2010. április 9. péntek

ápr. 9
0:06
Női kosárlabda, Európa-kupa: veresége után is az Athinaikosz ünnepelhetett (She)
A görög Athinaikosz nyerte meg a női kosárlabda Európa-kupát, miután a döntő visszavágóján ugyan 57–53-as vereséget szenvedett az orosz Nagyezsda Orenburgtól, ám az első mérkőzésen aratott nyolcpontos sikere elég volt a végső győzelemhez.
ápr. 9
0:24
Videó: Torres duplája és a Liverpool győzelme a Benfica ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, magabiztos győzelmet aratott a Liverpool a Benfica ellen az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján. Most megmutatjuk a 4–1-re végződő találkozó összefoglalóját videón!
ápr. 9
0:28
Tenisz: Azarenka és Pennetta is a legjobb nyolc között Marbellán (She)
A torna első két kiemeltje, a fehérorosz Viktorija Azarenka és az olasz Flavia Pennetta is bejutott a legjobb nyolc közé a marbellai női tenisztornán, miután mindketten könnyedén verték meg ellenfelüket a 2. fordulóban.
ápr. 9
0:42
Tenisz: már csak egy hely kiadó a nyolc között a Ponte Vedra-i tornán (She)
Újabb három mérkőzés ért véget, így már csak egy hely kiadó a legjobb nyolc között a Ponte Vedra-i női tenisztornán.
ápr. 9
2:12
Erdei bokszedzése a focistáknak (Blikk)
BUDAPEST — Profi ökölvívó adott bokszleckét az FTC labdarúgóinak. Az MTK elleni szombati örökrangadóra készülő zöld-fehéreket Erdei Zsolt (35), a WBC (Bokszvilágtanács) cirkálósúlyú és a WBO (Bokszvilágszervezet) félnehézsúlyú korábbi világbajnoka látogatta meg a tegnap délelőtti edzésen.
ápr. 9
2:48
Újra lilában (Blikk)
BUDAPEST — Különleges segítői vannak a lila-fehéreknek. Mészöly Géza (43), az új vezetőedző a harmadik, akit visszahívtak a klubhoz, bár a szolgálataira korábban nem tartottak igényt. Mészöly mellett a volt csatár, Kovács Zoltán (36) sportigazgatóként, az egykori védő, Füzi Ákos (32) klubmenedzserként dolgozik Újpesten.
ápr. 9
6:42
BL: négy nemzet kupája (Behaviour)
A Bajnokok Ligája sorozatához méltó dráma nyomán szerda este kialakult a a 2009/2010-es kiírás legjobb négy csapatának mezőnye. A Bayern München az Old Traffordon 3-0-ás hátrányból fölállva ejtette ki a Manchester Unitedet, a Bordeaux hazai pályán nem bírta ledolgozni a Lyonban összeszedett kétgólos differenciáját. Négy ország reprezentál az elődöntőben - rég volt ilyen!
ápr. 9
6:44
DVTK: 125 ezer eurós tartozás (Behaviour)
Nem elég, hogy a héten a finoman szólva is eredménytelen tavasz (hat meccsen, mindössze egyetlen szerzett pont) miatt kedden lemondott a télen szerződtetett Tornyi Barnabás, újabb probléma borzolja a diósgyőri futballfanatikusok kedélyállapotát.
ápr. 9
7:00
Massa: a halál torkából a vb élére (Behaviour)
Amikor tavaly a Magyar Nagydíj időmérőjét követően a világ Felipe Massa életéért aggódott - Rubens Barrichello autójáról leszakadt 800 grammos rugónak köszönhetően súlyos fejsérülést szenvedett, a magyar orvosok életmentő műtétet hajtottak végre a pilótán - senki sem hitte, hogy kilenc hónap elteltével éppen a brazil pilóta vezeti majd a Formula-1 világbajnoki pontversenyét.
ápr. 9
7:18
Újpest: Úgy kell játszanunk, hogy a szurkolók lázba jöjjenek - Mészöly (She)
Ma este a Zalaegerszeg ellen a hétközi Ligakupa-meccs után bajnokin is bemutatkozik az Újpest FC régi-új vezetőedzője, Mészöly Géza. A Willie McStayt váltó szakember klubja hivatalos honlapjának adott hosszabb interjút a találkozó kapcsán.
ápr. 9
7:20
Örökrangadó: Zavadszky Gábor fiai végzik el a kezdőrúgást (She)
Az MTK és a Ferencváros labdarúgócsapatát a számos emlékezetes összecsapás mellett egy tragikusan fiatalon elhunyt futballista is összekapcsolja. A négy éve elhunyt Zavadszky Gábor gyerekei is ott lesznek szombaton a Hidegkuti-stadionban a két csapat mérkőzésén – olvasható az MTK hivatalos honlapján.
