2010. július 28. szerda

júl. 28
0:00
Argentína: Maradona már nem a válogatott szövetségi kapitánya (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Diego Maradona szerződését. A legendás játékos tehát már nem a labdarúgóválogatott szövetségi kapitánya. Erről a szövetség hivatalos honlapja adott tájékoztatást.
júl. 28
0:54
Tenisz: Petzschner már az első fordulóban kikapott Horvátországban (She)
Az első mérkőzésén vereséget szenvedett Philipp Petzschner a 450 ezer euró összdíjazású, horvátországi salakpályás férfi tenisztornán, így búcsúzott a további küzdelmektől A német teniszező a belga Olivier Rochustól kapott ki.
júl. 28
2:24
Meglestük a Debrecent (Blikk)
BUDAPEST — Meglestük a Lokit! A DVSC-TEVA futballcsapata ma este (20.00, Sport1) a Basellel csap össze a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában. A tét óriási: a BL playoff köre és az azzal járó mintegy 600 millió forintnyi euró.
júl. 28
6:54
Maradona nem maradt a társai nélkül (Infostart)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség hivatalos közleménye szerint Diego Maradona távozik az argentin labdarúgó-válogatott éléről. Sajtóhírek szerint nem sikerült megegyeznie a szövetség elnökével, hogy továbbra is eddigi stábjával dolgozhasson.
júl. 28
6:54
Ma színre lép a királynő (Behaviour)
Ma Barcelonában színre lép a királynő, s vasárnapig minden báját meg is csodálhatjuk: atlétikai Európa-bajnokság a katalán fővárosban, csaknem kéttucatnyi magyar versenyzővel, vérmes, azaz érmes reményekkel.
júl. 28
6:56
Sampras volt edzőjével készül Federer (Behaviour)
A korábban Pete Samprast edző Paul Annacone-t szerződtette a tenisz-világranglista harmadik helyére visszacsúszott Roger Federer.
júl. 28
6:58
Látványosan színesedhet a paletta (Behaviour)
Egy év múlva nem kizárt, hogy egyéni sportágak is bekerülnek a kiemelt előnyökkel járó látványsport-programba.
júl. 28
7:00
Herczeg elsősorban jó meccset akar (Behaviour)
Herczeg András, a Debrecen vezetőedzője azt várja csapatától, hogy jó mérkőzést játsszon az FC Basel ellen ma este 20 órakor kezdődő labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőn az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A szakember nem számíthat az UEFA által eltiltott Vukasin Polekszics és Mészáros Norbert mellett a sérült Mészáros Norbertre, illetve a betegséggel küszködő Kabát Péterre és Szakály Péterre…
júl. 28
7:12
Ronaldinho az új brazil kapitánynak sem kell (Infostart)
Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott új kapitánya 24 fős keretet állított össze az Egyesült Államok elleni, augusztusi barátságos mérkőzésre. A világbajnokságon szerepelt játékosok közül mindössze négyen kaptak meghívást, s nincs a keretben Ronaldinho, Adriano és Ronaldo sem, utóbbinak az utóbbi időben a klubedzője volt az új kapitány.
júl. 28
7:12
Ötből három magyar finalista (Behaviour)
Három számban osztottak érmet a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság tegnapi nyitónapján.
júl. 28
8:24
Bp. Honvéd: Abass 2012-ig szerződést hosszabbított a kispestiekkel (She)
Meghosszabbította szerződését A Budapest Honvéd szenegáli középpályása, Dieng Cheikh Abass.
júl. 28
8:26
Rali: a Mini jövőre visszatér a világbajnokság mezőnyébe (She)
A Mini jövőre visszatér a rali-világbajnokság mezőnyébe. A BMW-hez tartozó márka 2011-ben csak néhány kiválasztott viadalon áll majd rajthoz, egy évvel később azonban a tervek szerint már a teljes szezont teljesíti.
júl. 28
8:28
Labdarúgás: becserélhető a lecserélt futballista a bajoroknál (She)
Bajorországban a körzeti és annál alacsonyabb osztályú labdarúgóbajnoksokban ezentúl egy lecserélt játékost visszacserélhet az edzője – erről a helyi szövetség döntött hétvégi ülésén.
