2010. április 25. vasárnap

ápr. 25
0:12
Mángold: spenót és spárga egyben (HáziPatika)
Kevéssé ismert, pedig rendkívül hasznos, sokoldalú zöldségféle. Többféle betegség esetén jótékony hatású, de az egészségesek is az étlapjukra tehetik, megelőzés vagy egyszerűen a jó íze miatt.
ápr. 25
0:18
Tiszteletem! 2010. 04. 25. (GameStar)
Ma van Batman születésnapja - komolyan!
ápr. 25
0:36
Az "Aranyember oklevele" 400 ezret ér (Blikk)
ápr. 25
2:18
Nem adjuk fel! (Blikk)
Aranyért mentek, de ezüstéremmel tértek haza a magyar jégkorong-válogatott tagjai a divízió I-es világbajnokságról. A hokisok nagy vágya volt, hogy egy év után visszajussanak az A csoportba. A szlovénok elleni mérkőzés (1-4) után azonban eldőlt, erre még várni kell.
ápr. 25
2:22
Joó aranyérme a cselgáncs-EB-n (Blikk)
BÉCS — Magyar siker a bécsi cselgáncs-Európa-bajnokságon! A 78 kilogrammos Joó Abigél (19) nyert aranyérmet meglepetésre úgy, hogy a döntőben a világbajnok holland Marhinde Verkerket verte.
ápr. 25
2:36
Palik László: Csúcsformában (Blikk)
BUDAPEST ‒ Megfuttatták, majd megszúrták Palik Lászlót (48). Az autóversenyzőt a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán tetőtől talpig megvizsgálták, a diagnózis pedig elégedettséggel töltötte el a tereprali-bajnokságban második pilótát: remek a fizikai állapota.
ápr. 25
2:54
Talpra állt az Újpest (Blikk)
BUDAPEST ‒ Túltették magukat az újpesti labdarúgók a bajnoki kudarcon. Az áhított aranyérem megszerzésének lehetősége rég elúszott, mi több, már az ezüstről is lecsúsztak, de a harmadik helyet nem engednék ki a kezükből.
ápr. 25
3:09
Kiemelték a felrobbantott hadihajót (Blikk)
PENGNJONG — Észak és Dél-Korea vitatott sárga-tengeri határvidékén 46 tengerész vesztette életét, amikor rejtélyes robbanás volt a dél-koreai Csonan hadihajón, és az 1200 tonnás fregatt elsüllyedt.
ápr. 25
3:12
Rudolf megsérült (Blikk)
DEBRECEN ‒ Alig épült fel sérüléséből, máris újra elveszítette a bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapata Rudolf Gergelyt (25).
ápr. 25
3:18
Gazdát keresnek az elveszett könyvek (Blikk)
BUDAPEST — Elveszett könyvek százai keringenek az országban, hogy újabb és újabb élményt nyújtsanak megtalálójuknak. Százhuszonhárom településen lelhetünk olvasnivalóra az utcán, parkban, buszmegállóban.
ápr. 25
3:22
Elkezdődött a kullancsszezon! (Blikk)
Egy-egy kirándulás alkalmával, sőt már a falvakban, a városokban, a kertekben és a közparkokban is tömegével találkozhatunk az apró vérszívókkal
ápr. 25
3:26
Kibabrált velünk a vulkán (Blikk)
EURÓPA — Csapdába esett utazók, küszködő légitársaságok, elmaradt üzleti utak, versenyek. Az elmúlt héten hatalmas zavart okozott az izlandi vulkán.
ápr. 25
3:27
Overdose luxusautója (Blikk)
BERLIN — Visszament patkoltatni Hoppegartenbe Overdose, de ezúttal nem a luxusautójával. A csodaló ugyanis imádja a sebességet, az új szállító járművel azonban óvatosan bánnak.
ápr. 25
3:30
Kincsek a padlásról (Blikk)
BUDAPEST — Példátlan kiállításra készülhetnek a hazai focibarátok. Fischer Gábor (35) egykori labdarúgó ugyanis számtalan ereklyét őriz az Aranycsapat legendás támadójáról, Hidegkuti Nándorról (†79).