ápr. 9
7:54
NHL: hét gólt ütött a Penguins, nyert a Sharks és a Bruins is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) 167. játéknapján a Pittsburgh 7–3-ra győzött a New York Islanders ellen. A Nyugati főcsoportot vezető San Jose 4–2-re megverte a Vancouver, míg a Boston a Buffalo legyőzésével nagy lépést tett a rájátszás felé.
ápr. 9
7:56
NBA: James és Bryant nem játszott - kikapott a Cavs és a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) két legnagyobb sztárja, a pihenőt kapó LeBron James és a sérült Kobe Bryant nem lépett pályára a 158. játéknapon, csapatuk pedig nélkülük vereséget szenvedett: a Cleveland Chicagóban, a Lakers Denverben kapott ki.
ápr. 9
8:12
Primera División: Ez lesz az utolsó el clásicóm - Guti (She)
A Real Madrid középpályása, Guti már korábban bejelentette, az idény végén távozni szeretne a „királyi gárdától". A 33 esztendős futballista egy spanyol rádiónak adott nyilatkozatában  ismét megerősítette szándékát, elmondta, a szombati lesz az utolsó el clásicója.
ápr. 9
8:30
Hét év után nincs angol a 4 között (Metropol)
Megtörtént, amire kevesen számítottak: angol csapat nélkül folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája.
ápr. 9
8:32
Ralifutam Derecskén (Metropol)
Alig két hete kezdődött meg a magyar tereprali-ob Mohácson, máris itt a bajnokság következő állomása, melynek a Hajdú-Bihar megyei Derecske ad otthont a hét végén.
ápr. 9
8:48
Bulgária: a klubelnök mentette meg a fiatal játékos életét (She)
A bolgár Szlavia Szófia elnöke, Venciszlav Sztefanov egy ifjúsági mérkőzésen megmentette a klub egyik játékosának életét.
ápr. 9
9:06
Női kézilabda: Tomori egyéves szerződést köt a Ferencvárossal (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata ma délelőttre sajtótájékoztatót hívott össze, amelyen bejelentik, hogy a klub egyéves szerződést köt a Győrrel szezon közben szakító Tomori Zsuzsannával.
ápr. 9
9:24
Válogatott: Budapesten egyeztetnek a német szövetség képviselői (She)
Ötven nappal a Nationalelf vendégjátéka előtt Budapestre érkeztek a Német Labdarúgó-szövetség munkatársai: a DFB szervezési osztályának néhány tagú küldöttsége pénteken a Puskás Ferenc Stadionban egyeztet a közelgő felkészülési mérkőzés lebonyolításáról.
ápr. 9
9:24
Woods jobb mint valaha (Metropol)
Az első napon mutatott játéka alapján úgy tűnik, Tiger Woodsnak sikerült felülkerekednie az elmúlt hónapok botrányain, az amerikai sztár ugyanis még soha nem kezdett ilyen jól az év első Major golftornáján, a US Mastersen.
ápr. 9
9:42
Gera gólpasszával elődöntős a Fulham - videók (Infostart)
A Gera Zoltánnal a felálló Fulham 1-0-ra nyert a német bajnok Wolfsburg otthonában, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Európa Ligában.
ápr. 9
9:42
DVTK: „A leadott beszámolómat sem nézték meg!” - Tornyi (She)
Csalódottan értékelte menesztése után a DVTK-nál eltöltött 2010-es időszakot Tornyi Barnabás, a diósgyőriek exedzője.
ápr. 9
9:42
Tomori a Ferencváros kézilabdacsapatában (Metropol)
Tomori Zsuzsanna a Ferencváros női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását. A 22 esztendős válogatott átlövő - amint azt pénteken, sajtótájékoztatón bejelentették - egy évre szóló szerződést kötött a fővárosi klubbal, amelynek már pénteki edzésén részt vesz.
ápr. 9
9:42
Tiger Woods jobb mint valaha (Behaviour)
Az első napon mutatott játéka alapján úgy tűnik, Tiger Woodsnak sikerült felülkerekednie az elmúlt hónapok botrányain, az amerikai sztár ugyanis még soha nem kezdett ilyen jól az év első Major golftornáján, a US Mastersen.
