2010. július 31. szombat

júl. 31
0:18
Argentína: ha kettőt nyer, Batista maradhat a szövetségi kapitány (She)
Ha hinni lehet az Argentin Labdarúgó-szövetség elnökének, akkor a válogatott élére ideiglenes jelleggel kinevezett Sergio Batista maradhat a jövőben is a szövetségi kapitány.
júl. 31
0:36
Felkészülés: a Benfica négyszer vette be a Feyenoord kapuját (She)
A Benfica felkészülési mérkőzésen 4–1-re győzött a Feyenoord ellen.
júl. 31
3:00
Eb-lázban a magyar úszók (Blikk)
júl. 31
3:18
Balzsaynak ez meccs az utolsó esélye (Blikk)
Nyolc hónap után tér vissza a kötelek közé a korábbi világbajnok profi ökölvívó.
júl. 31
7:30
Felkészülés: a Manchester United kikapott a mexikói Chivastól (She)
A tengerentúlon túrázó Manchester United felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett a mexikói Chivastól.
júl. 31
7:32
Franciaország: Blanc hiába hívna, nem térek vissza - Henry (She)
A 32 éves francia labdarúgó, Thierry Henry a dél-afrikai világbajnokság után mondta le a válogatottságot, a 123-szoros válogatott csatár egy most megjelent interjúban elmondta, döntése végleges, semmiképpen nem tér vissza a nemzeti csapatba.
júl. 31
7:48
F-1: Fölényben a Red Bull az első szabadedzésen (Behaviour)
Hatalmas Red Bull-fölényt hozott a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzése: az első helyen a német Sebastian Vettel, a másodikon pedig csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett.
júl. 31
7:50
Hughes lett Geráék edzője (Behaviour)
A várakozásoknak megfelelően Mark Hughest nevezték ki a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
júl. 31
7:52
Klement Tibor: azt kaptuk, amire számítottunk (Behaviour)
Klement Tibor, a Győri ETO ügyvezető igazgatója szerint nem született meglepetés a Montpellier elleni Európa Liga-selejtezőn, melyet a francia együttes 1-0-ra megnyert az ETO Parkban.
júl. 31
7:54
Sok örömet okoz majd a csapat (Behaviour)
Sok örömet fog okozni az 59 versenyző alkotta magyar csapat a hazai szurkolóknak az augusztus 4-től 15-ig tartó Európa-bajnokságon az úszóválogatott szövetségi kapitánya, Kiss László szerint.
júl. 31
8:42
Videó: Chicharito új klubjának, az MU-nak is betalált a Chivasban (She)
Javier Hernández Balcázaré volt a kulcsszerep a magyar idő szerint péntek éjjel lejátszott Chivas–Manchester United felkészülési mérkőzésen. A „Chicharito” becenéven ismert játékos egy félidőt korábbi együttesében, a Chivasban játszott, míg a másik játékrészben új klubját, a Manchester Unitedet segítette. Nos, gólt az előbbi színeiben szerzett (az elsőt a találkozón), nyert is a mexikói…
júl. 31
8:44
Man City: 20 millió fontért végleg eladnák a visszatérő Robinhót (She)
Mint arról beszámoltunk, a brazil Santos nem tudja kifizetni a Manchester Citytől kölcsönvett Robinho vételárát, ezért a brazil futballista hiába maradna, vissza kell térnie az angol klubhoz, amelynél azonban nem számítanak rá, szeretnék végleg eladni.
júl. 31
9:18
F1: a Red Bull főnöke nem törölné el a csapatutasítások tilalmát (She)
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke a Formula–1-es Magyar Nagydíj helyszínén elmondta, véleménye szerint nem szabad eltörölni a csapatutasítások tilalmát.
júl. 31
9:36
C. Ronaldo kapja Raúl mezét (Metropol)
A portugál aranylabdás Cristiano Ronaldo viseli majd a 7-es számú mezt a Real Madrid labdarúgócsapatában, miután a trikó eddigi "tulajdonosa", a 33 éves Raúl González a német Schalke 04-ben folytatja pályafutását.
