2010. július 2. péntek

júl. 2
2:39
Nagy meccs vár Kassaira? (Blikk)
Nem kapott feladatot a focivébén Kassai Viktor (34) a negyeddöntőkben. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közölte a mérkőzések bíróinak nevét, de Kassai nem szerepel a listán.
júl. 2
2:57
Kipróbáltuk a vuvuzelát a VB-Grundon (Blikk)
BUDAPEST — Nemcsak a dél-afrikai labdarúgó-vb-n, hanem nálunk is tombol a vuvuzela-őrület. A világszerte egyszerre gyűlölt és imádott hangszert már Magyarországon is lehet kapni.
júl. 2
3:01
Argentin hölgy a vb bombázója (Blikk)
JOHANNESBURG — Argentína nyerte a labdarúgó-világbajnokságot! Legalábbis a szépségkirálynők versenyében.
júl. 2
3:05
Babonából szőrösek a hollandok (Blikk)
PORT ELIZABETH — Szőröznek a brazilok elleni mai negyeddöntőre készülő holland labdarúgók a világbajnokságon. Bert van Marwijk (58) szövetségi kapitány néhány játékosa azt tervezi, hogy július 11-én bozontosan lép majd pályára Johannesburgban.
júl. 2
3:09
Az oroszlántól sem fél Forlán (Blikk)
JOHANNESBURG — Diego Forlán (31), a világbajnoki negyeddöntőben ma Ghána ellen játszó uruguayi labdarúgó-válogatott sztárja beavatta a világot csapata hétköznapjaiba.
júl. 2
3:15
Kőttes rétes ponttyal töltve (Blikk)
Balatonlellén e hét végén rendezik a hagyományos juliálist, ahol szombaton a halászlék, vasárnap pedig az egyéb finomságok főzőversenyére is sor kerül.
júl. 2
3:51
Úrinő lett Keleti Györgyi, és mos, főz, takarít (NLC)
Vége a botrányos időknek, a családi perpatvaroknak, Keleti Györgyi lenyugodott, és megtalálta a boldogságot kedvese oldalán. Györgyi boldog, hogy a Kozmix Lalája mellett hétköznapi nő lehet.
júl. 2
4:27
Ők a legszebb főiskolások (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Ismertségre vágyott és ezért jelentkezett a versenyre a főiskolák idei királya és királynője.
júl. 2
4:27
Valóra válik a budapesti álom (Blikk)
BUDAPEST — Már csak az építési engedélyt kell megvárni, és idén ősszel  megkezdődhet a „Zeppelin-beruházás".
júl. 2
4:31
Ezekről már döntöttek Orbánék (Blikk)
BUDAPEST — Orbán Viktor miniszterelnök 29 pontos gazdasági akciótervének újabb elemeiről határozott a kabinet. Jön az adócsökkentés, bevezetik az állami szférában a havi 2 milliós bérplafont, adózni fognak a bankok, és megszorítják a minisztériumokat. A Blikk egy közgazdász segítségével elemezte az intézkedéseket.
júl. 2
4:35
Betiltották a gömbakváriumot (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Messze guríthatja az akváriumát az az akvarista, aki gömb alakú üvegben tartotta eddig a halait.
júl. 2
4:45
Halott férjét vádolja a börtönből Andi (Blikk)
BERETTYÓÚJFALU — „Engem is leöntött gázolajjal a férjem" – információink szerint ezt állította a tűzoltóknak a berettyóújfalui asszony, S.  Andrea (28), akit azzal gyanúsítanak, hogy leszúrta, majd felgyújtotta férjét, Ny. Lászlót (†31).
júl. 2
4:49
Meg akar halni a pap felesége (Blikk)
MEDGYES — Feladja a harcot a rák ellen Cseh Jolán (33). A gyerekeit meggyilkoló erdélyi lelkész feleségét két éve kezelik a halálos kórral, a nő azonban nem látja értelmét a további küzdelemnek.
