2010. július 2. péntek

júl. 2
0:15
Vb 2010: ezer szurkoló gratulációja várta otthon a japánokat (She)
Mintegy ezer szurkoló várta a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a Paraguay elleni keddi nyolcaddöntőben tizenegyespárbajban búcsúzó, csütörtökön már haza is térő japán válogatottat. A szurkolók „Köszönjük nektek!" feliratú zászlókat lobogtattak a repülőtéren, kifejezve elismerésüket a játékosok teljesítménye miatt.
júl. 2
0:51
Vb 2010: sok orosz szerint a szbornaja nyeri meg a tornát - pedig nincs is ott (She)
Meglepő eredményt hozott az orosz Levada Center közvéleménykutató cég felmérése: amikor arról kérdezték meg az embereket, hogy melyik csapat nyeri meg a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot, 8 százalék az oroszokra szavazott – pedig a szbornaja ott sincs a tornán, mivel elbukta a szlovénok elleni pótselejtezőt.
júl. 2
6:51
NBA: a Nets és a Knicks is csábítani kezdte LeBron Jamest (She)
A New Jersey Nets és a New York Knicks kosárlabdacsapata is elkezdte csábítani az NBA legóhajtottabb, szabadügynökké vált sztárját, LeBron Jamest.
júl. 2
6:51
Hibátlan védekezéssel juthat tovább Ghána (Behaviour)
Csak a védelem kifogástalan teljesítményével, s az uruguayi csatárok semlegesítésével léphet tovább a pénteki negyeddöntőből a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó kontinens egyedüli képviselőjeként versenyben maradt Ghána.
júl. 2
6:53
Internazionale: négy évre aláírt a Lazio nagy védőtehetsége (She)
Négyéves szerződést kötött az Internazionale labdarúgócsapatával Marco Davide Faraoni, a Lazio utánpótlás-együttesének rendkívül tehetségesnek tartott hátvédje.
júl. 2
7:09
Vb 2010: ki helyettesítse Elanót? Állítsa össze a negyeddöntőre a selecaót! (She)
Egy sérült (Elano) és egy eltiltott (Ramires) játékosát kell nélkülöznie Dungának, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a Hollandia elleni, 16 órakor kezdődő vb-negyeddöntőn. Képzelje magát a kapitány helyébe, és állítsa össze a selecaót!
júl. 2
7:09
Luis Aragonés Portugáliában? (Behaviour)
Sajtóértesülések szerint Luis Aragonés, a spanyol labdarúgó-válogatottal 2008-ban Európa-bajnokságot nyert tréner lehet a portugál csapat szövetségi kapitánya.
júl. 2
7:11
Roy Hodgson a Liverpool edzője (Behaviour)
Roy Hodgson, az előzőleg a Fulhamet irányító szakember az FC Liverpool új vezetőedzője - jelentette be a klub csütörtökön.
júl. 2
7:13
Vesztegetést vizsgál a FIFA (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálja, hogy a 2022-es világbajnokság rendezési jogára hajtó Ausztrália megszegte-e a pályázat etikai szabályait.
júl. 2
7:15
Látványosat bukhat a látványsportprogram (Behaviour)
Könnyen előfordulhat, hogy a túl sok érdeklődő miatt elbukik a magyar sport egyes területeit adókedvezményekkel támogató kormányprogram. Először csak a labdarúgás lett volna kiváltságos helyzetben, később a jégkorong, kézi-, vízi- és kosárlabda is képbe került. A kivételezettek állami segítséggel kerülnek előnybe a többiekkel szemben, ami ellenkezik az Európai Unió előírásaival.
júl. 2
7:27
Vb 2010: Domenech belátta, hiba volt kihagyni Benzemát és Nasrit (She)
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott leköszönő szövetségi kapitánya elismerte, hiba volt kihagyni a világbajnoki keretből Julien Escudét, Samir Nasrit és Karim Benzemát.
