2010. július 23. péntek

júl. 23
0:00
Aston Villa: az angol válogatott Milner a Manchester Citybe igazolna (She)
Az Aston Villa menedzsere, Martin O'Neill kijelentette, hogy a csapat futballistája, James Milner távozni szeretne, méghozzá a Manchester Cityhez. Idén birminghami klub egyszer már elutasította a City 20 millió fontos ajánlatát.
júl. 23
0:18
Chelsea: Alex megsérült, így kihagyhatja a szezon elejét (She)
A Chelsea brazil középhátvédje, Alex egy edzésen összeszedett lágyéksérülés miatt akár egy hónapra is kidőlhet, kihagyva ezzel a Manchester United elleni angol Szuperkupa-mérkőzést is (Comminuty Shield).
júl. 23
0:36
El-selejtező: Nem volt meg a kellő rutinunk ehhez a szinthez - Mezey (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője szerint teljesen megérdemelten jutott tovább a Maribor az Európa-liga 2. selejtezőfordulójából.
júl. 23
0:54
Nyíregyháza: Honma Kazuo nem akar a másodosztályban játszani (She)
Az előző szezon végén a magyar labdarúgó-élvonalból kieső Nyíregyháza futballistája, Honma Kazuo a következő idényt már nem szeretné a csapatnál tölteni. Erről a szpari.hu számolt be.
júl. 23
3:54
Az ETO szerelmesei (Blikk)
Győr – Neves zenészek is szorítottak a győri focicsapat kupasikeréért. Az ETO és a kazah FK Atirau csütörtök este megrendezett Európa-liga-selejtezős meccsén ott ült a nézőtéren Dobrády Ákos (34) énekes és svéd barátnője, a szintén énekes Emilia Rydberg (32), aki néhány esztendeje a Big, Big World című slágerével szerzett magának világhírnevet.
júl. 23
3:58
Forró csókot váltott Fábregas és a riporter (Blikk)
BARCELONA — Meleg pillanatokat élt át Cesc Fábregas (23). A spanyol válogatottal Dél-Afrikában világbajnoki címet szerző futballistáról videofelvétel készült, ahogy szájon csókolt egy férfit.
júl. 23
6:54
Atlético Madrid: hivatalosan is bejelentették Filipe Luís érkezését (She)
Ahogy azt már korábban írtuk, az Atlético Madrid régóta tárgyalt a Deportivo La Corunával Filipe Luís ügyében, érkezését pedig most hivatalosan is bejelentette a madridi klub, bár még a kötelező orvosi vizsgálatok hátra vannak.
júl. 23
6:54
Tiger Woods a legjobban kereső sportoló (Behaviour)
A Forbes gazdasági magazin kimutatása alapján az angol Manchester United labdarúgóklub 1,83 milliárd dollárral a legértékesebb sportegyesület, míg Tiger Woods golfsztár 105 millió dollárral a legjobban kereső sportoló a világon.
júl. 23
6:56
Felkészülés: Henry góllal mutatkozott be New Yorkban - videó (She)
A francia Thierry Henry vesztes meccsen, de góllal mutatkozott be új csapatában, a New York Red Bullsban. Az amerikai gárda az angol Tottenhamtől kapott ki hazai pályán 2–1-re.
júl. 23
6:56
Futballstadionban érezhetik magukat a pilóták (Behaviour)
A hockenheimi pálya 1939-ben abból a célból épült, hogy a Mercedes-Benz autóikat legyen hol tesztelni a nagy sebességű Tripoli Grand Prix-re. Az eredeti ring közel 8 km hosszúra sikeredett, ami két hosszú ívből állt, míg két végén egy-egy visszafordító kanyar helyezkedett el.
júl. 23
7:12
Kikapott és kiesett a Videoton (Metropol)
A Videoton a hazai döntetlent követően a csütörtöki visszavágón 2-0-ra kikapott a szlovén NK Maribor vendégeként, így 3-1-es összesítéssel alulmaradt a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2.fordulójában és kiesett.
júl. 23
7:12
Schleck nyert, de Contador örül (Behaviour)
Bár Andy Schleck nyerte tegnap a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 17., utolsó magashegyi szakaszát, de vele azonos idővel ért célba az összetettben élen álló, egyúttal címvédő Alberto Contador.
