2010. április 12. hétfő

ápr. 12
0:06
Schiffer András: Úgy tűnik, a csoda bekövetkezett (Blikk)
ápr. 12
0:06
Az Autonóm szakszervezet korrekt partnerséget vár (hirado.hu)
Az érdekvédelmi szervezet az új kormánytól és a pártoktól is korrekt együttműködést várnak
ápr. 12
0:10
Szigeti: törvényes volt a választás! (hirado.hu)
A választás a törvényeknek megfelelően bonyolódtak le, és összhangban voltak az alkotmányos követelményekkel, még akkor is, ha az igazolással szavazás jelenlegi rendszere revízióra szorul - közölte az OVB elnöke
ápr. 12
0:14
Mesterházy: a haza nem létezhet ellenzék nélkül (hirado.hu)
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje nem tett le arról, hogy Orbán Viktorral szeretne leülni egy miniszterelnök-jelölti vitára
ápr. 12
0:18
Eredményhirdetés után is szavaznak még a XI. kerületben (hirado.hu)
Fél tizenkettőkor még legalább 150-en várakoztak a szavazóhelyiség előtt
ápr. 12
0:24
Vona: Ez a nemzeti áttörés napja (Blikk)
A "nemzeti áttörés napjaként" vonul be a magyar történelembe április 11-e Vona Gábor szerint. A Jobbik elnöke a "totális ellenszél" dacára elért egyértelmű sikerként értékelte pártja első fordulós választási eredményét a Jobbik vasárnapi esti rendezvényén.
ápr. 12
0:42
Orbán: Életem legnagyobb feladata előtt állok (Blikk)
ápr. 12
0:46
Mesterházy gratulált Orbánnak (Blikk)
ápr. 12
4:18
Kangyal Balázs 19 év után elbúcsúzott (Blikk)
BUDAPEST — Szokatlan szerepben tűnt fel Kangyal Balázs (40), a Vasas Bp. Stars jégkorongozója a magyar– osztrák válogatott meccsen. Ezúttal nem a pakkot kergette a felkészülési mérkőzésen, hanem a kezdődobást végezte el. A Pannon-kupa szombati találkozóján elbúcsúztatták a nemzeti együttestől.
ápr. 12
4:22
Palik nyert (Blikk)
DERECSKE — Palik László (48, Nissan) nyerte a tereprali-bajnokság második futamát, 310 versenykilométer megtétele után három (!) másodperccel előzte meg a második helyen végzett Korda Eriket (Nissan).
ápr. 12
4:26
Varga vállalta a veszélyt (Blikk)
BUDAPEST — Varga Zoltán (†65) tisztában lehetett azzal, hogy az életét kockáztatja a focizással. Az FTC olimpiai bajnok labdarúgója, későbbi edzője pénteken a Danuvia-pályán esett össze a Merkapt– Skála öregfiúk-mérkőzésen, és hunyt el. Korábban két infarktuson és több szívkatéterezésen esett át, márpedig ilyen előzmények után már jobb, ha nem erőlteti az ember a fizikai megterhelést...
ápr. 12
4:30
Örökrangadó, örök balhé? (Blikk)
BUDAPEST — Nem múlt el balhé nélkül az örökrangadó. Az MTK–FTC NB I-es bajnokin a lefújás után több embert állítottak elő.
ápr. 12
4:34
Bejött az edzőcsere a Diósgyőrnek (Blikk)
MISKOLC — Örülnek a diósgyőri futballcsapat szurkolói, végre ismét kedvenceik győzelmét ünnepelhették: a DVTK 3-0-ra verte a Pápát.
ápr. 12
4:38
Elintézte Messi a Realt (Blikk)
MADRID — Elképesztő formában van Lionel Messi (22). A Barcelona argentin labdarúgóját a Real Madrid sem tudta megállítani a spanyol bajnokság 31. fordulójában rendezett csúcsrangadón, az „El clásicón".
ápr. 12
5:12
Hihetetlen! Nem emlékszik, hogy szült (Blikk)
SYDNEY – Nem emlékszik a szülésére, és nem ismeri fel újszülött kislányát sem egy fiatal ausztrál nő, aki egy génrendellenesség miatt korai Alzheimer-kórban szenved.
ápr. 12
5:14
11 év után szökött meg a fogságból (Blikk)
JEDDAH – 11 évig tartó raboskodás után megszökött Szaúd-Arábiából egy brit lány, akit apja rabszolgaként tartott fogva.
ápr. 12
5:16
Versek ihlette ruhák (Blikk)
A legnevesebb divattervezők álmodtak meg ruhakölteményeket irodalmi alkotások ihletésére. A spanyol, belga és magyar divattervezők egy-egy verset vagy regényrészletet kaptak, és az abból merített benyomások alapján készítették el ruhakreációikat.
ápr. 12
5:18
Kiscicusból igazi ragadozó (Blikk)
VESZPRÉM — Közel 30 kilóval lett nehezebb három hónap alatt Szása, a helyi állatkert kölyök tigrise.