júl. 28
9:00
NFL: botrányhősök egy csapatban - Terrell Owens a Bengalsnél (She)
A harminchat éves Terrell Owens megegyezett a Bengals vezetőivel, hogy a következő szezonban a Cincinnatiben folytatja pályafutását. A balhéiról elhíresült elkapó így egy csapatban játszhat a profi amerikaifutball-liga (NFL) egy másik nagy botrányhősével Chad Ochocincóval.
júl. 28
9:18
Ligakupa: két helyen változik a pápai kezdő a Ferencváros ellen (She)
Véber György, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője a Ferencváros elleni mai Ligakupa-mérkőzésen két helyen változtat a szombaton a Haladás ellen 2–1-re elveszített meccsen pályára lépő csapatán.
júl. 28
9:36
Libertadores-kupa: értékes chilei döntetlen az Azték Stadionban (She)
Idegenben szerzett góljával fontos lépést tett az első számú latin-amerikai labdarúgó-klubsorozat, a Libertadores-kupa döntője felé a chilei Universidad de Chile.
júl. 28
9:38
Felkészülés: a Benfica győzött a Fülöpöt nélkülöző Sunderland ellen (She)
A portugál bajnok Benfica felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött Fülöp Márton csapata, az angol élvonalbeli Sunderland ellen.
júl. 28
9:54
Férfi kosárlabda: Czigler László Nyíregyházán folytatja (She)
A Marso-Vagép NYKK-hoz szerződött a korábbi válogatott center, Czigler László, aki újra egy csapatban szerepelhet korábbi paksi és válogatottbeli társával, Sitku Ernővel.
júl. 28
10:12
Videoton: Tassy Márk veszi át Berzi Sándor ügyvezető helyét (She)
Tassy Márk, a klub eddigi operatív igazgatója lesz a  Videoton labdarúgócsapatát működtető Fehérvár FC Kft. ügyvezetője. Ezt a székesfehérvári klub hivatalos honlapja adta hírül. Tassy, Berzi Sándor helyét veszi át a klubnál, aki a jövőben Magyar Labdarúgó-szövetségnél fog dolgozni.
júl. 28
10:14
Videó: a Leeds győzött a Brann ellen Korcsmár debütáló meccsén (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a norvég Brannban a Leeds United ellen bemutatkozott Korcsmár Zsolt – az Újpestről kölcsönbe megszerzett védő kezdőként lépett pályára, a 61. percben lecserélték a 3–1-re elveszített meccsen. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
júl. 28
10:16
Argentína: keresik Maradona utódját - Bianchi és Sabella is jelölt (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, Diego Maradona szövetségi kapitánnyal nem hosszabbított szerződést az Argentin Labdarúgó-szövetség. Miután ez kiderült, Argentínában azonnal megkezdődtek a találgatások az új szövetségi kapitány személyét illetően.
júl. 28
10:18
Tenisz: Blake simán győzött, Fish kimerültség miatt visszalépett (She)
Az egykori világranglista-negyedik, jelenleg csupán a 117. helyen álló James Blake könnyed győzelemmel jutott túl az argentin Leonardo Mayeren a Los Angeles-i férfi tenisztorna első fordulójában.
júl. 28
10:20
Nyíregyháza: Peter Struhar kölcsönben a DAC-nál folytatja (She)
Visszatért hazájába Peter Struhar, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója, a téli átigazolási szezonban érkező 26 esztendős hátvédet ugyanis az őszi idény végéig kölcsönvette a dunaszerdahelyi DAC.
júl. 28
10:30
Videó: edzésen is gyakorolták a szezon legőrültebb gólörömét az izlandiak (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az izlandi Stjarnan játékosai rendhagyó gólörömöt fejlesztettek ki, amit a Fylkir elleni meccs hajrájában prezentáltak is. Az alábbi videó tanúsága szerint tudatosan megkomponált akcióról volt szó, a tréningeken precízen fejlesztették tökéletesre az előadást.
