2010. június 5. szombat

jún. 5
0:18
Óriástumort vettek ki egy 63 éves néniből (BorsOnline)
Tizennyolc kilós daganatot operáltak ki egy 63 éves nő testéből a Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ szülészeti-nőgyógyászati osztályán. A beteg jövő héten elhagyhatja a kórházat.
jún. 5
3:18
Pozitív a kosaras doppingtesztje (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR — Doppingszert találtak Farkas Attilának (labdával), az Albacomp kosárlabdázójának a mintájában egy május 2-án elvégzett szűrés során. A magyar szövetséget pénteken tájékoztatta az esetről Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője.
jún. 5
3:22
Koeman állásába kerülhet a vereség (Blikk)
AMSZTERDAM — A magyar labdarúgó-válogatott papíron ugyan barátságos mérkőzésen lép ma pályára Hollandiában, de egyáltalán nem tét nélküli lesz az összecsapás. Elképzelhető ugyanis, hogy a múlt szombati, németek elleni (0-3) találkozóhoz hasonló kiábrándító játék és súlyos vereség megpecsételheti Erwin Koeman (48) szövetségi kapitány sorsát. Márpedig a legutóbbi nyolc meccsén egy-egy győzelmet…
jún. 5
3:36
Talma meglepetésbulit kapott (Blikk)
MUGELLO —  Felfegyverkezve vág neki Talmácsi Gábor (29) a gyorsasági motoros világbajnokság Olasz Nagydíjának. A Moto2 kategóriában szereplő Fimmco Speedup Team magyar pilótája egy hete ünnepelte születésnapját, de a rajongói Farra di Soligóban meglepetésbulit szerveztek neki.
jún. 5
3:40
Rooney: Jönnek az anGÓLOK! (Blikk)
RUSTENBURG — A világbajnoki cím megszerzésében reménykednek az angolok, abban bíznak, hogy 44 év után újra ők kerülnek a futballvilág trónjára. Igaz, minden rangos torna előtt arról beszéltek szurkolóik és játékosaik, hogy „majd most sikerül", ám Dél-Afrikában olyan klasszis szerepel együttesükben, aki akár a végső sikerig is vezetheti csapatát. Wayne Rooney (24), a Manchester United…
jún. 5
4:12
Indul a borok útja rali! (Blikk)
BUDAPEST —  A svéd király egykori szakácsa is vendégül látja a XV. Magyar Borok Útja Rally versenyzőit az idei túrán. Stefan Császár több mint 20 évig dolgozott a király udvarban, majd magyar származású lévén visszaköltözött Magyarországra, és Nagyradán indított borászatot.
jún. 5
4:30
Lottómilliomos fiát ölte meg az ámokfutó (Blikk)
WHITEHEAVEN ‒ Már nem ér semmit az a hatalmas öszszegű lottónyeremény, amelynek együtt örült annak a férfinak a családja, akit szitává lőtt az eszét vesztett cumbriai taxisofőr. Derrick Bird (†52) hidegvérrel kivégezte autójában a fiatal ingatlanügynököt, Jamie Clarkot (†23), akinek családja néhány éve 802 millió forintnyi összeget nyert a lottón.
jún. 5
4:48
Nem adjuk Vivient! (Blikk)
GYOMAENDRŐD — Alig hervadtak el a virágok Nemes Márti (†34) sírján, lánya, a kis Vivien (6) újabb megpróbáltatásoknak néz elébe: apai nagyanyja szeretné magához venni, vagy legalább látogatni őt.
jún. 5
4:52
Visszaküldik az új metrókat? (Blikk)
BUDAPEST — Egyre rejtélyesebb a metrókocsi-vásárlás. Információink szerint az ügyben nyomoz a rendőrség, de hogy miért, arról hallgatnak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság annyit ismert el, hogy a 4-es metró építésével kapcsolatban hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomoznak. De hogy a 2-es metróra tervezett új szerelvények miért lettek gyanúsak a nyomozóknak, arról nem árultak…
jún. 5
4:56
Éhségsztrájkol a magyar pornós (Blikk)
OLASZORSZÁG — Öngyilkossággal fenyegetőzik és éhségsztrájkol az Olaszországban börtönbe zárt magyar pornószínésznő.
