2010. július 27. kedd

júl. 27
0:00
Hollandia: Popovics Sándor hat napig volt a Roosendaal edzője (She)
Hat nappal azt követően, hogy Popovics Sándort kinevezték az RBC Roosendaal vezetőedzőjévé, a magyar szakember lemondott tisztségéről a holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő klubnál.
júl. 27
1:12
Tenisz: Agnieszka Radwanska győzelemmel kezdett Stanfordban (She)
A harmadik kiemelt Agnieszka Radwanska megszenvedett ugyan Chanelle Scheepersszel, ám végül legyőzte dél-afrikai ellenfelét, így bejutott a második fordulóba a Stanfordban zajló női tenisztornán.
júl. 27
6:54
Maradona: ha marad a stábom, én is maradok (Behaviour)
Ha eddigi stábjával dolgozhat, akkor továbbra is elvállalja az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi tisztségét Diego Maradona, aki először nyilatkozott a terveiről.
júl. 27
6:56
Folytatódik a Contador-korszak (Behaviour)
Továbbra sem közönségkedvenc, de immár a francia kerékpáros körverseny háromszoros győztese Alberto Contador. A spanyol immár másodszor győzte le a Tour de France történetének legeredményesebb versenyzőjét, az idén végleg visszavonuló Lance Armstrongot. Igaz ez még akkor is, ha Contador számára már nem az amerikai, hanem az ifjú luxemburgi, Andy Schleck jelentette a legnagyobb kihívást.
júl. 27
6:58
Mindenki a Ferrari szégyenéről beszél (Behaviour)
Alig csitult el a Red Bull utolsó botránya a két pilóta és a csapat között, a felborzolt kedélyekről immár a Német Nagydíjon kettős győzelmet arató Ferrari gondoskodik. A nyilvánvaló csapatutasítás miatt sosem jött még ilyen paprikás hangulatban a Hungaroringre a száguldó cirkusz.
júl. 27
7:12
Lékó újabb Élő-pontokat veszített (Behaviour)
Dortmundban a FIDE exvilágbajnoka, az ukrán Ruszlan Ponomarjov tornagyőzelmével ért véget a 38. Sparkassen Chess-Meeting szuperverseny. A hatfős, kétfordulós viadalon Lékó Péter az utolsó fordulóban aratott egyetlen győzelmével - három vereség mellett - holtversenyben az 5-6. helyen végzett a német Arkadij Naiditsch társaságában.
júl. 27
7:30
Tenisz: Pete Sampras volt edzőjével készül Roger Federer (She)
Roger Federer jelenleg Pete Sampras korábbi edzőjével, Paul Annacone-nal készül, aki próbaidejét tölti a világranglista harmadik helyezettje mellett.
júl. 27
7:48
Válogatott: Egervári Sándor csütörtökön találkozhat Gera Zoltánnal (She)
Egervári Sándor a kinevezésekor tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy felveszi a kapcsolatot Gera Zoltánnal, akit szeretne visszahívni a válogatottba. A szakember telefonon már egyeztetett az angol Fulham légiósával, és a hírek szerint személyesen is találkozik vele.
júl. 27
7:50
Ferencváros: ifiválogatott középpályás érkezett a zöld-fehérekhez (She)
Lipcsei Péter és Tuboly Frigyes javaslatára Makai Istvánt egy évre kölcsönvette a Ferencváros a Nyíregyháza Spartacustól.
júl. 27
8:06
Válogatott: Egervári Sándor megnevezte szakmai stábjának tagjait (She)
Egervári Sándor megnevezte azokat a szakembereket, akik a válogatott mellett segítik majd a munkáját. Kenyeres Imre és Csábi József mellett a korábbi kitűnő válogatott kapus, Andrusch József is szerepet kap.
júl. 27
8:42
Gyirmót: Molnár Levente az Arab Emírségekbe távozott (She)
Három évre szóló szerződést kötött a Gyirmót SE Deli Zoltán kapussal, Weitner Ádám pedig két évet írt alá.
júl. 27
8:44
Úszó Eb: Kromowidjojo kihagyhatja a budapesti tornát (She)
Agyhártyagyulladással kezelik Tenerifén, ezért minden valószínűség szerint kihagyja a budapesti Európa-bajnokságot Ranomi Kromowidjojo.