ápr. 25
3:37
Rózsa György: „Nem félek a haláltól!" (Blikk)
Édesanyja és lánya vigyáz Rózsa Györgyre, amíg fel nem épül súlyos műtétje után. A műsorvezetőt nemrég nyaki ütőér elzáródással operálták, amibe akár bele is halhatott volna.
ápr. 25
3:55
Nem tudjuk kifizetni Hajdút! (Blikk)
BUDAPEST — Olivér dugóba kerül, késik néhány percet, amit Iván boldogan kihasznál. A bazilika lépcsőjén ücsörgünk, élvezzük a kora tavaszi napsütést.
ápr. 25
3:59
Megfejtették a dinórejtélyt (Blikk)
HOUSTON — „A Yucatán félszigetnél becsapódott aszteroida miatt nem pusztulhattak ki a dinoszauruszok, mert ezek az őshüllők akkor még nem is éltek" – állította Sankar Chatterjee, a texasi egyetem geológusprofesszora, és kőzetmintákkal igazolta, hogy az űrből is felismerhető kráter 300 millió éves.
ápr. 25
4:14
Balesetet szenvedett Stohl András! (Blikk)
BUDAPEST ‒ Eddig még nem kötöttek biztosítást a műsorvezető-színészre, az RTL Klub felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László azonban a legutóbbi szaltó után elgondolkodott. Stohl az X-Faktor válogatóján esett le a színpadról.
ápr. 25
4:14
Igazat mond Daróczi barátja? (Blikk)
BUDAPEST — Csaknem egy hónappal Daróczi Dávid halála után sem az igazság a volt kormányszóvivő utolsó óráit illetően. Barátja, H. Hubert volt az, aki rátalált a már eszméletlen férfi ra – és ő volt az is, aki homlokegyenest másról mesélt, mint amit mindeddig tudni lehetett.
ápr. 25
4:18
Mehetek a szobámba! (Blikk)
ÓBAROK — Több év után végre visszatérhetett saját szobájába a kerekes székbe kényszerült testvérpár. Akli Mikóst (16) és Bencét (12) súlyos betegség támadta meg, mindketten izomsorvadásban szenvednek. Nehezen tudnak lábra állni, a járás pedig igazi kihívást jelent számukra, ezért az emeleti szoba a betegség óta üresen állt.
ápr. 25
4:48
Bangó Margit 100 éves? (Blikk)
BUDAPEST ‒ „Amióta szakácskönyvet írtam, közvetlenebbek velem az emberek, főleg a piacon. Hát, azt látniuk kéne!” – mondta Bangó Margit, és kaptunk az alkalmon, főleg most, hogy Ünnepi ízek című 2. szakácskönyve is megjelent.
ápr. 25
5:00
Robban a tavasz! (168 Óra Online)
Vasárnap országszerte sok napsütésre számíthatunk, csak kevés gomolyfelhő képződik, amelyekből csapadék nem várható. Az északkeleti szél kezdetben mérsékelt marad, majd vasárnap a keleti országrészben helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 19, 23 fok között alakul.
ápr. 25
5:00
Büntetőtáborokról beszélt a szélsőjobbos politikus (168 Óra Online)
Pénteken bemutatta választási programját a szélsőjobboldali Brit Nemzeti Párt (BNP). A BNP a tavalyi európai parlamenti választásokon két helyet is szerzett a strasbourgi székhelyű testületben, most pedig a brit törvényhozásba készül. A párt szalonképtelen a szigetországban, az EP-s eredményük sokként érte a többi pártot. A BNP választási programja a gazdasági talpraállásra és a bevándorlási…
ápr. 25
5:06
Magdi lehet a befutó (Blikk)
BUDAPEST ‒ A TV2 válogatására nemcsak Horváth Éva vagy Peller Mariann ment el, de a Megasztár 3.győztese, Rúzsa Magdi is.
