2010. július 30. péntek

júl. 30
0:00
Férfi vízilabda: olimpiai ezüstérmes centert igazolt a Vasas (She)
A vasassc.hu tájékoztatása szerint az amerikai válogatott Jeff Powers a TEVA-VasasPlaket vízilabdacsapatában folytatja pályafutását. A center egyéves szerződést kötött az angyalföldiekkel.
júl. 30
0:36
Videó: Amauri és N'Gog duplázott, idegenbeli Juve és Liverpool-siker (She)
A Juventus és a Liverpool is sikerrel vette az első meccset az Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában. Ahogy arról már beszámoltunk, a „zebrákat” Amauri, míg a "vörösöket" N'Gog segítette két góllal, így biztosan nyertek idegenben. Tekintse meg a két meccs góljait!
júl. 30
1:30
Tenisz: Isztambulban kiesett a Garros-győztes, Umagban az eső nyert (She)
Az Európában zajló három tenisztorna közül a horvátországi Umagban zajló ATP-tornán csütörtökön eső miatt az összes meccset törölték. Svájcban, Gstaadban az első helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnij két szettben jutott a legjobb nyolc közé a hazai Alexander Sadecky ellen, míg az isztambuli női tornán a brit színekben versenyző Elena Baltacha búcsúztatta az elsőként rangsorolt idei Roland…
júl. 30
2:24
Maradona úgy érzi, elárulták (Blikk)
Buenos Aires — Diego Maradona (49) háborog. Az argentin futballisten, a vb-n esélyesként rajtoló, ám a negyeddöntőben Németország ellen csúfos 4-0-s vereség után búcsúzó dél-amerikai válogatottat vezető szövetségi kapitány állítja, hazugságok miatt kellett távoznia a kispadról.
júl. 30
2:42
Michael Schumacher otthon érzi magát nálunk (Blikk)
Fót — A repülőgépe ugyan késett egy kicsit, de lazán, mosolyogva és jókedvűen érkezett Magyarországra Michael Schumacher (41). A Mercedes GP hétszeres világbajnok pilótája szinte hazai futamának tekinti a mogyoródit, s boldog, hogy a mai szabadedzésekkel kezdődő, jubileumi huszonötödik Forma–1-es versenyhétvégénken több tízezren szorítanak majd neki a lelá­tókról.
júl. 30
3:00
Új mezben az új Fradi (Blikk)
Budapest — A Ferencváros–Paks (Duna Tv, 19) találkozóval ma este elkezdődik a labdarúgó-NB I őszi szezonja. Az Üllői úton nagy a várakozás, hiszen 11 új játékos érkezett a Fradiba, és Prukner László (49) szakmai igazgató személyében a munkát is frissen kinevezett edző irányítja.
júl. 30
6:36
Ibrahimovic marad a Barcelonában (Metropol)
Továbbra is az FC Barcelonában képzeli el pályafutását Zlatan Ibrahimovic, az együttes svéd labdarúgója.
júl. 30
6:54
EL: balszerencsés győri vereség (Behaviour)
Nem volt szerencséje a Győri ETO-nak a Montpellier elleni Európa Liga-selejtezőn. A párharc első felvonásán Pintér Attila együttese hazai pályán1-0-s vereséget szenvedett a franciáktól. Az első félidőben a lengyeljátékvezető nyilvánvaló tizenegyestől fosztotta meg a győrieket.
júl. 30
6:56
Újabb sakkvilágsztár Miskolcon (Behaviour)
A Miskolci Városházán sajtótájékoztatón jelentette be Fedor Vilmos alpolgármester, hogy Lékó Péter következő párosmérkőzését a Világkupa-győztes, többszörös világbajnokjelölt izraeli Borisz Gelfanddal játssza.
júl. 30
7:12
"Magyarországon nem lehet okos egy edző" (Behaviour)
Szerdai vereségével igen távol került tavalyi sikerétől a Debrecen labdarúgócsapata, amely egy évvel ezelőtt megmérettethetett a Bajnokok Ligája főtábláján: hazai pályán szenvedett 2-0-ás vereséget a Basel ellenében. Mivel a visszavágó voltaképp lehetetlen küldetésnek tetszik, a BL küzdelmei várhatóan magyar együttes nélkül folytatódnak: a Győr első kiadásunk zárta után fogadta a Montpellier-t az…
júl. 30
7:30
NBA: Marbury Kínát választotta az újjáalakuló Miami Heat helyett (She)
Nem tér vissza az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságba (NBA), így marad a kínai Shanxi együttesénél Stephon Marbury, annak ellenére, hogy a következő szezon egyik nagy esélyese, az újjáalakuló Miami Heat akarta szerződtetni.