júl. 27
8:46
Győr: a Middlesbrough egyelőre kivár Tarmo Kink ügyében (She)
Visszatért a Middlesbrough-tól a Győri ETO-hoz Tarmo Kink, aki hétfőn már újra a csapattal edzett. Az észt válogatott játékos megfelelt az angol másodosztályban szereplő labdarúgóklub orvosi vizsgálatán, s néhány napon belül kiderül, igényt tart-e a csatárra a szakmai stáb.
júl. 27
9:00
Sampras korábbi edzőjével készül Federer (Infostart)
A korábban Pete Samprast edző Paul Annacone-t szerződtette a tenisz-világranglista harmadik helyére visszacsúszott Roger Federer.
júl. 27
9:00
Úszó Eb: Kromowidjojo kihagyhatja a budapesti viadalt (She)
Agyhártyagyulladással kezelik Tenerifén, ezért minden valószínűség szerint kihagyja a budapesti Európa-bajnokságot Ranomi Kromowidjojo.
júl. 27
9:02
Videó: meg nem adott kapásgól borzolta a kedélyeket Brazíliában (She)
Csodálatos kapásgólt szerzett a brazil bajnokságban rendezett Goiás–Atlético Paranaense mérkőzésen (0–2) Bruno Mineiro, de a játékvezető – miután konzultált asszisztensével – érvénytelenítette a találatot, mert a gólpasszt adó csatár kézzel tette tovább a labdát.
júl. 27
9:18
Tenisz: a korábbi világelső már az első körben kiesett Stanfordban (She)
A korábbi világelső Dinara Szafina már az első körben búcsúzott a Stanfordban zajló, 700 ezer dollár összdíjazású WTA-tornán. Az orosz hölgyet a japán Date-Krumm Kimiko verte meg három szettben, 4:6, 7:6, 6:2-re.
júl. 27
9:20
NBA: rutinos bedobóval erősített a bajnoki címvédő Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság bajnoka, a Los Angeles Lakers megszerezte az előző NBA-idényt az Orlando Magicnél töltő Matt Barnest.
júl. 27
9:36
Kerékpár: szekszárdi kerekes adott pozitív doppingmintát (She)
Iszkádi Tamás mintájában találtak doppingszert a kerékpáros országúti bajnokságon június 27-én elvégzett szűrés során.
júl. 27
9:38
Lecce: Németh mellett az Intertől és Schalkétól is érkezhet játékos (She)
Olasz internetes források szerint a Serie A újonca, a Lecce négy játékos szerződtetéséről folytat előrehaladott tárgyalásokat. Arról már beszámoltunk, hogy ajánlatot tett a Liverpoolnak Németh Krisztiánért, de az Intertől, a Schalkétól és a brazil Vasco de Gamától is érkezhet új labdarúgó a csapathoz.
júl. 27
9:54
Kecskemét: Vörös Péter a Haladáshoz vagy Szolnokra szerződhet (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Kecskemét labdarúgócsapatának vezetői megfelelő ajánlat esetén elengedik az együttes középpályását, Vörös Pétert. A 32 esztendős futballista Szolnokon vagy Szombathelyen folytathatja pályafutását.
júl. 27
10:12
Atlétikai Eb: Helebrandt Máté feladta a 20 kilométeres gyaloglást (She)
Helebrandt Máté feladta a 20 kilométeres gyaloglást a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 27
10:30
Férfi röplabda: Németh Szabolcs is a román bajnokhoz szerződött (She)
A magyar férfi röplabda-válogatott négyes ütője, Németh Szabolcs követte Geiger Andrást, és ő is a román bajnok Remat Zalau együtteséhez szerződött.
júl. 27
10:32
Sakk: Topalov Oroszországban nem hajlandó oroszokkal játszani (She)
Veszelin Topalov nem ül asztalhoz a világbajnokjelöltek versenyén 2011-ben, ha a Nemzetközi Sakkszövetség Kazanyban rendezi meg annak a csoportnak a viadalát, amelyikbe a bolgár nagymester is besorolást kapott.
