2010. június 3. csütörtök

jún. 3
2:06
10 gyanús jel, hogy baj van a számítógépünkkel (Blikk)
A Symantec legfrissebb adatai szerint Magyarország a 9. helyen szerepel a botnetfertőzöttséget, azaz a hackerek által irányított magánszámítógép-hálózatok kiépítettségét mutató listán. A kéretlen elektronikus levelezésben jelentős szerepet játszó, fertőzött számítógépekből felépülő hálózatok világszerte egyre nagyobb méretet öltenek, a hatóságok és a biztonsági cégek pedig egyelőre…
jún. 3
3:12
Fiatal nőt zaklatott szexuálisan Jack Nicholson (NLC)
Hiába deresedik a halántéka, Jack Nicholson nem bír magával. Hollywood öregedő rosszfiúja egy partin hevesen flörtölni kezdett Jessica Simpsonnal, aki az unokája is lehetne. Jessica teljesen kiborult, hiszen a vén amorózó nagyon durván nyomult rá.
jún. 3
3:18
Íme Besenyei Péter új repülőgépe! (Blikk)
BALLÓSZÖG—WINDSOR — Magyar sport- és repüléstörténeti esemény előtt áll Besenyei Péter (53). A világbajnok műrepülő pilóta hazai tervezésű és építésű repülőgépen versenyez a Red Bull Air Race hét végi, kanadai állomásán. Windsorban a Kecskemét melletti Ballószögön gyártott Corvus Racer 540-es gépet emeli majd magasba.
jún. 3
3:22
Federer elbukhatja a világelsőséget (Blikk)
PÁRIZS — Keseregnek a svájciak, miközben a teniszvilág Robin Bo Carl Söderlinget (25) ünnepli. A világranglistán 7. helyen álló svéd 3:6, 6:3, 7:5, 6:4-re verte az éllovas svájci klasszist, s Roger Federer (28) így nemcsak a francia nyílt teniszbajnokságról esett ki a negyeddöntőben, hanem jó néhány újabb csúcsról is le kell mondania. Amennyiben a spanyol Rafael Nadal (24) nyeri a Roland…
jún. 3
3:36
Ribéry szexbotránya ellenére is a franciák kedvence (Blikk)
PÁRIZS — Ha van valaki a francia labdarúgó-válogatott keretében, akiről még maguk a szurkolók sem tudják eldönteni, hogy jó-e, ha a dél-afrikai világbajnokságon magára ölti a válogatott szerelését, az Franck Ribéry (27).
jún. 3
3:54
Kapitány nélkül maradt a válogatott (Blikk)
Szövetségi kapitány és edzés nélkül indult el a hollandok elleni, szombati felkészülési mérkőzés helyszínére a magyar labdarúgó-válogatott. Erwin Koeman (48) ugyanis már korábban elutazott, és kedden megtekintette a helyszínen, hogyan győzte le ellenfelünk Ghánát 4-1-re. A szakvezető meglepő módon magára hagyta a csapatot. A németek elleni 3-0-s kiábrándító hazai vereség után itthon töltött…
jún. 3
3:58
Buttont a királynő tüntette ki (Blikk)
LONDON — A Forma–1 2009-es világbajnoka, Jenson Button óriási elismerésben részesült.
jún. 3
4:12
Nagy becsapta a kapitányt! (Blikk)
KÖLN — Napokig húzta az időt Nagy László (29), holott már múlt szombaton tudta, hogy nem jön haza a magyar válogatottba. Mocsai Lajos (56), a  férfi  kézilabda-válogatott szakmai igazgatója múlt hét vasárnap estig adott haladékot a Barcelona sztárjának, hogy eldöntse, csatlakozik-e a világbajnoki selejtezőre készülő kerethez.
jún. 3
4:16
Mobil kell, nem könyv a kisiskolásoknak (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Nekem már több mobilom is volt! Az előző csak gyakorlótelefon volt, azt azért kaptam anyuéktól, hogy megtanuljam használni – mutatta legújabb szerzeményét Bihari Anna (7). Az első osztályos kislány, mint mondta, nem kérte a telefont, azt a szülei adták neki, hogy bármikor elérje őket, ha baj van.