júl. 30
7:48
DVSC: Varga József nem érzi reálisnak a Basel elleni eredményt (She)
Varga József, a Debrecen labdarúgója úgy véli, hogy nagyon nehéz lesz a Basel elleni visszavágó a Bajnokok Ligája selejtezőjében, de semmi sem lehetetlen, és képesnek érzi csapatát, hogy kiharcolja a továbbjutást Svájcban – adta hírül a DVSC hivatalos honlapja.
júl. 30
7:50
Tenisz: Murray három játszmában jutott tovább Los Angelesben (She)
A brit Andy Murray három játszmában megverte az amerikai Tim Smyczeket a Los Angelesben zajló ATP-torna második fordulójában, így az első helyen kiemelt teniszező bejutott a negyeddöntőbe.
júl. 30
8:06
Tenisz: Kirilenko a 6. helyen kiemelt Peer legyőzésével negyeddöntős (She)
Az orosz Marija Kirilenko két játszmában legyőzte a hatodik helyen kiemelt izraeli Szahar Peert, így bejutott a Stanfordban zajló WTA-torna negyeddöntőjébe.
júl. 30
8:24
Férfi kosárlabda: amerikai irányítót szerződtetett a Pécs (She)
A férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Pécsi-VSK Pannonpower szerződtette az amerikai Anthony Fishert.
júl. 30
8:26
Serie A: a Catania argentin utánpótlás-világbajnokkal erősített (She)
Alejandro Darío Gómez, a San Lorenzo 22 éves középpályása öt évre aláírt a Serie A-ban szereplő Cataniához – adta hírül az olasz klub hivatalos honlapja.
júl. 30
8:42
Női röplabda: Hollósi László lett a bajnok BSE-FCSM edzője (She)
A tavaly és az idén is bajnokságot nyerő BSE-FCSM női együttesének új edzője a korábban Gödöllőn is dolgozó Hollósi László lett.
júl. 30
8:42
Jubileum a Hungaroringen (Metropol)
Az idén 25. születésnapját ünnepelő verseny számos nagy pillanattal gazdagította a Forma–1-et.
júl. 30
9:00
FTC: McCabe reméli, már a mai meccsen láthatóak lesznek a változások (She)
Kevin Mc Cabe, az FTC tulajdonosa Magyarországon járt, és személyesen biztosította támogatásáról Prukner Lászlót, a Fradi szakmai igazgatóját – adta hírül az ftc.hu.
júl. 30
9:02
Női kézilabda: Lublinban játssza BL-selejtezőjét a DVSC (She)
Lengyelországban harcolhatja ki a női kézilabda BL csoportkörébe jutást a DVSC-Korvex, mivel a sorsoláskor kedvezményezett MKS Lublin vállalta a 4. selejtezőcsoport küzdelmeinek megrendezését (szeptember 17–19.).
júl. 30
9:04
Profi ökölvívás: Balzsay sajtóedzést tartott a szombati gála előtt (She)
Balzsay Károly is részt vett a hétvégi utolsó ZDF-es Universum Box Promotion gála sajtóedzésén.
júl. 30
9:36
FTC: Rósa Dénes aláírta a további két évre szóló szerződését (She)
A korábban a szerződéshosszabbításról a Fradival már szóban megegyező Rósa Dénes aláírta további két évre szóló megállapodását.
júl. 30
9:54
MLS: világbajnoki 4. helyezett játékos igazolt az Egyesült Államokba (She)
Álvaro Fernández, az uruguayi válogatottal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon negyedik helyezést elért játékos a Seattle Soundershez igazolt – adta hírül az amerikai klub honlapja.
júl. 30
9:56
Videó: bombagól és meg nem adott büntető a Győr-Montpellier meccsen (She)
A Győr hazai pályán kapott ki a Montpellier elleni Európa-liga selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén. A gólt Souleymane Camara Giroud szerezte, amely a videón 1:40-nél, míg a vendégek tizenhatoson belüli kezezése (a zöld-fehéreknek nem adott büntetőt a játékvezető) 1:09-nél látható.
júl. 30
9:58
Vasas: Hrepka még fél évig marad, megint kölcsönadja az MTK (She)
A Vasas labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette, Hrepka Ádámot elengedi kölcsönbe az MTK, így a támadó további fél évig az angyalföldieknél játszik.
