2010. április 6. kedd

ápr. 6
0:06
Portugália: a Naval otthonában sem botlott meg az éllovas Benfica (She)
Nem hibázott a Benfica a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. Igaz, az éllovas gyengén kezdett a Naval vendégeként, hamar kétgólos hátrányba került, de végül négy gólt szerezve begyűjtötte a három pontot.
ápr. 6
3:24
Sporttörténelmet írna a CSZKA Moszkva (Blikk)
ápr. 6
6:45
Clisters mama jobb volt, mint valaha (Behaviour)
Egy óra sem kellett a nemrég visszatért belga sztárnak, hogy a miami torna döntőjében lesöpörje a pályáról a korábbi többszörös győztes Venus Williamset.
ápr. 6
7:00
Portugália: Deco szerint a válogatott a vb-n a csúcsra érhet (She)
Deco szerint a portugál labdarúgó-válogatott bármelyik riválisát képes legyőzni, és akár a csúcsra is eljuthat a nyári világbajnokságon, a Dél-afrikai Köztársaságban.
ápr. 6
7:03
Élre állt a Bayern (Behaviour)
A forduló rangadóját Gelsenkirchenben játszotta egymással a tabella éllovasa, a Schalke és üldözője, a Bayern München.
ápr. 6
7:05
A sötétség uralma (Behaviour)
A reflektorok meghibásodása miatt elmaradt a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában a kelet-magyarországi rangadónak nevezett Nyíregyháza-Debrecen találkozó.
ápr. 6
7:07
Kéz a kézben Húsvétoltak (Behaviour)
Még a locsolás előtt, de a következő nagy feladatok előtt történt: a női kézilabda válogatott kijutott az Európa-bajnokságra, a Veszprém pedig újabb lépést tett az áhított Final Four felé.
ápr. 6
7:18
NBA: Pippen és Malone is elfoglalja helyét a Hírességek Csarnokában (She)
Scottie Pippent és Karl Malone-t is beválasztották a kosárlabdázó Hírességek Csarnokába.
ápr. 6
7:20
NCAA: a Duke 71 ezer néző előtt szerezte meg a bajnoki címet (She)
Rendkívül szoros és kiélezett meccsen 61–59-re győzött a Duke Blue Devils a Butler Bulldogs ellen az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság (NCAA) hatalmas érdeklődéssel várt, 71 ezer néző előtt lejátszott döntőjében.
ápr. 6
8:48
Újabb magyar a Premier League-ben (Infostart)
Négy fordulóval a bajnokság vége előtt visszajutott az angol labdarúgó élvonalba a Newcastle United.
ápr. 6
8:48
Labdarúgás: nem engedélyezik a fejkendőt, Irán lemarad az ifjúsági olimpiáról (She)
Az iráni női labdarúgók nem szerepelhetnek az ifjúsági olimpián, mivel az iszlám előírásainak megfelelően viselt fejkendő ellentétes a FIFA öltözködési szabályzatával.
ápr. 6
8:50
NBA: megműtötték a Bucks kiváló centerét, másfél hónapig nem játszhat (She)
Másfél hónapig nem léphet pályára Andrew Bogut, a Milwaukee Bucks kosárlabdacsapatának kulcsembere. Az ausztrál centert két nappal a Phoenix elleni meccsen elszenvedett súlyos kézsérülései után megműtötték.
ápr. 6
8:52
Labdarúgás: a Bajnokok Ligája és a Ligakupa mai programja (She)
Két izgalmas mérkőzésre van kilátás a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: az Arsenal a Barcelona otthonában próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, míg az Internek Moszkvában a CSZKA játékosain kívül a Luzsnyiki Stadion műfüvével is meg kell küzdenie. A magyar Ligakupában az Újpest és a Ferencváros is pályára lép. Tekintse meg a keddi programot!
ápr. 6
8:54
Golf: Tiger Woods tagadja, hogy műtéte után doppingolt volna (She)
Tiger Woods a hétfői sajtótájékoztatón feltett egyik kérdésre válaszolva leszögezte, hogy 2008-as térdműtéte után semmilyen tiltott szert nem használt a gyorsabb gyógyulás érdekében.
