2010. április 21. szerda

ápr. 21
7:48
Tavaszi kultúrsokk Bécsben: 15 programtipp (NLC)
Igencsak belehúzott az amúgy sem eseménytelen császárváros. A tavasz hátralévő részében és nyáron is egymást érik a fesztiválok, koncertek, kiállítások. Nonstop kultúra – egyetlen unalmas percre se számíts!
ápr. 21
9:00
Harminc éve együtt, de alig ismerik egymást (NLC)
Az ötlet, hogy a Hegedűs a háztetőn főszereplőit, Halász Juditot és Reviczky Gábort a Vígszínház tetején fotózzuk le, szinte adta magát. A művészek kis hezitálás után azt mondták: együtt megcsináljuk, ha együtt megyünk ki a kéményseprőjárdára, nincs mitől félnünk. Pedig Halász Judit és Reviczky Gábor először játszanak együtt.
ápr. 21
10:48
Daróczi mássága örök rejtély marad (NLC)
Folyamatosak a Daróczi Dávid magánéletét érintő utalgatások a médiában. A lapok egyre csak célozgatnak valamire. Akár igaz, akár nem, vajon miért nem lehet a kérdésről nyíltan beszélni, szégyen és prüdéria nélkül?
ápr. 21
10:50
Bejött a zéró tolerancia (NLC)
Kevesebben vezetnek ittasan, mióta akár egy konyakosmeggy miatt is ugorhat a jogosítványunk.
ápr. 21
11:06
Családi játszmák: A férjem, az anyja és én (NLC)
Két éve mentem férjhez, az anyósom a legjobb anyósnak tűnt. Aztán sok minden megváltozott: ma már görcsbe rándul a gyomrom, ha jön. Hogyan tudnám leállítani, anélkül hogy megbántanám?
ápr. 21
11:42
D. Tóth Kriszta: „Újkertesházam” (NLC)
Igazam lett. Lola, ahogy megérkezett falusi házikónkba, bevetette magát az eső áztatta kertbe. Sárban cuppogó gumicsizmában keresgélte új barátait, a „bodikat”. És nem akarta elfogadni, hogy a bodobácsok nem szeretik az esőt, hogy bizony a nagy találkozásra majd csak a napsütésben kerülhet sor.
ápr. 21
12:18
Csajos fényképező kristályokkal (NLC)
A Sony leporolta egy régebbi gépét, átszínezte és megszórta kristályokkal - a japán lányok örömére.
ápr. 21
13:12
Lehet saját szépségszalonod! (NLC)
Egyre többet hallani a szalonkozmetikumokról. Mik ezek? Jó ez nekünk?
ápr. 21
15:18
Michael Jacksonról készít műsort a Cirque du Soleil (NLC)
A táncprodukció után vidámparkot is terveznek a pop királyának örökösei.
ápr. 21
15:36
Tavaszi zsengék: Korianderes karalábéfőzelék (NLC)
Aranyidő kezdődik! Itt vannak a friss répák, a karalábé, a spárga, és már nem kell sokat várni a zöldborsóra, tökre sem. Az évnek ebben az időszakában tobzódhatunk a vitamindús és egészséges zöldségekben.
ápr. 21
18:36
LOST vándorkiállítás Budapesten (NLC)
A kultikus és hatalmas rajongótáborral bíró misztikus tévésorozat már a befejező évadjához érkezett, és ezen alkalomból a VAM Design Centerben egy kiállítást tekinthetünk meg a széria számos legendássá vált kellékéből.

Keresés