júl. 30
10:12
A Loki uralmának megtörésére hajt a Videoton (Infostart)
Pénteken rajtol a labdarúgó NB I új idénye, a nyitómeccsen a Ferencváros a Paksot fogadja. A bajnoki címért várhatóan a legutóbb dobogós három együttes, azaz a címvédő Debrecen, a Videoton és a Győr verseng majd. Kérdés, mire lehet képes a jelentősen átalakuló Ferencváros és Újpest.
júl. 30
10:12
Videó: Rossi triplájával ütötte ki a Villarreal a Tottenhamet (She)
A Sárga Tengeralattjárónak becézett Villarreal Londonban ütötte ki a BL-induló Tottenhamet felkészülési mérkőzésen. A 4–1-es sikerből Giuseppe Rossi triplával vette ki a részét.
júl. 30
10:14
NSO tabellaszámoló: töltse le az NB I és a topligák szurkolói szoftvereit! (She)
A legvérmesebb sportrajongók bizonyára írogatták már ceruzával a nagyobb események, tornák során az eredményeket házi gyártmányú papírtáblázataikba – a Nemzeti Sport Online most ezen összeállítások tökéletes digitális verzióját kínálja olvasóinak. Elkészült a 2010–2011-es NB I, Premier League, Bundesliga, Primera División és Ligue 1 tabellaszámolója – a Serie A szurkolói füzetét az olasz…
júl. 30
10:48
Ki a Magyar Nagydíj esélyese? (Infostart)
A Ferrari, a Red Bull és a McLaren küzdelmét várják a szakértők a Formula-1-es Magyar Nagydíjra. A hungaroringi esélyekről az InfoRádiónak az A5.hu autós portál rovatvezetője, Farkas Péter beszélt.
júl. 30
10:48
MU: Hernández korábbi csapatában játszhat új együttese ellen (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere engedélyezte, hogy Javier Hernández, a „vörös ördögök" új szerzeménye korábbi csapatában, a Guadalajarában is játszhasson egy félidőt a két együttes magyar idő szerint szombat hajnalban rendezendő felkészülési meccsén.
júl. 30
10:50
Lósport: Overdose augusztus 15-én Budapesten futhat (She)
Mikóczy Zoltán és Overdose társtulajdonosai nagyon szerették volna, hogy lovuk a 15 hónapos szünet után Budapesten térjen vissza, de a telivér visszatérésére végül július 18-án, Pozsonyban kerülhetett sor, ahol a végén kissé kiengedve fél hosszal verte a tizenegy fős nemzetközi mezőnyt. Augusztusban jöhet a magyarországi visszatérés is – adta hírül a pannoniaoverdose.hu.
júl. 30
10:52
Hércules: a Fülöpre vadászó együttest bundázással gyanúsítják (She)
A spanyol El País napilap beszámolója szerint a mögöttünk hagyott szezonban a spanyol élvonalba jutott Hércules tulajdonosa, Enrique Ortiz megpróbált több mérkőzést is megvenni.
júl. 30
11:06
Formula-1: Robert Kubica otthon érzi magát a Hungaroringen (She)
Robert Kubica, a Formula–1-es Renault lengyel pilótája különösen jó érzésekkel érkezett a Hungaroringre, a XXV. Magyar Nagydíjra, ugyanis minden évben itt szorít érte a legtöbb szurkoló.
júl. 30
11:24
Hughes lett Geráék edzője (Infostart)
A várakozásoknak megfelelően Mark Hughest nevezték ki a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
júl. 30
11:24
Kerékpár: jövőre az ünneplő Torinóban rajtol a Giro d'Italia (She)
Jövőre, május 7-én Torinóból rajtol majd a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny.
júl. 30
11:42
Vettel aszfaltba döngölte a mezőnyt - képekkel (Infostart)
A Red Bull-istálló pilótája, Sebastian Vettel fölényét hozta a Formula-1-es Magyar Nagydíj első és második szabadedzése. Az első gyakorláson leggyorsabb német nyerte meg második menetet is. A délelőtt még második helyen végzett ausztrál Mark Webber (Red Bull) elé azonban délután befurakdott a spanyol Fernando Alonso (Ferrari). A pontversenyben élen álló McLarennek még a Renault-val és a…
júl. 30
11:42
DVSC: Bernáth szerint a játékosok maguknak tették magasra a mércét (She)
A DVSC-TEVA csapatkapitánya, Bernáth Csaba úgy véli, a debreceni labdarúgók maguknak tették magasra a lécet előző szezonbeli teljesítményükkel – az ismétlés „nem lehetetlen, de nehéz".