ápr. 6
9:06
Megtizedelt csapatok csatája Barcelonában (Infostart)
Kedden két visszavágóval, az Arsenal barcelonai és az Internazionale moszkvai vendégjátékával folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntője.
ápr. 6
9:06
Valladolid: Jorge Alonso veszi át a csapatot Onésimo Sáncheztől (She)
A spanyol élvonalbeli Real Valladolid vezetősége menesztette Onésimo Sánchezt. Ideiglenesen Jorge Alonso ül le a kispadra a kiesés fenyegette lila-fehéreknél.
ápr. 6
9:08
Tenisz: Szela két játszmában jutott a houstoni torna második fordulójába (She)
A 442 500 dollár összdíjazású houstoni férfi tenisztorna első fordulójában az izraeli Dudi Szela, a szlovén Blaz Kavcic és az amerikai Wayne Odesnik is győzött aktuális ellenfele ellen.
ápr. 6
9:10
Öttusa-vk: az idei első érem megszerzése a cél Medwayben (She)
Csütörtöktől vasárnapig Medwayben rendezik meg az idei harmadik világkupát. A brit kisvárosban a férfiak selejtezőjével kezdődik a program, és hétvégén a nők döntőjével fejeződik be.
ápr. 6
9:42
Autósport: az F1-es pióták kisajátították a ranglista első három helyét (She)
A hétvégi Formula–1-es Malajziai Nagydíjat remek versenyzéssel megnyerő Sebastian Vettel megőrizte első helyét a pilóták nem hivatalos világranglistáján. Az F1-es versenyzők kisajátították maguknak a dobogót: a második helyen Jenson Button, a harmadikon Mark Webber található.
ápr. 6
10:18
Amikor a kommentátor elveszti a fonalat - videóval (Infostart)
A futballközvetítések egyik legviccesebb pillanatának lehettek szemtanúi a brit Sky Sports News csatorna nézői. A szombat délutáni bajnoki körkapcsolás során a sportcsatorna kommentátorának, Chris Kamarának fogalma sem volt arról, hogy a Portsmouth - Blackburn meccsen kiállítanak egy hazai játékost.
ápr. 6
10:18
Autósport: az F1-es pilóták kisajátították a ranglista első három helyét (She)
A hétvégi Formula–1-es Malajziai Nagydíjat remek versenyzéssel megnyerő Sebastian Vettel megőrizte első helyét a pilóták nem hivatalos világranglistáján. Az F1-es versenyzők kisajátították maguknak a dobogót: a második helyen Jenson Button, a harmadikon Mark Webber található.
ápr. 6
10:20
Labdarúgás: a máriapócsi edző megmentette kapusa életét (She)
A Nyírvasvári SE–Máriapócs LSC Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei II. osztály Díjözön-csoportjának vasárnapi összecsapásán szörnyű baleset történt. A hazai együttes végzett el szabadrúgást a máriapócsi térfélen, a középre érkező labdára Novák Zsolt, a vendégek kapusa mozdult ki, de két csapattársával ütközve olyan szerencsétlenül ért talajt, hogy tehetetlenül rogyott össze, majd mozdulatlanul terült el…
ápr. 6
10:36
Vb 2010: Gianluca Zambrotta kerettagságot kért Marcello Lippitől (She)
A Milan szélsőhátvédje, Gianluca Zambrotta a La7 olasz show-műsor vendége volt a napokban. A 2006-ban világbajnokságot nyert olasz együttes tagja arra kérte a szövetségi kapitányt, Marcello Lippit, hogy idén is válogassa be őt az utazó keretbe.
ápr. 6
10:38
Videó: Nolan ollózós gólt lőtt, a Newcastle United feljutott (She)
Mint arról beszámoltunk, a Newcastle United győzelemmel ünnepelte meg, hogy feljutott a Premier League-be. A „szarkák" a Sheffield Unitedet verték meg 2–1-re. A győztes gólt Kevin Nolan szerezte: a középpályás tíz méterről, nagyszerű mozdulattal, ollózva lőtt a vendégek kapujába. A látványos találatot megtekintheti az alábbi videón.
