2010. április 22. csütörtök

ápr. 22
0:12
BL - Egygólos előny a Bayernnél (Metropol)
A Bayern München hazai pályán egygólos győzelmet aratott szerdán az Olympique Lyon felett a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 22
3:15
Beckham: Az alkohol kismértékben gyógyszer! (Blikk)
LOS ANGELES — Ejnye, ejnye, David Beckham (34)! Így mutat példát a fiataloknak egy igazi sportember? A Los Angeles Galaxy AC Milannak kölcsönadott angol labdarúgósztárja, aki Achilles-ín-szakadása miatt az Egyesült Államokban lábadozik, békésen elterülve sörözgetett a lelátón a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának magyar idő szerint szerda hajnali mérkőzésén.
ápr. 22
6:48
Meghalt Samaranch (Behaviour)
Nyolcvankilenc éves korában, szerdán elhunyt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábbi elnöke.
ápr. 22
6:50
Geráék az EL-döntőre hajtanak (Behaviour)
Noha a Bajnokok Ligájában - az elmúlt évek szokásaitól eltérően - egyetlen angol együttes sincs a négy között, a kontinens második számú klubsorozatának, az Európa Ligának az elődöntőjében ott van a Fulham és a Liverpool is.
ápr. 22
7:09
NBA: a Spurs nyert Dallasban, másodszor is győzött az Orlando (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában a Dallas–San Antonio és az Orlando–Charlotte párharcban is lejátszották a második mérkőzést. Előbbi találkozón meglepetésre fölényes sikert aratott a vendég Spurs, így egyenlített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban, a Magic viszont másodszor is nyert a Bobcats ellen.
ápr. 22
7:24
Két piros, egy gól - előny a Bayernnél (Behaviour)
A Bayern München hazai pályán egygólos győzelmet aratott szerdán az Olympique Lyon felett a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 22
8:39
Vb 2010: lemaradhat a tornáról a legnagyobb hondurasi sztár (She)
Elképzelhető, hogy nem kerül be a hondurasi labdarúgó-válogatott világbajnoki keretébe David Suazo, a Genoa csatára.
ápr. 22
9:12
Egy kis türelmet! - üzenik Schumacher rajongóinak (Behaviour)
A korábbi Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher és a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug egyaránt megvédte a három év kihagyás után idén visszatért, de egyelőre a várakozásoknál elmaradó hétszeres világbajnok Michael Schumachert.
ápr. 22
9:33
Kinézte az utódját a manchesteri edzőlegenda (Infostart)
Sir Alex Ferguson azt szeretné, hogy az Everton edzője, David Moyes kövesse a Manchester United kispadján, amikor 2011 nyarán visszavonul.
ápr. 22
10:27
Az idény legfontosabb meccse előtt Geráék (Infostart)
Mindkét angol csapat idegenben kezd a labdarúgó Európa Liga elődöntőjében: míg a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham a csütörtök esti első mérkőzésen a német Hamburg otthonában próbál a visszavágóra reményt adó eredményt elérni, addig a Liverpool a spanyol fővárosban, az Atlético vendégeként lép fel.
ápr. 22
11:21
Egy fodrásznak köszönheti a győzelmet a Bayern - videó (Infostart)
Tartja remek formáját Arjen Robben, a nyolcaddöntő és a negyeddöntő után a holland szélső döntötte el a Lyon elleni Bajnokok Ligája elődöntő első meccsét is. A Bayern Münchennél a győzelem ellenére nem mindenki teljesen elégedett, mivel Franck Ribéry kiállítását túlzottnak tartják. A Lyon részéről tüzes visszavágót ígérnek.
ápr. 22
12:30
Rekordot dönthet a magyar jégkorongválogatott (Metropol)
Utoljára az 1994-es szlovák válogatott tudott egy rangos hokitornán négy mérkőzésen kapott gól nélkül zárni, és ha a magyar válogatottnak pénteken a szlovénok ellen sem kerül a hálójába a korong, beállítja ezt a rekordot.
ápr. 22
12:48
Csúcs a jégen (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott 1927 óta íródó történetében most először fordult elő, hogy egymást követő három mérkőzésen nem kapott gólt, így a ljubljanai divízió I-es világbajnokságon rekordot állított fel a csapat.
ápr. 22
13:06
Csaknem ezren indulnak az aerobik ob-n (Behaviour)
Harminckét egyesület csaknem ezer versenyzője vesz részt a hétvégén Debrecenben az aerobikosok országos bajnokságán, amely egyben az utolsó válogatóverseny is a nyári, franciaországi világbajnokságra.
ápr. 22
13:08
Két kerék, két ország, három nap (Behaviour)
Az idén július 23. és 25. között rendezik a Közép-európai Kerékpáros Körversenyt, melynek nyitónapján Miskolcról kel útra a mezőny, s Kassa érintésével, 155 kilométer megtétele után Sátoraljaújhelyen ér célba.
ápr. 22
13:27
Bulgária: Dimitar Penev a CSZKA Szófia új edzője (She)
A korábbi bolgár szövetségi kapitányt, Dimitar Penevet nevezték ki a CSZKA Szófia labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé csütörtökön. A 64 esztendős szakember a negyedik tréner ebben a szezonban a fővárosiaknál.
ápr. 22
13:42
Éjszakai rohanás a hegyekben (Behaviour)
Szombat napkeltétől vasárnap hajnalhasadtáig rendezik meg a Miskolc-ralit, az országos bajnokság második futamát.
ápr. 22
14:33
Akadémia a hagyományos magyar stílusért (Metropol)
A Verebes Edzőakadémia elsősorban azért jött létre, hogy feltámassza a magyar labdarúgó kultúrát és ápolja a magyar edzőlegendák szellemi örökségét - hangzott el az intézmény csütörtöki sajtótájékoztatóján.
