2010. június 3. csütörtök

jún. 3
5:54
Időzített bombaként ketyeg saját önzésünk (NLC)
Vajon milyen tragédia szükséges ahhoz, hogy végre szembenézzünk önmagunkkal, és odafigyeljünk a természetre? Für Anikó a Mexikói-öböl olajkatasztrófája kapcsán fogalmazta meg különvéleményét.
jún. 3
5:56
4 tipp a stresszmentes otthonért (NLC)
Kényeztesd az érzékszerveidet az otthonodban, és garantáltan jobban fogod élvezni a négy fal között töltött időt!
jún. 3
6:30
Félperces frizurák hosszú hajból - VIDEÓ! (NLC)
A copf sosem megy ki a divatból, hol a tupírozott, hol pedig a szorosan fésült fazonok számítanak tuti befutónak. Megmutatjuk a profi lófarok titkát.
jún. 3
7:24
Elhanyagolt mostohagyerek: tippek az előszobába (NLC)
Legyen akár egy szűkös folyosó vagy egy aprócska, sötét egérlyuk, amelyet anno előszoba néven a lakás részeként varrtak a nyakadba, igenis lehetséges mutatósan berendezni. Ehhez gyűjtöttünk rafinált ötleteket.
jún. 3
8:00
Soma Mamagésa: A szerető hat csillaga (NLC)
Az, hogy milyen motivációkkal lehet eljutni a szexig, egy külön téma. Most csak azzal foglalkozom nyersen, ami konkrétan, fizikai szinten a szexben lehetséges.
jún. 3
8:36
Zenekütyü hallássérülteknek (NLC)
Olyan kütyüt tervezett egy német dizájner, amivel a hallássérültek is élvezhetik a zenét. A Music for Deaf People névre hallgató, gallérszerű bigyó egyelőre még csak koncepció, de nagyon érdekes kezdeményezés.
jún. 3
8:38
A pozitív gondolkodás a hosszú kapcsolat titka (NLC)
Az ember társas lény, nem csak vágyaiban, de cselekedeteiben is tükröződik, néhány kedves gesztus pedig megerősítheti és boldogabbá teheti a kapcsolatunkat.
jún. 3
9:48
Matt Damon Irakban és István, a király Amerikában (NLC)
A múlt hét végi csajfilmdömping után most lenyugodtak a romantikus kedélyek, és csak egy szem Hannah Montana önti dalba bánatát. Lelkizés helyett nézhetünk akciózó Matt Damont, amatőr színjátszókat Amerikából, valamint bosnyák asszonysorsokat.
jún. 3
10:24
Liptai Claudia vezeti a Megasztárt! (NLC)
Liptai Claudia lesz Till Attila párja a Megasztárban – tudta meg a Napi Ász. A vörös démon állítólag már jó ideje tudja, hogy ő fogja vezetni a nagyszabású műsort. Másnak esélye sem volt mellette.
jún. 3
10:42
Mariah Carey terhes (NLC)
Úgy tűnik, a 40 éves énekesnőnek végre teljesül a legnagyobb álma. Hamarosan egy kisbabát tarthat a karjaiban.
jún. 3
10:44
Újabb babát tervez a sorozatsztár (NLC)
A Grace klinika sztárja, Katherine Heigl már édesanya, hiszen van egy adoptált kislánya, de férjével újabb babát terveznek.
jún. 3
11:54
Haj anti-aging tippek (NLC)
A genetikai kódod ellen nem tudsz tenni, de késleltetheted a hajhagymák öregedését, és tovább élvezheted a sűrű, fényes sörényedet. Akció indul!
jún. 3
12:12
Annie Lennox AIDS Nagykövet lett (NLC)
Annie Lennoxot nevezték ki az AIDS Jószolgálati Nagykövetének. Az énekesnő június 7-9 között egy washingtoni konferencián kampányol azért, hogy a kislányok és nők jobban tudjanak védekezni a kórral szemben.
jún. 3
13:06
Geszti Péter: „Többet leszek a családommal” (NLC)
Geszti Péter az utóbbi időben elfoglaltabb, mint valaha. Az általa megálmodott Nemzeti Vágta a héten zajlik, valamint a hamarosan képernyőre kerülő X-Faktor mentori feladatait is elvállalta.
jún. 3
13:08
Premier Outlets Center (hirdetés) (NLC)
Divatmárkák sora akár -70%. Regisztrálj és NYERJ Szex és New York DVD-t!
jún. 3
13:10
Anne Hathaway a melegek mellett kampányol (NLC)
Az amerikai színésznő egy barátjával ment túrázni június 1-jén. A Neveletlen hercegnő és az Ördög Pradát visel sztárja egy lila pólóban volt, aminek felirata azt hirdette: Legalizálják a melegek kapcsolatát!
jún. 3
13:12
Pornószínészek gyilkoltak (NLC)
Szex-kellékkel támadt társaira egy kirúgott pornószínész Kaliforniában, eközben Franciaországban egy pornószínésznőt tartóztattak le, mert megölt az örökségért egy idősebb producert.
jún. 3
16:24
Árvízhelyzet és esőzés: kifaggattuk az időjóst! (NLC)
Magyarország folyóin az elmúlt években rég nem tapasztalt árhullámok söpörtek végig. Az ország nagy része most is veszélyben van: sok helyen még mindig a víz az úr. Több út járhatatlanná vált, emberek ezreit kellett kitelepíteni, és az esőzéseknek még nincs vége.
jún. 3
16:26
Megszületett a színész hetedik gyermeke (NLC)
Hétszeres apuka lett a Több mint testőr sztárja, Kevin Costner.
jún. 3
16:28
Durva! Besárgult Amy Winehouse (NLC)
Amy Winehouse botrányosan néz ki. Az énekesnő túlzásba vitte az önbarnító használatát, és ettől úgy néz ki, mintha besárgult volna.
jún. 3
16:30
Kicsúfolták a Jóban Rosszban sztárját (NLC)
Vágvölgyi Lilian nagy Szex és New York rajongó. A szerelmi ügyek mellett persze a divat miatt is imádja a sorozatot és a mozifilmet a Jóban Rosszban fiatal sztárja.
jún. 3
17:36
Lehet jóbarát a bankkártya? (NLC)
A legtöbb számla mellé jár bankkártya. Sokan szeretik és használják, mások a mai napig félnek tőle, ezért inkább elsétálnak az első bankfiókig, esetleg ATM-ig, és felveszik a pénzt készpénzben. Most nekik szeretnénk segíteni, bemutatjuk hát a bankkártyát.
jún. 3
17:38
5 csajos könyv az Ünnepi Könyvhét kínálatából (NLC)
Mintegy 400 újdonsággal várnak bennünket a kiadók a 81. Ünnepi Könyvhét és a 9. Gyermekkönyvnapok rendezvényén a Vörösmarty téren.
jún. 3
17:40
A legnagyobb tévhit a hajvágásról - VIDEÓ! (NLC)
Dúsabb lesz-e a haj hajvágás után? Lehet-e göndör haja annak, aki egyenessel született? Tévhitek a hajról.
jún. 3
19:06
Buszmegállókban dohányozni tilos! (NLC)
A Fővárosi Közgyűlés elfogadta a VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület) javaslatát, miszerint a forgalmasabb aluljárókban érvényes dohányzási tilalmat a felszíni buszmegállókra is ki kell terjeszteni.

Keresés