2010. április 7. szerda

ápr. 7
0:24
Tenisz: Balázs Attilának várnia kell a bogotái égi áldás miatt (She)
Voltaképpen jó hír, hogy éljátékosunk, Balázs Attila a bogotái challengerversenyen magyar idő szerint immár szerdán egyesben és párosban is versenyben van még – és mégsem jó hír.
ápr. 7
1:00
Bajnokok Ligája: Wenger előrenéz, Guardiola az egész csapatot dicséri (She)
Arsene Wenger szerint az Arsenalnak mielőbb túl kell tennie magát a Bajnokok Ligájából való kiesésen, mivel a bajnokságban még fontos feladatok várnak rá.
ápr. 7
1:18
Tenisz: Aljona Bondarenko 2. kiemeltként az 1. körben búcsúzott (She)
A Ponte Vedra-i női tenisztornán már az első fordulóban kiesett a második kiemelt Aljona Bondarenko, akit a fehérorosz Olga Govorcova vert meg három szettben.
ápr. 7
2:12
Kucsera a jégen (Blikk)
BUDAPEST — Kucsera Gáboron (27) gyakorolták a jégkorong-válogatott tagjai a bodicseket. A kétszeres világbajnok kajakozó szívesen hódol a jeges sportágnak, klubtársaival minden télen és tavasszal hetente egy hokiedzésen is részt vesz.
ápr. 7
2:30
Mi a baj Schumival? (Blikk)
SEPANG ‒ Michael Schumacher (41) jelenti egyelőre a Forma–1 idei szezonjának negatív szenzációját. A hétszeres világbajnok három év szünet után tért vissza, ám a Mercedes GP-nél csak kudarcok érték. Schumi Bahreinben 6., Ausztráliában 10. lett, a vasárnapi, malajziai futamot be sem fejezte.
ápr. 7
2:34
Tornyit leváltják? (Blikk)
Válsághelyzet van a diósgyőri focicsapatnál! A miskolciak csapnivalóan szerepelnek a bajnokság élvonalában, s a 21. forduló után 13 ponttal a táblázat utolsó, 16. helyén szerénykednek. Hátrányuk már kilenc pont a még benn maradó helyen álló kispestiekhez képest.
ápr. 7
2:38
Berbatovtól várják a csodát (Blikk)
MANCHESTER — A müncheni 2-1-es vereségnél is nagyobb gondot jelent, hogy kivel pótolja Wayne Rooneyt (24) Sir Alex Ferguson (68), a Manchester United futballcsapatának menedzsere. A Vörös Ördögök csillaga a Bayern elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén sérült meg.
ápr. 7
2:48
Francia csata az elődöntőbe jutásért (Blikk)
BORDEAUX — Kétgólos hátrányt (1-3) akar ledolgozni a Girondins Bordeaux focicsapata a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az Olympique Lyonnal szemben.
ápr. 7
6:45
Legendás Hősök legendás útvonalon (Behaviour)
Az idén októberben ötödször rendezik meg a Legendás Hősök (Heroes Legend) elnevezésű autós-motoros terepversenyt, amelyet újra a hagyományos afrikai útvonalakon bonyolítanak le: Párizsból rajtol és Dakarban a Rózsaszínű tó partján fejeződik be.
ápr. 7
6:47
Pippen és Malone a kosaras Hírességek Csarnokában (Behaviour)
Scottie Pippent és Karl Malone-t is beválasztották a kosárlabdázó Hírességek Csarnokába.
ápr. 7
6:49
A szezonért meccsel ma a Manchester (Behaviour)
Nem egy szimpla BL-elődöntőbe jutás a tét a Manchester United számára a ma esti, Bayern München elleni negyeddöntős visszavágó előtt.
ápr. 7
7:00
Új mezszponzort talált a Juventus (Infostart)
Jövedelmező mezszponzori szerződést kötött kedden az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik helyén álló Juventus.
ápr. 7
7:00
Labdarúgás: Michel Salgado jövőre befejezi, legalábbis Európában (She)
Michel Salgado, a Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi védője jövőre befejezi pályafutását, és csak akkor folytatja, ha kedvező ajánlatot kap egy nem európai klubtól.