ápr. 6
11:12
Dortmund: Hajnalék csapatkapitánya számára véget érhet a szezon (She)
Elképzelhető, hogy a jelenlegi szezonban már nem léphet pályára a Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund csapatkapitánya, Sebastian Kehl.
ápr. 6
11:14
Vb 2010: Kamerun Szerbiával játszik utolsó felkészülési meccsén (She)
A kameruni labdarúgó-válogatott Szerbia ellen játssza a világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését.
ápr. 6
11:30
A Barcelonát kapta a Veszprém a BL-ben (Infostart)
A Veszprém Nagy László csapatával, a spanyol Barcelonával találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - derült ki a keddi bécsi sorsoláson.
ápr. 6
11:30
Férfi kézilabda BL: a Barcelona a Veszprém negyeddöntős ellenfele (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az MKB Veszprém a spanyol Barcelonával mérkőzhet meg.
ápr. 6
11:30
Sztrájkkal fenyegetőznek a spanyol labdarúgók (Metropol)
Az elmaradt fizetések miatt sztrájkkal fenyegetőznek Spanyolországban a profi futballisták. A labdarúgók szakszervezetének hétfő esti bejelentése szerint, ha a jelenleg is folyamatban lévő, az egyesületek és a spanyol szövetség között zajló egyeztetések nem zárulnak eredménnyel, akkor a következő hétvégére kiírt 33. fordulóban, április 16. és 19. között minden osztályban sztrájkra kerül sor.
ápr. 6
11:48
Az Old Traffordon a MU szezonja a tét (Metropol)
Amennyiben a Manchester United szerdán a Bayern München elleni labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján nem tudja kiharcolni a továbbjutást, könnyen "tragikussá" válhat a Vörös Ördögök szezonja.
ápr. 6
11:50
A Barcelonát kapta a Veszprém (Metropol)
Az MKB Veszprém Nagy László csapatával, a spanyol Barcelonával találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 6
12:06
Real Madrid: szinte biztos, hogy Kaká nélkül játsszák az el clásicót (She)
Valószínű, hogy a Real Madridnak brazil támadó középpályása, Kaká nélkül kell lejátszania a szombati, madridi „el clásicót”.
ápr. 6
12:24
Amatőr ökölvívás: teljes magyar csapat a Miniszterelnök Kupán (She)
A magyar ökölvívó-válogatott legjobbjaival utazik el kedden Törökországba, a kontinens egyik legrangosabb amatőr versenyére, a Miniszterelnök Kupára.
ápr. 6
12:26
Szinkronúszás: magyar ezüstérem a düsseldorfi nemzetközi versenyen (She)
A húsvétkor Düsseldorfban rendezett junior nemzetközi szinkronúszó versenyen a Czékus Eszter, Kiss Szofi, Czegle Szonja (tartalék) magyar páros 16 ország 172 versenyzője és 28 párosa között a 2. helyen végzett. 15 éves párosunk maga mögé utasította a nemzetközi szinten már kiemelkedő eredményekkel büszkélkedő kanadai, kazah és fehérorosz duókat.
ápr. 6
12:42
Férfi kézilabda BL: „Kemény, végletekig izgalmas párharc lesz” - Csoknyai (She)
Csoknyai István másodedző nem igazán örült annak, hogy a hétszeres bajnok (1991, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2005) Barcelona került az MKB Veszprém útjába a férfi kézilabda BL-ben.
ápr. 6
12:44
Vb 2010: Ruud van Nistelrooy ott lehet a világbajnokságon (She)
Két év szünet után a világbajnokságon térhet vissza a holland labdarúgó-válogatottba Ruud van Nistelrooy.
ápr. 6
13:00
Van Nistelrooy ott lehet a világbajnokságon (Metropol)
Két év szünet után a világbajnokságon térhet vissza a holland labdarúgó-válogatottba Ruud van Nistelrooy.