jún. 3
4:20
1,6 kilogramm kokainnal fogták el a magyar dílert (Blikk)
SYDNEY —  Lebukott egy magyar drogfutár Ausztráliában! B. Máté (28) délnek tartott bérelt autójával az autópályán Mittagong közelében, és sejtelme sem volt róla, hogy a rendőrök minden mozdulatát figyelik. Egyszer csak hirtelen lecsaptak rá, és szinte azonnal megtalálták a kesztyűtartóba rejtett 1,6 kiló kokaint, amelynek piaci értéke 1,5 millió ausztrál dollár (280 millió forint).
jún. 3
4:24
Bújócska az életért (Blikk)
THIXENDALE — Jóízű bújócskázásnak is nézhetnénk, amit a sólyom és a harkály űzött egymással, ha nem életre-halálra ment volna a játék.
jún. 3
4:48
Átverték a közszolgákat (Blikk)
BUDAPEST — Nem ezt ígérték, mégis megtették! Hiába fogadkozott a Fidesz, hogy a kormánytisztviselőket a jövőben sem lehet indoklás nélkül kirúgni, a jogszabályt szerdán mégis az érintettek kárára módosította a parlament.
jún. 3
5:06
Feleségül kérték Erikát (Blikk)
BAKONYSZOMBATHELY – Már rajongói is akadtak Treuer Erikának (22), aki egész nap a nemkívánatos hódolók hívásait és leveleit fogadta. Akadt köztük olyan is, aki képes volt kinyomozni szerdai címlaplányunk otthoni telefonszámát, és amint meghallotta Erika hangját, azon nyomban feleségül kérte.
jún. 3
5:24
Kardos Eszter már túl van a földrajzon (Blikk)
BUDAPEST — Leérettségizett Kardos Eszter (18). A Barátok közt Illés Vandája számára ugyan ez nem jelent egyet azzal, hogy elvégezte a középiskolát, de egy lépéssel már biztosan közelebb került a célhoz.
jún. 3
5:26
Sztárok a kertben (Blikk)
BUDAPEST — Nem csak a húszéveseké a világ, sőt a fesztiválok sem. Az idén először rendezi meg a Sziget Szervezőiroda legújabb nagyszabású fesztiválját, a StarGardent június 4–5-én a Népstadion kertben.
jún. 3
5:28
1,4 milliárdért eladó Bond autója (Blikk)
LONDON —  30 ezret futott Aston Martin extrákkal, olaj- és szögkiöntővel, katapultüléssel és beépített géppuskákkal, másodkézből, megkímélt állapotban eladó.
jún. 3
5:42
Ivancsics és Nemcsák szomszédok maradtak (Blikk)
BUDAPEST — Tizenegy év telt el a Szomszédok című nagy sikerű teleregény befejezése óta, de a szereplők mintha mit sem öregedtek volna az elmúlt évtizedben. A Vágási család volt a vendég a Frizbi szerdai felvételén, ahol Ivancsics Ilona (49) és Nemcsák  Károly (53)  idézte  fel  az emlékeket, amikor még mindenki azt hitte róluk, hogy valóban egy párt alkotnak.
