2010. július 7. szerda

júl. 7
0:33
Serie A: Vass Ádám klubja is vinné Németh Krisztiánt - lapértesülés (She)
A Datasport.it olasz internetes portál értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalába feljutó Brescia szeretné kölcsönvenni Németh Krisztiánt, a Liverpool magyar válogatott támadóját.
júl. 7
6:33
Gólzáporos holland siker az elődöntőben (Behaviour)
Elsőként Hollandia jutott be a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság vasárnapi fináléjába, miután az elődöntőben 3-2-re győzött Uruguay ellen. Ezzel biztos, hogy európai csapat nyeri a 2010-es vb-t. Hollandia harmadik világbajnoki döntőjére készülhet Németország vagy Spanyolország ellen. A hollandok ezzel 25 mérkőzés óta veretlenek.
júl. 7
6:35
A nemzet hősei, vagy bukott ellenségei? (Behaviour)
A szurkoló mindig a legtöbbet várja a saját csapatától, és nehezen viseli, ha vereséget szenved. Összeállításunkban annak jártunk utána, hogy a világbajnokságról már kiesett csapatokat miként fogadták otthon. Amikor elindultak, még nemzeti hősök voltak, mire hazaértek...
júl. 7
6:51
Vb 2010: húszezer dollárt kapnak a ghánai játékosok (She)
Fejenként húszezer dollár prémiumot kapnak a ghánai válogatott játékosai, akik a negyeddöntőben búcsúztak a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 7
7:09
Vb 2010: Szorosabban kellene védekeznünk - Hans van Breukelen (She)
Hollandia 3–2-es győzelemmel búcsúztatta a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében Uruguayt. A döntőbe jutó együttes volt alapembere, az 1988-ban Európa-bajnokságot nyert gárda kapusa, Hans van Breukelen a potyaízű első kapott gólt követően sem hibáztatja utódját, Maarten Stekelenburgot.
júl. 7
7:27
Manchester City: Roberto Mancini bízik Fülöp Márton szerződtetésében (She)
Shay Givennek akar versenyhelyzetet teremteni Roberto Mancini, az angol Manchester City olasz menedzsere, ezért továbbra sem tett le arról, hogy a nyáron együtteséhez csábítsa Fülöp Mártont.
júl. 7
7:29
Serie A: Komanék a Bőcs elleni meccsel is hangolnak a BL-re (She)
Körvonalazódik a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik körében, az úgynevezett playoffban érdekelt olasz Sampdoria felkészülési menetrendje. A klub hivatalos honlapja szerint a Bőccsel is megmérkőznek.
júl. 7
7:31
Vízilabda: világbajnok horvát pólóssal erősített a Fradi (She)
A Vasasba szerződő Miho Boskovic után újabb, 2007-ben világbajnokságot nyerő horvát pólós igazolt Magyarországra: Aljosa Kunac a Ferencvárosban folytatja pályafutását!
júl. 7
7:45
Serie A: Vass Ádám klubja is vinné Németh Krisztiánt - lapértesülés (She)
A Datasport.it olasz internetes portál értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalába feljutó Brescia szeretné kölcsönvenni Németh Krisztiánt, a Liverpool magyar válogatott támadóját.
júl. 7
7:47
Vb 2010: A holland célfoci eredményre vezethet - Morten Olsen (She)
A dél-afrikai világbajnokságon a csoportjában „ragadt" dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Morten Olsen szerint a hollandok számára korábban eredményre nem vezető nyílt játék helyett a mostani tornán sikert jelenthet a csontzenével megspékelt célfoci.
júl. 7
7:49
West Ham: Kurucz Péter az első csapattal készül a szezonra (She)
A West Ham United első csapatával kezdte meg a felkészülést Kurucz Péter, a londoni labdarúgócsapat 22 éves magyar kapusa, aki az előző szezonban bemutatkozott a Premier League-ben.
júl. 7
8:03
Vb 2010: Forlán nem tűnt túl ambiciózusnak - Graham Taylor (She)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott 3–2-es vereséget szenvedett Hollandiától a dél-afrikai világbajnokság keddi elődöntőjében. A dél-amerikaiak kulcsembere, Diego Forlán az első félidő végén egy távoli bombával még egyenlített, ám a parázs hajrát már csak a kispadon izgulhatta végig. Graham Taylor, az angol válogatott volt szövetségi kapitánya többet várt Uruguaytól és Forlántól.
júl. 7
8:21
Dortmund: hiába a napi három edzés, Hajnalék élvezik a felkészülést (She)
A jelek szerint kemény felkészülés vár Hajnal Tamásékra, ugyanis Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője napi három edzést vezényel az új szezonra készülő keretnek.
