2010. július 5. hétfő

júl. 5
1:09
Apa lett Cristiano Ronaldo (Behaviour)
Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott és a Real Madrid sztárja meglepő örömhírt közölt vasárnap rajongóival: a kiváló támadónak nemrégiben fia született.
júl. 5
6:51
Pápa: négy hónapos kényszerpihenő is várhat Bali Péterre (She)
Bali Péter, a Lombard Pápa támadója nemrég esett át egy műtéten. A játékos jelenleg is kényszerpihenőn van, amelyről nem tudni, milyen hosszúra nyúlik: lehet, hogy egy hónap múlva már edzhet, de az is elképzelhető, hogy négy hónapos szünet vár rá.
júl. 5
7:09
"Maradona jó motivátor, de nem edző" (Behaviour)
Bár a csoportkört minden eddiginél kevesebb, csak hat európai válogatott élte túl a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, a negyeddöntőben mindhárom Európa-Dél-Amerika párharc az öreg kontinens sikerét hozta, kiesett az ötszörös világbajnok Brazília, és búcsúzott Argentína is. Nincs már versenyben az Európa-bajnok spanyolok ellen hősiesen küzdő Paraguay sem.
júl. 5
7:27
Budapest Honvéd: Angelo Vaccaro az olasz harmadosztályba igazolhat (She)
Lejárt a szerződése Angelo Vaccarónak, a Budapest Honvéd olasz-német állampolgárságú csatárának, s a jelek szerint nem marad a fővárosiaknál, az olasz harmadik ligás Sorrentóban folytatja pályafutását.
júl. 5
7:45
Schalke: Felix Magath elismerte, tárgyalnak Raúllal (She)
Tegnap beszámoltunk arról, hogy az As szerint a Schalkénél folytatja pályafutását Raúl, a Real Madrid támadója. Időközben Felix Magath, a gelsenkircheniek vezetőedzője is megerősítette, hogy valóban tárgyalnak a 33 éves csatárral.
júl. 5
8:03
Vb 2010: Hollandia nem esélyese az elődöntőnek - Diego Lugano (She)
Diego Lugano, az uruguayi válogatott csapatkapitánya nem ért egyet azokkal, akik Hollandiát tartják a holnapi vb-elődöntő esélyesének.
júl. 5
8:39
Játékossors: a Lecce több millió eurót is fizetne Németh Krisztiánért (She)
A Németh Krisztián ügyeit intéző cég igazgatója, Kövesdi Viktor a Nemzeti Sportnak elmondta: napi kapcsolatban vannak a Liverpoollal, és a klub partner abban, hogy a játékos jövőjét illetően mindenkinek megfelelő egyezség szülessen.
júl. 5
8:57
NBA: Joe Johnsonnak lehozzák a csillagokat, marad a Hawksban (She)
Ügynöke bejelentése szerint Joe Johnson továbbra is az Atlanta Hawks játékosa marad, miután az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő klubja a lehető legjobb, 119 millió dolláros, hat évre szóló új szerződést ajánlott neki a lejáró megállapodás helyett.
júl. 5
9:15
Juventus: a torinóiak megegyeztek az Atléticóval Tiago áráról - lapértesülés (She)
Az Atlético Madrid és a Juventus állítólag megegyezett egymással Tiago átigazolásáról. Médiaértesülések szerint a középpályás 5.5 millió euróért válthat csapatot.
júl. 5
9:17
Chelsea: Deco minden bizonnyal Brazíliába, a Fluminenséhez igazol (She)
Deco megegyezett a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fluminensével, és már csak jelenlegi klubján, a Chelsea-n múlik, hazaigazolhat-e.
júl. 5
9:33
Tenisz: Nadal hatalmas előnnyel vezet Djokovics és Federer előtt (She)
Továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezeti a férfiteniszezők világranglistáját. A tegnap Wimbledonban diadalmaskodó spanyol klasszis előnye hatalmas a második helyre fellépő Novak Djokoviccsal és a harmadik pozícióba visszaeső Roger Federerrel szemben. A legnagyobb előrelépés Tomás Berdych nevéhez fűződik, a Wimbledonban döntőző cseh öt helyet előrelépve a nyolcadik helyen áll.