júl. 2
5:03
Kiss Ramóna volt a vendégünk! (Blikk)
júl. 2
5:05
Verte a volt neje, ezért feldarabolta (Blikk)
SZILASLIGET- BUDAPEST – Sovány, kopasz férfi ült a vádlottak padján, Z. Istvánt (43) azzal vádolták, hogy agyonverte feleségét, H. Brigittát (†37), majd napokkal később feldarabolta és a torzókat a Dunába dobta.
júl. 2
5:07
Kék szalagra hajt a Blikk hajója (Blikk)
BALATONFÜRED –Komoly esélyekkel indul idén a Blikk hajója a Kékszalagért.
júl. 2
5:21
Újabb színészcserék Jóban Rosszban (Blikk)
BUDAPEST — Veszélybe kerültek a Jóban Rosszban színészei! A TV2-n futó sorozat producere nem tagadja: gyökeres átalakulások várhatók a sorozatban, ami jó pár színészt érint majd. Lesznek, akik mennek, és lesznek, akik jönnek a Csillagvirág klinikára.
júl. 2
5:23
Horror! 90 éves pedofilt fogtak (Blikk)
CHIANG MAI – Kilencvenévesen négy kislány megerőszakolásával vádolnak Thaiföldön egy ausztrál férfit. A berlini születésű Karl Joseph Kraus (90) importált csokoládéval, cukorkával csábította be a házába azt a négy helybéli kislányt, akiknek szülei végül feljelentést tettek, ezután tartóztatták le a férfit.
júl. 2
5:23
Hajdu Steve a Reggeliben (Blikk)
BUDAPEST — Hajdu István (39) műsorvezetőnek állt. A színész ugyanis jövő héten az RTL Klub Reggeli csapatát fogja erősíteni Erdélyi Mónika és Lilu oldalán, mivel a nyári szabadságolások miatt egy rövid időre megcsappant a férfi műsorvezetők létszáma.
júl. 2
5:25
Unokájával lép színre Gálvölgyi (Blikk)
Unokájával játszik egy színpadon Gálvölgyi János (62). A népszerű színész a Szegedi Szabadtéri Játékok My Fair Lady című előadásában alakítja Pickering ezredest, miközben, unokája, Dani (12) gyerekszereplőként feltűnik a színen.
júl. 2
5:39
Kiss Ramóna nem vetkőzik (Blikk)
Budapest – Új rajongóját ismerhette meg a Blikk szerkesztőségében Kiss Ramóna (25). Balázs Kaposvárról ugyanis legalább háromszor felhívta, míg szerkesztőségünkben fogadta az olvasók telefonjait,és a chaten is számtalanszor bejelentkezettszűnni nem akaró kérdéseivel.
júl. 2
5:57
Videoüzenetben könyörög Tabáni István (Blikk)
BUDAPEST —Támadások kereszttüzében éli mindennapjait Tabáni István (32) húga, Erzsi. A fiatalasszonyt az énekes rajongói támadják, állítják, hogy Erzsi Istvánból akar hasznot húzni.
júl. 2
5:59
Viki, az önbizalomhiányos nyuszilány (Blikk)
BUDAPEST — Címlapról a kifőzdébe, majd vissza a vetkőzéshez – talán így is lehetne jellemezni a 2006-os playmate-választás győztesének, Lenkei Vikinek (28) az elmúlt pár évét.
júl. 2
6:15
Szonda: fogy a Jobbik (hirado.hu)
A Fidesz és az MSZP tartja magát, előbbi 41, utóbbi 12 százalékos támogatottságot mondhat magáénak a Szonda Ipsos felmérése szerint. A Jobbik visszagyengült az év eleji 7 százaléka, míg az LMP a szavazók 4 százalékának szimpátiájával bír
júl. 2
6:33
Hazugságvizsgálóval vallatja Hajdút a neje (BorsOnline)
Baráti figyelmességként kapta a füllentést áramütéssel büntető masinát a Frizbi műsorvezetője. Az első zsibbasztót már kiérdemelte, amikor nőügyeiről kérdezte Kata.
