2010. április 9. péntek

ápr. 9
8:12
2 hét, mínusz 2 kiló: Diéta a nyugalomért (NLC)
A stressz sokszor épp ellenkezőleg hat, mint gondolnánk: nem végtelen fáradtságot érzel, hanem az állandó kényszert, hogy csinálj valamit. Mivel soha nem pihensz, be kell vetned a legutolsó energiatartalékaidat. Itt a lehetőség, hogy változtass ezen!
ápr. 9
8:30
2 bájos kézműves dekoráció textilből (NLC)
Csak némi maradék anyag, na meg persze az elengedhetetlen minimális kézügyesség, és máris kész a vidám tavaszi dekoráció. Két tippünk is van, hogyan csalj tavaszi feelinget otthonodba.
ápr. 9
9:24
Érezd jól magad a második harmadban is! (NLC)
Sok kismama szerint a várandósság második szakasza a legszebb és a legkönnyebb: az anyuka szinte kicsattan az energiától, csillogó, dús a haja, ragyog az arcbőre, és a lelki „göröngyök” nagy része is elsimul. Ám kisebb nehézségek ilyenkor is adódnak – birkózz meg velük természetesen!
ápr. 9
9:42
Az Oscar áldozatainak klubja (NLC)
Még meg se melegedett az Oscar-díja a polcon, Sandra Bullock már pakolta is, mert pár nappal a díjkiosztás után csúfosan robbant a hír, hogy míg ő Austinban izzadt élete eddigi legdicsőségesebb alakításáért, férje Los Angelesben cicázott egy agyontetovált sztriptíztáncosnővel.
ápr. 9
10:18
Hétvégi horoszkóp (április 9-11.) (NLC)
Az igazi tavasz néha megmutatja napsugaras oldalát, de az április szeszélyes. Minden jegyre más-más hangulat vár a hétvégén!
ápr. 9
10:20
Nem fizet a cég? Vetkőzz! (NLC)
Egy csődbe ment spanyol légitársaság stewardessei meztelenül szerepelnek egy naptárban - így akarják felhívni a figyelmet arra, hogy a cég több havi fizetésükkel tartozik.
ápr. 9
10:36
A smink nélküli valóság (NLC)
...avagy a szupermodellek is csak nőből vannak. Keressük továbbá Magyarország inspiráló irodáit, bemutatunk egy virtuális kórust, és Ne felejtsd el a tejet.
ápr. 9
11:30
Karmahoroszkóp (április 10-16.) (NLC)
A Plútó és a Szaturnusz hátráló mozgást végez, ami régi dolgokat – amelyekről talán már megfeledkeztél – hoz vissza az életedbe.
ápr. 9
13:00
Tizenhetedszer is Titanic (NLC)
Április 8-án hivatalosan is kezdetét vette Magyarország legnagyobb nemzetközi filmfesztiválja, a Titanic, ami tíz napon át több mint hatvan filmcsemegével várja látogatóit.
ápr. 9
14:12
2010. áprilisi holdnaptár (NLC)
A Hold gyorsan végigszáguld az állatövi jegyeken, és közben olyan nehéz fényszögeket érint, mint a Szaturnusz és az Uránusz szembenállása, valamint a Plutó és a Mars kvinkunxát.
ápr. 9
15:42
Különleges vendég érkezik Magyarországra! (NLC)
Hamarosan Budapestre érkezik Bert Hellinger, akinek módszerét Soma Mamagésa előszeretettel ajánlja sok probléma orvoslásához.
ápr. 9
16:54
képfeltöltés (NLC)
ápr. 9
16:56
Házasságtörők a magyar politikában (NLC)
Félrelépő „államférfiak", meghurcolt szeretők, szánalmas magyarázkodások... Kihágáskörkép választások előtt. 2. rész
ápr. 9
16:58
A világhírű Pető Intézet gondjai (NLC)
Első és mindeddig egyetlen szellemi hungarikumunk a Pető-módszer, a konduktív pedagógia. A világ ismeri és elismeri, jönnek sok országból, hogy gyógyuljanak általa, tanuljanak belőle. A Nemzetközi Pető Intézet mégis komoly nehézségekkel küzd.
ápr. 9
18:42
Rémálom: Szirénázó mentőautó vitte el a sztárt (NLC)
A Beugró népszerű sztárja mindennapjait éli újra az álmaiban, ám akadnak időnként olyan rémálmai, amelyektől még sokáig borsódzik a háta.

Keresés