ápr. 25
5:06
Így kell minket felcsípni (Blikk)
– Jézus, ez egy nagyon nehéz kérdés! – nyöszörög Kari. – Attól is függ, hogy ki mondja! Egy biztos, az „olyan gyönyörű vagy” dumákból már kiöregedtem, a „jaj, de csinos vagy”-ból már kihíztam, a „de kedves” az kamu, mert nem vagyok az...
ápr. 25
5:08
Rourke újra sztárgázsit kap (Blikk)
LOS ANGELES — Jövő héttől nálunk is látható lesz, ahogy Mickey Rourke (57) visszatér Hollywoodba. Az egykor ünnepelt, majd lezüllött színész tavaly tündökölt újra A pankrátor címszerepében, amelyért Golden Globe-ot kapott, de a fizetség csak jelképes volt.
ápr. 25
5:18
„Ketten nem hibázhatunk ekkorát” Vigasztalták az RTL kirúgott sztárját (ATV)
„Válságstábot” tartottak.
ápr. 25
5:20
Már javában tart a szezonja: a magyarok 25-30 százalékát érinti + videó (ATV)
Már a levegőben vannak a fák, fafélék, és hamarosan a pázsitfűfélék pollenjei is.
ápr. 25
6:12
Megkezdődött a választások második fordulója (Infostart)
Megkezdődött az országgyűlési képviselő-választás második fordulója. Az urnákhoz mintegy két és fél millió szavazót várnak.
ápr. 25
6:18
Daróczi gyászkeretes képet adott magáról karácsonyra (BorsOnline)
Daróczi Dávid halálának tragikus körülményei a mai napig kétségek között tartják gyászoló szeretteit. A családtagok tépelődnek: amennyiben öngyilkossághoz vezető depresszióban szenvedett, miért nem vették észre az árulkodó jeleket?
ápr. 25
6:36
Zsuzsa: rám várt a meglőtt fiam (BorsOnline)
Sádt Edéné Zsuzsa ma is borzongva idézi fel a tizennyolc évvel ezelőtti május 11-ét, amikor fiát a budai Skála Áruháznál megtámadta és lelőtte a hírhedt Donászi Aladár–Bene László rablópáros.
ápr. 25
6:36
Jobb lenne a neten voksolni? (Kitekintő)
Észtország az egyetlen olyan európai uniós tagállam, ahol tavaly már interneten is voksolhattak a választók az Európai Parlamentbe jelölt képviselőkre. Az elektronikus szavazás ötlete ugyan még nem merült fel Magyarországon, de az április 11-i választási fiaskó miatt a kérdés előtérbe kerülhet.
ápr. 25
6:54
Rózsa Gyuri nem fél a haláltól (BorsOnline)
ZÁRÓJELENTÉS - Majdnem elájult Hajdú Péter, amikor a Frizbi felvételén Rózsa György egy kis üvegcsében megmutatta azt a zselés anyagot, ami az egyik nyaki erét zárta el.
ápr. 25
6:56
Borsdaráló - Fejes Gábor rovata (BorsOnline)
A hét mondása: „Én olyan magyar vagyok, aki a Vereckei-hágón az emlékművet megkoszorúztam, és szembenéztem egy ukrán rendőrrel” Fásy Ádám
ápr. 25
6:57
Rendben megkezdődött mindenhol a voksolás (hirado.hu)
A második fordulóban 57 egyéni választókerületben 2,5 millió választópolgár élhet szavazati jogával
ápr. 25
7:06
Zárva a főváros repülőtere - Otthonra hamuzik az izlandi vulkán (Infostart)
A vulkán aktivitása nem változik, ám a szél megfordult, így a tűzhányó egy ideje Izland nyugati területein okoz gondot. A fővárost is érinti a hamuszórás.
ápr. 25
7:06
Kerüljék el az urnazárási pánikot! (168 Óra Online)
Vasárnap reggel 6 és este 7 óra között 57 olyan választókörzetben ismét urnákhoz járulhatnak a választópolgárok, ahol eredménytelen lett az első forduló. Mivel kevés visszalépés volt a második forduló előtt, az 57 körzetben összesen 168 egyéni jelöltre lehet majd szavazni. Az a jelölt nyer, aki megszerzi a szavazatok többségét. Az igazolással szavazók most is okozhatnak sorban állást.