júl. 2
6:35
Edina kebléért aggódik férje (BorsOnline)
Látványosan átalakult Gombos Edina. Az idei nyáron már a legkisebb számozású fürdőruhában strandolhat. Ennek egyedül férje nem örül.
júl. 2
6:51
Újabb merénylettel gyanúsítják a romagyilkosokat (BorsOnline)
Az eddig ismert támadások előtt már elkövetett egy merényletet a halálbrigád. A rendőrség szerint a romagyilkosságokkal gyanúsított négyek orvlövésze egy albán menekültre is tüzelt.
júl. 2
7:09
Bors recept – e heti ajánlat: Húsos batyu – videóval (BorsOnline)
Az ebédet készítők gyakran nehéz helyzetben vannak, ugyanis minden alkalommal valami újjal szeretnék meglepni szeretteiket. Péntekenként jelentkező sorozatunkban ebben nyújtunk segítséget.
júl. 2
7:09
Kövérben valami eltört (hirado.hu)
Laphír szerint nagyrészt rajta múlik, akar-e házelnök lenni. A Fidesz választmányi elnökében állítólag valami eltört, amiért Orbán Viktor kormányfő Schmitt Pált jelölte államfőnek, noha Kövér favoritja Áder János volt. Hivatalos jelölt a megüresedett házelnökségre még nincs. Állítólag a KDNP Lezsák Sándort is szívesen látná a poszton
júl. 2
7:11
Azt hitte, AIDS-es – a Parkinson-kórt azonban kimutatták (BorsOnline)
Bár Ozzy Osbourne mára jó útra tért, önpusztító életmódja komoly kárt okozott egészségében. Sorozatunk utolsó részében Ozzy teljes leépüléséről olvashatnak.
júl. 2
7:11
Szili ejti az őszi választást? (hirado.hu)
Nem indul a pécsi polgármesterségért Szili Katalin. Mi több: mozgalma egyetlen tagja sem vesz részt a helyhatósági választásokon - tudta meg a Népszava
júl. 2
7:13
Veszélyben Ramóna kapcsolata (BorsOnline)
Újabb próbatétel elé állítja az élet Kiss Ramóna kapcsolatát. A Barátok közt Zsófijának focista kedvese ismét magára hagyja a színésznőt. Tóth Norbert ugyanis vidéki csapathoz szerződött.
júl. 2
7:13
Lendvaival is útelágazáshoz érkezett az MSZP (hirado.hu)
Keresi magát a politikai térképen az MSZP. A kijelölés az elnökség feladata. A leköszönő pártelnök szerint az MSZP lehet baloldali vagy általános gyűjtőpárt
júl. 2
7:27
Nálunk bujkál a kém? (BorsOnline)
Magyarországi vonatkozásai is lehetnek az USA-ban kirobbant kémbotránynak.
júl. 2
7:27
Hazugságvizsgálóval vallatja Hajdút a neje (Habostorta)
Sarka Katát kizárólag férje nőügyei érdeklik
júl. 2
7:27
Továbbgyűrűzik a bábolnai botrány: már a vagyonkezelő volt vezérigazgatója is gyanúsított (hirado.hu)
Tátrai Miklóst különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével gyanúsítják. A vagyonkezelő volt vezérigazgatója 365 millió forintot utalt át jogcím nélkül - írja a Magyar Nemzet
júl. 2
7:29
Brutális tévedés: maró folyadékot itattak a kórházban a kismamával (hirado.hu)
Savlekötő helyett lúgot itattak egy kismamával az Állami Egészségügyi Központban. Hogy miként fordulhatott elő mindez, nem tudni, belső és rendőrségi vizsgálat indult az ügyben
júl. 2
7:45
Tízezer forinttal drágult egy átlagos lakáshitel (BorsOnline)
Nehéz idők jönnek a frankhitelesekre, hiszen az elemzők szerint hónapokig nem csökken majd 200 forint alá a svájci frank árfolyama. A kormány ősszel vezeti be mentőcsomagját. Már meg is szüntették a deviza alapú jelzáloghiteleket.
