladás–Újpest, a KTE-Ereco–Pápa, a Honvéd–Győr és a Paks–MTK találkozót élőben követheti szöveges tudósításaink segítségével!
ápr. 3
15:27
Vitorlázás: Wossaláék kilenc ponttal állnak az élen az első nap után (She)
Az olaszországi Castiglione della Pescaiában rendezett vitorlásversennyel kezdetét vette az idei küzdelem a soling hajóosztályban. Az első megmérettetésen az utolsó napi futamok előtt a Wossala, Vezér, Németh összetételű Audi Sailing Team kilenc ponttal az első helyen áll.
ápr. 3
15:29
Női vízilabda ob I: a Dunaújváros biztos hazai sikerrel kezdte a rájátszást (She)
Az élvonalbeli női vízilabda-bajnokság felsőházi (1–4.) rájátszásának első fordulójában a Dunaújváros hazai környezetben könnyedén nyert az Újpest ellen. A vendégek az első félidőben még gólt sem dobtak, a harmadik negyedben ellenben kétszer is betaláltak, viszont közben kaptak nyolcat.
ápr. 3
16:21
A Chelsea élre ugrott a MU legyőzésével (Metropol)
A Chelsea 2-1-re győzött a Manchester United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati nyitómérkőzésén, ezzel megelőzte riválisát a tabella élén.
ápr. 3
16:57
Vívás: magyar bronzérem született a világbajnokságon a kadetteknél női tőrben (She)
Lupkovics Dóra bronzérmet szerzett a kadett korú női tőrözők versenyében az azerbajdzsáni korosztályos vívó-világbajnokságon.
ápr. 3
16:59
Videó: íme, az MU-Chelsea góljai Joe Cole remek sarkazásával (She)
A Chelsea 2–1-re legyőzte a Manchester Unitedet az angol bajnokság 33. fordulójának rangadóján, a mérkőzés egy szemet gyönyörködtető (Joe Cole sarkazása) és két vitatható (Didier Drogba és Federico Macheda találata) gólt hozott. A jeleneteket ön is megtekintheti videóinkon!
ápr. 3
17:15
Premier League: a kékek nyerték a szuperrangadót (Infostart)
A Chelsea 2-1-re győzött a Manchester United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
ápr. 3
17:15
Serie A: az Inter, a Milan és a Roma is begyűjtötte a három pontot (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 32. fordulójában a bajnoki címre hajtó csapatok egyike sem botlott meg. Az Inter a Bolognát, a Milan a Cagliarit, míg a Roma a Koman Vladimir nélkül felálló Barit verte meg.
ápr. 3
17:33
Bundesliga: emberhátrányban nyert rangadót a Bayern, és vezet (She)
Hiába játszott több mint egy félidőt emberhátrányban a Bayern München, így is elhozta a három pontot a Schalke otthonából, ezzel át is vette a vezetést vetélytársától a német labdarúgó-bajnokság élvonalában. A bajorok az első félidő derekán alig több, mint egy perc alatt szereztek két gólt, amire az eddigi listavezetőnek csak egy válaszlépése volt. A 29. forduló délutáni mérkőzésein érdekelt…
ápr. 3
17:33
Nem született gól a Bozsik Stadionban (Metropol)
A Győr gólnélküli döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának szombati mérkőzésén. Szombathelyen is kikapott az Újpest. Pakson nyert az MTK. Nem bírt egymással a Kecskemét és a Pápa. A Fradi nem bírt a Kaposvárral. A Vasas verte a sereghajtót.
ápr. 3
17:51
Férfi kosárlabda NB I: az Atomerőmű 63 ponttal nyert rangadót (She)
Elszenvedte második vereségét a férfi kosárlabda-bajnokságban a Zalaegerszeg együttese, miután 63–54-re kikapott az Atomerőmű otthonában. Az alapszakaszt már megnyerő ZTE egyik negyedben sem jutott húsz pont fölé.
ápr. 3
17:51
Nyert az Inter, a Roma és a Milan is (Metropol)
Mindhárom dobogós csapat, azaz a bajnoki címért viaskodó Internazionale, AS Roma és AC Milan is győzött az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 3
17:53
Videó: Huntelaar bombagólja és a Milan sikere a Cagliari ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Milan idegenben 3–2-re győzte le a Cagliarit az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 32. fordulójában. A mérkőzés összefoglalóját – benne Klaas-Jan Huntelaar léc alá lőtt bombagólját – megtekintheti az alábbi videón.
ápr. 3
17:55
Videó: nézze meg Vucsinics Bari elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az AS Roma a Koman Vladimir nélkül felálló Barit 1–0-ra verte meg az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 32. fordulójában. Most megmutatjuk a győztes gólt videón!

Keresés