2010. április 25. vasárnap

ápr. 25
3:18
Gazdát keresnek az elveszett könyvek (Blikk)
BUDAPEST — Elveszett könyvek százai keringenek az országban, hogy újabb és újabb élményt nyújtsanak megtalálójuknak. Százhuszonhárom településen lelhetünk olvasnivalóra az utcán, parkban, buszmegállóban.
ápr. 25
3:22
Elkezdődött a kullancsszezon! (Blikk)
Egy-egy kirándulás alkalmával, sőt már a falvakban, a városokban, a kertekben és a közparkokban is tömegével találkozhatunk az apró vérszívókkal
ápr. 25
3:26
Kibabrált velünk a vulkán (Blikk)
EURÓPA — Csapdába esett utazók, küszködő légitársaságok, elmaradt üzleti utak, versenyek. Az elmúlt héten hatalmas zavart okozott az izlandi vulkán.
ápr. 25
3:37
Rózsa György: „Nem félek a haláltól!" (Blikk)
Édesanyja és lánya vigyáz Rózsa Györgyre, amíg fel nem épül súlyos műtétje után. A műsorvezetőt nemrég nyaki ütőér elzáródással operálták, amibe akár bele is halhatott volna.
ápr. 25
3:55
Nem tudjuk kifizetni Hajdút! (Blikk)
BUDAPEST — Olivér dugóba kerül, késik néhány percet, amit Iván boldogan kihasznál. A bazilika lépcsőjén ücsörgünk, élvezzük a kora tavaszi napsütést.
ápr. 25
3:59
Megfejtették a dinórejtélyt (Blikk)
HOUSTON — „A Yucatán félszigetnél becsapódott aszteroida miatt nem pusztulhattak ki a dinoszauruszok, mert ezek az őshüllők akkor még nem is éltek" – állította Sankar Chatterjee, a texasi egyetem geológusprofesszora, és kőzetmintákkal igazolta, hogy az űrből is felismerhető kráter 300 millió éves.
ápr. 25
4:14
Balesetet szenvedett Stohl András! (Blikk)
BUDAPEST ‒ Eddig még nem kötöttek biztosítást a műsorvezető-színészre, az RTL Klub felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László azonban a legutóbbi szaltó után elgondolkodott. Stohl az X-Faktor válogatóján esett le a színpadról.
ápr. 25
4:14
Igazat mond Daróczi barátja? (Blikk)
BUDAPEST — Csaknem egy hónappal Daróczi Dávid halála után sem az igazság a volt kormányszóvivő utolsó óráit illetően. Barátja, H. Hubert volt az, aki rátalált a már eszméletlen férfi ra – és ő volt az is, aki homlokegyenest másról mesélt, mint amit mindeddig tudni lehetett.
ápr. 25
4:18
Mehetek a szobámba! (Blikk)
ÓBAROK — Több év után végre visszatérhetett saját szobájába a kerekes székbe kényszerült testvérpár. Akli Mikóst (16) és Bencét (12) súlyos betegség támadta meg, mindketten izomsorvadásban szenvednek. Nehezen tudnak lábra állni, a járás pedig igazi kihívást jelent számukra, ezért az emeleti szoba a betegség óta üresen állt.
ápr. 25
4:48
Bangó Margit 100 éves? (Blikk)
BUDAPEST ‒ „Amióta szakácskönyvet írtam, közvetlenebbek velem az emberek, főleg a piacon. Hát, azt látniuk kéne!” – mondta Bangó Margit, és kaptunk az alkalmon, főleg most, hogy Ünnepi ízek című 2. szakácskönyve is megjelent.
ápr. 25
5:06
Magdi lehet a befutó (Blikk)
BUDAPEST ‒ A TV2 válogatására nemcsak Horváth Éva vagy Peller Mariann ment el, de a Megasztár 3.győztese, Rúzsa Magdi is.