ápr. 12
5:20
Játék az élet Ivádon (Blikk)
IVÁD —  Elég egy kattintás, és Ivád élete úgy alakulhat, ahogy mi szeretnénk! Mindez persze csak akkor sikerülhet, ha a falu első embere, Ivády Gábor álma valóra válik.
ápr. 12
5:22
Életveszélyes a Kálvin téri aluljáró? (Blikk)
BUDAPEST — Mintha földrengés mozdította volna el a falakat, úgy fest a Kálvin téri aluljáró Kecskeméti utca felőli része. Nem is használhatták a budapestiek egy jó darabig az egyik kijáratot, kordonnal kerítették el a lépcsőt.
ápr. 12
5:24
Palotás Petra az anyaságról ír (Blikk)
BUDAPEST — Palotás Petra (34) minden pillanatát élvezi az anyaságnak, és ahogy azt már többször is elmondta, amíg a kis Bora be nem tölti második életévét, nem tervezi, hogy visszatér a képernyőre.
ápr. 12
5:26
Tilla sérülten a képernyőn (Blikk)
Bicebóca lett Till Attilából (38). A Mr. és Mrs. házigazdája két héttel ezelőtt otthonában bokaszalag-szakadást szenvedett, balesete ellenére azonban nem hiányozhatott a sztárpárshow felvételeiről, ezért ma este bottal a hóna alatt látható.
ápr. 12
5:28
Veszélyes még visszatérnie Claudiának (Blikk)
BUDAPEST —  Dührohamot vagy sírógörcsöt is kaphat élő adásban Liptai Claudia (36), ha idejekorán visszamegy dolgozni – állítja a szakember
ápr. 12
5:30
Kiderült, hova tűnt Jacko holtteste (Blikk)
LOS ANGELES — Kiderült, hová tűnt Michael Jackson (†50) holtteste a tavaly július 7-én a Staples Centerben tartott megemlékezés után, ahonnan senki nem látta kihozni a koporsót.
ápr. 12
5:32
Sarolta meghalhat a rossz jogszabály miatt (Blikk)
BUDAPEST — Tehetetlen édesanyja szeme láttára fog meghalni Sarolta (17), ha nem kap sürgősen új vesét. Mint azt már megírtuk, a fiatal lány szerelme, Péter (25) tökéletesen alkalmas lenne szervdonornak, és boldogan kés alá is feküdne, hogy megmentse kedvese életét, ám a törvények nem adnak erre lehetőséget. Ugyanis a fiatalember egy gyilkossági ügy miatt börtönben van, ráadásul nem egyenes ági…
ápr. 12
5:34
Majka szakított barátnőjével, Katicával (Blikk)
BUDAPEST — Szakított barátnőjével Majka (30) – derült ki az egykori villalakó facebook-oldalán. Majka az okokról nem akart nyilatkozni, a Blikknek csupán annyit mondott, hogy nem volt kérdés ki kivel szakít.
ápr. 12
5:48
Masszőr gyógyítja Bajor Imrét (Blikk)
BUDAPEST — Kezdetben bele akart halni a kezelésekbe, mára már áldja orvosát Bajor Imre (52), aki már csak negyedannyi gyógyszert töm magába, mint pár hónappal ezelőtt.
ápr. 12
5:48
Brutális állatkínzás a Jászságban (Blikk)
JÁSZFÉNYSZARU — A spanyolok már jól ismerik a jászsági magyar falu nevét, azonban sajnos nem pozitív értelemben. A faluban ugyanis németjuhász-szaporító telepek vannak, ahol a kutyákat apró ketrecekben, piszokban, bűzben tartják a tenyésztők.
ápr. 12
5:50
Lebukott! Ismeretlen lánnyal romantikázott Jáksó (Blikk)
ESZTERGOM — Ismeretlen hölggyel romantikázott Jáksó László (41)! A Heti hetes sztárját egyik olvasónk kapta lencsevégre, amint egy szőke nővel a Duna-parton andalgott.
ápr. 12
5:50
Árulkodó vérnyomok: mégsem a feleség gyilkolt? (Blikk)
BERETTYÓÚJFALU — Újabb és újabb részletek derülnek ki a szörnyű berettyóújfalui gyilkosság kapcsán, ahol a gyanú szerint felesége végzett a bírósági titkárként dolgozó Ny. Lászlóval (†31). Úgy tudjuk, a rendőrök vérnyomokat rögzítettek a ház udvarán.
ápr. 12
6:15
Bürokrácia öli a donációra várókat (hirado.hu)
A legtöbb beteg évekig hiába vár az átültetésre
ápr. 12
6:24
Orbán-győzelem – botrányos urnazárás (BorsOnline)
Ez a győzelem nem a Fideszé, ez a győzelem az önöké, Magyarországé – mondta Orbán Viktor pártja elsöprő győzelmének értékelésekor. Ugyanakkor kabarévá vált az országgyűlési képviselő-választás első fordulójának befejezése, hiszen még este 9-kor is hosszú sorokban álltak az emberek szavazókörök tucatjai előtt.
