2010. július 24. szombat

júl. 24
0:18
MTK: Szatmári Zoltán 2013-ig meghosszabbította a szerződését (She)
Szerződést hosszabbított klubcsapatával az MTK kapusa: Szatmári Zoltán 2013-ig toldotta meg jövőre lejáró szerződését.
júl. 24
0:22
MotoGP: Casey Stoner volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (She)
A hétvégén az egyesült államokbeli Laguna Secára figyel a motoros világ, ahol a gyorsasági motorosok közül csak a „királykategória” résztvevőinek rendeznek futamot. A nagydíj első szabadedzése után az ausztrál Casey Stoner lehetett a legelégedettebb, miután Jorge Lorenzót és Andrea Doviziosót megelőzve a legjobb időt motorozta.
júl. 24
0:36
Tenisz: John Isner dél-afrikai játékossal elődöntőzik Atlantában (She)
Lejátszották az atlantai férfi tenisztorna első két elődöntőjét, így eldőlt, hogy az egyik elődöntőt a dél-afrikai Kevin Anderson és a hazai körülmények között játszó John Isner játssza majd. Anderson a szlovák Lukás Lackót, míg az amerikai honfitársát, Michael Russellt verte meg két játszmában.
júl. 24
0:54
Bundesliga: Dárdai Pál szerb csapattársa Hamburgba igazolt (She)
A Hamburg labdarúgócsapata az első osztályból kiesett Hertha BSC-től igazolt új labdarúgót: a szerb Gojko Kacsar 5.5 millió euróért tette át székhelyét Berlinből a kikötővárosba.
júl. 24
3:54
Futamra melegítenek a pilóták (Blikk)
HOCKENHEIM — Nyári futamra készültek, mégis úgy érzik a Forma–1-es pilóták, beköszöntött az ősz a hockenheimi pálya környékén.
júl. 24
3:58
Kovács és Janics ismét összecsap (Blikk)
SZEGED — Mini-világbajnokságként emlegetik a kajak-kenu ob, egyben világbajnoki válogató vasárnap reggeli 500 méteres női döntőjét.
júl. 24
7:30
Atlétika: Jelena Iszinbajeva a téli szezonban tér vissza (She)
A téli szezonban tervezi a visszatérését Jelena Iszinbajeva, minden idők legjobb női rúdugrója.
júl. 24
7:48
NBA: megműtötték Bryantet, a klasszis szeptember végére épül fel (She)
Megműtötték Kobe Bryantet, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakers klasszisát.
júl. 24
7:48
Az U20-as válogatott edzője lett a szövetségi kapitány (Behaviour)
Egervári Sándor lett a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, miután Erwin Koeman szerződését közös megegyezéssel felbontotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) - jelentette be Csányi Sándor, az MLSZ július 6-án megválasztott elnöke pénteki, rendkívüli sajtótájékoztatóján.
júl. 24
8:06
Felkészülés: Yannick két góljára nem tudott válaszolni a Man. City (She)
Az angol élvonalban szereplő, az új szezonnak nagy tervekkel nekivágó Manchester City labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a portugál Sporting CP-től.
júl. 24
8:06
Tervszerű munka Győrben (Behaviour)
A Győri ETO a szlovák Nitra után a kazah Atyrau csapatát is búcsúztatta a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében, idei négy európai kupameccsén három győzelem, egy döntetlen Pintér Attila együttesének mérlege. Klement Tibor ügyvezető igazgató szerint az eddigi sikerek a tervszerű szakmai munkának köszönhetők, az igazi erőfelmérő a harmadik körben a francia Montpellier elleni párharc lesz. A Videoton…
júl. 24
8:08
Világbajnoki érmekért a judo őshazájában (Behaviour)
Noha még csak most hirdették ki a szeptemberi, Tokióban rendezendő cselgáncs-világbajnokság magyar indulóinak névsorát, máris érzékeny veszteség érte a férfi válogatottat. Az idén a nehézsúlyban több érmet nyerő, korábbi U23-as Európa-bajnok Bor Barna súlyos keresztszalag-sérülése miatt már biztos, hogy nem lehet ott a sportág őshazájában. A szakágvezetők szerint a többiek 2-3 érmet, és több…
júl. 24
8:10
Schumacher legalább a boxutcában gyors (Behaviour)
Megnyugodhatnak a Magyar Nagydíjért aggódók, ugyanis a kormány 1,3 milliárd forintot csoportosított át a költségvetés tartalékából a hazai futam jogdíjának kifizetése céljából. Amíg itthon már csak az utolsó simításokat végzik a Hungaroringen, addig Hockenheimben tegnap meglehetősen nedves szabadedzésben volt részük a pilótáknak. Michael Schumacher nagyon akart bizonyítani, ám csak a boxutcában…
júl. 24
8:42
Szolnok: Csehországból igazolt kameruni légióst az újonc (She)
A szombati Ligakupa-nyitányon már játszhat a szolnoki csapatban a 22 éves kameruni Hervé Christian Tchami.