júl. 2
7:27
A Forma-1 fél évszázada (Behaviour)
Budapestre érkezett és augusztus 1-ig látható a Forma-1-es versenyek több mint fél évszázados történelmét bemutató kiállítás. A tárlat szombattól a Forma-1 Magyar Nagydíj végéig látogatható a Sportmax Hegyvidék Sport- és szabadidőközpontban.
júl. 2
7:29
Légitriatlon Balatonfüreden (Behaviour)
Idén már második alkalommal ad otthont a Balaton parti város a különleges Grand Aero Challenge légitriatlon versenynek.
júl. 2
7:45
Wimbledo: Babos negyeddöntős párosban (Metropol)
Babos Tímea és az amerikai Sloane Stephens három játszmában nyert csütörtökön egy kanadai, norvég kettős ellen a juniorok versenyének második fordulójában a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 2
8:03
Vb 2010: Queiroz nem mond le a szövetségi kapitányi posztról (She)
Carlos Queiroz nem mond le a szövetségi kapitányi posztról csak azért, mert a vb-nyolcaddöntőben búcsúzó portugál válogatott néhány játékosa őt hibáztatta.
júl. 2
8:21
Női kosárlabda NB I: Boskovics hosszabbított a Szolnokkal (She)
A női élvonalban szereplő Szolnoki NKK vezetői megegyeztek Marija Boskoviccsal, így a szerb hátvéd az elkövetkező évadban is a Tisza-partiakat erősíti.
júl. 2
8:23
Formula-1: a sportág hatvan évét felölelő kiállítás a Sportmaxban (She)
A Formula–1 hatvan évét felölelő kiállítás nyílik szombaton a Sportmax 2 rendezvényközpontban.
júl. 2
8:25
Asztalitenisz: Tóth a 16 közé jutásért lép ma asztalhoz Japánban (She)
Az egyetlen magyar induló, Tóth Krisztina a selejtezőből főtáblára került dél-koreai Li Jun Hi ellen lép asztalhoz a pénteki első fordulóban, a legjobb 16 közé jutásért az asztaliteniszezők japán Pro Tour-versenyén, Kobéban.
júl. 2
8:27
PMFC: Tököli neve is felvetődött, de Divics az első új szerzemény (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC-nél évek óta a feljutás a cél. Nyáron ismét ennek szellemében szeretnék megerősíteni a csapatot a vezetők, az első szerzemény a Vasastól érkező szerb csatár, Petar Divics.
júl. 2
8:57
MTK: a Haladástól érkező Skriba a rendszeres játéklehetőségben bízik (She)
Az MTK labdarúgócsapata a múlt héten Nagy Gáborért cserébe kölcsönbe megszerezte a Haladás tehetségét, Skriba Mátét, aki a rendszeres játéklehetőség reményében szerződött a fővárosba.
júl. 2
8:57
Az élet futball nélkül Dél-Afrikában (Metropol)
Ez a második napom sör nélkül. Ez a második napom futball nélkül. Tisztul az agyamból a foci. Elvonókúra.
júl. 2
8:59
NBA: 34 millióért hosszabbított a Bosh-pótlék csereember (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Toronto Raptors ötéves szerződést kötött játékosával, Amir Johnsonnal. A támadó 34 millió dollárt keres majd ezen időszak alatt.
júl. 2
8:59
Az 1986-os vb magyarjai az idei vb-ről (Metropol)
Egervári Sándort, Esterházy Mártont, Détári Lajost és Péter Zoltánt kérdeztük a idei vb-vel kapcsolatban. Mondja el Ön is véleményét!
júl. 2
9:01
NBA: Scott a Cleveland új edzője, Jamest marasztalják a szurkolók (She)
Az NBA 2009–2010-es szezonjának alapszakaszelsője, a Cleveland Cavaliers az előző idényben még a New Orleans Hornetset dirigáló Byron Scottot nevezte ki új vezetőedzőjévé.