júl. 31
10:12
Tenisz: Andy Murray folytatta menetelését Los Angelesben (She)
A Los Angelesben zajló ATP-tornán az első helyen kiemelt brit Andy Murray két szettben győzött a kolumbiai Alejandro Falla ellen, így bejutott az elődöntőbe, amelyben a James Blake-et búcsúztató spanyol Feliciano López lesz az ellenfele.
júl. 31
10:48
Tenisz: Sarapova Gyementyjeva legyőzésével jutott a négy közé (She)
Az ötödik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova a legjobb nyolc között három szettben legyőzte honfitársát, a másodikként rangsorolt Jelena Gyementyjevát a Stanfordban zajló WTA-tornán.
júl. 31
10:48
Letartóztatások a Hungaroringen (Metropol)
Tizenkét személyt állítottak elő a rendőrök pénteken a Hungaroringen, ötöt azért, mert nem tudta igazolni személyazonosságát, hetet pedig bűncselekmény gyanúja miatt.
júl. 31
10:48
Ronaldóé lesz Raúl meze (Behaviour)
A portugál aranylabdás Cristiano Ronaldo viseli majd a 7-es számú mezt a Real Madrid labdarúgócsapatában, miután a trikó eddigi "tulajdonosa", a 33 éves Raúl González a német Schalke 04-ben folytatja pályafutását.
júl. 31
10:50
Atlétikai Eb: Fazekas Róbert bejutott a diszkoszvetés döntőjébe (She)
Fazekas Róbert döntőbe jutott a barcelonai Európa-bajnokság férfi diszkoszvetésében. A magyar versenyző 64.30-at dobott első kísérletére, s ezzel teljesítette a 63.50 méteres szintet.
júl. 31
10:52
NB I: a címvédő DVSC is bemutatkozik – mai program (She)
A labdarúgó NB I szombati programjában pályára lép az élvonal címvédője, a DVSC-TEVA, a hajdúságiak a Lombard FC Pápa ellen kezdenek a magyar bajnokságban.
júl. 31
10:54
Észak-Korea: kényszermunkán a kapitány, megszégyenített játékosok (She)
Az észak-koreai labdarúgó-válogatott edzőjét és játékosait nyilvánosan megalázták és felelősségre vonták, miután hazatértek a dél-afrikai világbajnokságról – erről a dél-koreai média számolt be.
júl. 31
11:06
NFL: aláírt a draft első választottja, Bradford akár 86 milliót is kereshet (She)
A 2010-es játékosbörze első választottja, Sam Bradford aláírta szerződését a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő St. Louis Ramshez.
júl. 31
11:06
Vettel volt a leggyorsabb (Blikk)
MOGYORÓD — Sebastian Vettel (23) eltökélt, előbb vagy utóbb vb-első akar lenni, és ennek mindent alárendel. A Red Bull Racing autóversenyzője a Forma–1-es Magyar Nagydíj tegnapi szabadedzésén is töretlenül haladt életcélja felé.
júl. 31
11:06
Nem tér vissza a válogatottba Henry (Behaviour)
Biztosan nem tér vissza a francia labdarúgó-válogatottba Thierry Henry, az amerikai New York Red Bulls csatára. A 32 éves támadó akkor sem húzza magára a címeres mezt, ha erre korábbi csapattársa, a jelenleg szövetségi kapitányként dolgozó Laurent Blanc kéri meg.
júl. 31
11:24
Hungaroring: holland siker a Formula BMW-sorozat első versenyén (She)
Holland sikerrel végződött szombat délelőtt a Formula–1-es Magyar Nagydíj egyik betétfutamaként rendezett Formula BMW-sorozat első futama a Hungaroringen.