júl. 2
7:45
Felvételi: magasabb léc, durvább verseny (hirado.hu)
200 pont alatt idén már senkit nem vesznek fel a felsőoktatásba. Ehhez legalább két közepes érettségi osztályzat kell. Mindez a költségtérítéses hallgatókat nyirbálja meg, de a verseny idén azért is élesebb lesz, mert többen jelentkeztek egyetemekre és főiskolákra
júl. 2
8:03
Apró döccenővel nevezték ki az APEH-elnököt (hirado.hu)
Az APEH elnökének kinevezését követően módosították a vonatkozó szabályokat: könnyítették a kinevezés feltételeit és bővítették az elnöki jogkört
júl. 2
8:05
Betámadják a kormányt a bankok az IMF-nél? (hirado.hu)
Nemzetközi fórumokra, a többi közt az IMF elé vinnék a bankadó ügyét a hazai pénzintézetek, melyek ezzel kényelmetlen helyzetbe hozhatják a kabinetet - olvasható az fn.hu-n
júl. 2
8:07
Munkára vadásznak a diákok (hirado.hu)
Meghaladta a 200 ezret a munkát vállaló diákok száma, ám az álláslehetőségek a korábbiak a harmadára zsugorodtak
júl. 2
8:21
Verebes kirúgta Bakácsot és Kormost (BorsOnline)
A Kabaré 24 igazgatója elküldte a műsorába nemrég szerződtetett Bakács Tibort és Kormos Anettet. Szeptembertől inkább ő maga konferálja majd Balfék, jobbra át! című műsorát.
júl. 2
8:21
Megnősül Fekete Dávid (Blikk)
GYŐR — Nem üres ígéret volt, Fekete Dávid (23) tényleg feleségül veszi kedvesét, Cserpes Laurát (22). A fiatalok bármennyire is titokban akarták tartani a nagy nap dátumát, a Blikk megtudta: a megasztáros fiatalember a hét végén mondja ki a boldogító igent a szőke szépségnek.
júl. 2
8:21
Video Challenge: a legjobb háromban egy magyar (Metropol)
A Metro-olvasók legjobb videói versenyeztek 15 „Metro-országból” három kategóriában (My Friends, My City, My Fun) A győztesek díja: kétszemélyes út a világ valamelyik Metro-városába a százból. Nézze meg a magyar nyertes videóját!
júl. 2
8:21
Jövőre komp köti a Csallóközt a Szigetközhöz (hirado.hu)
A komp az Öreg-Dunán, Bős és Dunaremete között közlekedik majd
júl. 2
8:23
Harrison Ford 68 évesen is csúcsformában (Blikk)
júl. 2
8:23
Illés megregulázná az ártéri építkezést (hirado.hu)
Illés Zoltán azt szeretné elérni, hogy ártérre ne adjanak ki a jövőben építési engedélyt. Az ártérre épült gazdasági és kereskedelmi ingatlanokra pedig kötelező legyen biztosítást kötni
júl. 2
8:39
Balhés rappert igazolt a Vidi - videóval (BorsOnline)
Az ugandai felmenőkkel rendelkező Martin Mutumba érkezésével érdekes ember igazolt a Videotonhoz. A szélső ügyes a labdával, rappel, de évekkel ezelőtt a rendőrséggel is összetűzésbe került.
júl. 2
8:39
Lady Gaga lekörözte az amerikai elnököt (hirado.hu)
Egy nemzetközi közösségi oldalon több barátot gyűjtött a botrányos énekesnő, mint az amerikai elnök

Keresés