júl. 24
9:00
Stuttgart: korábbi Európa-bajnok csatár lehet az új sportigazgató (She)
A Stuttgarter Zeitung értesülései szerint Fredi Bobic, a német válogatott korábbi csatára lehet a VfB Stuttgart sportigazgatója.
júl. 24
9:18
Brazília: mégsem Ramalho, hanem Menezes lehet az új kapitány (She)
Mano Menezes, a Corinthians vezetőedzője lehet a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután az első számú jelölt, Muricy Ramalho nem bonthatta fel élő a szerződését klubjával, a Fluminensével.
júl. 24
9:36
Atlétika: Hudi és Szabó döntős, Krizsán hetedik a junior vb-n (She)
Hudi Ákos és Szabó Dániel is bejutott a férfi kalapácsvetés vasárnapi döntőjébe a kanadai Monctonban zajló junior atlétikai világbajnokságon.
júl. 24
9:54
Videó: óriási kapusbaki és Ajax-győzelem a Chelsea ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol bajnoki címvédő Chelsea a második nyári felkészülési mérkőzésén 3–1-es vereséget szenvedett az Ajax vendégeként az Amsterdam ArenA-ban. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
júl. 24
9:56
MU: meghosszabbítanák Wayne Rooney szerződését (She)
Az angol bajnoki ezüstérmes Manchester United hamarosan megkezdi a tárgyalásokat csatára, Wayne Rooney szerződéshosszabbításáról, annak ellenére, hogy a válogatott támadót még két évig köti megállapodás az Old Traffordra.
júl. 24
10:30
Anglia: 400 ezer fontot adna a Swansea Priskin Tamásért (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az angol másodosztályban szereplő Swansea szeretné szerződtetni az Ipswich Town támadóját, Priskin Tamást. A legfrissebb hírek szerint a walesi labdarúgóklub 400 ezer fontot adna a magyar válogatott csatár játékjogáért.
júl. 24
10:48
Menezes lehet a brazil kapitány (Infostart)
A Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) Mano Menezest, a Corinthians vezetőedzőjét kérte fel szövetségi kapitánynak azok után, hogy Muricy Ramalhót nem engedi el a Fluminense.
júl. 24
10:48
Küzdősport: 13 magyar versenyző készül a pekingi világjátékokra (She)
Kizárólag a világ élvonalába tartozó versenyzők vehetnek részt a Küzdősportok Világjátékán. Az augusztus 28. és szeptember 4. között rendezendő pekingi viadalra 13 magyar sportoló kapott meghívást, köztük a tajvani világjátékokon aranyérmet szerző karatésunk, S. Kovács Ádám.
júl. 24
11:24
NFL: a Pittsburgh Steelers meghosszabbította Tomlin szerződését (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers 2012-ig meghosszabbította főedzője, Mike Tomlin szerződését.
júl. 24
11:42
Bayern München: az orvos és az erőnléti edző is pályára léphet (She)
Szokatlan problémával szembesül Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője. Mivel a bajor klub világbajnokságon szereplő játékosai még a szabadságukat töltik, míg az amatőrök a harmadosztályú bajnokság kezdete miatt elhagyták az edzőtábort, a holland szakembernek nincs elég játékosa a következő mérkőzésre.
júl. 24
11:44
Kajak-kenu: Vajda Attilának sikerült, a Sáfrán testvéreknek nem (She)
A szegedi kajak-kenu országos bajnokságon – amely egyben a második világbajnoki válogató – a szombat délelőtti 1000 méteres döntőkben a kenusoknál Vajda Attila nyert, így szétlövésre kényszerítette az Eb-bronzérmes Sarudi Pált. Utóbbi olimpiai bajnokunk távollétében győzött az első válogatón.