júl. 23
7:14
Magabiztosan ment tovább a Győr (Metropol)
A Győri ETO FC labdarúgócsapata hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a kazah Atyrau felett az Európa Liga-selejtező 2.fordulójának csütörtöki visszavágóján, így 5-0-s összesítéssel továbbjutott a következő körbe.
júl. 23
7:14
Erdei most az egészségért küzd (Behaviour)
A sport, az egészség és a környezetvédelem fontosságát kívánja hangsúlyozni a fiatalok körében az Erdei Zsolt profi ökölvívó irányításával és támogatásával elindult "Arc az egészségért" elnevezésű program és alapítvány.
júl. 23
7:16
A Basel egy egészen más kávéház (Behaviour)
Még maguk a legpesszimistább debreceni szurkolók sem gondolták, hogy az észt Levidia Tallinn ennyire megizzasztja a Lokit a Bajnokok Ligája második selejtező körében. A 3-2-es végeredmény hűen tükrözi a meccs képét, és a Debrecen végül vereség nélkül vette az első akadályt a főtábla felé vezető, meglehetősen rögös úton. A következő ellenfél, a svájci bajnok Basel ugyanis teljesen más játékerőt…
júl. 23
7:30
Veszélyben a dél-afrikaiak beceneve (Metropol)
Egy jogi vita miatt elképzelhető, hogy a jövőben nem használhatja becenevét, a Bafana Bafanát (Fiúk, fiúk) a dél-afrikai labdarúgó-válogatott.
júl. 23
7:48
Olaszország: a Palermo szerződtette Francesco Benussit a Leccétől (She)
A Palermo hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Lecce 28 éves kapusát, Francesco Benussit, aki 3 évre írt alá.
júl. 23
8:24
Dél-Afrika: elvehetik a Bafana Bafana nevet a labdarúgóktól (She)
Egy jogi vita miatt elképzelhető, hogy a jövőben nem használhatja becenevét, a Bafana Bafanát (Fiúk, fiúk) a dél-afrikai labdarúgó-válogatott.
júl. 23
8:42
Videó: nézze meg, hogyan búcsúztatta a Maribor a Videotont! (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Videoton 2–0-ra kikapott a Maribor otthonában az Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján és 3–1-es összesítéssel búcsúzott. A szlovéniai találkozón a duplázó Dalibor Volas előbb egy okos lövéssel szerzett vezetést, majd a második félidőben a szerencse is kellett az újabb góljához.
júl. 23
8:44
Atlétika: nagy bravúr, Deák-Nagy Marcell ezüstérmes a junior vb-n (She)
Bravúros érem: Deák-Nagy Marcell második lett 400 méteres síkfutásban a kanadai Monctonban zajló junior atlétikai világbajnokságon.
júl. 23
9:00
Veszélyben a Bafana Bafana (Behaviour)
Egy jogi vita miatt elképzelhető, hogy a jövőben nem használhatja becenevét, a Bafana Bafanát (Fiúk, fiúk) a dél-afrikai labdarúgó-válogatott.
júl. 23
9:36
Csere: Erwin Koeman helyett Egervári Sándor a szünetben (Infostart)
Egervári Sándor lett a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, miután Erwin Koeman szerződését közös megegyezéssel felbontotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) - jelentette be Csányi Sándor, az MLSZ július 6-án megválasztott elnöke pénteki, rendkívüli sajtótájékoztatóján.
júl. 23
9:36
MLSZ: Koeman megy, Egervári az új szövetségi kapitány - hivatalos (She)
Péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke bejelentésével megerősítette a csütörtökön kiszivárgó információt: Erwin Koeman távozik a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Mint arról a Nemzeti Sport elsőként, két hete beszámolt: a szakvezető utódja Egervári Sándor, az U20-as válogatottal ősszel vb-bronzérmet szerző szövetségi edző…
júl. 23
9:36
Lipcsei a Fradi másik oldalán (Behaviour)
Ötvenszázalékos mutatójú a magyar edzői kar legújabb arca, Lipcsei Péter, akinek csapata eddig egyszer nyert, egyszer pedig kikapott. Az FTC tartalékait irányító pályakezdő tréner túlesett a debütáláson, cél pedig a nagycsapat kispadja.
júl. 23
9:38
Tenisz: Hewitt simán kiesett, Roddick továbbjutott Atlantában (She)
A harmadik helyen kiemelt ausztrál Lleyton Hewitt két szettben kikapott a szlovák Lukás Lackótól az 531 ezer dollár összdíjazású atlantai keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében. Az első helyen kiemelt Andy Roddick viszont honfitársát, Raajev Ramet búcsúztatva jutott tovább. Ez volt az amerikai teniszező első versenye Wimbledon óta.