ápr. 7
7:02
NHL: a Washington ismét legyőzte a bajnokot, ezúttal 6-3-ra (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 165. játéknapján az idegenben játszó Washington Capitals 6–3-ra legyőzte a címvédő Pittsburgh Penguinst. Nyugaton az összes hely elkelt a rájátszásban, miután a Colorado Avalanche szétlövésben legyőzte a Vancouver Canuckst, így megszerezte a főcsoport nyolcadik helyét.
ápr. 7
7:36
NBA: a Milwaukee Bucks négy év után ismét ott lesz a rájátszásban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 155. játéknapján a Milwaukee Bucks 79–74-re győzött a Chicago Bulls vendégeként, ezzel négy év után ismét bejutott a rájátszásba. A Miami is ott lesz a playoffban.
ápr. 7
7:54
Kerékpár: Armstrong kihagyja az Amstel Gold Race-t (She)
A tervekkel ellentétben mégsem indul az április 18-i Amstel Gold Race kerékpárversenyen az amerikai Lance Armstrong, hogy többet edzhessen, illetve több időt tölthessen családjával.
ápr. 7
8:48
Tenisz: Lleyton Hewitt felépült, és újra trófeákért küzd (She)
„Nagyon keményen megdolgoztam a visszatérésért, most úgy ütöm meg a labdát, mint még soha.” Aki valaha látta játszani a tízhetes kihagyás után a fenti szavakkal visszatérő Lleyton Hewittot, nem nagyon kételkedhet az általa mondottakban. Mármint abban, hogy a mérkőzésein is mindig az utolsó leheletéig küzdő, 29 éves ausztrál teniszező mindent megtett azért, hogy mihamarabb újra a pályán legyen.
ápr. 7
8:50
Bajnokok Ligája: Messi szerint jó úton vannak a címvédés felé (She)
A tegnap esti Barcelona–Arsenal (4–1) Bajnokok Ligája-mérkőzés hőse a katalánok szuperklasszisa, Lionel Messi volt, az argentin támadó négy gólt lőtt a londoniaknak. A Barca ezzel már az elődöntőben van, ahol az Interrel találkozik.
ápr. 7
9:06
Bajnokok Ligája: Messi fantasztikus volt, ő a világ legjobbja - Almunia (She)
Tegnapi ellenfele, az Arsenal kapuját őrző Manuel Almunia is szuperlatívuszokban beszélt a Barca 4–1-es győzelmével végződő BL-meccs után Lionel Messiről.
ápr. 7
9:42
Messi: Nem olyan fontos, amit tettem - videó (Infostart)
Lionel Messi varázslatától hangos a világsajtó a kedd esti Barcelona-Arsenal BL-mérkőzés után. Az argentin aranylabdást dicsérte mindkét edző, Arsene Wenger nem fukarkodott a dicsérettel, a világ legjobbjának nevezte a négy gólos támadót. Messi ugyanakkor szerény maradt, és az egész csapat teljesítményét emelte ki.
ápr. 7
9:42
Bajnokok Ligája: Messi egy PlayStation-figura - Wenger (She)
Arsene Wengert is elbűvölte Lionel Messi játéktudása: az Arsenal menedzsere tökéletességre teremtett számítógépes-játékfiguraként jellemezte a katalánok argentin csatárát, aki négyszer talált be a kapuba a kedd esti Barcelona–Arsenal (4–1) labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőn.
ápr. 7
10:00
Overdose áldott állapotba került és mutogatta magát (Infostart)
Mikóczy Zoltán háromnapos hoppegarteni ünneplés végeztével nyilatkozott a PannoniaOverdose.hu-nak. Születésnap, négyezer csokitojás, felvezetés tízezer látogató előtt, Brandenburg miniszterelnöke és egy ferences rendi szerzetes, aki a húsvéti misét Overdose miatt bliccelte el.
ápr. 7
10:00
Tatabánya: egyhónapos pihenő vár a hétvégén megsérült Némethre (She)
Részleges combizomrost-szakadást szenvedett Németh Viktor, és várhatóan egy hónapig nem léphet pályára.
ápr. 7
10:02
Labdarúgás: a Bajnokok Ligája és a Ligakupa szerdai programja (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján szerdán a Manchester United a Bayern München ellen próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, míg a franciák párharcát ezúttal Bordeaux-ban játsszák. A Ligakupában pályára lép a Soproni Liga jelenlegi első két helyezettje, a Videoton és a DVSC-TEVA.