ápr. 25
5:06
Így kell minket felcsípni (Blikk)
– Jézus, ez egy nagyon nehéz kérdés! – nyöszörög Kari. – Attól is függ, hogy ki mondja! Egy biztos, az „olyan gyönyörű vagy” dumákból már kiöregedtem, a „jaj, de csinos vagy”-ból már kihíztam, a „de kedves” az kamu, mert nem vagyok az...
ápr. 25
5:08
Rourke újra sztárgázsit kap (Blikk)
LOS ANGELES — Jövő héttől nálunk is látható lesz, ahogy Mickey Rourke (57) visszatér Hollywoodba. Az egykor ünnepelt, majd lezüllött színész tavaly tündökölt újra A pankrátor címszerepében, amelyért Golden Globe-ot kapott, de a fizetség csak jelképes volt.
ápr. 25
6:18
Daróczi gyászkeretes képet adott magáról karácsonyra (BorsOnline)
Daróczi Dávid halálának tragikus körülményei a mai napig kétségek között tartják gyászoló szeretteit. A családtagok tépelődnek: amennyiben öngyilkossághoz vezető depresszióban szenvedett, miért nem vették észre az árulkodó jeleket?
ápr. 25
6:36
Zsuzsa: rám várt a meglőtt fiam (BorsOnline)
Sádt Edéné Zsuzsa ma is borzongva idézi fel a tizennyolc évvel ezelőtti május 11-ét, amikor fiát a budai Skála Áruháznál megtámadta és lelőtte a hírhedt Donászi Aladár–Bene László rablópáros.
ápr. 25
6:54
Rózsa Gyuri nem fél a haláltól (BorsOnline)
ZÁRÓJELENTÉS - Majdnem elájult Hajdú Péter, amikor a Frizbi felvételén Rózsa György egy kis üvegcsében megmutatta azt a zselés anyagot, ami az egyik nyaki erét zárta el.
ápr. 25
6:56
Borsdaráló - Fejes Gábor rovata (BorsOnline)
A hét mondása: „Én olyan magyar vagyok, aki a Vereckei-hágón az emlékművet megkoszorúztam, és szembenéztem egy ukrán rendőrrel” Fásy Ádám
ápr. 25
7:12
Czippán Anett lesz Tilla párja? (BorsOnline)
Czippán Anett Horváth Évával harcol. Úgy tudjuk, az RTL Klubtól elbocsátott szépségkirálynővel az Aktív Extra volt műsorvezetője küzd azért, hogy Tilla mellett dolgozhasson.
ápr. 25
7:14
Hemingway lenézte a nőket (BorsOnline)
Tolsztoj felesége sosem tudta megbocsátani az író ifjúkori kicsapongásait, G. B. Shaw soha nem hálhatott a feleségével, Joyce biztatta nejét, hogy más férfiakkal is feküdjön le.
ápr. 25
8:06
Emberre támadtak a hatalmas sirályok (BorsOnline)
Genovát hatalmasra nőtt sirályok lepték el. Velencében már tilos a galambok etetése, s most fogamzásgátlóval kevert eledellel vívják a nem kívánt madárszaporulat elleni csatát az olaszok.
ápr. 25
8:06
Magányosan szenved Claudia (Blikk)
BUDAPEST ‒ A magányt választotta Liptai Claudia. A műsorvezető szerelme elvesztése óta nem tartja a kapcsolatot a Daróczi családdal, sőt kollégái sem tudnak Claudia hogylétéről. Utoljára a Mokkában láthatták a nézők, akkor teljesen összetörve azt nyilatkozta, kedvese után akar menni.
ápr. 25
8:18
Mire készül Kozso? (NLC)
Nagy durranásra készül az Ámokfutók frontembere.
ápr. 25
8:24
57 helyen tartanak második fordulót (BorsOnline)
57 egyéni körzetben tartanak második fordulót, 2,5 millió választópolgárt várnak az urnákhoz reggel 6 órától este 7 óráig. 12 megyében és Budapesten lesz szavazás, 167 jelöltre lehet voksolni.