júl. 24
12:00
Blog: Sajnálom Koemant, viszont Sanyi bá’ a kedvenc edzőm - Juhász (She)
Juhász Roland, az Anderlecht magyar válogatott hátvédje legújabb blogbejegyzésében Erwin Koeman menesztéséről és Egervári Sándor kinevezéséről is kifejti a véleményét.
júl. 24
12:18
Magyar válogatott: Egervári Sándor beszélt Gera Zoltánnal (She)
Az új szövetségi kapitány, Egervári Sándor a kinevezése után megígérte: a lehető leghamarabb megkeresi Gera Zoltánt, hogy egyeztessen vele a válogatottba való visszatéréséről. A szakembernek péntek este sikerült telefonon elérnie a Fulhammel Svédországban edzőtáborozó futballistát, aki még tavaly ősszel jelentette be, hogy bizonytalan ideig nem kíván pályára lépni a válogatottban.
júl. 24
12:20
Formula-1: Vettel volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A hazai közönség előtt versenyző Sebastian Vettel autózta a leggjobb időt (1:15.103) a Német Nagydíj harmadik szabadedzésén. A második helyen a ferraris Fernando Alonso, a harmadikon Vettel csapattársa, Mark Webber zárt.
júl. 24
12:54
Inter: Mario Balotelli iránt most már a Barcelona is érdeklődik (She)
Olasz és spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona elnöke, Sandro Rosell érdeklődik az Inter csatára, Mario Balotelli iránt.
júl. 24
12:56
Ligakupa: Kaposvárra látogat az Újpest, Kispestre az újonc Szolnok (She)
Négy Ligakupa-mérkőzéssel megkezdődik a 2010–2011-es honi labdarúgószezon. Az Újpest Kaposvárra látogat, míg az élvonalbeli újonc Szolnok a Bozsik-stadionban játszik.
júl. 24
12:58
Anglia: Yaya Touré testvére miatt mondott nemet a Unitednek (She)
A Manchester City labdarúgócsapatának új igazolása, Yaya Touré elismerte, hogy a városi rivális Manchester Unitedhez is igazolhatott volna, ám ő nemet mondott, hogy bátyjával, Kolo Touréval együtt nagy sikereket érjen el a Citynél.
júl. 24
13:12
NBA: pénzbüntetést kapott a Minnesota illetlen szakmai igazgatója (She)
Illetlen nyilatkozat miatt 50 ezer dolláros büntetést kapott David Kahn, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Minnesota Timberwolves szakmai igazgatója, és a klub ellen is ugyanilyen mértékű bírságot szabtak ki.
júl. 24
13:30
Egervári már beszélt Gera Zoltánnal (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken kinevezett szövetségi kapitánya, Egervári Sándor bízik benne, hogy Gera Zoltán visszatér a csapatba.
júl. 24
13:48
Chelsea: Drogba műtétje sikeres volt, három hetet kell kihagynia (She)
Az angol bajnok Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy Didier Drogba sikeres műtéten esett át, aminek következtében körülbelül három hetet kell kihagynia majd.
júl. 24
13:50
Kajak-kenu: Kammererék legyőzték Vereckeiéket, Pulaiék másodikok (She)
A szegedi kajak-kenu országos bajnokságon szombat kora délután sort kerítettek a négyesek 1000 méteres döntőire is, melyeket a világbajnoki válogatótól ezúttal abszolút független versenyként rendeztek meg. Így a férfikajakosoknál is egy abszolút „vegyes csapat" diadalmaskodott.
júl. 24
13:52
Real Madrid: mégis részt vesznek az amerikai túrán a vb-győztesek (She)
Korábban még arról számolt be a Real Madrid labdarúgóklub hivatalos honlapja, hogy három vb-győztes spanyol játékosuk, Iker Casillas, Sergio Ramos és Xabi Alonso nem vesz részt a csapat amerikai túráján, ám a játékosok úgy döntöttek, lerövidítik a vakációjukat annak érdekében, hogy minél korábban együtt dolgozhassanak a Real új edzőjével, José Mourinhóval.
júl. 24
13:54
Real Madrid: Raúl hétfőn bejelenti a távozását - sajtóértesülés (She)
A Marca értesülései szerint Raúl hétfőn bejelenti, hogy 16 év után elhagyja a Real Madridot, és a Schalkéban folytatja a pályafutását.
júl. 24
13:56
Barcelona: Rafael Márquez követheti Thierry Henryt New Yorkba (She)
Angol sajtóértesülések szerint a francia Thierry Henry után Rafael Márquez is a New York Red Bulls labdarúgócsapatához igazolhat. A mexikói védő állítólag négyéves szerződést ír alá, évi kétmillió fontos fizetés ellenében.
