2010. június 6. vasárnap

jún. 6
3:00
Német légió (Blikk)
FRANKFURT – Nagyot változott a helyzet a német labdarúgó-válogatottban. A június 11-én kezdődő világbajnokságra utazó 23 tagú keretből tizenegyen külföldi származásúak. Ez korábban elképzelhetetlen lett volna!
jún. 6
3:04
Ez a Blikk 2010-es tavaszi válogatottja (Blikk)
DEBRECEN – Nem kívánhatott volna magának jobb szezont Czvitkovics Péter (27) annál, mint amiben része volt. A DVSC-TEVA labdarúgója csapatával mindent vitt: a bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése mellett a Lokié lett a Ligakupa, és tavaly nyáron a Szuperkupát is begyűjtötték a piros-fehérek.
jún. 6
3:18
Mitől vonzó a nő? (Blikk)
Bizonyára sok hölggyel előfordult már, hogy a tükörbe nézett, de nem azt látta viszont, amit szeretett volna, vagy hogy egy randevú után azon tűnődött, vajon elnyerte-e a férfi tetszését.
jún. 6
3:22
Aki többet nevet, könnyebben fogy (Blikk)
A Vanderbilt Egyetem kutatói negyvenöt baráti társaságot vizsgáltak. A feladat az volt, hogy nézzenek vicces videoklipeket és filmeket, méghozzá közösen. Miközben a kis csapatok jókat nevettek, a kutatók azt figyelték, milyen a jelentkezők szívműködése.
jún. 6
3:36
Sav-bázis egyensúly a forrás erejével (Blikk)
Az utóbbi években a holisztikus gyógyítással foglalkozók nem győzik felhívni rá a figyelmünket, hogy mennyire fontos a szervezetünk sav-bázis egyensúlya. Mára sok orvos is támogatja azt, hogy találjuk meg a középutat a savas és lúgos élelmiszerek között.
jún. 6
3:40
Sanghajban bejött a Gömböc (Blikk)
SANGHAJ — Körbenézni a világ talán legszürreálisabb városában amúgy is olyan élmény, amelytől új értelmet nyer a „metropolis" kifejezés, hát még a világkiállítás idején! A kínaiak minden idők legnagyobb olimpiája után megrendezték a leggrandiózusabb expót is.
jún. 6
4:48
Mi riasztjuk az országot! (Blikk)
„Halló, veszélyjelzés! Hasznosi víztározó? Sajnos rossz hírem van, az esti órákban újra csapadék várható" – mondja a kagylóba az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) ügyeletese.
jún. 6
5:06
Nincs többé Norbi! (Blikk)
SZENTENDRE – Fokhagymás, sajtos-tejfölös lángost eszünk Schobert Norbival, maszatosan, de bűntudat nélkül. Ez ugyanis Norbi-féle nem hizlalós, mégis isteni finom lángos, Réka anyukájának receptje alapján, fele szénhidráttal.
jún. 6
5:24
Színészek titkait őrzi Katalin (Blikk)
BUDAPEST – Ki tudhatna többet a művészek lelkivilágáról, kívánságairól, ha nem az a maszkmester, aki szebbnél szebb külsőt varázsolt nekik?
jún. 6
5:42
Gönczi Gáborból színész lett (Blikk)
BUDAPEST – Gönczi Gábor folyamatosan a Kész átverés stábját kereste a tekintetével, miközben Szirtes Tamással, a Madách Színház igazgatójával azt egyeztették, hogy mikor tudna beugrani egy szerepre.
jún. 6
5:42
Tovább csúszik Koltai új filmje (Blikk)
BUDAPEST — „Nagyon reménykedem, hogy a nehézségek ellenére végül minden jóra fordul, mert a már leforgatott és összerakott anyag alapján ki merem jelenteni, hogy nagy örömök és meglepetések várnak a nézőkre még az év vége előtt" – foglalta össze Koltai Róbert (66), aki tavaly augusztusban kezdte meg Magic Boys című első angol–magyar koprodukciójának forgatását.
jún. 6
5:44
Szex miatt zaklatják Kiss Ramónát (Blikk)
BUDAPEST — Kiss Ramóna nyolc éve játszik a Barátok közt sorozatban, sok férfival bújt ágyba szerepe szerint, de emiatt most először kell aggódnia.
jún. 6
5:46
Szobafogságban marad Zalatnay (Blikk)
BUDAPEST – Többhetes kényszerpihenőre utasították Zalatnay Cinit. Az énekesnő otthon lábadozik, és még jó ideig teljes nyugalomra van szüksége.
jún. 6
6:36
Farkas Péter nőjénél mulatott Stohl (BorsOnline)
Egy szőke nővel, a bárpultnál italozott Stohl András a balesetét megelőző éjszakán. Éppen abban a bárban, ahol a kábítószer miatt jelenleg is börtönben ülő Farkas Péter barátnője az üzletvezető.
jún. 6
6:38
Győzike új műsort akar (BorsOnline)
Információink szerint Gáspár Győző szakításra készül eddigi kenyéradójával, az RTL Klubbal. Győző azt sem tagadta, hogy tárgyalásokat folytat több, más tévécsatornával is.