júl. 5
9:51
Tenisz: Venus Williams lecsúszott a világranglista dobogójáról (She)
Továbbra is Serena Williams vezeti a női teniszezők világranglistáját, ráadásul a hétvégén Wimbledonban diadalmaskodó klasszis előnye jelentős. Testvére, Venus Williams azonban leszorult a dobogóról, és jelenleg csak a negyedik, a második a szerb Jelena Jankovics, a harmadik a dán Caroline Wozniacki.
júl. 5
10:09
Franciaország: megtiltják a futballistáknak a zenehallgatást? (She)
A francia labdarúgó-válogatott rossz világbajnoki szereplésének, a sztrájkba lépő játékosok sokat kritizált viselkedésének egyik érdekes következménye, hogy Franciaországban van már élvonalbeli klub, amely úgy döntött: játékosai nem hallgathatnak zenét fülhallgatón a szurkolók jelenlétében – például autogramosztáskor.
júl. 5
10:11
Belgium: úgy tűnik, a kőkemény Witsel csontjai is törékenyek (She)
Háztartási balesetet szenvedett, és kezét törte a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Standard Liege szélsője, Axel Witsel.
júl. 5
10:13
DVTK: a Debrecen már a tavasszal megvette Balajti Ádámot (She)
Balajti Ádám a Debrecené – de nem mostantól. Információink szerint még a tavasszal megvette a Diósgyőri VTK fiatal talentumát a Debreceni VSC.
júl. 5
10:27
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Vasárnapi nyertesünk: Szőke Anna. Gratulálunk!
júl. 5
10:29
Vb 2010: tízezrek ünnepelték a hazatérő argentin válogatottat (She)
A csúfos világbajnoki búcsú ellenére több tízezer szurkoló ünnepelte a hazatérő argentin labdarúgó-válogatottat a Buenos Aires-i repülőtéren – Diego Maradona maradását követelve.
júl. 5
10:45
Hétéves mélységben Federer (Infostart)
Sokba került Roger Federernek a wimbledoni botlás, a svájci sztár ugyanis csaknem hét éve nem látott mélységbe zuhant a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legutóbb 2003. november 10-én volt a mostanihoz hasonlóan harmadik.
júl. 5
10:45
Szaúd-Arábia: norvég sikeredző érkezett az al-Ahlihoz (She)
A szakvezetőként a belga, a norvég és a görög labdarúgó-bajnokságban is aranyérmet szerző Trond Sollied lett a szaúd-arábiai al-Ahli vezetőedzője.
júl. 5
10:45
Hétéves mélységben Federer (Metropol)
Sokba került Roger Federernek a wimbledoni botlás, a svájci sztár ugyanis legutóbb 2003. november 10-én volt a mostanihoz hasonlóan harmadik a férfi teniszezők világranglistáján.
júl. 5
11:03
Németh Krisztián újra Liverpoolban edzett (Infostart)
Németh Krisztián visszatért Liverpoolba, a csatár ott volt Roy Hodgson első edzésein. Az azonban még kérdés, hol folytatja pályafutását az egyszeres válogatott futballista.
júl. 5
11:03
Vb 2010: egy hamis fotó szerint Paul, a polip a spanyolokat választotta (She)
Lassan olyan elismert szaktekintélynek számít Paul, a polip, hogy egyesek megpróbáltak ezzel visszaélni, és a szívbajt hozni a német válogatottnak szorító drukkerekre.
júl. 5
11:03
Buffont megműtötték (Metropol)
Sikeres műtéten esett át Gianlugi Buffon, az olasz labdarúgó-válogatott kapusa, aki a jelenleg is zajló dél-afrikai világbajnokságon szenvedett hátsérülést.
júl. 5
11:05
DVSC: a Loki elismerte, hogy szerződtette Balajti Ádámot (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a DVSC-TEVA hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n ismerte el, hogy szerződést kötött az U20-as válogatott Balajti Ádámmal, ám ha a spanyol Villarreal igényt tart a játékosra, akkor Spanyolországban folytatja pályafutását.
júl. 5
11:07
Marseille: Huntelaar szerződtetését fontolgatja a francia bajnok (She)
A francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmese, az Olympique Marseille szeretné szerződtetni Klaas-Jan Huntelaart, a Milan holland válogatott csatárát.