ápr. 25
8:42
Bezártak a szavazókörök (BorsOnline)
Szoros eredmény esetén még néhány napig nem lehet megmondani, hogy ki nyerte a mandátumot az országgyűlési választás második fordulójában, mivel mind az 57 egyéni választókerület érintett a külképviseleti szavazásban.
ápr. 25
9:00
Czippán Anett lesz Tilla párja? (Habostorta)
Czippán Anett Horváth Évával harcol
ápr. 25
9:12
Életre keltek az Avatar szereplői! (NLC)
Bekékültek a franciák.
ápr. 25
9:18
Repülő békát fedeztek fel Borneón (BorsOnline)
Több mint száz eddig ismeretlen állat– és növényfajt fedeztek fel Borneo szigetén, köztük a világ leghosszabb, több mint fél méteres rovarát, valamint egy repülőbékát is.
ápr. 25
9:36
J.Lo verte és hajléktalanná tette exférjét! (Habostorta)
Ojani Noa mindenképpen megtalálja annak módját, hogyan járathatná le volt nejét
ápr. 25
9:54
Itt ég el a drog (Blikk)
BUDAPEST – Az elmúlt öt évben két és fél tonna kábítószert semmisített meg a magyar rendőrség, ám nem tudni, hol. A marihuána, kokain, heroin és a különféle amfetaminszármazékok égetése titkos helyen zajlik.
ápr. 25
9:54
Felbontotta eljegyzését a svéd hercegnő (Habostorta)
Madeleine-t az egyik legszebb hercegnőnek tartják a világon
ápr. 25
10:12
Aki nem reggelizik, az cserébe nassol! (BorsOnline)
Magyarországon nagyon kevesen reggeliznek, noha ez az étkezés alapozza meg a napi energiaszükségletet – mind testileg, mind szellemileg. Ezt támasztja alá egy nemrégiben készített felmérés, és lapunk állandó dietetikus szakértője is.
ápr. 25
10:48
Napokig őrzik Pesten Elton John zongoráját (Blikk)
BUDAPEST — Tegnap kezdődött Sir Elton John (63) világ körüli turnéja az USA-ban, és június 8-án a sportarénában is felhangzik a Rocket Man, avagy a Candle In The Wind.
ápr. 25
11:06
Saját tévéshow-t kap Obama hasonmása (BorsOnline)
„Úgy nézel ki, mint az a híres ember!” – hallja nap, mint nap némelyik szerencsés, vagy épp szerencsétlen embertársunk. Sokan ki tudják használni a hasonlósággal járó előnyöket, fényesen megélnek külsejükből, mások számára azonban súlyos teher.
ápr. 25
12:00
A kritikus helyeken is csak néhány perces a várakozás (BorsOnline)
A fővárosban az igazolással szavazók miatt kritikusnak számító III., XIII. és XIV. kerületben legfeljebb néhány percet kellett várakozni. Óbudán a bizottság póttagokkal készült a 2. fordulóra, valamint a névsort az abc szerint 3 részre bontották, így próbálják meggyorsítani a voksolást.
ápr. 25
12:18
Felfújható hotelek lesznek a Holdon (BorsOnline)
Az űrturizmus előretörésének köszönhetően hamarosan a Holdon is létesülhetnek majd szállodák.
ápr. 25
12:36
Aszpikos finomságot mutat Sági (Blikk)
Sági Szilárd ezúttal is két könnyen elkészíthető, ízletes ételt ajánl olvasóinknak. Jó étvágyat!
ápr. 25
13:12
Térhatással fűrészelik a nézők idegeit (BorsOnline)
Lavórral mehetünk moziba: 3-dimenziós változatban jön a nagy sikerű horrorsorozat következő része, a Fűrész VII.
ápr. 25
13:12
Palik László csúcsformában (Blikk)
BUDAPEST ‒ Megfuttatták, majd megszúrták Palik Lászlót (48). Az autóversenyzőt a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán tetőtől talpig megvizsgálták, a diagnózis pedig elégedettséggel töltötte el a tereprali-bajnokságban második pilótát: remek a fizikai állapota.