jún. 3
6:12
Négyezer milliárdba kerülne öt karika (hirado.hu)
Ma tárgyal a Fővárosi Közgyűlés arról a dokumentumról, mely alapját képezhetné a 2020-as "olimpiánknak". E szerint az ötkarikás játékok több mint 3800 milliárd forintot emésztenének fel. A beruházás hosszabb távon plusz 0,1 százalékos GDP-növekedéssel járna
jún. 3
6:14
Becsey betámadná a Távol-Keletet, az arabokat és a Balkánt (hirado.hu)
Külgazdasági offenzívát tervez és kidolgozza a Kárpát-medencei egységes fejlesztési övezet koncepcióját a Nemzetgazdasági Minisztérium külkapcsolatokért felelős államtitkára
jún. 3
6:30
Összeírják a termelőket (hirado.hu)
Összeírja a Központi Statisztikai Hivatal a mezőgazdasági termelőket. A felmérés mintegy kétmillió háztartást érint és a 2,65 milliárd forintba kerül
jún. 3
6:32
MaVíz: nem referencia a pécsi példa (hirado.hu)
A Magyar Vízközmű Szövetség (MaVíz) elfogadja, hogy a magyar közművagyonnak közösségi tulajdonban kell maradnia
jún. 3
6:34
Háromszorosára nőtt az olajfolt a Mexikói-öbölben (hirado.hu)
A szennyeződés immár 24400 négyzetkilométert borít be, azaz akkora, mint Szardínia szigete
jún. 3
6:36
Kilakoltatják Daróczi Dávid mamáját (BorsOnline)
Napokon belül az utcára kerülhet Daróczi Dávid édesanyja. Ica néni lakásbérletét a volt kormányszóvivő fizette, halála óta azonban alig számíthat valakire.
jún. 3
6:36
Vetéléstől retteg John Travolta és felesége (Habostorta)
A hír, hogy újra gyermeket várnak, mélyen felkavarta a sztárpárt
jún. 3
6:36
Irán: kegyelem 81 ellenzékinek (hirado.hu)
Sokan gesztusnak tartják azt, hogy Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb vezetője megkegyelmezett 81 bebörtönzött ellnzékinek. Közeleg ugyanis az elnökválasztás
jún. 3
6:38
Sarka Kata féltékeny a karcsú nőkre (BorsOnline)
Eddig Hajdú Péter volt féltékeny csinos asszonyára, a terhességének hetedik hónapjában azonban Katát környékezi a zöld szemű szörny: nehezen viseli a férjét körülvevő modellalkatú lányok közelségét.
jún. 3
6:48
Hősként ünneplik Isztambulban az Izraelből kitoloncolt aktivistákat (hirado.hu)
Csütörtökre virradóra összesen 527 aktivista hagyta el a zsidó államot repülővel, nagy többségük Törökországba
jún. 3
6:54
Utcán tántorgott Mary Zsuzsi (BorsOnline)
Méltatlan helyzetben talált rá Mary Zsuzsira Kiszel Tünde: az énekesnő nappal, az utcán támolyogva öklendezett, és bűzlött az alkoholtól. A naptárdíva szerint azonnal elvonóra kéne vonulnia.
jún. 3
6:56
Lindsay gumi nélkül szexelt több száz pasival (BorsOnline)
Az egyik legkeresettebb gyereksztár volt, de élete szomorú fordulatot vett: alkoholista, drogos botrányhősnővé züllött. Sorozatunk negyedik része Lindsay Lohan fiúügyeiről szól.
jún. 3
7:06
Claudia Tilla párja lesz? (hirado.hu)
Egy bulvárlap szerint már eldőlt, hogy Till Attila mellett Liptai Claudia lesz a Megasztár ötödik szériájának női műsorvezetője. Az illetékes kereskedelmi csatorna szerint még semmi nem dőlt el
jún. 3
7:08
Élőlánccal védik Bucitól áldozatát (hirado.hu)
Kudarcba fulladt kórházi látogatásai után falujában próbálta felkeresni a színész áldozatát. A településen azonban összefogtak: ha Stohl megjelenik, azonnal értesítik Pali bácsit
jún. 3
7:12
Kiss Ramóna: tíz férfi sem ér fel Norbival (BorsOnline)
Zsófi a legkapósabb szépség a Mátyás király téren: eddig tíz skalpot szerzett meg. Kiss Ramóna örül, hogy ennyi férfit próbálhatott ki a kamerák előtt, de egyikükért sem cserélné le valódi kedvesét, Tóth Norbit.
jún. 3
7:14
Özönvíz fenyeget Pásztón - döbbenetes fotógalériával (BorsOnline)
Egy komplett városrész kiürítését rendelték el Pásztón, mert félő, hogy átszakad a víztározó gátja. A megáradt Kövicses patak ugyancsak a hasznosi városrészt veszélyezteti.