júl. 23
9:40
Válogatott: Nyilasi a szakmai igazgató, Róthé az U21, Both képzési igazgató (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség pénteki rendkívüli sajtótájékoztatóján bejelentették: Nyilasi Tibor lesz a szakmai igazgató, Róth Antal az U21-es válogatott szövetségi edzője és Both József a képzési igazgató.
júl. 23
9:54
Egervári Sándor váltja Erwin Koemant a válogatott kispadján (Metropol)
Egervári Sándor lett a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, miután Erwin Koeman szerződését közös megegyezéssel felbontotta a Magyar Labdarúgó Szövetség - jelentette be Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.
júl. 23
10:12
Válogatott: Egervári Sándor még ma beszél Gera Zoltánnal (She)
A magyar válogatott új szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a Magyar Labdarúgó-szövetség ma délelőtti sajtótájékoztatóján elmondta, még ma megkeresi a válogatottságot tavaly októberben lemondó Gera Zoltánt.
júl. 23
10:14
Haladás: Róth Antalt Csertői Aurél váltja Szombathelyen (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Róth Antal lett az U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője, ez pedig azt is jelenti, hogy nem ő irányítja a jövőben a Haladás csapatát. A szakembert elődje, Csertői Aurél váltja – ezt ma délelőtt sajtótájékoztató keretében jelentette be a szombathelyi klub.
júl. 23
10:48
Válogatott: jöhetnek az U20-as segítők, illetve Csábi és Andrusch (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott újonnan kinevezett szövetségi kapitánya a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta: szívesen dolgozna ismét együtt az U20-as világbajnokságon a magyar csapat mellett működő stábbal.
júl. 23
10:50
Atlétika: Gatlin az eltiltása lejártával augusztusban térhet vissza (She)
Augusztus elején térhet vissza Justin Gatlin, a 2006-os doppingvétsége miatt négy évre eltiltott amerikai sprinter.
júl. 23
10:52
Man. United: Vidics szerződését két évvel meghosszabbítanák (She)
Az angol The Guardian információi szerint a Manchester United labdarúgócsapatának vezetői két évvel meghosszabbítanák a szerb védő, Nemanja Vidics szerződését. A hosszabbítással heti 90 ezer fontos fizetést is kínálnak Vidicsnek.
júl. 23
11:06
Erdei Zsolt: "Nem akarok ismeretlenekkel bokszolni" (Infostart)
Erdei Zsolt legszívesebben az amerikai Bernand Hopkinsszal mérkőzne legközelebb. A profiként százszázalékos félnehézsúlyú bokszoló az InfoRádiónak arról is beszélt, ha nem kap erős ellenfelet, valószínűleg nem tér vissza a ringbe.
júl. 23
11:24
Kosárlabda: Rátgéber jövőre nyitná meg az akadémiáját Pécsett (She)
Szombaton véget ér Rátgéber László első saját szervezésű kosárlabdatábora, az Euroliga-győztes mesteredző jövőre már állandó akadémiát nyitna Pécsett.
júl. 23
11:24
A jég hátán is megélnek - Műkorcsolyázók rendhagyó lagzija (Behaviour)
Gálával egybekötött lagzit szeretne tartani augusztusban a februári, vancouveri téli olimpián aranyérmet szerzett Sen Hszüe, Csao Hung-po (Shen Xue, Zhao Hongbo) kínai műkorcsolyázó páros, akik hivatalosan már három éve házasok.
júl. 23
11:26
Sunderland: az Ipswich bejelentkezett Fülöpért, nincs visszaút a kapusnak - Bruce (She)
Steve Bruce, a Sunderland labdarúgócsapatának menedzsere megerősítette, hogy az Ipswich Town bejelentkezett Fülöp Mártonért, egyben közölte: nincs visszaút a magyar kapusnak, aki biztos, hogy távozik a „fekete macskáktól".
júl. 23
11:42
Bayern München: Ribéry gólokkal szerezné vissza a szurkolók bizalmát (She)
A francia labdarúgó-válogatott körül kialakult szexbotrány egyik főszereplője, Franck Ribéry bizakodó a jövőjét illetően.
