2010. május 1. szombat

máj. 1
8:03
14 kedves gyerekvers anyák napjára (NLC)
Anyák napja reggelén lepd meg anyut és a nagymamit egy helyes kis versikével. Ha még semmi sincs a tarsolyodban, válogass a legszebbekből!
máj. 1
9:15
Ez a május beindít: 4 tuti program (NLC)
Énekszó és tánc köszöntse! Miért? Mert „megérdemli” a bódító orgonaillat, a viháncoló virágok, a pompázatos színektől szétrobbanó fák látványa miatt. És – nem utolsósorban – mert káprázatosan izgalmas programokat „fakaszt”. Szóval éljen, éljen május 1.!
máj. 1
9:17
Ártok a babámnak a hordozókendővel? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
A kislányomat egyfolytában hordozókendőben hozom-viszem, de aggódom, hogy rossz következményei lehetnek. Tényleg hisztis lesz, anyás és lusta?
máj. 1
9:19
Jacko melegkalandja (NLC)
Michael Jackson egy férfival ápolt bensőséges kapcsolatot a halála előtt – állítják a jól értesültek. A sztár bőrgyógyászának volt asszisztense, Jason Pfeiffer azt állítja, szenvedélyes szexuális viszonyba kezdett a Thriller énekesével, miután 2008-ban találkoztak a sztár bőrgyógyászának, dr. Arnold Kleinnek a rendelőjében.
máj. 1
9:21
A színésznő elárulta szépsége titkát (NLC)
Akad még Hollywoodban is olyan díva, aki kerüli a plasztikai sebészeket.
máj. 1
10:09
Kullancsirtás – műbirkát minden oviba! (NLC)
Új, környezetbarát kullancsgyérítési módszert mutattak be Szegeden. A vegyszermentes technológiával megoldható a bölcsődék, óvodák környékének kullancsmentesítése - mondta Szabó Péter, az eljárást kidolgozó cég vezetője.
máj. 1
11:39
Mi vár Magyarországra? - Az asztrológus elárulta (NLC)
A csillagokat vallattuk arról, vajon mit hoznak Magyarország számára a választási eredmények.
máj. 1
13:27
Virág helyett - 10+1 ötlet anyák napjára (NLC)
Az anyák napi virág kicsit olyan, mint a nőnapi: túlságosan megszokott, személytelen, elcsépelt. Idén legyél kreatívabb – lepd meg anyut valami egyedivel!
máj. 1
16:09
Létezik egészséges tűsarkú? (NLC)
Az orvosok egyetértenek abban, hogy a rendszeres tűsarkúviselés sokat árt a lábnak. Mi, nők viszont nem szívesen mondunk le erről a néha fájdalmas, ám mindenképpen dögös viseletről. Vajon választhatunk-e úgy a cipőboltban, hogy csinosak legyünk, de az egészségünket se tegyük kockára?
máj. 1
19:09
Aki életre kelti a lábbelid - videó (NLC)
Egy kreatív elme sohasem pihen, mégis folyton álmodik. Ismerd meg Vágó Rékát és az ő fantasztikus cipőcsodáit. Három perc tűsarkú csoda.

Keresés