2010. május 18. kedd

máj. 18
7:03
Rákattantál a diétára? 3 figyelmeztető jel (NLC)
Egészségesen étkezni jó dolog - azzal azonban sokat árthatsz magadnak, ha fanatikusan rákattansz a diétázásra. Íme három jel, ami azt mutatja, hogy ideje lazábbra venni a dolgokat.
máj. 18
7:05
Betegít a mosógép? Megdöbbentő tények (NLC)
Hitted volna, hogy a mosógéped is megbetegíthet? Megmutatjuk, hol bújhatnak meg benne a kórokozók!
máj. 18
7:39
Reklámterror: én úgy mondom, hogy omlósz! (NLC)
Ne hőbörögj, mert pont ez a cél. Zacskós kajáról ennyit még soha nem beszéltünk.
máj. 18
9:27
Virágba borult a zalaegerszegi Azáleás-völgy (NLC)
Néhány korai lila és fehér virág már április közepén kinyílt, most pedig a színpompás sárga, piros, vörös, téglaszínű, fehér virágok is szirmot bontottak.
máj. 18
10:21
Lejtőből ötös! - Kia Venga teszt (NLC)
Első látásra szerelem volt, de sajnos a vonzalom nem tartott sokáig a Kia Vengával. A végén még egy őz is belerondított a "kapcsolatunkba". Azért voltak szép pillanatok is, például a lejtőn elinduláskor nagyon szerettük.
máj. 18
10:39
Viagrát kér az állatmenhely (NLC)
Az amerikai New York állam egyik állatmenhelye szokatlan kéréssel fordult támogatóihoz: azt kérte, adományozzák a menhelynek fel nem használt készleteiket az által ismert kék tablettából.
máj. 18
11:33
Érdemes üres gyomorral edzeni? (NLC)
Egy közkeletű vélekedés szerint, ha üres gyomorral mész edzeni, akkor több kalóriát éget a szervezeted. Vajon igaz ez?
máj. 18
12:09
Gyakori kérdések a köldökzsinórvérről (NLC)
Egyre több kismama kérdezi meg orvosa véleményét a köldökzsinórvér-tárolásról. Vajon érdemes – nem is kevés – pénzt szánni rá?
máj. 18
12:11
Leitta magát a kétgyermekes sztár - Fotóval! (NLC)
Öntudatlan állapotba került a kétgyermekes énekesnő, Charlotte Church. A britek aranytorkú sztárja egy londoni bárban öntött fel a garatra, és a buli olyan jól sikerült, hogy hajnalban már szó szerint a nevét sem tudta.
máj. 18
12:13
Szexbotrányba keveredett az új szépségkirálynő (NLC)
Alig került a fejére a korona, máris botrányba keveredett az új Miss USA, Rima Fakih. A szépségről ugyanis pikáns képek láttak napvilágot: a fotókon Rima egy sztriptízbárban, forrónadrágban rázza.
máj. 18
12:45
Ezentúl lányokat is menthetnek a tűzből Szaúd-Arábiában (NLC)
A jövőben a lányokat is kimenthetik a tűzből Szaúd-Arábiában a tűzoltók - született döntés nyolc évvel azután, hogy Mekkában egy iskolatűzben 15 diáklány lelte halálát, mert nem menthették ki őket férfiak.
máj. 18
13:03
A zsíros kenyér is fogyaszthat (NLC)
A címben szereplő állítás igaz. Természetesen nem akkor, ha befalunk néhányat belőle az esti focimeccs nézése pókerezés közben. A zsíros kenyér csak a Kihívás Napján fogyaszt, és nem akkor, amikor megesszük, hanem amikor elkészítjük, Újszentmargida módra.
máj. 18
13:57
Két évezrede nyomorítják a nőket (NLC)
Az abortuszról és a másságról nyilvánított szigorú véleményt a katolikus egyházfő. A hír kapcsán született Soma Mamagésa különvéleménye, amely a radikális döntések és elfojtások okozta szenvedésről szól.
máj. 18
14:33
Bombázók, akiket kirúgott a Playboy (NLC)
Valamiért sok hivatásos „jó nő” álma, hogy a Playboyban terpeszthessen egyet. És valamiért néhányuknak ez Életük Nagy Megvalósítatlan Álma marad, mert a főszerkesztő ajtót mutat nekik...
máj. 18
14:35
Gyereknevelési konferencia a pénzről és az erőszakról (NLC)
A gyerekek pénzügyi nevelése, a kapcsolati krízisek hatása a gyerekekre, óvodai, iskolai agresszió és a gyerekek szexuális nevelése a témája az Életrevaló Gyerek elnevezésű konferenciának, amelyet szombaton rendeznek Budapesten.
máj. 18
15:27
Ki a szabadba - már öt perc is stresszoldó (NLC)
Mindössze öt percnyi szabadtéri mozgás is hatásosan enyhíti a stresszt - erre a következtetésre jutottak brit kutatók tíz korábbi tudományos vizsgálat eredményeinek összevetésekor.
máj. 18
17:33
Durván megfenyegették a Barátok közt sztárját (NLC)
Zaklató telefonhívást kapott Balogh Edina, a Barátok közt szőke bombázója. A szépséget egy ismeretlen férfi hívta fel, és válogatott ocsmányságokat vágott a fejéhez, igaz, a keresetlen szavakat tulajdonképpen nem is neki, hanem sorozatbéli szerepének, Kingának szánta.
máj. 18
17:35
Botrányos fotók Christina Aguileráról (NLC)
Vad, egyesek szerint már-már közönséges fotókon pózol Christina Aguilera az Out magazin júniusi számában. Az énekesnő úgy érzi: visszafogott családanyaként nem kell a rajongóknak, ezért váltott újra sokkolóan dögösre.
máj. 18
22:18
Árvíz - így segíthetünk a károsultakon (NLC)
Elindult a Nemzeti Segélyvonal és adománygyűjtésbe fogott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is. A májusi ítéletidő károsultjainak pénzadománnyal, ruhákkal, takarókkal segíthetünk.

Keresés