júl. 24
14:06
Felkészülés: a Zalaegerszeg három góllal nyert az Ajka ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Zalaegerszegi TE labdarúgócsapata háromgólos győzelmet aratott a másodosztályú Ajka ellen.
júl. 24
14:08
Győri ETO: a zöld-fehérek megnyerték az utolsó felkészülési meccsüket (She)
A Győri ETO az utolsó felkészülési mérkőzésén 4–2-re legyőzte a szlovák másodosztályban szereplő Pezinok együttesét. A zöld-fehérek góljait Fuad Bugerra, Ceolin, Ji-Paraná és Teimuraz Sarasenidze szerezte.
júl. 24
14:24
Profi ökölvívás: Sumenov padlózott, de megvédte WBA-címét (She)
Egyhangú pontozásos győzelemmel védte meg első ízben a WBA  nevű szervezetnél őrzött félnehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki címét Bejbut Sumenov. A kazah bunyós ellenfele a kaliforniai Lemoore-ban megrendezett péntek esti mérkőzésen a hivatalos kihívó Vjacseszlav Uzelkov volt.
júl. 24
14:26
Női kézilabda: három góllal kikaptunk az oroszoktól a junior-vb-n (She)
A magyar válogatott a szünetben még vezetett egy góllal, ám végül 26–23-ra kikapott Oroszországtól a női junior kézilabda-világbajnokság középdöntőjének 1. fordulójában.
júl. 24
14:42
Videó: Liuzzi a betonfalnak ütközött a Német Nagydíjon (She)
Vitantonio Liuzzi, a Force India versenyzője kicsúszott a Német Nagydíj időmérő edzésen és betonfalnak ütközött. Íme, a jelenet videón!
júl. 24
14:44
Győri ETO: Kinket is nevezték a Montpellier elleni kupameccsre (She)
Tarmo Kinket is nevezte a Győri ETO a francia Montpellier elleni Európa-liga-mérkőzésre. A kisalfold.hu a győriek távozás előtt álló észt labdarúgójával kapcsolatban arról számolt be, hogy amíg nincs aláírt szerződése az angol Middlesbrough-hoz, addig a győri vezetők még számítanak rá.
júl. 24
15:18
Vettel két ezreddel nyerte meg az időmérőt (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az élről a Formula-1-es Német Nagydíjon.
júl. 24
15:18
Formula-1: Vettel indulhat az élről a Német Nagydíjon (She)
A hazai közönség előtt versenyző Sebastian Vettel indulhat az élről a holnapi Német Nagydíjon. A Red Bull pilótája az utolsó másodpercekben verte meg a szinte végig vezető Fernando Alonsót, így a Ferrari kétszeres világbajnoka a második helyről vághat neki a holnapi futamnak. A harmadik rajtkocka Felipe Massáé lett.
júl. 24
15:20
Sunderland: Steve Bruce menedzser érdeklődik David James iránt (She)
Angol források szerint a Sunderland labdarúgóklub menedzsere, Steve Bruce elismerte érdeklődését az angol válogatott kapus David James iránt.
júl. 24
15:36
Egervári: Több sebből vérzik a magyar foci (Infostart)
A magyar labdarúgásnak szüksége van Gera Zoltánra, aki szakmailag és emberileg nagy hasznára lehet a nemzeti csapatnak - mondta az InfoRádiónak a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Egervári Sándor kiemelte, hogy a legjobb légiósokra továbbra is számít, de csak akkor, ha rendszeresen pályára lépnek.
júl. 24
15:54
Evezés: ötödik helyen végzett a Tóth, Sáska női kétpár az U23-as vb-n (She)
Tóth Evelyn és Sáska Beáta az ötödik helyen végzett a női kétpárevezősök versenyében a breszti U23-as evezős-világbajnokságon. A Bártfai Péter, Vermes Péter összeállítású férfi könnyűsúlyú kormányos nélküli kettes is bejutott a döntőbe.
júl. 24
15:54
Német Nagydíj: Vettel rajtol az élről (Metropol)
A hazai közönség előtt szereplő versenyző idénybeli hatodik, pályafutása 11. rajtelsőségét jegyezte. A második helyen a két ezredmásodperccel lassabb spanyol Fernando Alonso (Ferrari), a harmadikon pedig csapattársa, a brazil Felipe Massa végzett.

Keresés