júl. 28
10:30
Mogyoródon is tarol a Ferrari? (Behaviour)
Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg a 61. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 12. futamát, a XXV. Magyar Nagydíjat, amelyen újabb csata várható a Ferrari, a Red Bull és a McLaren között.
júl. 28
10:32
Videó: Gutit görögtüzekkel várta az őrjöngő tömeg a Besiktasnál (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Real Madridtól a Besiktashoz szerződő Gutit bemutatták új csapatánál. A fanatikus török szurkolók görögtüzeket gyújtottak a spanyol középpályás tiszteletére a stadionban. Nézze meg Guti hivatalos törökországi bemutatását!
júl. 28
10:34
Olaszország: Németh Krisztián túl drága, nem szerződik a Leccéhez (She)
A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap arról számol be mai számában, hogy Németh Krisztián nem lesz a Lecce játékosa, mert a Serie A újonca nem tudott megegyezni a csatár szerződtetéséről a Liverpoollal.
júl. 28
10:48
Murray szakított edzőjével (Metropol)
Két és fél évnyi közös munka után szakított edzőjével, Miles MacLagannel Andy Murray, a férfi teniszezők világranglistájának negyedik helyezettje.
júl. 28
11:06
Tenisz: Marija Sarapova elégtételt vett a fájó márciusi vereségért (She)
A világranglista 15. helyén álló orosz Marija Sarapova két szoros játszmában legyőzte a kínai Cseng Csiét a stanfordi női teniszverseny első fordulójában.
júl. 28
11:06
Mogyoródon is tarolhat a Ferrari (Metropol)
Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg a 61. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 12. futamát, a XXV. Magyar Nagydíjat, amelyen újabb csata várható a Ferrari, a Red Bull és a McLaren között.
júl. 28
11:06
Maradonát lapátra tették (Behaviour)
Diego Maradona már nem szövetségi kapitány, miután az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) úgy döntött: nem hosszabbít szerződést a korábbi futballsztárból lett szakvezetővel.
júl. 28
11:24
Serie A: Javier Zanetti példás karrierjét díjazták Olaszországban (She)
Javier Zanetti, az Internazionale labdarúgócsapatának csapatkapitánya kapta a Premio Scireát. Ezt a díjat az olasz újságírók 1992 óta ítélik oda azoknak játékosoknak, akik már elmúltak 30 évesek, és példaértékű a labdarúgó-pályafutásuk.
júl. 28
11:24
Nem hosszabbítottak Maradonával (Metropol)
Diego Maradona már nem szövetségi kapitány, miután az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) úgy döntött: nem hosszabbít szerződést a korábbi futballsztárból lett szakvezetővel.
júl. 28
11:24
Négy világbajnokkal érkezik a Hungaroringre a száguldó cirkusz (Behaviour)
Amikor Bernie Ecclestone, a Formula-1 világbajnokság vezetője 1983-ban, a Monte Carlo-i futamon megemlítette a Brazíliában élő magyar származású barátjának, Rohonyi Tamásnak, hogy a versenysorozat egyik futamát a "vasfüggöny" mögé vinné. Akkor még senki sem hitte volna, hogy ez a beszélgetés alapjaiban változtatja meg hazánk és a száguldó cirkusz kapcsolatát. Ecclestone hivatalos telexe óta eltelt…
júl. 28
11:42
A Magyar Nagydíj történetének legizgalmasabb pillanatai (Infostart)
A Hungaroring 1986 óta íródó történelmében annyi fontos vagy éppen izgalmas esemény történt, hogy egy tízes listában szinte lehetetlen összeszedni ezeket. Az InfoRádió mégis megpróbálta - alig két nappal a 2010-es Magyar Nagydíj kezdete előtt.
júl. 28
11:42
BL-selejtező: a DVSC összecsap a Basellel - a mai program (She)
Ma este folytatódnak a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőköre első felvonásának küzdelmei. A magyar bajnok Debrecen a Baselt fogadja a Szusza Ferenc Stadionban este nyolc órakor. Tekintse meg a mai programot!
