2010. április 12. hétfő

ápr. 12
8:39
Mit tegyek? A férjem halálosan szerelmes a barátnőmbe (NLC)
A férjem hatalmas erőfeszítések közt bevallotta: nem miattam és a párkapcsolatunk miatt szenved, hanem évek óta reménytelenül szerelmes – méghozzá a legjobb barátnőmbe!
ápr. 12
8:41
2 hét, mínusz 2 kiló: Diéta a több energiáért! (NLC)
Ebéd helyett futva bekapsz egy szendvicset? Idegességedben folyton rágcsálsz? Sportra pedig egyáltalán nem jut időd? A hatás nem marad el: nyúzottnak érzed magad, és még fel is szedtél jó pár kilót. Itt az idő, hogy elkezdd az antistressz-diétát!
ápr. 12
11:39
Catherine Zeta-Jones csont és bőr (NLC)
A színésznő új beceneve Catherine Zeta-Bones (a bones csontokat jelent a gunyoros hollywoodiak nyelvén), pedig régebben ő szerette köszörülni a nyelvét szupervékony kolléganőin. A múlt pénteken azonban a normálisnál jóval vékonyabban látták a Little Night Music felújításán a Broadwayn. Az egyszerű fekete ruha nem tudta elrejteni az alakját, és látni engedte szokatlanul vékony lábát és karját.
ápr. 12
15:16
Katonás és romantikus - A legtrendibb kiegészítők tavaszra (NLC)
Eddig a hőmérséklet csak álmodozni engedett a tavaszi kiegészítőkről, most viszont nyakunkba szakadt a tavasz. A praktikusan egyszerű vagy tavalyi ruhák trendivé tupírozására összegyűjtöttük a legdivatosabb kiegészítőket.
ápr. 12
16:09
SOS-gyermekek a Vivicittán (NLC)
Az ország három SOS gyermekfalujából száznál is több gyermek érkezik Budapestre április 18-án, hogy részt vegyen a városligeti 56-osok teréről induló 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson. A Budapest Sportiroda (BSI) rendezvényén a gyerekek és kísérőik a 3,3 kilométeres Minicittán indulnak, de nemcsak futnak, hanem szurkolnak is minden olyan futónak, aki adományával támogatja az SOS Gyermekfalut.
ápr. 12
16:11
Robert Downey Jr. szeret a feleségével forgatni (NLC)
A színész 2005-ben vette el Susan Levin producert, két évvel azután, hogy megismerkedtek a Gothika forgatásán. Bevallotta, hogy jobban dolgozik azokon a forgatásokon, ahol a hitvese is ott van, mert élvezik, hogy együtt szökhetnek el a valóság elől.
ápr. 12
17:21
Nem elég felkészültek a friss diplomások? (NLC)
A 2009-ben diplomázott kínai fiatalok többsége nem bizonyult elég felkészültnek ahhoz, hogy belépjen a munkaerőpiacra, ugyanis hiányozott a megfelelő szakmai gyakorlatuk. Egy friss kínai kutatás szerint csak kevés végzősnek van esélye arra, hogy a tanulmányaiknak megfelelő karriert építsenek, és kénytelenek elvállalni a rosszul fizetett munkákat is.
ápr. 12
19:45
Legalizálnák az amerikaiak az orvosi marihuánát (NLC)
A Pew Research Center kutatása szerint az amerikai lakosság közel háromnegyede (73 százalék) ért egyet azzal, hogy ez egyes államokban legálisan lehessen hozzá férni a marihuánához abban az esetben, ha azt az orvos írja fel, míg 23 százalék ellenzi ezt a lehetőséget. A kutatás szerint a "gyógyszernek" minősülő marihuána legalizálásának támogatottsága rohamosan nő az amerikai társadalomban,…
ápr. 12
22:24
Futurisztikus szépség - 6 izgalmas újdonság (NLC)
Kétségtelenül a jövő nagykövetei, bár némelyiket még jó ízűen nevén se lehet nevezni, hiszen hogy hangzik a „nemtusfürdő tusfürdő"?

Keresés