ápr. 7
10:21
Messié a hatodik mesternégyes (Behaviour)
A címvédő Barcelona keddi 4-1-es diadala során a katalánok góljait szerző Lionel Messi érte el a Bajnokok Ligája 1992 óta íródó történetének hatodik mesternégyesét.
ápr. 7
11:12
Férfi kézilabda: hivatalossá vált, hogy Császár a Veszprémben folytatja (She)
Hajnal Csaba, az MKB Veszprém ügyvezetője a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Császár Gábor a nyártól a veszprémi csapatban folytatja pályafutását.
ápr. 7
11:30
Nagyon rossz állapotban van a világhírű sportoló (Infostart)
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong betegség miatt kénytelen volt feladni szerdán a Nyugat-Franciaországban zajló országúti kerékpáros versenyt.
ápr. 7
11:30
Armstrong legyengült (Metropol)
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong betegség miatt kénytelen volt feladni szerdán a Nyugat-Franciaországban zajló országúti kerékpáros versenyt.
ápr. 7
11:32
Messié a hatodik mesternégyes (Metropol)
A címvédő Barcelona keddi 4-1-es diadala során a katalánok góljait szerző Lionel Messi érte el a Bajnokok Ligája 1992 óta íródó történetének hatodik mesternégyesét.
ápr. 7
11:48
Kerékpár: Armstrong betegség miatt feladta a sarthe-i körversenyt (She)
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong betegség miatt kénytelen volt feladni szerdán a Nyugat-Franciaországban zajló országúti kerékpáros versenyt.
ápr. 7
11:50
Brazília: elöntötte a víz a legendás Maracaná Stadiont (She)
A brazíliai Rio de Janeiro környékét sújtó, csaknem száz emberéletet követelő özönvízszerű esőzés nem kímélte a legendás Maracaná Stadiont sem: a víz nemcsak a játékteret, hanem az öltözőket is elöntötte.
ápr. 7
11:52
Bajnokok Ligája: fejenként százezer euró a lyoni prémium (She)
Ha a Lyon sikerrel veszi a labdarúgó Bajnokok Ligája ma esti negyeddöntő-visszavágóját a Bordeaux ellen, akkor mindegyik játékosa százezer euróval gazdagodik – jelentette a France Football.
ápr. 7
12:06
Roma: közel az új megállapodás Taddei-jel és Júlio Sérgióval (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Roma közel áll ahhoz, hogy két brazil játékosa – Júlio Sérgio és Rodrigo Taddei – szerződését megújítsa.
ápr. 7
12:08
Bulgária: az évszázad edzője visszatér a CSZKA Szófiához (She)
Még nem tudni pontosan, mi lesz a titulusa, de biztossá vált, hogy Dimitar Penev visszatér a bolgár élvonalban szereplő CSZKA Szófia labdarúgócsapatához.
ápr. 7
12:42
Labdarúgás: lemondott a zambiai válogatott francia kapitánya (She)
Két hónappal szerződésének lejárta előtt lemondott posztjáról a zambiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Hervé Renard.
ápr. 7
13:00
Válogatott irányítót vett a Veszprém (Infostart)
Nyártól a Veszprém kézilabda-csapatánál folytatja pályafutását Császár Gábor, a magyar válogatott irányítója.
ápr. 7
13:18
Jégkorong: a kapitány még nem döntötte el, ki lesz a két kapus a vb-n (She)
A vancouveri olimpián tizedik norvég, valamint az osztrák csapat lesz a magyar jégkorong-válogatott ellenfele a hétvégi Pannon Hoki Gálán, amelyet az április 17-én rajtoló ljubljanai divízió I-es világbajnokság főpróbájának tart Ted Sator szövetségi kapitány.
ápr. 7
13:20
Póker: újabb őrült fogadás, önkéntes száműzetés a WSOP-ig (She)
Jeff Madsen ezúttal is újabb őrült fogadásával került a középpontba, az amerikai pókeres Izraelbe költözik.
ápr. 7
13:54
Férfi röplabda: kezdődik a dunaújvárosi junior Eb-selejtező (She)
A magyar férfi junior röplabda-válogatott április 7. és 11. között hazai pályán, Dunaújvárosban szerepel az Európa-bajnoki selejtező D-csoportjában.