júl. 23
11:42
Három hét után rúgták ki a görög focicsapat edzőjét (Behaviour)
Alighogy elkezdte a munkát, máris menesztették Mario Berettát, a PAOK Szaloniki labdarúgócsapatának 23 napja kinevezett vezetőedzőjét.
júl. 23
11:44
Formula-1: Sutil kezdett legjobban a Német Nagydíjon (She)
A Formula–1-es világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén a hazai Adrian Sutil érte el a legjobb időt, több mint egy másodperccel megelőzve a brazil Felipe Massát, valamint a brit Jenson Buttont.
júl. 23
12:00
Bundesliga: a Hamburg 4.5 millió euróért szerezheti meg Kacsart (She)
Német lapértesülések szerint a Hamburger SV labdarúgócsapata 4.5 millió euróért vásárolhatja meg Gojko Kacsart, a Hertha BSC szerb válogatott középpályását.
júl. 23
12:02
Franciaország: Lloris ostobaságnak tartja, hogy sztrájkoltak a vb-n (She)
A francia labdarúgó-válogatott kapusa, Hugo Lloris a L'Équipe-nek elmondta: úgy érzi, ostobaságot követtek el a játékosok azzal, hogy egy alkalommal edzés helyett sztrájkoltak a világbajnokságon.
júl. 23
12:18
Premier League: Bramble volt edzője csapatához, a Sunderlandbe ment (She)
Az angol élvonalbeli Sunderland a hivatalos honlapján jelentette be Titus Bramble érkezését a Wigan Athletic csapatától. A labdarúgó három évre ír alá, de az átigazolás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.
júl. 23
12:18
Német Nagydíj: Sutil az első szabadedzés legjobbja (Metropol)
Adrian Sutil, a Force India német versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Német Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
júl. 23
12:36
Videoton: nem tört el Polonkai Attila lába, „csak” megzúzódott (She)
A Videoton csütörtök esti, Maribor elleni Európa-liga-mérkőzésén az első félidő közepén egy szabálytalan belépő után le kellett cserélni a magyar csapat középpályását, Polonkai Attilát. A fehérváriak orvosi stábja ellátta őt az öltözőben, majd a kórházba szállították röntgenre, ahol megállapították, hogy nem tört el a lába, csupán megzúzódott.
júl. 23
12:38
Anglia: a Blackpool menedzsere nem érzi késznek csapatát az élvonalra (She)
Meglepően nyilatkozott az angol élvonalbeli újonc Blackpool menedzsere a csapat bennmaradási esélyeiről. Ian Holloway szerint ha nem sikerül egy-két új labdarúgót igazolni, úgy akár már csomagolhatnak is. A Blackpool ezen a nyáron eddig csak az izraeli Dekel Keinant szerződtette.
júl. 23
12:54
Ifjúsági olimpia: Görögországban fellobbant a láng (She)
Ünnepélyes keretek között lobbant fel pénteken az augusztus 14. és 26. között Szingapúrban sorra kerülő első ifjúsági olimpia lángja.
júl. 23
12:56
Profi ökölvívás: minél tovább vár Valujev, annál kevesebb pénzt kap (She)
Októberben mégis sor kerülhet a várva-várt óriások táncára a WBC nehézsúlyú világbajnok Vitalij Klicsko és a WBA ex-bajnoka, Nyikolaj Valujev között.
júl. 23
12:58
Videoton: A Maribor csapatként jobban működött - Sándor György (She)
Sándor György a Videoton hivatalos honlapjának nyilatkozott a Maribor elleni Európa-liga-mérkőzésről. A 24 éves középpályás szerint Polonkai Attila kiesése döntően befolyásolta a találkozót, de elismerte, hogy a Maribor csapatként jobban működött, mint a Videoton.
júl. 23
13:12
Egervári Sándor: az első feladat, hogy Gera Zoltán visszatérjen a válogatottba (Infostart)
Egervári Sándor lett a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, miután Erwin Koeman szerződését közös megegyezéssel felbontotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) - jelentette be Csányi Sándor, az MLSZ július 6-án megválasztott elnöke pénteki, rendkívüli sajtótájékoztatóján.
júl. 23
13:12
Válogatott: menedzsere szerint Koeman „nem úszhatott az ár ellen" (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról távozó Erwin Koeman menedzsere, Ger Lagendijk szerint a holland szakvezető helyzete egyre tarthatatlanabb lett.

Keresés