ápr. 25
14:24
Gálvölgyit Rózsa György tanította meg vodkázni (Blikk)
BUDAPEST – Negyvenéves barátság fűzi Gálvölgyi Jánost Rózsa Gyurihoz. A színész Jókedvet adj! című könyvében részletesen mesél arról, hogyan ismerkedtek meg, és milyen érzés volt megcsinálni Rózsáról a Kapcsoltam-paródiát. Azt, amelyről maga Rózsa Gyuri is azt állította: a legjobb.
ápr. 25
14:42
Brad Pitt és Angelina egybekelnek? (BorsOnline)
Pár hete még arról szóltak a hírek, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt között elhidegült a viszony, és közel állnak a szakításhoz. Ehhez képest alaposan meglepett mindenkit, hogy a legfrissebb információ szerint a pár esküvőre készül a gyerekek kedvéért.
ápr. 25
14:42
Csalfa párja miatt nem házasodik a hercegnő (Blikk)
Felbontotta jegyességét jogász vőlegényével, Jonas Bergströmmel Madeleine svéd hercegnő. Így már teljesen bizonyossá vált, hogy XVI. Károly Gusztáv uralkodónak csak a legidősebb lánya, Viktória hercegnő, trónörökös megy idén férjhez.
ápr. 25
15:18
Nicolas Cage kihagyja a Szellemlovas 2-t (BorsOnline)
Nicolas Cage nélkül készülhet el a Szellemlovas 2. A színész ugyanis inkább A nemzet aranya 3. mellett dönt - a magasabb fizetés miatt, ráadásul ez a film az év végéig elfoglaltságot jelent a sztárnak.
ápr. 25
15:18
Baktériumok okozzák az elhízást? (Blikk)
A túlsúlyosak és az elhízottak száma már meghaladja a nyugati világ lakosságának a felét. Keleten, ahol pedig korábban sokkal kevesebb elhízott ember volt, a nyugati táplálkozási kultúra térhódítása következtében rohamléptékű a felzárkózás. Becslések szerint, ha ez így megy tovább, akkor egy évtizeden belül a fejlett országok lakosságának kétharmada túlsúlyos lesz.
ápr. 25
16:12
Paul McCartney a vagyona tizedét bukta el (BorsOnline)
A pénzügyi válság okozta kisebb megtorpanás után tavaly ismét szépen gyarapodott a brit pop-rock csillagainak vagyona.
ápr. 25
17:06
Csordás Tibi új zenekart alapított (BorsOnline)
Évek óta számtalan pletyka keringett arról zenei körökben, hogy egy igazi rock supergroup van alakulófélben, melynek a Machine Mouse dobosa, Raga és a Junkies, Psycho valamint a Fiesta frontembere, Csordás Tibor. Nem zörög a haraszt, a fiúk Fight Club néven alapítottak rockzenekart.
ápr. 25
18:18
Gwyneth Paltrow bevallotta: nem szerette a gyerekét (BorsOnline)
Gwyneth Paltrow négy éve adott életet második gyerekének, Mosesnak, és most bevallotta, furcsán viszonyult a babához.
ápr. 25
19:12
Madonnát kiutálják a szomszédjai (BorsOnline)
A contactmusic.com értesülése szerint Madonna nem kevesebb, mint 550 bukszuscsemetét ültet el új rezidenciáján, Long Island jómódú Bridgehampton negyedében – a kertészmunkákat pedig elég rosszul viselik a szomszédok.
ápr. 25
20:06
Csak három helyen áll vesztésre a Fidesz (Blikk)
ápr. 25
20:06
Liv Tyler teljesen elengedte magát - lesifotóval (BorsOnline)
Úgy tűnik, a vörös szőnyegen általában tökéletes eleganciával megjelenő Liv Tyler a hétköznapokon szívesebben lazul le, és ölt játszóruhát.
ápr. 25
20:08
Így ünnepeltek a Fidesznél (Blikk)
Zenével, tánccal és énekléssel ünnepelték a Fidesz szimpatizánsok pártjuk győzelmét.

Keresés