jún. 6
6:54
12 ezren dolgoznak a gátakon (BorsOnline)
Házakat döntött romba az árvíz több borsodi településen. Budapesten várhatóan hétfő délután tetőzik a Duna. Ócsanálost kiürítették, de sokan saját felelősségükre otthon maradtak.
jún. 6
6:56
Borsdaráló (BorsOnline)
A hét mondása: „Most vagyok a csúcson! Betöltöttem a 44-et. Ez számmisztikailag a 8-ast jelenti, ami fektetve a végtelen jele. Olyan vagyok, mint a terméstől roskadozó almafa.” Soma
jún. 6
7:12
Lekaratézták a menyasszonyt az orosz Mónika-showban! - ütős videóval (BorsOnline)
Egymást ütötte-verte férj és feleség egy orosz tévéműsorban. A bunyóból a nézők és a műsorvezető sem maradt ki. A brutális felvételeken az is látszik, hogy a menyasszonyt „élete párja” iszonyatos erővel hasba rúgja.
jún. 6
7:14
Botrányba fulladt a Whitney-koncert (BorsOnline)
Nézők százai vonultak ki a minősíthetetlenül gyenge produkcióra panaszkodva Whitney Houston legutóbbi koncertjéről Dániában. A kritikusok is szörnyülködtek.
jún. 6
7:16
Tízezer perc (BorsOnline)
jún. 6
7:24
Sandra Bullock újra örülhet! (NLC)
Az Oscar után itt az újabb díj!
jún. 6
7:30
Farkas Péter nőjénél mulatott Stohl András (Habostorta)
Egy szőke nővel, a bárpultnál italozott Stohl András a balesetét megelőző éjszakán
jún. 6
7:48
A terhes Céline Dion felkészült a magányra... (Habostorta)
Az énekesnő ikreket vár, férje azonban már nagypapakorú
jún. 6
8:06
Varga: Nem lesz csőd (BorsOnline)
Csillapodhat a felbolydult piaci hangulat, miután tegnap a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, Varga Mihály bejelentette: a kormány tartani akarja a 2010-es tervezett hiánycélt, csődközeli helyzetről nincs szó.
jún. 6
8:06
Claudia szívét a munka gyógyítja (Blikk)
BUDAPEST – Szerelme, Daróczi Dávid halála után két hónapig szabadságon vigasztalódott Claudia, ezen a héten vezette először a Mokkát. Közel sem volt olyan kihívó és szexis, mint ahogy megszoktuk tőle, de napról napra ragyogóbb, magabiztosabb és felszabadultabb lett.
jún. 6
8:18
Ezen a héten sem volt telitalálat az ötös lottón - a jövő héten már 2,7 milliárd forint lehet a főnyeremény (hirado.hu)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták:
jún. 6
8:20
Folytatódik a rendkívüli kormányülés (hirado.hu)
A gazdaság talpra állítását célzó akciótervvel kapcsolatos konkrét döntés-előkészítő munkálatok lesznek terítéken a mai kormányülésen
jún. 6
8:24
Nicole Kidman retteg a naptól (Habostorta)
A színésznő megszállottan óvja híresen porcelán bőrét
jún. 6
8:36
Menekítik a lakosságot Felsőzsolcáról - eddig eredménytelen a védekezés (hirado.hu)
Felsőzsolcát a napokban soha nem látott áradás sújtotta és sújtja jelenleg is, az árvíz elleni védekezés most már eredménytelen - közölte reggel Fehér Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város polgármestere
jún. 6
8:38
Kiürítették az áruházakat Miskolc keleti kapujánál (hirado.hu)
Homokzsákok ezreivel, és több szivattyúval próbálták lassítani a keleti irányba törő áradatot, de ez végül is a késő esti órákra körülkerített több, a József Attila utca végén található nagyáruházat is
jún. 6
8:54
Még mindig sok a vasúti korlátozás Észak-Magyarországon (hirado.hu)
Észak-Magyarországon még mindig sok helyen korlátozásra és vonatpótló buszok közlekedésére kell számítania az utazóközönségnek. A Dunántúlon már a Duna vízszintjének emelkedése miatt is korlátozásokat kellett bevezetni - közölte a MÁVINFORM
jún. 6
8:56
Bombariadó miatt ürítették ki hajnalban a Hajógyári-szigetet (hirado.hu)
Szombat éjfél körül egy XI. kerületi nyilvános fülkéből telefonált egy ismeretlen, és azt állította, hogy hajnali két órakor pokolgépek fognak robbanni négy helyen a szigeten
jún. 6
8:58
Szerbiában megkezdődött a kisebbségi választás (hirado.hu)
Megfigyelők szerint a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) Magyar Összefogás nevű listája, és a Vajdasági Magyarként Európába lista szerezheti a legtöbb szavazatot. Utóbbi mögött a Boris Tadic szerb elnök vezette Demokrata Párt (DS) áll
jún. 6
9:12
Baleset miatt útzár van az M2-esen (hirado.hu)
A magyar és a szlovák rendszámú autó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze fél kilenc előtt pár perccel, a balesetben négyen könnyebben megsérültek
jún. 6
9:18
Szomorú öregkor jut a gyermektelen dívának (BorsOnline)
A gyermekvállalás mindig sorsfordító eseménynek számít egy nő életében. Egy celeb szülő pedig talán kétszer meggondolja, hogy a karriert vagy a anyaság örömét választja. Az előző század nagy színésznői inkább a karriert választották, ma viszont már többnyire a mindenben pénzt látó kapzsi menedzserek döntenek pártfogoltjuk gyermekvállalásáról.
