2010. április 15. csütörtök

ápr. 15
7:45
Miből vegyél biót, avagy a piszkos 12 (NLC)
Szeretnél egészségesen táplálkozni, de nem engedheted meg magadnak, hogy mindenből csakis biót vegyél? Megmutatjuk, hogyan találhatod meg az egyensúlyt az igényeid és a pénztárcád között.
ápr. 15
8:03
Össze lehet turmixolni egy iPadot? (NLC)
A válasz kiderül lenti videónkból. A héten Gwyneth Paltrow főz nekünk, megnézzük, hogyan festenénk képregényfiguraként, és ingyen tanulunk a legnevesebb kreatívoktól.
ápr. 15
9:15
Ki az a Lady Gaga? - 1 év alatt lett szupersztár (NLC)
Lady Gaga jött, polgárpukkasztott és győzött. Manapság a csapból is ő folyik. És nem is alaptalanul. A huszonnégy éves lányt már most a pop 21. századi királynőjeként ünneplik. Utánajártunk, ki is ő, és rögtön 7 okot is találtunk a szupersztárságra.
ápr. 15
9:17
Mi kell a jó szexhez? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Mostanában az a kérdés foglalkoztat: mennyi helye van egy házasságban annak, hogy időnként mást is megkívánok...
ápr. 15
9:33
Soma Mamagésa: Búcsú és mégsem! (NLC)
Eltelt hat és fél év, Soma úgy véli, eljött a változás ideje. Egy levéllel fordul minden olvasójához – hozzád is! –, hogy meséljen a terveiről.
ápr. 15
10:45
Válságban a görögök. Hétvégi moziajánló A titánok harcával (NLC)
Mindenki kitért A titánok harca útjából, így a hétvégén ez az egyetlen új premier dübörög a multiplexekben, de az Avatar főhőse, Sam Worthington Perszeuszként mindent megtesz azért, hogy ez a monumentális fantasy minden néző tetszését elnyerje.
ápr. 15
12:15
Itt a tavasz, és lesz nyár is... (NLC)
Hagyományaikat őrizve, hamarosan itt a BabyMarkt tavaszi Babaruhabörzéje, melyet 4. éve nagy sikerrel szerveznek a Hungexpo A pavilonjában.
ápr. 15
13:45
Újra: Ügyvédek! (NLC)
A modern tárgyalótermi sorozatok alfája, a legjobban szabott öltönyök és a legindokoltabb kosztümök: újra a tévében az Ügyvédek (The Practice)!
ápr. 15
17:57
A pornó, a férjem és én (NLC)
Azt eddig is tudtuk, hogy a férfiak agyában létezik egy viszonylag nagy kiterjedésű terület, amelyen nagy betűkkel ez áll: SZEX. Épp ezért meglepő, hogy egyre többen váltják fel közülük silány virtuális élményekre a valódi izgalmakat. Vajon miért csinálják? És mit tehet ez ellen az elhanyagolt partner?
ápr. 15
18:15
3 rossz szokás, amely árt a hátadnak (NLC)
A derék- és hátfájás a modern világ egyik leggyakoribb panasza. Lehet, hogy csak néhány rossz szokást kell elhagynod, hogy a te életedet ne tegye tönkre?
ápr. 15
20:39
Kombinálj a rák ellen! (NLC)
Ha megfelelően kombinálod az ételeidet és az italaidat, segíthetsz a daganatos betegségek megelőzésében. Mutatunk két tuti kombinációt.

Keresés