jún. 5
5:06
Laky Zsuzsié a legszebb popsi (Blikk)
BUDAPEST ‒ Egy formás női fenék beindítja a férfiak fantáziáját. Ki ilyenről, ki amolyanról álmodozik, ezért gyakran beszéd- és vitatéma. A sztárok igyekeznek elérni a számukra tökéletes külsőt, szinte már versenyeznek azon, ki néz ki jobban.
jún. 5
5:24
Leöntötték a királynőt! (Blikk)
LONDON ‒ Egy királynő leöntve és szakadtan is királynő marad, amit mi sem bizonyít jobban II. Erzsébet eseténél, aki a görög herceg partiján ért sorozatos baleset ellenére is emelt fővel távozott a rendezvényről. II. Erzsébet Konstantin egykori görög király 70. születésnapi fogadására érkezve még makulátlan volt halvány babakék estélyijében, ezüstláncos táskájával maga volt a megtestesült…
jún. 5
5:42
Betonra zuhant a mirigy-legény (Blikk)
BUDAPEST —  Két méter magasról zuhant a mélybe Kabai László (42). Az Irigy Hónaljmirigy énekese egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően zúzta szét az arcát, miután szomszédja teraszáról egy betonfeljáróra esett.
jún. 5
5:44
Csak a szinkron maradt Stohlnak (Blikk)
BUDAPEST — Miből fog élni nyártól Stohl András (43)? Pár hete még ő számított a legfoglalkoztatottabb magyar színésznek, ám amióta május nyolcadikának hajnalán ittasan és kábítószer hatása alatt súlyos sze mélyi sérüléssel járó karambolt okozott, a szakmai élete is romokban hever.
jún. 5
5:46
Itt nyugszik Dennis Hopper (Blikk)
RANCHOS DE TAOS —  Egy új-mexikói kisváros temetőjében helyezték örök nyugalomra a múlt héten elhunyt Dennis Hoppert (†74).
jún. 5
6:00
Királynőből lett pincér Balogh Edina (Blikk)
Volt az ország legszebb hölgye, most pincérként mégis sokkal népszerűbb. Egy óra hosszán keresztül  faggathatták kérdéseikkel Balogh Edinát (25) péntek délelőtt olvasóink. Nem véletlen, hogy a Barátok közt Kingájának, a Rózsa presszó pincérnőjének legbensőbb titkaira elsősorban a férfiak voltak kíváncsiak, de persze szép számmal érkeztek kérdések a hölgyektől is. Megtudhattuk többek közt,…
jún. 5
6:02
Tetovált First Ladyk (Blikk)
BERLIN — Színt visz majd a politikába Christian Wulff német kereszténydemokrata politikus (50) felesége, Bettina (36). Wulff az esélyes arra, hogy Németország elnöke legyen, s ebben az esetben vagány feleség lesz minden idők legfi atalabb német First Ladyje.
jún. 5
6:36
Huzakodnak Daróczi hagyatékán (BorsOnline)
Újra rátört fiuk elvesztésének fájdalma a Daróczi szülőkre, amikor lajstromba vették Dávid hátrahagyott személyes tárgyait. Kínos vita kerekedett a volt kormányszóvivő mobiljának tulajdonjogáért Choli papáék és a volt kedves képviselője között.
jún. 5
6:38
Megtorlástól tarthatnak a zsákos gyilkos rokonai? (BorsOnline)
Forrnak az indulatok a meggyilkolt 17 éves tinédzser, E. Katalin hozzátartozóiban. A gyanúsított rokonai talán jobbnak látták, ha elhagyják Szombathelyet.
jún. 5
6:54
Kettévágta Edelényt a Bódva (BorsOnline)
Száznyolcvan házat öntött el az áradat a borsodi településen, de másutt is tovább emelkednek a folyók, és a hét végén sem adnak egy percnyi nyugalmat.
jún. 5
6:56
Azurák Csaba megnősül a hétvégén (BorsOnline)
Azurák Csaba a hétvégén végre kimondja a boldogító igent. A Tények népszerű műsorvezetője szerelmével, Grétivel csaknem hét éve él együtt,és két közös gyermekük van, Zsófi és Hanna.
