2010. április 25. vasárnap

ápr. 25
7:06
Udvaros Dorottya újra megmutatta! (NLC)
Újabb premiert tudhat maga mögött a Kossuth-díjas színésznő.
ápr. 25
10:42
Hatásvadász csempék: 7 kreatív dekorálási ötlet (NLC)
Felejtsd el, hogy a csempe szimplán csak egy burkolóanyag. Ha jól választasz, ütős látványossággá varázsolhatod a csempézett felületeket.
ápr. 25
10:44
A világ legdrágább egere (NLC)
Mit tippelsz, mennyibe kerül a legdrágább számítógépes egér? És vajon mitől lesz olyan borzasztó drága?
ápr. 25
11:54
Segített a reinkarnációs utazás (NLC)
Reinkarnációs visszavezetésen történt élményeiről számol be egy most érettségiző diáklány. Dalma „csak” kíváncsi volt az előző életeire, aztán később kiderült: amit látott, mind figyelmeztetés, amivel jobbá teheti jelen életét.
ápr. 25
13:06
A csinos, a praktikus és a többiek - autóteszt (NLC)
Négy autót hasonlítottak össze a kollégák, ezúttal az 1600 köbcentis motor volt a közös pont. Kiderült, hogy a Mazda3 a csinos, a Hyundai i30 a praktikus, az Opel Astra egy betonbunker tömörségét nyújtja, a Toyota Auris pedig egész tüzes nagy fordulaton. De melyik a legjobb?
ápr. 25
14:18
Ez a szerelem felülírt mindent! (NLC)
Akkor sem könnyű elfogadnunk párunk életmódját, rigolyáit és családját, ha azonos kultúrában váltunk felnőtté. Ehhez képest micsoda kihívás olyan társsal élni, aki egy másik országban cseperedett felnőtté!
ápr. 25
17:18
Nem akarnak Bridget Jonesok lenni (NLC)
A legismertebb londoni szingli története intő példává vált a nők számára egy brit kutatás szerint. A vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a Bridget Jones-szá válás félelme miatt ismét a tradicionális értékek válnak fontossá a nők számára, így egyre korábban készülnek férjhez menni és családot alapítani.

Keresés