ápr. 6
13:18
Elviselhetetlen körülmények Újpesten? (Infostart)
A skót sajtó is cikkezik Willie McStay távozásáról Újpestről. A Daily Record egy forrásra hivatkozva azt írja, a skót tréner fantasztikus munkát végzett a csapatnál, de a pénzügyi gondok lehetetlenné tették a helyzetet. Kovács Zoltán, az Újpest sportigazgatója annyit közölt: az igaz, hogy vannak nehézségeik, de az nem, hogy hónapok óta nem utaltak fizetést.
ápr. 6
13:18
Brazília: Trezeguet szeretne Ronaldóval játszani, a Corinthians várja (She)
Brazil és olasz lapinformációk szerint elképzelhető, hogy David Trezeguet, a Juventus csatára Brazíliában folytatja a pályafutását. A csatár az egyik barátjának elmondta, hogy nagyon szeretne együtt játszani Ronaldóval, a Corinthians sportigazgatója pedig jelezte: a klub is szívesen látná.
ápr. 6
13:36
Afrikai BL: a címvédő Mazembe mali együttessel játszik a negyeddöntőért (She)
Az európai labdarúgó Bajnokok Ligája árnyékában kevés figyelem jut – főként az öreg kontinensen és a világ más égtájain – az afrikai BL-re, pedig kedden már a harmadik kör párosítását sorsolták ki.
ápr. 6
13:38
Európa-liga: Kassai Viktor vezeti Geráék Fulham elleni mérkőzését (She)
Az UEFA játékvezetői bizottsága Kassai Viktort jelölte a csütörtökön Németországban megrendezésre kerülő Wolsburg–Fulham Európa Liga-mérkőzés játékvezetőjének.
ápr. 6
13:40
Diósgyőr: holnap sajtótájékoztatót tartanak Tornyi jövőjéről (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a DVTK labdarúgócsapatánál holnap jelenthetik be hivatalosan, hogy Tornyi Barnabás marad-e az együttes vezetőedzője.
ápr. 6
13:54
Európa-liga: Kassai Viktor vezeti Geráék Wolfsburg elleni mérkőzését (She)
Az UEFA játékvezetői bizottsága Kassai Viktort jelölte a csütörtökön Németországban megrendezésre kerülő Wolfsburg–Fulham Európa Liga-mérkőzés játékvezetőjének.
ápr. 6
13:56
Atlétika: válogatóra kényszerül a világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva (She)
Az Orosz Atlétikai-szövetség az utóbbi időben mutatott gyengébb eredményei miatt nem nevezi automatikusan a nyári Európa-bajnokságra Jelena Iszinbajevát.
ápr. 6
13:58
Soproni Liga: április 20-án pótolják a Nyíregyháza-Debrecen mérkőzést (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának döntése értelmében április 20-án, kedden rendezik meg a Nyíregyháza Spartacus–Debreceni VSC-TEVA bajnoki mérkőzést. A találkozó 17 órakor kezdődik.
ápr. 6
14:12
Ferencváros: Dragóner lába nem törött el, és a bokaszalagok sem szakadtak (She)
A 100% Fradi információi szerint nem törött el az edzés közben megsérült Dragóner Attila lába, és a védő bokaszalagjai sem szakadtak el.
ápr. 6
14:12
Antonio Banderas Talmácsi ellen versenyezne (Metropol)
Saját istállóval száll versenybe a vasárnap rajtoló gyorsaságimotoros-világbajnokságon Antonio Banderas, spanyol színész.
ápr. 6
14:14
Atlétika: Caster Semenya júniusban tér vissza a pályára (She)
Caster Semenya, a dél-afrikaiak világbajnok atlétája bejelentette: a június 24-i, zaragozai viadalon tér vissza a pályára.
ápr. 6
14:14
Tiger Woods a rajongóit szeretné visszanyerni (Metropol)
A szurkolók szeretetének visszaszerzése a legfontosabb Tiger Woods számára - derült ki a szexbotránya miatt öt hónapot kihagyott sztárgolfozó hétfői sajtótájékoztatóján.
ápr. 6
14:15
Banderas ismét hódít, de ezúttal nem a vásznon (Behaviour)
Saját istállóval száll versenybe a vasárnap rajtoló gyorsaságimotoros-világbajnokságon Antonio Banderas, spanyol színész.

Keresés