júl. 7
8:23
Jégkorong: kilenc csapat jelentkezett a tegnapi határidőig a Mol-ligába (She)
Kilenc csapat jelentkezett a tegnap este hat órai határidőig a közös magyar-román jégkorongbajnokság, a Mol-liga következő szezonjára – értesült Lévai Józseftől, a Magyar Jégkorongszövetség versenybíróságának elnökétől a jégkorong.blog.hu.
júl. 7
8:39
Düsseldorf: nagy tehetségnek tartott brazil riválist kapott Torghelle (She)
Újabb vetélytársat kapott Torghelle Sándor a Fortuna Düsseldorfnál: a német klub egy évre kölcsönvette Wellington Luis de Sousát a Hoffenheimtől.
júl. 7
8:41
Volendam: Zsidai első benyomásai kedvezőek, jól érzi magát (She)
Már új csapatával, a holland másodosztályban szereplő Volendammal készül a 2010–2011-es szezonra az MTK-tól kölcsönvett Zsidai László, akivel a klub televíziója rövid bemutatkozó anyagot is készített.
júl. 7
8:43
Jégkorong: Budai mellé finn kapustárs érkezik az FTC-be (She)
Budai Krisztián a következő szezonban is a Ferencváros kapuját védi. Mellé Finnországból érkezik egy másik kapus, Timo Lindström – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
júl. 7
8:45
Újpest: Mészöly Géza a vereség ellenére is büszke játékosaira (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az Újpest felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett az izraeli bajnok Hapoel Tel-Avivtól. Mészöly Géza, a lilák vezetőedzője az eredmény ellenére elégedett volt a látottakkal.
júl. 7
8:57
Vb 2010: Forlán sérülten játszott a hollandok ellen - Tabárez (She)
Oscar Washington Tabárez, Uruguay szövetségi kapitánya elmondta, Diego Forlán sérülten játszott a Hollandia ellen 3–2-re elveszített világbajnoki elődöntőben, ezért cserélte le az Atlético Madrid csatárát.
júl. 7
8:59
Válogatott: az angolok ellen már Egervári Sándor lehet a kapitány (She)
A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy az augusztus 11-i, angliai vendégjátékra már új szövetségi kapitány, név szerint Egervári Sándor készíti fel a magyar labdarúgó-válogatottat.
júl. 7
9:15
Vb 2010: Páratlan lehetőséget szalasztottunk el - Forlán (She)
Diego Forlán csalódott volt, hogy Uruguay 3–2-es vereséget szenvedett Hollandiától a világbajnokság elődöntőjében, és csalódott volt amiatt is, hogy sérülése miatt nem tudta végig a pályán segíteni csapatát.
júl. 7
9:17
Kaposvár: a megműtött Farkas Zoltán hónapokra kiesett (She)
Hónapokig nem számíthat Sisa Tibor vezetőedző Farkas Zoltánra, a Rákóczi FC saját nevelésű játékosára.
júl. 7
9:19
Tenisz: a harmadik kiemelt már az első fordulóban búcsúzott Newportban (She)
A harmadik helyen kiemelt kolumbiai Alejandro Falla már az első fordulóban búcsúzott a newporti tenisztornán miután 6:3, 1:6, 6:3-ra kikapott a francia Nicolas Mahut-tól.
júl. 7
9:33
Tenisz: Fucsovics Márton csütörtökön már hazai pályán meccsel (She)
Fucsovics Márton csütörtökön vív először hivatalos mérkőzést azután, hogy wimbledoni bajnoki címet szerzett a juniorok mezőnyében. A fiatal tehetség Nyíregyházán lép pályára.
júl. 7
9:35
Vb 2010: Válasszon nyerő felállást és kezdőt Del Bosque helyett! (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque az általa legjobbnak vélt kezdőt küldheti pályára szerda este a Németország elleni elődöntőben. Mindössze két kispados labdarúgó sérülése okozhat kisebb fejtörést számára: Cesc Fabregas játéka kérdéses, míg a védő Raúl Albiol továbbra sem egészséges. A spanyolok azonban eddig is nevezettek nélkül mentek csatába – bár az…
júl. 7
9:37
Röplabda: Geiger András távozik német klubjától, Romániába igazol (She)
Egy év után elhagyta a német bajnok Friedrichshafen együttesét Geiger András, aki összesen öt idényt húzott le a Bundesligában.