ápr. 12
6:33
Magas a kórházaknak a minimum is (hirado.hu)
A kórházak szerint irreális minimumfeltételeket szabtak számukra, azok teljesítéséhez több száz milliós beruházás kellene, a szaktárca ugyanakkor azzal érvel, hogy a szakmai kollégiumok elfogadták a júliustól érvényes szabályokat
ápr. 12
6:35
Maffia áll a Riminiben elkövett gyerekrablás mögött? (hirado.hu)
Mást mond az édesanya és mást az a négy magyar, akit gyermekrablással hoznak összefüggésbe. A rendőrség szerint a szervezett bűnözés állhat a háttérben
ápr. 12
6:42
Bea elhagyta Győzikét (BorsOnline)
Alig kezdődött meg a Győzike-show új évadának forgatása, Bea asszony máris annyira berágott a férjére, hogy visszaköltözött Salgótarjánba.
ápr. 12
6:44
Geszti Péter: vár az X-Faktor zsűrije (BorsOnline)
Geszti Pétert nehéz beskatulyázni, hiszen több területen számot adott tehetségéről. Úgy tudni, ősztől újabb szerepben is kipróbálja magát: helyet kap az X-Faktor zsűrijében.
ápr. 12
6:51
Kulcsembereket keresnek Kecskeméten (hirado.hu)
A kecskeméti Mercedes-egységnek 2011 végéig 2500 embert kell felvennie. Kulcsembereket már rég keresnek, és hamarosan szakmunkásokat és technikusokat is válogatnak
ápr. 12
6:53
Beindult a nagy fővárosi biciklibiznisz (hirado.hu)
Jövőre már használhatják a budapestiek a kerékpárkölcsönző rendszert, mely remények szerint akár ráfizetés nélkül is működtethető lesz
ápr. 12
7:00
Idős pasikkal is ágyba bújt Kim Basinger (BorsOnline)
Sokáig csak a testéből, szexuális vonzerejéből élt Kim Basinger, tehetségét csak karrierje csúcsán ismerték el. Sorozatunk első részében Basinger első kalandjairól olvashatnak.
ápr. 12
7:02
Megmenthették volna Varga Zolit? (BorsOnline)
A mentősök szerint gyorsan, a szemtanúk szerint későn ért ki a rohamkocsi Varga Zoltánhoz. A futballista barátai joggal érzik úgy, hogy megmenthették volna az életét.
ápr. 12
7:09
Pokolgép robbant Észak-Írországban (hirado.hu)
Belfast mellett, a brit belső elhárítás (MI5) épülete közelében robbant bomba. Személyi sérülés nem történt
ápr. 12
7:18
Gépéért aggódott a súlyosan sérült Dóra (BorsOnline)
Több órán keresztül műtötték a 18 éves Dórát, aki egy vitorlázó repülőgéppel lezuhant Budaörsön. A hölgy csak annyit kérdezett a mentőktől: mi lesz a repülőmmel?
ápr. 12
7:27
Megújult az Audi TT (hirado.hu)
A karosszériát Németországban gyártják és fényezik, a járművet a győri gyár 35.000 négyzetméteres üzemcsarnokában szerelik össze
ápr. 12
7:29
Kósa: a szocialisták feltették az i-re a pontot (hirado.hu)
Tragikomédiának nevezte Debrecen fideszes polgármestere az OVB tegnapi ténykedését
ápr. 12
7:31
Különleges oldtimerek a Vasúttörténeti Parkban (hirado.hu)
Az április 16. és 18. közötti rendezvényen több mint ötezer négyzetméteren 230 járművet csodálhatnak meg a látogatók
ápr. 12
7:33
Külföldi visszhang: agyonverték az MSZP-t, felragyogott a narancs, parázás a Jobbiktól (hirado.hu)
Magyarország határozott jobboldali fordulat előtt áll, az MSZP elképesztő vereséget szenvedett, a semmiből pedig előtűnt a Jobbik
ápr. 12
7:36
Imádja a motorokat a kemény hátsójú szépség (BorsOnline)
Bevállalós lány létére is sikítva kapaszkodott pilótájába Dudás Kata. A szexi modell akkor kezdett hangoskodni, amikor az alatta dübörgő motor sebességmutatója 250 fölé kúszott.
ápr. 12
7:36
Dübörgő szépségek Millennárison (Blikk)
BUDAPEST ‒ A férfiak álma vált valóra vasárnap, a Millennáris Parkban, ahol a legszebb motorok és a leggyönyörűbb lányok fogadták a látogatókat a magyar motorépítő-bajnokságon. Ezúttal nem a lóerő, hanem a telt idomok s a formás alak volt a nyerő.
ápr. 12
7:45
Békenfenntartókat kért Bakijev (hirado.hu)
Azt szeretné, ha a világszervezet független testületet hozna létre az április 7-én történtek kivizsgálására - jelentette ki Kirgizisztán hatalomból elmozdított elnöke
ápr. 12
7:47
Nyilvánosan felravatalozzák Kaczynski koporsóját (hirado.hu)
Az elnök földi maradványait tartalmazó koporsót vasárnap délután helyezték el a lengyel elnöki palota kápolnájában

Keresés