ápr. 9
9:44
Női kézilabda: Tomori mellett további három játékos érkezhet az FTC-hez (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Tomori Zsuzsanna egyéves megállapodást kötött a Ferencvárossal. Az átlövő szerződtetését sajtótájékoztatón jelentették be a klubvezetők, ahol elhangzott, további három játékos szerződtetését is tervezik.
ápr. 9
9:46
Békéscsaba: vezetőségi ultimátum a gyenge bajnoki szereplés miatt (She)
Gyengén szerepel a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE az NB II Keleti csoportjában, így elképzelhető, hogy a vezetők személyi változtatásra szánják el magukat.
ápr. 9
10:00
Válogatott sztárt igazolt a Fradi (Infostart)
Tomori Zsuzsanna a Ferencváros női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását.
ápr. 9
10:00
KTE: Urbányi szerda délután még nem sejtette, hogy megkeresik (She)
Urbányi István már csütörtök délután edzést tartott a KTE-Ereco labdarúgócsapatánál, holott 24 órával korábban még eszébe sem jutott volna, hogy ő lehet a kecskemétiek szakvezetője.
ápr. 9
10:00
Elhunyt Kovácsi Aladár olimpiai és világbajnok öttusázó (Metropol)
Hosszan tartó, súlyos betegségben, 78. életévében elhunyt Kovácsi Aladár olimpiai és világbajnok öttusázó.
ápr. 9
10:18
DVTK: „A leadott beszámolómat sem nézték meg!” - Tornyi Barnabás (She)
Csalódottan értékelte menesztése után a DVTK-nál eltöltött 2010-es időszakot Tornyi Barnabás, a diósgyőriek exedzője.
ápr. 9
10:20
Pápa: Véber első kézből tudja, hogy „habzó szájú" ellenfél vár rá (She)
Véber György, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, a trénerváltás automatikusan nem eredményezhet csodát, ám a napokban a Diósgyőr szakvezetőjévé kinevezett Tóth Lászlóval konzultálva megerősödött benne: a szombati bajnokin rájuk váró ellenfél „harapós" lesz.
ápr. 9
10:22
Atlétika: nyolc iskola részvételével versenysorozat indul Fehérváron (She)
Az Atlétikai Kiválasztó Tehetségkutató Iskolai Verseny (AKTÍV-program) keretében, nyolc fehérvári általános iskola tanulóinak részvételével atlétikai versenysorozatra kerül sor április 14. és május 2. között – számolt be sajtótájékoztatóján Hirt Károly, az Alba Regia Atlétikai Klub (ARAK) és Horváth Miklós Csaba, a székesfehérvári önkormányzat sportbizottságának elnöke.
ápr. 9
10:36
Elhunyt Kovácsi Aladár olimpiai bajnok öttusázó (Infostart)
Hosszan tartó, súlyos betegségben, 78. életévében elhunyt Kovácsi Aladár olimpiai és világbajnok öttusázó.
ápr. 9
10:36
Videoton: Németországban kezelik Nagy Dániel combizomhúzódását (She)
Továbbra sem jött rendbe Nagy Dániel combizomhúzódása, ezért a Videoton labdarúgója Bódog Tamás pályaedző társaságában a németországi Ulmba utazott, ahol személyre szabott rehabilitáción vesz részt.
ápr. 9
10:38
Tömegsport: Kálovics Anikó is bejelentkezett a keszthelyi félmaratonira (She)
A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint már több százan neveztek a Keszthelyi Kilométerek elnevezésű május 30-ai utcai futóversenyre. Húsvét után visszaigazolta részvételi szándékát a háromszoros olimpikon, többszörös magyar bajnok hosszútávfutó, Kálovics Anikó is.
ápr. 9
10:54
Tenisz: Isner kiesett, Hewitt és González továbbjutott Houstonban (She)
A houstoni ATP-tornán nem jutott a negyeddöntőbe a második helyen kiemelt amerikai John Isner, miután három szettben kikapott a belga Xavier Malisse-től. A többi, még állva maradt kiemelt – köztük az első helyen rangsorolt Fernando González és Lleyton Hewitt – egyaránt továbbjutott.
ápr. 9
10:56
Vb 2010: pesszimistán várják a franciák a dél-afrikai viadalt (She)
Pesszimistán – vagy az elmúlt években mutatott teljesítmények alapján éppen realistán – ítélik meg a francia szurkolók labdarúgó-válogatottjuk világbajnoki esélyeit, egy friss felmérés eredménye szerint ugyanis mindössze öt százalékuk hiszi azt, hogy a Kékek képesek megnyerni a nyári, dél-afrikai tornát.