jún. 3
7:24
Utcára kerülhet Daróczi édesanyja? (hirado.hu)
Dávid halála óta Ica néni szinte senkire sem számíthat
jún. 3
7:42
Wahlberg nyomában (Metropol)
Kellan Lutz előbb volt modell, mint színész. Hírnévre az Alkonyat-sorozatnak köszönhetően tett szert. Csak két hetet edzett a fotózásra. Mielőtt színészi karrierje elkezdődött volna, modellként dolgozott.
jún. 3
7:48
Benkő: nőnek is tökéletes vagyok (BorsOnline)
Benkő Dániel rákapott a műsorvezetés ízére a Csak csajok adásaiban. Úgy érzi, iskolát teremtett sajátos stílusával, s csak ő képes élettel megtölteni egy élő műsort.
jún. 3
7:48
Bujtor István könyvben él tovább (Blikk)
Bujtor címmel jelent meg életrajzi kötet a tavaly elhunyt zseniális színészről
jún. 3
8:00
Tarlós: Demszky nem nyúlhatott a kasszába (hirado.hu)
Nem hisz abban, hogy a főpolgármester valaha is a kasszába nyúlt volna, de tanúbizonyságot tett teljes alkalmatlanságáról - véli a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője
jún. 3
8:06
Duplán bírságol és sunnyog a Centrum (BorsOnline)
Hiába mondja ki rendelet, hogy parkolócédula nélkül veszteglő autót egy nap csak egyszer lehet büntetni, a Centrum Parkolási Kft.-t ez hidegen hagyja. Sőt, az ügyben nyilatkozni sem hajlandó.
jún. 3
8:06
Feltörték Terecskei Rita autóját (Blikk)
jún. 3
8:18
Ősszel jelenik meg Google Chrome operációs rendszer (hirado.hu)
A Google adatai szerint a Chrome böngészőt több mint 70 millió ember használja világszerte
jún. 3
8:24
Jár-e a díj Stohl Andrásnak? (Blikk)
A kurátorok egyöntetűen szavaztak, de a baleset beárnyékolta a díjátadás.
jún. 3
8:36
Szigorodik az idős járművek finanszírozása (hirado.hu)
A PSZÁF az április végén közzétett kockázati jelentés és felügyelési tapasztalatai alapján felülvizsgálta idei évre meghirdetett prioritásait...
jún. 3
8:38
Pocolás Szalóki Ágival és Badárékkal (hirado.hu)
Közel kétszáz fellépő, 10 színpad, pálinkás jóreggeltek a Tisza-parton
jún. 3
8:40
Bepasizott a botrányos életű énekesnő - íme a bizonyíték! (hirado.hu)
Amy Winehouse angol énekesnőt és filmrendező párját kézen fogva látták Londonban
jún. 3
8:42
Sheent lecsukják feleségverésért (BorsOnline)
Harmincnapos börtönbüntetésre ítélhetik a Két pasi meg egy kicsi főhősét, miután beismerő vallomást tett – adta hírül a People magazin.
jún. 3
8:42
Rács mögött maradnak az egyetemi vezetők (Blikk)
jún. 3
8:42
Csillagmozgást kapott lencsevégre a Hubble (hirado.hu)
A kutatók felfedezték, hogy a halmazban lévő csillagok nem az elvárt módon mozognak
jún. 3
8:54
Wieszt János függetlenként politizál, és nyilatkozatot tesz (hirado.hu)
Wieszt János kedden jelentette be a Fővárosi Közgyűlés MSZP frakciójának, hogy független képviselőként kíván a továbbiakban politizálni
jún. 3
8:56
A Fidesz kihagyja a Fővárosi Közgyűlés pénteki ülését (hirado.hu)
Reggel nem sokkal fél kilenc előtt a 67 tagú közgyűlésből mindössze heten jelentkeztek be a szavazórendszerbe, így egyelőre határozatképtelen a testület

Keresés