júl. 30
11:42
Overdose Budapesten fut (Metropol)
Az immáron 13 versenyén veretlen Overdose augusztus 15-én a Kincsem Parkban találkozhat a legjobb magyar négylábú sprinterekkel.
júl. 30
12:00
Magyar Nagydíj: egyelőre a Red Bull uralkodik a Hungaroringen (She)
A Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel autózta a legjobb időt a Formula–1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén. A második leggyorsabb csapattársa, az ausztrál Mark Webber volt. A lengyel szurkolók Robert Kubica harmadik pozíciójának örülhettek.
júl. 30
12:02
Atlétikai Eb: Diniz megvédte címét 50 kilométeres gyaloglásban (She)
A francia Yohann Diniz megvédte Európa-bajnoki címét 50 kilométeres gyaloglásban, miután 3 óra 40 perc 37 másodperces idővel utasította maga mögé a mezőnyt a barcelonai kontinensviadalon.
júl. 30
12:18
Fulham: Hughes magával hozza stábját, City-játékosokkal erősítene (She)
A BBC Sport értesülései szerint a Fulham labdarúgócsapatának új menedzsere, Mark Hughes magával hozza megszokott edzői stábját a londoni csapathoz.
júl. 30
12:18
Ma már aztán reng a ring (Behaviour)
Noha régebben megállás nélkül arról beszéltek a pilóták, hogy lassú a Hungaroring, poros és unalmas, mára szinte csak dicsérő szavakat hallani a versenyzőktől. Tény, a monacói helyszínhez hasonlított mogyoródi ring egy pillanatnyi monotonitást sem enged a pilótáknak. Kopnak a gumik, melegszenek a fékek, és bizony a nagy meleg nem kíméli a motorokat sem.
júl. 30
12:20
Bp. Honvéd: Hajdú jobbra számít az előző szezonbeli 9. helynél (She)
A Bp. Honvéd labdarúgója, Hajdú Norbert szeretne jobb helyen végezni az előző szezonbelinél csapatával – úgy véli, a tavaszi játékra bátran építhetnek a kispestiek.
júl. 30
12:22
NB I: Détári szerint a Ferencváros lesz a szezon legnagyobb csalódása (She)
Détári Lajos úgy véli, a Ferencváros lehet a 2010–2011-es labdarúgó NB I legnagyobb csalódása. A tréner pozitív meglepetést a Bp. Honvédtól vár, és úgy véli, a Debrecenbe igazolt Farkas II Balázs lehet az idény felfedezettje.
júl. 30
12:24
Superbike: sikeres térdoperáción van túl Chris Vermeulen (She)
Chris Vermeulen, a Kawasaki csapat ausztrál pilótája jobb térdén átfogó, rekonstrukciós műtétet hajtottak végre – adta hírül a Superbike-világbajnokság hivatalos honlapja.
júl. 30
12:36
Atlétikai Eb: Kürthy Lajos kiesett súlylökésben (She)
Kürthy Lajos kiesett pénteken súlylökésben a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 30
12:54
Real Madrid: hivatalos, megegyeztek a Stuttgarttal Khedira átigazolásáról (She)
A VfB Stuttgart labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: megegyezett a Real Madriddal német válogatott középpályása, Sami Khedira szerződtetéséről.
júl. 30
12:54
Sztrájk és üzemanyaghiány Görögországban (Metropol)
Pénteken már ötödik napja tart Görögországban a teherautósofőrök sztrájkja, amelynek következtében súlyos üzemanyaghiány alakult ki, és akadozik az élelmiszerellátás.
júl. 30
12:56
Inter: évi 300 ezer eurón múlik Mario Balotelli klubváltása? (She)
A La Gazetta dello Sport értesülései szerint az Inter futballistájának, Mario Balotellinek egyelőre nem akkora fizetést ajánlott a Manchester City, mint amekkorát a játékos szeretne.
júl. 30
12:58
Búvárúszás: újabb magyar érmek az Európa-bajnokságon (She)
Vilhelm Szilárd 2:43.54 perces világcsúccsal nyerte a 400 m-es búvárúszást az oroszországi Európa-bajnokságon – tudatta a hazai szövetség pénteken az MTI-vel.

Keresés