2010. május 13. csütörtök

máj. 13
8:45
Zürich - a kicsiny nagyváros (NLC)
Zürichről általában a bankok, a kifogástalan külsejű üzletemberek, a szalmaszőke bankárfeleségek, az ébenfekete sportautók és a pénz, sok-sok pénz jut először eszünkbe. A kép nem teljesen hamis, de a valóság szerencsére ennél jóval sokszínűbb és ezerszer izgalmasabb.
máj. 13
9:39
Russell Crowe nyilaitól ments meg, Uram, minket! Hétvégi moziajánló (NLC)
Ridley Scott és Russell Crowe újra összeállt, hogy elkészítsék a Gladiátor folytatását Robin Hood címmel, egy teknős átutazza a világot, egy romániai rendőr a lelkiismeretével küzd, Hámori Gabi pedig mindent megtesz az országimázsunkért.
máj. 13
11:27
Meg akarta ölni magát a topmodell (NLC)
Megpróbált önkezével véget vetni életének a francia származású topmodell, Noémie Lenoir. A Marks and Spencer divatcég arcaként is ismert egzotikus szépség azért akarta megölni magát, mert barátja házi pornóvideókkal zsarolta.
máj. 13
14:09
Mi olvasunk, a férfiak a képeket nézik a neten (NLC)
Gondoltad volna, hogy nagy az eltérés aközött, mit néznek meg legelőször egy weboldalon a férfiak és a nők? Érdekes eredményekre vezetett egy különleges, szemkamerás kutatás.
máj. 13
15:03
Miért csalják meg a nők a férfiakat? (NLC)
Egy kutatásból kiderült: a nők is legalább annyira, mint a férfiak... Az okok persze különbözőek. Következzenek a megdöbbentő számok – Peller Mariann és Tari Annamária tálalásában!
máj. 13
15:21
Fontos a jó kezdés! (NLC)
A felnőtt életben rengeteget számít az, hogy hogyan tudunk a pénzügyeinkhez viszonyulni. Mint ahogy arról már korábban írtuk, soha nem késő elkezdeni a pénzmegtakarítást, de minél előbb tanulunk bele ebbe a varázslatos világba, annál nagyobb profitra tehetünk szert, idősebb korunkra.
máj. 13
15:57
Repül a, repül a... Lola! (NLC)
Mesés májusi híreket mondunk. Gyereknapra elkészült a Lolamesék várva várt folytatása, „Repül a, repül a... Lola!” címmel. Benne egy újabb rajzfilm, és három vadonatúj történet, amelyben minden és mindenki folyamatosan utazik.
máj. 13
16:33
Eltorzult az isteni Banderas - Fotó! (NLC)
Halovány árnyéka önmagának a hajdani spanyol bika, Antonio Banderas. A színész arcán könyörtelenül nyomot hagyott az idő, és tokát növesztett.
máj. 13
17:27
Kecskepásztorlányból topmodell (NLC)
Waris Dirie volt topmodell, ma ENSZ-nagykövet. Az Ausztriában élő gyönyörű nő elegáns ruháját, méltóságteljes megjelenését látva senki nem gondolná, hogy milyen szomorú a múltja. Amit amúgy Waris felemelt fejjel vállal, s harcol azért, hogy a mai afrikai szegény sorsú lányoknak ne kelljen átesniük a traumán, amely neki jutott.
máj. 13
17:29
Elment Lady Gaga esze?! (NLC)
Újra sokkolt Lady Gaga. Az énekesnő az eddigieknél is furcsább ruhában, egy fekete köpenyben és patához hasonló jókora cipőben vonaglott.
máj. 13
17:31
Több mint 10 ezren bringáztak a munkába (NLC)
Az idei tavasz Bringázz a Munkába kampányának résztvevői az esős idő miatt - a korábban meghirdetetthez képest később - május 22-én ünnepelhetik az akció sikerét.
máj. 13
18:39
Vasárnap mutatkozik be a hónap designere (NLC)
A WAMP szakmai zsűrije májusban Majoros Zitát választotta a Hónap Designerének. A Bolt márka tervezőjének betűkből és beszédes piktogramokból építkező öltözékeinek legújabb kollekciója május 16-án mutatkozik be a WAMP vásáron.

Keresés