2010. április 13. kedd

ápr. 13
9:30
Meríts életerőt otthonodból! (NLC)
Sokan a kínai feng shui szerint rendezik be otthonukat, hogy harmonizálják energiáikat. Pedig a legtöbb életerőt saját jelképrendszerünkből, hitünkből és térrendezési hagyományainkból meríthetjük, amelyek ősidők óta rendelkezésünkre állnak.
ápr. 13
11:00
Házasság – no go?! (NLC)
Hiába látom, hogy a barátnőim körülöttem sorra férjhez mennek, több felmérés állítja, hogy egyre kevesebb ember fogad örök hűséget a párjának – és nem csak Magyarországon. Vajon mi ennek az oka? 4 olvasónk megosztotta velünk a véleményét.
ápr. 13
11:02
Képregények - nem csak gyerekeknek (NLC)
A világ számos országában felnőttek milliói rajonganak a képregényekért. A nagy klasszikusok között van vagyonokat érő, cannes-i nagydíjas, de olyan is akad, amit a világ legjobb regényei között tartanak számon.
ápr. 13
12:30
Csak 9 nő nyert a választások első fordulóján (NLC)
A 176 egyéni választókörzetben a győztes jelöltek között csak kilenc nő van és közülük is csak ketten, - Czunyiné Dr. Bertalan Judit és Talabér Márta - szereztek első körben mandátumot.
ápr. 13
13:06
Mónika: Most már maradok csak Mónika (NLC)
Erdélyi Mónika a hazai kereskedelmi televíziózás talán legismertebb arca. A keresztnevét viselő műsor kilenc év után búcsúzik a nézőktől, de hogyan éli meg a változást a műsorvezető?
ápr. 13
16:06
Gyerekek a közösségi oldalakon (NLC)
Az Ofcom kutatása szerint a brit gyerekek akár már nyolc évesen is regisztrálnak a közösségi oldalakra, figyelmen kívül hagyják a korhatárra vonatkozó biztonsági előírásokat. A kutatás szerint az otthoni internettel rendelkező 8-12 éves gyerekek negyede állította azt, hogy van saját Facebook, Bebo vagy MySpace adatlapja, annak ellenére, hogy ezeken az oldalakon a minimum felhasználói korhatár 13…
ápr. 13
17:18
Hajklónozás sebgyógyító porral? (NLC)
Amerikai orvosok állítólag kidolgozták a hajklónozás eljárását, amely komoly áttörést jelenthet a kihullott haj pótlásában. Más orvosok szerint viszont a hajszálak klónozásának valódi sikerére egyelőre még várni kell.
ápr. 13
17:20
Győzike, Hajós, Showder Klub: mit néztünk a héten? (NLC)
Két nagy visszatérő jutott az elmúlt hétre: Győzike és a Showder Klub is újra az RTL képernyőjén. A végeredmény felemás.
ápr. 13
18:30
Elijesztette a macska a postást (NLC)
A brit posta felfüggesztette a küldemények kiszállítását egy hölgy házához, mivel a háziasszony 19 éves macskája rendszeresen megtámadta a postásokat.
ápr. 13
19:06
Csajozás nélkül hagyta el Pestet Robert Pattinson (NLC)
Elhagyta Magyarországot Robert Pattinson. A színész kedvesével, Kristen Stewarttal szállt fel a repülőre; a színésznő a napokban csatlakozott Roberthez. Kristen állítólag őrülten féltékeny Pattinson filmbéli partnernőjére, Uma Thurmanre.

Keresés