júl. 27
10:34
BL-selejtező: pályán az Omonia Nicosia és az Anderlecht - program (She)
A Debrecen csak szerdán fogadja a svájci Baselt, de már ma megkezdődnek a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének küzdelmei, melyek során magyar játékosokért is szoríthatunk. Juhász Roland csapata, az Anderlecht a walesi TNS otthonában lép pályára, míg a Leandrót foglalkoztató Omonia Nicosia az osztrák Salzburgot látja vendégül. Tekintse meg a mai programot!
júl. 27
10:48
Kajak-kenu: Janics Natasa és Vajda Attila is nyert a pótválogatón (She)
Vajda Attila (C–1 1000 m), Janics Natasa (K–1 500 m), Korisánszky Péter (C–1 500 m) és Boros Gergely (K–1 200 m, a váltó miatt) nyerte a kajakosok és kenusok keddi szegedi világbajnoki pótválogatóját, így ők indulhatnak az adott számokban az augusztus 19. és 22. között sorra kerülő poznani vb-n.
júl. 27
10:48
Szafina kiesett Stanfordban (Metropol)
Háromszettes mérkőzéssel került be a legjobb 16 közé Agnieszka Radwanska a 700 ezer dollár összdíjazású stanfordi keménypályás tenisztornán.
júl. 27
10:50
Videó: fantomgól a Debrecen BL-ellenfelének Vanczákék elleni meccsén (She)
Mint már korábban beszámoltunk róla, az FC Basel a Vanczák Vilmos-féle Sion ellen 2–1-re megnyert idegenbeli meccsel hangolt a Debrecen elleni BL-selejtezőre. A mérkőzésen egy fantomgól befolyásolhatta volna az eredményt, azonban a játékvezető annak ellenére nem adta meg a találatot, hogy a sioni Goran Obradovics lövése után a labda egyértelműen áthaladt a gólvonalon.
júl. 27
10:52
VfB Stuttgart: az új sportigazgató a klubhoz viheti Dzsudzsákot (She)
A Stuttgarter Zeitung értesülései szerint Fredi Bobic, a VfB Stuttgart új sportigazgatója a német csapathoz csábíthatja Dzsudzsák Balázst, a magyar válogatott és a holland PSV balszélsőjét.
júl. 27
11:06
Ferencváros: Haber és Józsi is eltörte az ujját, kihagyják a rajtot (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának két játékosa, Justin Haber és Józsi György is eltörte az ujját a Konyaspor ellen 1–0-ra elveszített pénteki felkészülési meccsen, s egyikük sem léphet pályára a Paks elleni bajnoki rajton.
júl. 27
11:08
Videó: Izlandon kifogták az aranyhalat - az év legviccesebb gólöröme! (She)
Kétségtelenül az idei szezon eddigi legütősebb gólörömét sütötték el Izlandon, a Stjarnan–Fylkir találkozón (2–1), amelyen a hazaiak csatára, Halldór Orri Björnsson a ráadásban lőtt be "panenkásan" egy büntetőt, majd kezdődhetett az év legviccesebb ünneplése!
júl. 27
11:24
Összeállította stábját Egervári (Infostart)
Megnevezte segítőit Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott múlt pénteken kinevezett szövetségi kapitánya - írta az mlsz.hu kedden.
júl. 27
11:24
Atlétikai Eb: Pars Krisztián bejutott a kalapácsvetés döntőjébe (She)
Pars Krisztián bejutott a kalapácsvetés döntőjébe a barcelonai Európa-bajnokságon.
júl. 27
11:24
Három döntős magyar (Metropol)
Kalapácsvetésben Pars Krisztián és Németh Kristóf, súlylökésben Márton Anita is bejutott a döntőbe a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 27
11:26
Menekülne Liverpoolból az argentin sztár (Infostart)
Távozni akar a Liverpool labdarúgó-csapatától Javier Mascherano. Az argentin középpályás követheti volt edzőjét az Interhez.
júl. 27
11:26
Atlétikai Eb: Márton Anita is döntős Barcelonában (She)
Márton Anita bejutott a női súlylökés döntőjébe a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 27
11:42
Női kézilabda: mégsem Hajdu János az új edző a Siófoknál (She)
Mégsem Hajdu János lesz a Siófok női kézilabdacsapatának új vezetőedzője.