jún. 6
9:30
Tovább nő a Felsőzsolcáról kitelepítettek száma (hirado.hu)
További háromszáz embert kell kitelepíteni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán, és a kitelepítettek száma újabb háromszáz fővel nőni fog - közölte Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője
jún. 6
9:32
Híradó, 2010. június 6. 8:00 (hirado.hu)
Híradó reggel
jún. 6
9:48
Tizenkét borsodi településre nem lehet eljutni (hirado.hu)
Tizenkét települést zár el az árvíz - a Sajó, a Bódva, a Hernád, illetve kisebb patakok - Borsod-Abaúj-Zemplénben - jelentte a közútkezelő társaság megyei ügyelete
jún. 6
9:50
Lezárták Vácon a Kőszentes hidat (hirado.hu)
Hajnalban lezárták Vácon a Kőszentes hidat, mert a patak vízszintje oly mértékben megemelkedett, hogy elöntötte - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője
jún. 6
9:52
Politikusi nyilatkozatok bizonytalanították el a héten a tőzsdét (hirado.hu)
A múlt heti emelkedés után meredeken esett ezen a héten a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe: a BUX 649,54 pontot, 2,96 százalékot gyengült a héten, pénteken 21.288,93 ponton zárt. Az index a 2009. december végi 21.227 pontos értékénél 61,93 ponttal, 0,3 százalékkal áll magasabban
jún. 6
10:06
Csónakkal mehetnek be házaikhoz a kitelepített edelényiek (hirado.hu)
A kitelepítetteket, hogy megnyugodjanak és megnézzék mi a helyzet otthon, motorcsónakokkal viszik be házaikhoz. Sokan az ablakon, vagy az alacsonyabb építésű garázstetőkön át jutnak be a lakásokba, több-kevesebb sikerrel
jún. 6
10:12
Maradona képes szétverni saját csapatát (BorsOnline)
Már egy hét sincs a világbajnokság rajtjáig, felvezető sorozatunk következő részeiben a csoportokat mutatjuk be párosával. Az A és a B csoport egyike sem tűnik túl nehéznek.
jún. 6
10:24
Hat árvízi kaput zárnak le Budapesten (hirado.hu)
A védekezéssel gyakorlatilag mindenütt készen vannak, de a nap folyamán még hat árvízi kaput zárnak le a Római-parton, illetve a déli vízállástól teszik függővé további háromnak a lezárását
jún. 6
10:24
Szex és Budapest – avagy a sikerfilm szinkronhangjai (NLC)
Vajon hogyan élnek azok a hölgyek itt Budapesten, akik Carrie-nek, Charlotte-nak, Mirandának és Samanthának kölcsönzik a hangjukat? Erre és még számos kérdésre választ kapunk a Meglepetés aktuális számából.
jún. 6
10:26
Háromezer katona segít a védekezésben (hirado.hu)
A honvédség újabb tizenkét lánctalpas kétéltű járművet indított útnak az árvíz elleni védekezésre a borsodi térségben, ahol háromezer katona segíti a munkálatokat - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM)
jún. 6
10:28
Az éjszakai kitelepítések képei Felsőzsolcáról (hirado.hu)
A Híradó felvételei kommentár nélkül...
jún. 6
10:30
Teljes útzár Felső-Göd és Vác között, állnak a dunakanyari kompok (hirado.hu)
A 2-es főúton teljes útlezárást vezettek be Felső-Göd és Vác között ( 26-33 km ), a forgalmat a kosdi és a gödi csomópontok között az M2 autóútra terelik - olvasható az Útinform honlapján; a kozut.hu tájékoztatása szerint az M2-en azonban a teherjárművek csak díjfizetés ellenében közlekedhetnek
jún. 6
10:42
Még hetekig ideiglenes állapotok lehetnek az M1-esen Győrnél (hirado.hu)
Szombat este újraindult ugyan a forgalom a főváros felé tartó pálya 104-es kilométerénél, de bármikor ismét süllyedni kezdhet az út, ezért 24 órás figyelőszolgálat van a helyszínen
jún. 6
10:48
Azurák végre elvette kedvesét (Blikk)
BUDAPEST – Azurák Csaba megnősült. A Tények műsorvezetője hét együtt töltött év után fogadott örök hűséget szerelmének, Bártfai Grétinek.
jún. 6
11:00
Lezárták a Népszigetet Budapesten (hirado.hu)
Lezárták a fővárosban a Népszigetet az árvízi veszélyeztetés miatt vasárnap 10 órakor - közölte a XIII. kerületi védelmi bizottság

Keresés