júl. 31
11:26
MLS: Fredrik Ljungberg a Chicagóban folytatja pályafutását (She)
A 33 éves korábbi svéd válogatott labdarúgó, Fredrik Ljungberg a Seattle Sounderstől a Chicago Fire-hez szerződött – közölte a chicagói klub hivatalos honlapján. Az átigazolás összegét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
júl. 31
11:42
Megvan Maradona utóda, ha a csapat is úgy akarja (Infostart)
Az argentin labdarúgó-válogatott ideiglenesen megbízott szövetségi kapitányának kinevezett Sergio Batista hosszú távú megbízást kaphat. Feltéve, ha a soron következő két barátságos találkozón megfelelő eredményt ér el a csapat.
júl. 31
11:42
Anglia: James a másodosztályból bekerülne a válogatottba (She)
A dél-afrikai világbajnokságon is szereplő angol kapus, David James reméli, új klubjában, a másodosztályú Bristol Cityben is képes lesz olyan teljesítményre, amelynek köszönhetően továbbra is a nemzeti együttes látókörében marad.
júl. 31
12:00
Atlétikai Eb: nem jutott döntőbe a magyar férfi 4x400-as váltó (She)
A hatodik helyen végzett előfutamában, így nem jutott tovább a magyar féri 4x400-as váltó a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 31
12:02
Atlétika: az 50 éves Ottey lett a legidősebb versenyző, aki részt vett Eb-n (She)
Az ötvenéves Merlene Ottey lett a legidősebb atléta, aki részt vett Európa-bajnokságon, miután a szlovén női 4x100 méteres váltóban szerepelt a barcelonai játékokon.
júl. 31
12:18
Henry: "Válogatottság? Soha többé!" (Infostart)
Biztosan nem tér vissza a francia labdarúgó-válogatottba Thierry Henry, az amerikai New York Red Bulls csatára. A 32 éves támadó akkor sem húzza magára a címeres mezt, ha erre korábbi csapattársa, a jelenleg szövetségi kapitányként dolgozó Laurent Blanc kéri meg.
júl. 31
12:18
ZTE: Varga és Mezey közt nézeteltérés volt, ezért hagyta el a játékos a Vidit (She)
Varga Róbert, a ZTE labdarúgócsapatának tegnap szerződtetett 23 éves hátvédje nagyon örül, hogy újra együtt dolgozhat Csank Jánossal, és reméli, hogy most már sérülésmentes időszak következik pályafutásában. A középpályás a Zalai Hírlapnak adott nyilatkozatában arról is beszélt, miért hagyta el a Videotont.
júl. 31
12:20
Formula-1: Webber volt a leggyorsabb az utolsó szabadedzésen (She)
A Formula–1-es világbajnokság Magyar Nagydíjának utolsó szabadedzésén is a Red Bullok domináltak, az ausztrál Mark Webber érte el a legjobb időt, megelőzve csapattársát, Sebastian Vettelt és a ferraris Fernando Alonsót.
júl. 31
12:36
Óriási Red Bull fölény a harmadik szabadedzésen is - képekkel (Infostart)
Érinthetetlen volt a Red Bull két versenyzője a Formula-1-es Magyar Nagydíj utolsó szabadedzésén. A legjobb időt az ausztrál Mark Webber autózta, a pénteki gyakorlások győztesének, a német Sebastian Vettelnek ezúttal be kellett érnie a második hellyel. A mezőny többi tagja közül egyedül a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) került a legközelebb az energiaitalosokhoz, de a harmadik helyével több mint…
júl. 31
12:36
Atlétikai Eb: Kővágó Zoltán nem jutott be a diszkoszvetés döntőjébe (She)
Kővágó Zoltánnak nem sikerült döntőbe jutnia a férfi diszkoszvetés selejtezőjében a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 31
12:38
Sportlövő-vb: Sidi Péter a legjobb eredménnyel döntős, közel a kvóta (She)
Sidi Péter nagyon közel került a londoni kvótához, miután szombat délelőtt a legjobb eredménnyel biztosította helyét a férfi légpuskások döntőjében a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
júl. 31
12:54
Szabadidősport: hideg a víz - tovább halasztják a Balaton-átúszást (She)
A szervezők ismét a halasztás mellett döntöttek, így augusztus elsején, vasárnap sem rendezik meg a Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között.