júl. 5
11:09
Videó: íme, Juninho bombagólja a Seattle elleni győztes meccsen (She)
Visszatértek a Los Angeles Galaxybe a vb-t megjárt amerikai válogatottak, Buddle és Donovan, a csapat pedig 3–1-es győzelmet könyvelhetett el az MLS-ben rendezett Seattle Sounders elleni találkozón. Tekintse meg Juninho bombáját (a meccs második gólja) és a mérkőzés összefoglalóját videón!
júl. 5
11:21
Marokkó: bejelentették Eric Gerets kapitányi kinevezését (She)
A Marokkói Labdarúgó-szövetség hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy kinevezték Eric Geretset a válogatott szövetségi kapitányává.
júl. 5
11:23
Tenisz: Babos egyik legnagyobb sikerének tartja a wimbledoni győzelmet (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a negyedik helyen kiemelt Babos Tímea, Sloane Stephens páros győzött Wimbledonban a juniorlányok versenyében. A magyar lány nagy sikernek tartja diadalát, de sok ideje nem lesz kipihenni fáradalmait.
júl. 5
11:25
Juventus: Buffonnak három hónapot kell kihagynia, sikeres volt a műtét (She)
Sikeres műtéten esett át Gianlugi Buffon, az olasz labdarúgó-válogatott kapusa, aki a jelenleg is zajló dél-afrikai világbajnokságon szenvedett hátsérülést.
júl. 5
11:27
Porto: megszületett az egyezség, Joao Moutinho a kék-fehéreké (She)
Megszületett az egyezség a Sporting és a Porto között, az eddig a fővárosiakat erősítő Joao Moutinho a portói kék-fehéreknél folytatja a pályafutását.
júl. 5
11:57
Juventus: Marco Motta a torinóiaknál folytatja pályafutását (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Juventus hivatalos közleményben tudatta, hogy kölcsönbe megszerezte Marco Mottát.
júl. 5
11:59
Ferencváros: Maróti Béla későn érő típusnak tartja magát (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának egyik nyári szerzeménye, Maróti Béla az ftc.hu-nak elmondta, későn érő típusnak tartja magát, s hogy Prukner László csinált belőle középpályást.
júl. 5
12:01
Vb 2010: A gyenge csapatmunka okozta Argentína vesztét - Tévez (She)
Carlos Tévez szerint hiába a több sztárjátékos, Németország és Hollandia továbbjutása azt mutatja, hogy a csapatmunka jóval nagyobb súllyal esik a latba egy labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 5
12:15
Brazília: Ronaldinho nincs túl jó formában, pocakot eresztett - fotó (She)
A brazil Globoesporte napilap fotósa lencsevégre kapta a hazájában nyaraló Ronaldinhót, aki a kép tanúsága szerint nincs túl jó formában – sohasem látott pocakot eresztett.
júl. 5
12:15
Vuvuzelával Dél-Afrikában, a Jóreménység fokán (Behaviour)
Nagyjából tizenhét órás utazás után érkeztünk meg Johannesburgba. Ebben az időben benne van az isztambuli várakozás is, ahol egy hajszálon múlt csak, hogy a Kamerun - Dánia csoportmeccs miatt nem késtük le a csatlakozásunkat. Nyilván jobb figyelni a kihelyezett tévében a meccset, mint a táblát, hogy mikor lehet már beszállni.
júl. 5
12:17
Albiol felépült (Behaviour)
Vicente Del Bosque akár pályára is küldheti a Real Madrid játékosát, aki még nem lépett pályára a dél-afrikai világbajnokságon.
júl. 5
12:19
Soha többé Anelka (Behaviour)
A hétvégén hozta nyilvánosságra a Francia Labdarúgó Szövetség annak a múlt szerdai meghallgatásnak a tartalmát, amelyen Escalettes bosszút indított a válogatott csatára ellen.
júl. 5
12:33
Hamburg: a Dárdaiéktól távozó cseh válogatott kapus a HSV-nál folytatja (She)
Jaroslav Drobny, a Herthától távozó cseh válogatott kapus a Hamburgban folytatja pályafutását. Ezt a kikötővárosi klub vezetői jelentették be ma hivatalosan.