ápr. 22
15:33
Cselgáncs Eb: Ungvári és Csernoviczki döntős, Karakas bronzmeccsen (She)
Ungvári Miklós és Csernoviczki Éva bejutott a döntőbe, míg Karakas Hedvig a bronzéremért küzdhet a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
ápr. 22
17:00
Ismét edzésben az öttusázó Kovács Sarolta (Behaviour)
Lovasbalesetét követően a vártnál korábban gyógyult, így a héten már el is kezdte az edzéseket Kovács Sarolta, a székesfehérváriak tavaly Európa-bajnoki hatodik, világbajnoki tizedik helyezett öttusázója.
ápr. 22
17:03
Real Madrid: Raúl nem akarja abbahagyni, szeretné a „blancóknál" folytatni (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának ikonja, Raúl González a most zajló szezonban már közel sem tölt be olyan meghatározó szerepet, mint korábban másfél évtizeden keresztül. Ennek ellenére neve egybeforrt a „blancókkal", és amint arról az érintett egy mai sajtótájékoztatón beszélt: egyelőre nem áll szándékában visszavonulni és elhagyni a Real Madridot.
ápr. 22
17:39
Real Madrid: Kaká szülinapi ajándékként együtt edzhetett a társakkal (She)
Nem mindennapi ajándékkal ünnepelte 28. születésnapját a brazil aranylabdás, Kaká: a Real Madrid labdarúgócsapatának sérült kiválósága újra társaival együtt edzhetett.
ápr. 22
18:27
Overdose-t újrapatkolták (Metropol)
Valószínűleg egy németországi viadalon tér vissza a versenypályára Overdose, a magyar csodaló, amelyet csütörtökön, Berlinben újrapatkoltak.
ápr. 22
18:33
Olaszország: Maldinit és feleségét korrupcióval vádolják (She)
Az AC Milan legendás játékosát, Paolo Maldinit és feleségét korrupcióval vádolják, a gyanú szerint ugyanis egy adóellenőrt próbáltak megvesztegetni.
ápr. 22
18:45
Cselgáncs Eb - két ezüst, egy bronz (Metropol)
A 48 kg-os Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. A 66 kg-os Ungvári Miklós ezüstérmet nyert, Karakas Hedvig pedig bronzérmes.
ápr. 22
19:06
Overdose-t újrapatkolták, valószínűleg Németországban kezd (Behaviour)
Valószínűleg egy németországi viadalon tér vissza a versenypályára Overdose, a magyar csodaló, amelyet csütörtökön, Berlinben újrapatkoltak - többek között erről beszélt a PannoniaOverdose.hu-nak adott legfrissebb nyilatkozatában Mikóczy Zoltán, az ötéves csődör tulajdonosa.
ápr. 22
19:45
Két ezüst, egy bronz a cselgáncs Eb nyitónapi mérlege (Infostart)
A 66 kg-os Ungvári Miklós ezüstérmet nyert a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
ápr. 22
19:47
Az A-csoportba jutásért játszik péntek este a magyar hokiválogatott (Infostart)
A világelitbe jutás a tét a pénteken 20 órakor kezdődő szlovén-magyar divízió I-es jégkorong világbajnoki mérkőzésen. Amelyik válogatott győz, jövőre a szlovákiai vb-n a világ legjobb 16 csapata között szerepelhet.
ápr. 22
20:21
Női kézilabda NB I: 43 gólt dobott a Dunaújváros, legyőzte a Fehérvárt (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság rájátszásában a Dunaújváros hazai pályán nyolc góllal nyert a Fehérvár ellen, a két csapat közötti különbség már a szünetre kialakult.
ápr. 22
21:09
Ferrero kiesett Barcelonában (Metropol)
A hetedik helyen kiemelt spanyol Juan Carlos Ferrero három szoros játszmában kikapott csütörtökön a holland Thiemo de Bakkertől, így kiesett a nyolcaddöntőben a kétmillió euró összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 22
23:03
Európa-liga: Gera Zoltánék gól nélküli döntetlenje Hamburgban (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a Gera Zoltánnal felálló Fulham a Hamburg ellen a labdarúgó Európa-liga elődöntőjében.
ápr. 22
23:05
Európa-liga: az Atlético Forlán góljával győzte le a Liverpoolt (She)
Az Atlético Madrid Diego Forlán 9. percben lőtt góljával 1–0-ra legyőzte a Liverpoolt az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 22
23:21
Jégkorong: Ukrajna 15-öt lőtt Szerbiának, Ausztria csak 2-t Japánnak (She)
A feljutásra esélyes Ausztria és Ukrajna is százszázalékos eddig a Hollandiában zajló divízió 1-es jégkorong-világbajnokság A-csoportjában. Csütörtökön az ukránok kiütéses, 15–2-es győzelmet arattak a szerbek felett, Ausztria pedig Japánt verte két góllal, 3–1-re. A nap harmadik találkozóján Hollandia 4–1-re győzte le Litvániát.
ápr. 22
23:33
Végső búcsút vettek Samaranchtól (Metropol)
Mély részvét mellett vett búcsút csütörtökön a sport- és politikai világ Juan Antonio Samaranchtól, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság volt elnökétől, aki szerdán, 89 éves korában hunyt el.
ápr. 22
23:39
Európa-liga: Még nem látom magunkat a döntőben - Forlán (She)
Az Atlético Madrid Liverpool ellen 1–0-ra megnyert Európa-liga-elődöntőjén győztes gólt szerző Diego Forlán a találkozó után úgy nyilatkozott, bár jó eredményt értek el, még korántsem jutottak a döntőbe.

Keresés