júl. 27
11:44
VfB Stuttgart: Fredi Bobic lett a „svábok” új sportigazgatója (She)
Ma hivatalosan is bejelentették, hogy Fredi Bobic lesz a VfB Stuttgart sportigazgatója. Bobic játékosként 1994 és 1999 között erősítette a Stuttgartot, és ezen idő alatt 148 bajnoki mérkőzésen 69 alkalommal volt eredményes.
júl. 27
11:46
DVSC: Szakály Péter is kidőlt, nem játszhat a Basel ellen (She)
A DVSC labdarúgócsapatának középpályása, Szakály Péter megbetegedett, így nem játszat a debreceniek szerdai, Basel elleni BL-selejtezőjén – adta hírül a dvsc.hu.
júl. 27
11:48
Norvégia: Korcsmár kölcsönvétele 18 millióba került a Brann-nak (She)
Helyi sajtóértesülés szerint tizennyolcmillió forintba került a norvég első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brann Bergennek Korcsmár Zsolt kölcsönvétele.
júl. 27
11:50
Női kézilabda: kisorsolták a 2011-es vb európai selejtezőcsoportjait (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség székhelyén Bécsben kisorsolták a 2011-es brazíliai világbajnokság európai selejtezőcsoportjait. Magyarország a többi Eb-résztvevőhöz hasonlóan kiemelt, így nem vett részt a sorsoláson.
júl. 27
12:00
Atlétikai Eb: Lukács Máté kiesett 400-on Barcelonában (She)
Lukács Máté kiesett 400 méteren a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 27
12:02
London 2012: napra pontosan két év múlva kezdődik a nyári olimpia (She)
Csaknem ezer eseményt, így a legkülönbözőbb sportági versenyeket magában foglaló nyitott hétvégével köszöntötték, s kedden külön is felhívják a világ figyelmét a britek arra, hogy éppen két év múlva kezdődik a londoni nyári olimpia.
júl. 27
12:18
Argentína: már nem Maradona a kapitány - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint már nem Diego Maradona az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az információk szerint a szakember azért távozott, mert a szövetség elnöke változásokat akart az edzői stábban. A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.
júl. 27
12:20
Újpest: Esterházy Angliában járt próbajátékon, de maradna a liláknál (She)
Az Újpest FC 22 éves kapusa, Esterházy Mátyás a múlt héten Angliában járt próbajátékon az ötödosztályú Luton Townnál, de megsérült, ezért maradna a lila-fehéreknél.
júl. 27
12:36
AS Roma: Francesco Totti képesnek érzi csapatát a BL-győzelemre (She)
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya az Il Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy szeretne Bajnokok Ligáját nyerni a „farkasokkal", és erre képesnek is érzi a római klubot.
júl. 27
12:38
Jégkorong: kanadai védővel erősítettek a Miskolci Jegesmedvék (She)
Kinevezésekor négy kanadai légióst ígért a Miskolci Jegesmedvék JSE ob I-es jégkorongcsapatának új vezetőedzője, a kanadai Bob Dever.
júl. 27
12:40
Mainz: az U20-as világbajnok Adiyiah Szalai vetélytársa lehet (She)
Ghánai források szerint a Mainz labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását az AC Milan U20-as világbajnok támadója, Dominic Adiyiah.
júl. 27
12:42
Női kézilabda: szlovák ellenféllel játszik a KEK-ben a Ferencváros (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség székhelyén, Bécsben kisorsolták a női KEK 2. és 3. fordulójának mérkőzéseit. A második fordulóban még kiemelt Ferencváros a harmadik körben a szlovák Banovsky Gabor csapata ellen küzd majd meg a továbbjutásért.
júl. 27
12:44
Barcelona: Éric Abidal újra elkezdte az edzéseket a bajnokcsapatnál (She)
Éric Abidal, a Barcelona világbajnokságot is megjárt francia védője visszatért nyári pihenőjéből és a szokásos orvosi vizsgálatok után újra edzésbe állt.

Keresés