ápr. 25
7:06
Udvaros Dorottya újra megmutatta! (NLC)
Újabb premiert tudhat maga mögött a Kossuth-díjas színésznő.
ápr. 25
7:12
Czippán Anett lesz Tilla párja? (BorsOnline)
Czippán Anett Horváth Évával harcol. Úgy tudjuk, az RTL Klubtól elbocsátott szépségkirálynővel az Aktív Extra volt műsorvezetője küzd azért, hogy Tilla mellett dolgozhasson.
ápr. 25
7:12
"Halálfélelmem van, segítsenek rajtam!" - A pszichiáter válaszol (WebBeteg)
"Érzem hogy valaki figyel! Halálfélelmem van, ilyenkor remegek, ég az arcom, nyirkos, hideg a tenyerem, az izmaim fájnak, iszonyatosan ver a szívem, szorít a gyomrom, alig kapok levegőt és néha már úgy éreztem megfulladok!" A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
ápr. 25
7:14
Hemingway lenézte a nőket (BorsOnline)
Tolsztoj felesége sosem tudta megbocsátani az író ifjúkori kicsapongásait, G. B. Shaw soha nem hálhatott a feleségével, Joyce biztatta nejét, hogy más férfiakkal is feküdjön le.
ápr. 25
7:15
A kétmilliárd felé tart a jackpot az ötös lottón (hirado.hu)
A 16. héten sem volt telitalálat
ápr. 25
7:24
27,11 százalék szavazott 1 óráig (HírTV)
Délután egy óráig a választók 27,11 százaléka adta le szavazatát az országgyűlési választások második fordulójában. A legtöbben Budapesten ( 29,21 százalék), míg a legkevesebben Baranyában és Bács-Kiskun megyében (23,03 százalék) szavaztak. Két héttel ezelőtt 35,88 százalék voksolt ugyaneddig az időpontig.
ápr. 25
7:26
Szükségállapotot hirdettek Mississippi államban (HírTV)
Legalább tízen meghaltak és sokan megsérültek az Egyesült Államok déli részén, ahol szombaton több tornádó pusztított. Mississippi állam egyes megyéiben szükségállapotot kellett kihirdetni.
ápr. 25
7:30
Jövőre jön a népszámlálás (Kitekintő)
Interneten is kitölthető lesz jövőre a népszámlálási kérdőív. A digitális alapú feldolgozást az IBM szlovákiai vállalata biztosítja, ez a cég nyert ugyanis a statisztikai hivatal pályázatán.
ápr. 25
7:33
Magyarország választ - minden, amit a 2. fordulóról tudni érdemes (hirado.hu)
Az április 11-i első fordulóban 119 egyéni választókerületben már eldőlt a mandátum sorsa
ápr. 25
7:42
NBA: a Thunder leiskolázta a címvédő Lakerst, és egyenlített (She)
Az Oklahoma City Thunder nagyszerű játékkal 110–89-re megverte a címvédő Los Angeles Lakerst az NBA rájátszásának negyeddöntőjében, és ezzel 2–2-re egyenlített a négy győzelemig tartó párharcban.
ápr. 25
7:42
Élre állt az Inter, kikapott a Milan (HírTV)
A Serie A 35. fordulójának nyitómérkőzésén az Internazionale hazai pályán fordítani tudott, és 3-1-re győzött az Atalanta ellen. A nap másik mérkőzésén egy remek hangulatú mérkőzésen a Palermo 3-1-re verte a Milant.
ápr. 25
7:51
Amerikában rendben leszavaztak a magyarok (hirado.hu)
A legnagyobb névjegyzék New Yorkban volt, ahol 152-en jelentkeztek a szavazásra, közülük 79-en jelentek meg és adták le szavazatukat
ápr. 25
7:51
5,25%-ra süllyedhet a kamatszint hétfőn (ProfitLine)
Az elemzők szerint újabb 25 bázisponttal csökkenti a kamatot hétfőn a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa, így 5,25 százalékra süllyed az alapkamat. (MTI)

Keresés