2010. április 8. csütörtök

ápr. 8
7:36
Halmozott hátránnyal indult: Nő és cigányprímás (NLC)
Április 8-án ünneplik világszerte a nemzetközi romanapot. Mi egy fiatalasszony történetével mesélünk a romalétről. Van benne természetesség, siker, és valami mélységes, húsba ivódott kishitűség is. Németh Edit az első nő, aki prímás egy világhírű cigányzenekarban. Ha csak néhány szám erejéig is.
ápr. 8
8:30
Minden jót, Mónika! (NLC)
Szemernyi empátia sincs bennem a Mónika-show megszüntetése kapcsán – sőt inkább örülök, hogy vége van.
ápr. 8
8:32
Flúgos futam - A női vezetők megmutatják! (NLC)
Vigyázz, kész, rajt! – tíz nő állt rajthoz a Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának „Nő a biztonság” című autós ügyességi versenyén a Hungaroringen. A cél az volt, hogy megcáfoljuk azt a közkeletű vélekedést, miszerint a hölgyvezetők bizonytalanok, lassúak és nem értenek a vezetéshez. Az eredményt ítéljétek meg ti!
ápr. 8
10:00
Egy szűz, a világ legrosszabb randija és egy romantikus lelkű gyilkológép: hétvégi moziajánló (NLC)
Április második hétvégéje ideális tavaszi időt kínál, legalábbis a mozikban. Három új premier, a szerelem bemutatásának három módja. Egy lány felnőtté válása és első szerelme, egy több ezer mérföldön átívelő szenvedélyes love story, valamint egy középkorú házaspár extrém randija: a választék rég volt ilyen gazdag.
ápr. 8
10:02
Nekem kevés a szex, mit tegyek? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Bevallom, azt szeretem, ha mindennap együtt lehetek a szerelmemmel, így vagyok kiegyensúlyozott, boldog, akit szeret és kíván a partnere. Ám a párommal az együttléteink gyakorisága fokozatosan csökken…
ápr. 8
10:18
Az otthon szíve: a konyha (NLC)
Nem kell feltétlenül közvélemény-kutatást végezni ahhoz, hogy megállapíthassuk: otthonunk lelke a konyha. A legtöbb spontán családi összejövetelre étkezések előtt vagy után kerül sor, a házibulikban pedig mindig a konyhában zajlik a leginkább az élet.
ápr. 8
11:12
Őrült holmik a mellékhelyiségbe (NLC)
Akinek a mellékhelyiség berendezése sem mellékes, vessen egy pillantást a következő összeállításunkra. Nem hittük, de még mindig vannak olyan lakásdekorációs elemnek szánt tárgyak, amelyekre rácsodálkozunk.
ápr. 8
11:14
Ínycsiklandó olasz-francia barátság a konyhában (NLC)
Az ínycsiklandó Croque Monsieur-ben az a jó, hogy elkészítésekor nyugodtan kísérletezzünk az otthon található alapanyagokkal. Sőt, akár két nemzetközi konyhát is összeházasíthatunk.
ápr. 8
14:12
Kozma Orsi, Pély Barna és a Kalyi Jag egy helyszínen (NLC)
A pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programhoz kapcsolódva idén a baranyai megyeszékhelyen rendezik meg péntektől vasárnapig a Budapesti Tavaszi Fesztivál öt éve sikerrel zajló kísérőrendezvényét, a Fringe-et.
ápr. 8
15:24
Szeretők kontra feleségek (NLC)
Amióta világ a világ, léteznek szerelmi háromszögek. De vajon mi a különbség a feleségek és az állandó szeretők csábereje között? A szépség? A fiatalság? A báj vagy az elérhetetlenség? A válasz egyáltalán nem egyszerű...
ápr. 8
16:36
Mindent a pénzről (NLC)
A héten elindítunk egy olyan cikksorozatot, amely heti rendszerességgel különböző pénzügyi alapismeretekkel, tanácsokkal és tippekkel próbál meg segíteni nekünk nőknek, hogy, igazán el tudjunk igazodni a pénzvilág útvesztőiben. Közelebbről megismerkedhetünk a banki ügyletekkel, szakzsargonokkal, megtanulhatjuk a gazdaságos kártyahasználatot, hogy új információink birtokában bátrabban mozogjunk…
ápr. 8
16:38
Szexbotrányok a politikában (1. rész) (NLC)
Félrelépő „államférfiak”, meghurcolt szeretők, szánalmas magyarázkodások... Kihágáskörkép választások előtt.
ápr. 8
16:40
Hogyan segít a remény ereje? (NLC)
Előfordul, hogy nem marad semmink, csak a remény. Kapaszkodunk bele, megöleljük, hogy megtartson. Gyakran elég hozzá egy mosoly, egy bátorító kézfogás, és hízni, növekedni kezd. Táplál minket, életet ad újra és újra. Aki észreveszi a hitet adó jeleket, szerencsés. Aki nem, annak újra meg kell tanulnia kinyitnia a szívét.
ápr. 8
19:00
18 településre rajzottak ki a huszárok (NLC)
Sokan pályáztak a nyalka műanyag lovasszobrokra.

Keresés