júl. 28
11:42
Raúl a Schalkéban folytatja (Metropol)
A várakozásoknak megfelelően a német Schalke 04 labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Raúl, aki 16 év után hagyja el a Real Madridot.
júl. 28
11:44
Németország: a Schalke bejelentette Raúl érkezését (She)
A várakozásoknak megfelelően a német Schalke 04 labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Raúl, aki 18 év után hagyja el a Real Madridot.
júl. 28
11:46
BL-selejtező: A Debrecen nem andorrai csapat - Thorsten Fink (She)
A bázeli Basler Zeitungban megjelent nyilatkozata szerint Thorsten Fink, a svájci Basel vezetőedzője óvatos a továbbjutást illetően a Debrecen elleni szerda esti labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőt megelőzően.
júl. 28
12:00
Schalke: Raúl személyében világklasszis játékos érkezett - Magath (She)
Felix Magath, a Schalke 04 vezetőedzője elmondta, nagyon örül, hogy Raúl hozzájuk igazolt a Real Madridtól, és úgy véli, világklasszis játékossal erősödött csapata.
júl. 28
12:18
Ligakupa: Pápa-Fradi, Vasas-MTK, KTE-Honvéd - a mai program (She)
Három mérkőzést rendeznek ma a Ligakupa csoportkörének második fordulójában: a Pápa a Ferencvárossal találkozik, a Vasas az MTK-t fogadja, míg a Kecskemét a Honvéddal csap össze. Tekintse meg a mai programot!
júl. 28
12:20
BL-selejtező: a helyszínen is lehet jegyet venni a DVSC meccsére (She)
A mérkőzés helyszínén, a Szusza Ferenc Stadionban is lehet jegyet vásárolni a ma esti DVSC-TEVA–FC Basel Bajnokok Ligája-selejtezőre – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
júl. 28
12:22
Atlétika Eb: Tóth Lívia nem jutott döntőbe 3000 m akadályon (She)
Tóth Lívia nem jutott döntőbe 3000 m akadályon a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
júl. 28
12:54
Bp. Honvéd: Nincsenek különösebb elvárásaim - Massimo Morales (She)
Massimo Morales, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője jónak ítélte meg a csapat felkészülését a héten kezdődő bajnoki szezonra.
júl. 28
12:56
Labdarúgás: nyolc hónapja nem kap fizetést a szenegáli kapitány (She)
Amara Traoré, a szenegáli válogatott szövetségi kapitánya azt állítja, hogy ő és segítői már nyolc hónapja nem kaptak fizetést a Szenegáli Labdarúgó-szövetségtől.
júl. 28
13:12
NEC: Babos nemcsak kapitánynak, apának is érzi magát csapatánál (She)
Babos Gábor, az NEC rutinos magyar kapusa csapata belgiumi edzőtáborának végén elmondta, nemcsak együttese csapatkapitányának érzi magát, hanem egyfajta apaszerepet is betölt klubjánál.
júl. 28
13:14
Hannover: az amerikai válogatott védő lett a csapatkapitány (She)
Steve Cherundolo, a Hannover 96 labdarúgója lett az alsó-szászországi klub új csapatkapitánya. Ezt az élvobnalbeli csapat hivatalos honlapján jelentették be.
júl. 28
13:48
Atlétikai Eb: Orbán Éva döntőbe jutott, Kazi Tamás kiesett (She)
Orbán Éva bejutott szerdán a női kalapácsvetés döntőjébe a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon. Kazi Tamás viszont 800 méteren kiesett.
júl. 28
13:50
Férfi kézilabda: Sinka 2012-ig Mocsait szeretné kapitánynak (She)
Sinka László, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke felkérte Mocsai Lajost, hogy 2012. augusztus 31-ig vállalja el a férfiválogatott szövetségi kapitányi tisztét.
júl. 28
14:06
Massa: Különleges érzés visszatérni (Infostart)
Felipe Massa különleges érzésekkel készül visszajönni a Hungaroringre az után, hogy a tavalyi Formula-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett.

Keresés