júl. 2
9:03
Ferencváros: felkészülési mérkőzés a szlovén Nafta Lendava ellen (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata jelenleg Hencsen edzőtáborozik, a jövő héten pedig az ausztriai Windischgärstenbe teszi át székhelyét, de előtte megmérkőzik a szlovén Nafta Lendavával – adta hírül az ftc.hu.
júl. 2
9:15
Női vízilabda: ötméteresekkel kapott ki a magyar csapat a görögöktől (She)
A magyar válogatott ötméterespárbajban alulmaradt a görögökkel szemben, így nem jutott be a legjobb négy közé a női vízilabda világliga kaliforniai nyolccsapatos Szuperdöntőjében.
júl. 2
9:17
Pápa: hat próbajátékos is részt vett a csapat első tréningjén (She)
Csütörtökön három új szerzeménnyel, hat próbajátékossal és a kölcsönből visszatérő Germán Tamással a soraiban megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Soproni Ligában szereplő Pápa labdarúgócsapata.
júl. 2
9:33
Pápa: hat próbajátékos is részt vett a csapat első edzésén (She)
Csütörtökön három új szerzeménnyel, a kölcsönből visszatérő Germán Tamással, valamint próbajátékon szereplő hat labdarúgóval a soraiban megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Soproni Ligában szereplő Lombard Pápa TFC labdarúgócsapata.
júl. 2
9:35
Vb 2010: Gerd Müller szerint Thomas Müller lehet az utóda (She)
Rendkívül elismerően beszélt névrokon utódjáról, Thomas Müllerről Gerd Müller, a német labdarúgó-válogatott volt gólvágója, aki szerint a dél-afrikai világbajnokságon negyeddöntős csapat fiatal csatára előtt nagy jövő áll.
júl. 2
9:37
NBA: a következő idényben is Phil Jackson irányítja a Lakerst (She)
A következő idényben is Phil Jackson lesz az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers vezetőedzője.
júl. 2
9:39
Vb 2010: immár negyeddöntők, holland-brazillal - a mai program (She)
Ma délután megkezdődik a negyeddöntők sora a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, mindjárt az egyik leginkább várt mérkőzéssel, a Hollandia–Brazília találkozóval. És hogy az este se teljen el izgalommentesen, Uruguay és Ghána is összecsap az elődöntőért. A mérkőzésekről a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítással jelentkezik.
júl. 2
9:41
Sampdoria: Pazzinit még százmillióért sem vihetné a Juventus (She)
A Serie A-ban szereplő Sampdoria vezérigazgatója, Sergio Gasparin nyilatkozatában megnyugtatta a klub szurkolóit, nem áll szándékában elengedni sem Antonio Cassanót, sem Giampaolo Pazzinit a csapattól.
júl. 2
9:43
Vasas: egy litván és egy észt próbajátékos is a csapattal készül (She)
Csütörtökön három próbajátékos csatlakozott a Vasas labdarúgócsapatához. Polényi Gábor Diósgyőrből érkezett, rajta kívül egy litván lés egy észt csatárt is tesztel a szakmai stáb – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 2
9:51
Vasas: egy litván és egy észt játékos is a csapattal készül (She)
Csütörtökön három futballista csatlakozott a Vasas labdarúgócsapatához, mindhárman próbajátékra érkeztek. Polényi Gábor Diósgyőrből jött, rajta kívül egy litván és egy észt csatárt is tesztel a szakmai stáb – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 2
10:09
MLSZ: Horváth Gábor az év játékosa, Mezey György az év edzője (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ma tartja Telkiben a Soproni Liga következő szezonjának sorsolását, ami előtt díjazzák az elmúlt szezon legjobbjait.
júl. 2
10:11
Vb 2010: Higuaín vagy Villa lesz a gólkirály, Messi a torna játékosa - Eusébio (She)
A portugálok legendás játékosa, Eusébio azt jósolja, hogy az argentin Gonzalo Higuaín vagy a spanyol David Villa lesz a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság gólkirálya.