ápr. 9
11:12
Csehország: betegsége miatt 22 évesen visszavonulhat a Slavia játékosa (She)
Valószínűleg visszavonulásra kényszerül Tidzsani Belaid, a Slavia Praha labdarúgócsapatának 22 éves tunéziai játékosa.
ápr. 9
11:30
Úszás: LEN-vizit Balatonfüreden, a kontinenstorna helyszínén (She)
Újabb terepszemlét tartott az Európai Úszószövetség (LEN) képviselője a 2010-es Európa-bajnokság színhelyén – ezúttal Balatonfüreden, ahol a nyílt vízi úszás eseményeit tartják majd meg az augusztusi kontinensviadal keretében.
ápr. 9
11:30
Charlestonban sem indul Serena Williams (Metropol)
Térdsérülése miatt lemondta az egyesült államokbeli Charlestonban jövő héten sorra kerülő, 700 ezer dollár összdíjazású tornát Serena Williams, a női teniszezők világranglistájának éllovasa.
ápr. 9
11:48
Libertadores-kupa: Adriano nélkül játszott döntetlent a Flamengo (She)
A brazil Flamengo legnagyobb ásza, Adriano nélkül hazai pályán 2–2-es döntetlent ért el az Universidad de Chile ellen a Libertadores-kupa 8. csoportjában, s ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit. A kvartett erősségét jól mutatja, hogy a 4. forduló után is teljesen nyílt a verseny, még az utolsó helyen álló venezuelai Caracas FC is reménykedhet a csoportszakaszt követő folytatásban.
ápr. 9
12:06
Anglia: Fabregas ebben a szezonban már nem játszik, de a vb-n ott lehet (She)
A június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságon már pályára léphet Cesc Fabregas, aki jobb lába szárkapocscsontjának repedése miatt klubjában, az Arsenalban az idény végéig nem léphet pályára.
ápr. 9
12:08
Atlétika: Bolt a hónap végén ott lesz a philadelphiai versenyen (She)
A világ leggyorsabb embere, Usain Bolt részt vesz az április 24-én Philadelphiában sorra kerülő Penn Relays elnevezésű atlétikai viadalon.
ápr. 9
12:10
Tenisz: térdsérülése miatt Serena Williams Charlestonban sem játszik (She)
Térdsérülése miatt lemondta az egyesült államokbeli Charlestonban jövő héten sorra kerülő, 700 ezer dollár összdíjazású tornát Serena Williams, a női teniszezők világranglistájának éllovasa.
ápr. 9
12:24
Vb 2010: Paraguay a Dortmund argentin gólvágójával erősíthet (She)
Lucas Barrios megkapta a paraguayi állampolgárságot, így elvileg az utolsó akadály is elhárult az elől, hogy részt vehessen a labdarúgó-világbajnokságon „új hazája” színeiben.
ápr. 9
12:24
Betegsége ellenére Navratilova ott lesz Párizsban (Metropol)
Kemoterápiás kezelése ellenére ott lesz a párizsi és a wimbledoni Grand Slam-tornán, és végzi majd szokásos szakkommentátori munkáját Martina Navratilova, a női tenisz élő legendája, akinél a közelmúltban mellrákot diagnosztizáltak.
ápr. 9
12:42
Videoton: kevesebben tudják biztatni a csapatot a bajnokság hajrájában (She)
A Videoton szurkolói finoman fogalmazva sincsenek kibékülve a Soproni Liga hajrájának menetrendjével, mivel csapatuk öt mérkőzéséből csak egyet játszik szombaton, így kevesebben tudják biztatni – elsősorban idegenben – kedvenceiket.
ápr. 9
12:44
Bayern München: Van Gaal a Barca elleni fináléról ábrándozik (She)
Bár még az elődöntő is előttük áll, Louis van Gaalt, a Bayern München vezetőedzőjét máris foglalkoztatja a Barcelona elleni esetleges finálé a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
ápr. 9
13:18
Fabregas játszhat a vb-n (Infostart)
Felépül a nyári labdarúgó-világbajnokságra Francesc Fabregas, az Arsenal spanyol játékosa.
ápr. 9
13:18
Belgium: Juhász Roland többre vágyik a török Trabzonspornál (She)
Juhász Rolandot már több labdarúgócsapattal is szóba hozták az elmúlt hónapokban, legutóbb a Trabzonspor érdeklődéséről írt a Het Laatste Nieuws. A magyar védő azonban a töröknél komolyabb együttesbe szeretne igazolni, és ha ez nem jön össze, akkor marad az Anderlechtben, amelyben elmondása szerint jól érzi magát, és a társaitól sem hallotta, hogy szeretnének távozni a klubtól.

Keresés