jún. 5
7:12
Cserbenhagyta az új edzőjét a Fradi-vezér (BorsOnline)
Előbb kinevezte a legkedveltebb focicsapat trénerét, majd mindenki meglepetésére lemondott Berki Krisztián.
jún. 5
7:14
Cameron Diaz: az érzéki szex tart örökké fiatalon (BorsOnline)
Cameron Diaz a jó szex miatt marad üde. A harminchét éves színésznő új párjával, Alex Rodriguezzel tartja magát karban, aki a jelek szerint, nagyon is jó munkát végez.
jún. 5
8:06
Intim titkok Daróczi mobilján (Blikk)
BUDAPEST — Továbbra sincs döntés Daróczi Dávid (†37) örökösödési ügyében. Pénteken a másodi hagyatéki tárgyalást tartották, ahol az április elején elhunyt kormányszóvivő édesapja, Choli Daróczi József, édesanyja, Ica néni és kedvese, Liptai Claudia ügyvédje jelent meg – a szép műsorvezetőnő még a Mokkában volt a reggeli órában. Claudia a törvény szerint semmit sem örökölne Dávid után, hiszen…
jún. 5
8:18
Hízókúrán a magyar modell! (NLC)
Életmódváltásra kényszerült Kis Hegedüs Réka.
jún. 5
8:24
Huzakodnak Daróczi hagyatékán (Habostorta)
Mindenkinek a volt kormányszóvivő telefonja kell
jún. 5
8:54
Délelőtt fél tizenegykor "dőlhetnek ki a csontvázak" (hirado.hu)
Az elemzők azt tartanák szerencsésnek, ha napvilágra kerülne a kormányfő által csütörökön kilátásba helyezett gazdasági akcióterv is
jún. 5
8:56
Hatalmas vizet hoz a Hernád - sok út van lezárva Borsodban (hirado.hu)
A Hernád áradása miatt megközelíthetetlen személyautóval Halmaj, Kiskinizs, Nagykinizs, Hernádkércs, Felsődobsza. A Bódva áradása miatt Rakacaszend, Tornabarakony, Tornaszentandrás
jún. 5
8:58
Kilencen sérültek meg balesetben az M5-ösön (hirado.hu)
Egy lengyel rendszámú, Budapest irányába haladó személygépkocsi hátulról beleszaladt egy román rendszámú kisbuszba, az ütközés következtében mindkét jármű az árokba csúszott
jún. 5
9:12
Több helyen nem járnak a vonatok az árvíz miatt (hirado.hu)
Továbbra is sok helyen korlátozások vannak érvényben a vasúti közlekedésben, késésekre kell számítani, több szakaszon le kellett zárni a pályát, ezért vonatpótló autóbuszok közlekednek Észak-Magyarországon és a Dunántúlon - közölte a Mávinform
jún. 5
9:14
Nem állt meg a a Gáza felé tartó ír segélyszállító hajó (hirado.hu)
Az izraeli hadihajók a kora reggeli órákban körülvették a hajót, de csak kísérték, nem próbálták meg elfoglalni
jún. 5
9:16
Borsodban majdnem kétezer embert kellett kitelepíteni (hirado.hu)
Több mint 1900 embert kellett kitelepíteni eddig Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Sajó és a Hernád árvize miatt - közölte Varga Mihály mérnök ezredes, a megyei védelmi bizottság titkára
jún. 5
9:18
Gyurcsány gyűrűje Kötcsén maradt (BorsOnline)
GYŰRŰÜGY Nincs válságban Gyurcsány Ferenc házassága – tudta meg a Bors a volt miniszterelnök környezetéből.
jún. 5
9:18
Várkonyi Andrea torka felmondta a szolgálatot (Habostorta)
Súlyos gége- és hangszalaggyulladása van a híradósnak
jún. 5
9:30
Most már biztos, hogy hétfőn idejön az IMF (hirado.hu)
Megvitatnák az ország gazdasági helyzetét
jún. 5
9:36
Még egy lehetőséget adott az RTL Horváth Évának (BorsOnline)
Horváth Évát elszipkázta az RTL klub a TV2-től – tudta meg tegnap a Bors. Az egykori szépségkirálynő már biztos nem lesz az Megasztár 5 műsorvezetője, hiszen anyacsatornája újra alkalmazza.