júl. 31
12:54
Webber nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája autózta a legjobb időt a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati harmadik szabadedzésen.
júl. 31
12:54
Magyar Nagydíj: kemény versenyre számítanak a Red Bullnál (Behaviour)
A Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésein remekül teljesítő Red Bullosok kemény versenyre számítanak a hátralévő két napon.
júl. 31
12:56
Atlétikai Eb: litván győzelem született női maratoni futásban (She)
Zivile Balciunaite elsőségével ért véget a női maratoni futás a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon. A litván atlétanő 2:31:14-gyel, idei legjobb időeredményével nyerte meg a versenyt.
júl. 31
13:12
Barcelona: Rafael Márquezzel szerződést bontottak a katalánok (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban (Primera División) szereplő Barcelona szombaton bejelentette, szerződést bontott a klub mexikói válogatott védőjével, Rafael Márquezzel.
júl. 31
13:14
MTK: Kanta Józsefék meglepetéseket szereznének a szezonban (She)
Kanta József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK kétszeres válogatott játékosa szerint nagyon kemény felkészülésen vannak túl, amelynek során mindenki megtett mindent, hogy a legjobb formájába kerüljön. A középpályás bízik benne, hogy a közönség segíti majd a csapatot, amely szerezhet meglepetéseket a bajnokságban.
júl. 31
13:16
Atlétikai Eb: Kővágó szerint az újdonsült apaság lehet a kudarc oka (She)
Kővágó Zoltán szerint elképzelhető, hogy az újdonsült apaság a gyenge szereplésének az oka. Mint arról beszámoltunk, Kővágó nem jutott döntőbe férfi diszkoszvetésben a barcelonai Európa-bajnokságon.
júl. 31
13:30
Juventus: Amauri örül a Real Madrid érdeklődésének, de marad Torinóban (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus támadója, Amauri elmondása szerint örül a Real Madrid érdeklődésének, amely ösztönzőleg hat rá, ám kijelentette, továbbra is a torinói együttesben kíván játszani.
júl. 31
13:48
Férfi kosárlabda: amerikai játékost igazolt a Szolnoki Olaj (She)
A férfi kosárlabda-bajnokságban legutóbb negyedik helyen végző Szolnoki Olaj vezetősége egyéves szerződést kötött az amerikai Obadiah Trotterrel.
júl. 31
13:48
Batista maradhat az argentin szövetségi kapitány (Behaviour)
Az argentin labdarúgó-válogatott ideiglenesen megbízott szövetségi kapitányának kinevezett Sergio Batista hosszú távú megbízást kaphat, amennyiben a soron következő két barátságos találkozón megfelelő eredményt ér el a csapat.
júl. 31
13:50
Lovassport: először nem indulnak a vb-n a magyar négyesfogat-hajtók (She)
A magyar négyesfogat-hajtók – a szakág történetében először – nem indulnak a világbajnokságon, amelyet októberben rendeznek az Egyesült Államokban.
júl. 31
14:06
Úszás: Kovács Ágnest az UNICEF sportnagykövetévé nevezték ki (She)
Az UNICEF Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót a szervezet magyarországi sportnagykövetévé nevezte ki három évre, így olyan „társaságba” került, amelynek tagja például az uruguayi labdarúgó, Diego Forlán, a Manchester United csapata és a spanyol Fernando Alonso autóversenyző is.
júl. 31
14:06
Továbbhalasztják a Balatonátúszást (Behaviour)
A hideg víz miatt vasárnap sem rendezik meg a 29. Coca-Cola Balatonátúszást, melyet augusztus 28-ra halasztottak a szervezők.
júl. 31
14:08
Sportlövő-vb: Sidi Péter ezüstérmes és olimpiai kvótás (She)
Sidi Péter ezüstérmet szerzett a férfi légpuskások között a müncheni sportlövő-világbajnokság szombati első versenynapján, s ezzel kvalifikálta magát a londoni olimpiára.

Keresés