júl. 5
12:33
Ünneplő tömeg fogadta Maradonáékat (Metropol)
A Németországtól elszenvedett csúfos, 4-0-s vereség ellenére is ünneplő tömeg fogadta vasárnap a dél-afrikai világbajnokságról hazatérő , Diego Maradona vezette argentin labdarúgó-válogatottat.
júl. 5
12:35
Vb 2010: Kassai Viktor vezeti a német-spanyol elődöntőt (She)
Kassai Viktor vezeti a Németország–Spanyolország elődöntőt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. Erről a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu adott tájékoztatást.
júl. 5
12:51
Atlétika: Zabari és Marótiné győzött a Bükki Hegyi Maratonon (She)
A leghosszabb, ultramaratoni távon Zabari János és Marótiné Bense Krisztina győzött a hétvégén 18. alkalommal megrendezett Bükki Hegyi Maraton elnevezésű futóversenyen.
júl. 5
13:09
Ünneplők hada fogadta a hazatérő argentín csapatot (Behaviour)
A Diego Maradona vezette argentin labdarúgó-válogatott csak nagy nehézségek árán tudott eljutni a közelben lévő székházhoz, miután ezrek várták az együttest a Buanos Aires-i reptéren. A tréner sorsa még nem dőlt el, de a szurkolók kiállnak mellette és maradásra buzdítják.
júl. 5
13:27
Több mint hét érmet remél Kiss László (Infostart)
A magyar úszóktól a 2006-os budapesti Eb össztermésénél, a hét éremnél (2, 1, 4) többet remél a válogatott szövetségi kapitánya az augusztus 9. és 15. között esedékes margitszigeti kontinensviadalon.
júl. 5
13:27
Vb 2010: Schweinsteiger az Aranylabdára is esélyes lehet - Beckenbauer (She)
Német futballistát aligha érhet annál nagyobb megtiszteltetés, mint hogy Franz Beckenbauer áradozik róla. Bastian Schweinsteigernek most kijut a jóból, a Bayern München legendája szerint „Schweini" a dél-afrikai vb egyik legnagyobb sztárja.
júl. 5
13:27
Kassai vezeti a német-spanyol elődöntőt (Metropol)
Kassai Viktor vezeti a szerdán 20:30 órakor kezdődő, Németország-Spanyolország elődöntőt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 5
13:29
Birkózás: egyéves eltiltást kapott a doppingügybe keveredő Kiss Balázs (She)
A Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) fegyelmi bizottsága egy évre, 2011. március 18-ig eltiltotta Kiss Balázst, a BVSC-DEGA kötöttfogású világbajnokát.
júl. 5
13:31
Újpest: Vermest tovább teszteli a Maccabi Haifa, a héten eldől a sorsa (She)
A Maccabi Haifa szakmai stábja elégedett volt Vermes Krisztián teljesítményével, aki próbajátékon szerepel az izraeli klubnál, és a hétvégén végigjátszotta az Austria Wien elleni felkészülési meccset. A csapat azonban – az előzetes tervekkel ellentétben – tovább teszteli a futballistát, és csak a hétvégén hoz döntést a sorsáról – mondta el a játékos képviselője, Paunoch Péter a Nemzeti Sport…
júl. 5
13:33
Videó: végig pattogtak a spanyol kispadosok a negyeddöntő alatt (She)
Kamerát állították a spanyol kispadra a Paraguay elleni vb-negyeddöntőn (1–0), így remekül látszik, hogy a legjobb négy közé kerülő válogatottból ezúttal kimaradók mennyire együtt éltek a játékkal.
júl. 5
13:45
Egy évre tiltották el a birkózó Kiss Balázst (Infostart)
A Nemzetközi Birkózó Szövetség (FILA) egy évre tiltotta el a világbajnok Kiss Balázst, aki márciusban akadt fenn egy doppingellenőrzésen.
júl. 5
13:45
A berni csodával lelkesítik a németeket (Metropol)
Miközben Németországban tetőpontjára hágott a feszültség a spanyolok elleni világbajnoki elődöntő közeledtével, a sajtó a "berni csoda" felelevenítésével sulykolja a szurkolóknak és a játékosoknak is, hogy minden lehetséges.

Keresés