jún. 5
9:48
A The New York Times is a magyar gazdaságot elemzi (hirado.hu)
A lap emlékeztet, hogy Orbán Viktor már többször is jelezte: azt szeretné, ha az IMF engedélyezné, hogy az államháztartási hiány nagyobb legyen, mint a jelenlegi 2010-es célkitűzés
jún. 5
9:50
A magyar csőd esélyéről szavaztatott a WSJ - a többség nem lát ilyen veszélyt (hirado.hu)
Valószínű, hogy Görögország sorsára jut Magyarország? - ez volt a nap európai kérdése a legtekintélyesebb amerikai üzleti napilap, a The Wall Street Journal pénteki online kiadásában. Az olvasók túlnyomó többsége szerint nem
jún. 5
9:52
Botrány Japánban! Mégsem vetítik le a delfinmészárlásról szóló filmet (hirado.hu)
A tiltakozók szerint az amerikai dokumentumfilm sérti a japánok büszkeségét
jún. 5
10:06
Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai a CNN-re és a vezető amerikai lapokba kerültek (hirado.hu)
A CNN amerikai hírtelevízió is beszámolt pénteken a forint zuhanásáról és a magyar gazdaság gyenge állapotáról szóló kormányzati nyilatkozatokról; a USA Today napilap arról tudósított, hogy részben a "magyar válság" miatt esett aznap a Dow Jones tőzsdemutató
jún. 5
10:08
Nógrádban is nehezíti a közlekedést az árvíz (hirado.hu)
Az árvíz miatt félpályás és teljes útlezárások nehezítik a közlekedést Nógrád megyében - jelentete a közútkezelő
jún. 5
10:12
Meztelenül töröl port Pálma (BorsOnline)
LÁTVÁNYSIKA - Hölgyek, vigyázat! Ha egy férj azt ígéri: mire hazaérsz, ragyogni fog a lakás, nem kell azonnal mártírt látni benne, lehet, hogy csak önmagát akarja szórakoztatni. Mert bár egy asszonyt az Egyesült Államokban nemrég ezért bíróság elé állítottak, hazánkban teljesen legális a rendelhető meztelen takarítás.
jún. 5
10:24
Csak vasárnap nyitják meg az M1-est (hirado.hu)
A főváros felé haladó oldal egyik sávját péntek este zárták le, mert nyolc centiméternyit megsüllyedt a két héttel korábban, egy beszakadás miatt ideiglenesen felújított pályatest
jún. 5
10:26
Ez nem gömbölyű! - A dögös, szexi bankos kisasszonyt kirúgták! (hirado.hu)
Formássága felizgathatja az ilyesmire hajlamos férfi munkatársakat
jún. 5
10:42
Dőlnek össze a házak Edelényben! + helyszíni videó (hirado.hu)
A Ma Reggel stábjának nyilatkozott Molnár Oszkár, az elöntött város polgármestere
jún. 5
10:48
Újabb árhullám közelít a Hernádon (Blikk)
Emberfeletti harcot vívnak a vízzel Edelényben, ahol péntek hajnalban a Bódva átszakította a gátat. Az óriási víztömeg percek alatt gyűrte maga alá a települést, hömpölygött az utcákon, betört a házakba.
jún. 5
11:00
Lekajálta magát a brit királynő (hirado.hu)
II. Erzsébet nem vette észre, vagy legalábbis úgy tett, mintha...
jún. 5
11:02
Lezárják a Szabadság hidat vasárnap hajnalban (hirado.hu)
Filmforgatás miatt néhány órára lezárják a Szabadság hidat vasárnap reggel - olvasható a rendőrség honlapján
jún. 5
11:04
Teljes útzár lesz a 2-es főúton Sződligetnél az áradás miatt (hirado.hu)
A főutat 13 órakor zárják le. A fővárosból Vác felé haladókat Gödnél, míg az ellenkező irányba közlekedőket Vácnál terelik majd el
jún. 5
11:06
41 milliót kap bajnok pókeresünk (BorsOnline)
Verhetetlennek bizonyult a 22 éves Gelencsér Péter a világ legnagyobb, Las Vegas-i pókertornáján. Az Iteo Pepe becenevű kártyamágus mindenkit maga mögé utasítva hozta el a 41 milliós fődíjat.

Keresés