júl. 2
10:27
Milan: a lejárt szerződésű Dida tíz év után távozott a piros-feketéktől (She)
Miután a tegnapi napon lejárt a szerződése, elbúcsúzott a Serie A-ban szereplő AC Milantól Dida, a klubot korábban tíz esztendőn keresztül szolgáló, 36 éves brazil kapus.
júl. 2
10:45
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Csütörtöki nyertesünk: Czinkota Viktor. Gratulálunk!
júl. 2
10:47
Bari: algériai válogatott támadóval erősített a klub (She)
A Serie A-ban szereplő Bari a dél-afrikai világbajnokságot is megjáró Abdelkaber Gezzallal erősítette meg támadószekcióját.
júl. 2
11:03
Vb 2010: Nem lepett meg, hogy sztár lettem - Asamoah Gyan (She)
A dél-afrikai világbajnokságon menetelő ghánai válogatott eddig három gólt szerző támadója nyilatkozatában elmondta, örül, hogy Lionel Messiékhez hasonlítják, de elmondása szerint nem lepte meg, hogy a torna sztárjaként szerepel.
júl. 2
11:21
Soproni Liga: a bajnok a Pápát fogadja, a Vidi siófoki vendégségben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Telkiben elkészítette a Soproni Liga 2010–2011-es bajnoki szezonjának sorsolását. A szövetség lehetőséget adott a kérelmek beadására a sorsolással kapcsolatban.
júl. 2
11:23
Asztalitenisz: Tóth bejutott a nyolcaddöntőbe Japánban (She)
Tóth Krisztina hat játszmában legyőzte pénteken dél-koreai riválisát, és ezzel bejutott a legjobb 16 közé az asztaliteniszezők japán Pro Tour-versenyén, Kobéban.
júl. 2
11:39
Európa-liga: a Digi Sport közvetíti a Győr Nitra elleni visszavágóját (She)
A Digi Sport műsorán lesz látható a Győri ETO FC Nitra elleni hazai labdarúgó Európa-liga-selejtezője.
júl. 2
11:41
Kajak-kenu Eb: hét magyar egység már a döntőben 1000 méteren (She)
A péntek délelőtti előfutamok után hét magyar egység máris döntős 1000 méteren a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 2
11:57
Kajak-kenu Eb: hét magyar egység már a döntőben 1000 méteren (She)
A péntek délelőtti előfutamok után hét magyar egység máris döntős 1000 méteren a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 2
11:57
Lemond a dél-koreai kapitány (Metropol)
Pénteki bejelentése szerint nem kíván tovább a dél-koreai labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya maradni Huh Dzsung Mu.
júl. 2
11:59
Vb 2010: lemondott Huh Dzsung Mu, a dél-koreai kapitány (She)
Pénteki bejelentése szerint nem kíván tovább a dél-koreai labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya maradni Huh Dzsung Mu.
júl. 2
11:59
Kajak-kenu Eb: 6 magyar hajó döntős 500 m-en (Metropol)
A péntek déli előfutamok után hat magyar egység már készülődhet a döntőre 500 m-en a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. 1000 m-en pedig hét magyar egység döntős.
júl. 2
12:01
Videó: Nadal az ütő mellett a lábával is remekül szelídíti a labdát (She)
Az már korábban is ismert volt, hogy Rafael Nadal kiválóan bánik a teniszütővel, ám most a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében azt is megcsodálhattuk, hogy a világklasszis spanyol játékos „labdarúgókat megszégyenítő" finom mozdulattal vette fel a labdát. A Robin Söderling elleni mérkőzést végül szetthátrányból felállva nyerte meg 3:6, 6:3, 7:6, 6:1-re, és az elődöntőben a brit…
júl. 2
12:03
Ferencváros: elhagyta Hencsét a csapat, irány Eszék (She)
A Soproni Ligában szereplő Ferencváros labdarúgócsapata öt napon keresztül készülhetett Hencsén a European Lakes Golf and Country Club vendégeként – adta hírül az ftc.hu.

Keresés