ápr. 7
13:56
Vb 2010: a házigazdák kapusa megsérült, kihagyja a nyári tornát (She)
Kihagyja a hazai rendezésű világbajnokságot a dél-afrikai labdarúgó-válogatott második számú kapusa, Emile Baron.
ápr. 7
14:12
Rooney nélkül kell megmentenie szezonját a Man Unitednek (Infostart)
Amennyiben a Manchester United szerdán a Bayern München elleni labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján nem tudja kiharcolni a továbbjutást, könnyen "tragikussá" válhat a Vörös Ördögök szezonja.
ápr. 7
14:12
Genoa: Suazo egy hónapra kidőlt, de a vb-re mehet (She)
Újabb rossz hír a hullámvölgybe került Genoának: az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub egy hónapig nem számíthat a hétvégén sérülést szenvedő David Suazóra.
ápr. 7
14:15
Mocsai napok óta érezte (Behaviour)
A legvadabb ellenfelet ugyan elkerülte, mégsem mondható, hogy Mocsai Lajos habkönnyű tavasz elé néz: az MKB Veszprémnek a BL-negyeddöntőben a Nagy Lászlóval felálló Barcelona jutott. Az öt évvel ezelőtt Bajnokok Ligáját nyert katalán gárdát legutóbbi találkozásukkor kiverte a sorozatból a Veszprém, most hasonló bravúrt kellene elővezetni.
ápr. 7
14:30
Küzdősport: Európa legnagyobb gáláját rendezik áprilisban Budapesten (She)
Európa legnagyobb küzdősportgálája, az It's Showtime az idén is látható lesz Budapesten: a harcművészeti sorozat magyarországi állomásának a SYMA Sport- és Rendezvényközpont ad otthont április 17-én.
ápr. 7
14:33
It's Showtime! - A legkeményebb bunyósok Budapesten (Behaviour)
Európa legnagyobb küzdősportgálája, az It's Showtime az idén is látható lesz Budapesten: a harcművészeti sorozat magyarországi állomásának a SYMA Sport- és Rendezvényközpont ad otthont április 17-én.
ápr. 7
14:35
Szuper nélkül mi lesz? (Behaviour)
A vancouveri olimpián tizedik norvég együttes, valamint az osztrák csapat lesz a magyar jégkorong-válogatott hétvégi ellenfele a Pannon Hoki Gálán, amelyet az április 17-én rajtoló, ljubljanai divízió I-es világbajnokság főpróbájának tart Ted Sator szövetségi kapitány.
ápr. 7
14:37
Geráéknak a döntetlen is elég (Behaviour)
A Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham csütörtök este kedvező helyzetből, 2-1-es előny birtokában kezdheti meg a német bajnoki címvédő VfL Wolfsburg elleni negyeddöntős visszavágóját a labdarúgó Európa Ligában.
ápr. 7
14:48
Győri ETO: a lábtörést szenvedő Ahjupera újra a csapattal edzett (She)
Szerda délelőtt régen látott arc jelent meg a Győri ETO labdarúgócsapatának edzésén, visszatért ugyanis Észtországból Jarmo Ahjupera, aki egy évvel ezelőtt szenvedett szárkapocs- és sípcsonttörést, amely miatt januárban újabb műtétet hajtottak végre rajta hazájában – olvasható a győri klub honlapján.
ápr. 7
15:06
MLSZ: görög fiatalok „szállták meg” a telki edzőcentrumot (She)
Csaknem 100 fős görög küldöttség „szállta meg” Telkiben az MLSZ edzőcentrumát: a Prometeusz Larissza legjobb 13-17 éves labdarúgói kedden érkeztek, és mától három napon keresztül 12 meccset játszanak a Budapest Honvéd, a Vasas, a Budakeszi Labdarúgó Akadémia és a Pest Megyei Labdarúgó-szövetség hasonló korú játékosokból összeállított válogatottjaival – olvasható az MLSZ honlapján.
ápr. 7
15:08
DVTK: már nem Tornyi Barnabás a csapat vezetőedzője (She)
A Diósgyőr csapatát irányító Tornyi Barnabás kedden este felajánlotta lemondását, amit szerdán Nagy Béla ügyvezető igazgató elfogadott, így már nem az 56 éves szakember a DVTK vezetőedzője.

Keresés