júl. 7
9:39
Vb 2010: Kivel pótolná az eltiltott Thomas Müllert a spanyolok ellen? (She)
A Spanyolország elleni szerda esti világbajnoki elődöntőben eltiltás miatt nem léphet pályára a német labdarúgó-válogatott egyik legbiztososabb pontja, a tornán négy gólnál járó Thomas Müller. Adjon tanácsot Joachim Löw szövetségi kapitánynak: kivel pótolná a jó formában lévő müncheni játékost, illetve a spanyol ellenfél ismeretében milyen taktikai hadrenddel dobná csatába a német együttest.
júl. 7
9:41
Vízilabda: megműtötték a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergelyt (She)
Artroszkópiás eljárással megműtötték a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergelyt. A vízilabdázónak a jobb térdében repedt el a porc.
júl. 7
9:43
Kosárlabda: nem szerepel az Eurochallenge résztvevői közt a Körmend (She)
Az európai szövetség honlapján közzétették a férfi Eurochallenge-kupasorozat 2010–2011-es idényének résztvevőit. A selejtezős helyeken megtalálható a Szolnoki Olaj, de a MJUS-Fortress Körmend nem.
júl. 7
9:51
NBA: LeBron James csütörtökön jelenti be, hol folytatja pályafutását (She)
Csütörtökön jelenti be döntését a folytatásról LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szupersztárja.
júl. 7
9:53
Atlétika: Kiss Dániel lehet a hónap legjobbja az európai szövetségnél (She)
A 110 gátas Kiss Dániel is felkerült a 13 versenyző nevét tartalmazó listára, közülük választják meg az európai szövetségnél a hónap legjobbját. A magyar rajongók is szavazhatnak az interneten keresztül, július 16-án délig a www.european-athletics.com oldalon.
júl. 7
10:09
Kosárlabda: a Körmend nem szerepel az Eurochallenge résztvevői közt (She)
Az európai szövetség honlapján közzétették a férfi Eurochallenge-kupasorozat 2010–2011-es idényének résztvevőit. A selejtezős helyeken megtalálható a Szolnoki Olaj, de a MJUS-Fortress Körmend nem.
júl. 7
10:09
A döntő lesz van Bronckhorst utolsó meccse (Metropol)
Sokan már leírták, kedden mégis hős lett Giovanni van Bronckhorst, a holland válogatott csapatkapitánya, aki pályafutása utolsó mérkőzését vasárnap Johannesburgban vívhatja majd, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság döntőjében.
júl. 7
10:11
NHL: a St. Louis négyéves szerződést kötött Jaroslav Halákkal (She)
A St. Louis négyéves szerződést kötött Jaroslav Halákkal. A kontraktus részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
júl. 7
10:27
Férfi kézilabda: Lékai Szegeden folytatja - hivatalos (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy a válogatott irányító, Lékai Máté valószínűleg Szegeden folytatja pályafutását, az igazolásról immár a csapat hivatalos honlapja is hírt adott.
júl. 7
10:29
Formula-1: a Red Bull akár 2028-ig is meghosszabbítaná Vettel szerződését (She)
A Red Bull-istálló hosszú távra tervez Sebastian Vettellel, csakhogy a német pilóta iránt a Mercedes és a Ferrari is érdeklődik. Éppen ezért az osztrák istálló hosszú távra bebiztosítaná magának Vettel szolgálatait.
júl. 7
10:31
NHL: a Detroit Red Wings újabb szerződést kötött Drew Millerrel (She)
A Detroit Red Wings újabb egyéves szerződést kötött a 26 éves csatárral, Drew Millerrel.
júl. 7
10:45
Videó: Lothar Emmerich és Andoni Goikoetxea is zseniális gólt lőtt (She)
Németország és Spanyolország eddig három alkalommal találkozott egymással a labdarúgó-világbajnokságok történetében. A mérleg két német győzelem és egy döntetlen. Legendák, bombagólok, kapushibák.
júl. 7
10:47
Vb 2010: örömmámor és 18 letartóztatás Hollandiában (She)
Randalírozással kísért örömmámor fogadta Hollandiában, hogy a labdarúgó-válogatott kedden 3–2-re legyőzte Uruguayt, ezzel bejutott dél-afrikai világbajnokság fináléjába.
júl. 7
10:49
Női kézilabda: Drávai Gyöngyi Békéscsabán folytatja (She)
Drávai Gyöngyi junior-válogatott átlövő, a Győri Audi ETO KC játékosa kölcsönben szerepel Békéscsabán a következő szezonban.
júl. 7
11:03
Vb 2010: Németország megérdemli a világbajnoki címet - Matthäus (She)
Lothar Matthäus, a korábbi 150-szeres német válogatott labdarúgó szerint Németország kiérdemelte a világbajnoki címet, hiszen a leglátványosabb futballt mutatta be a dél-afrikai világbajnokságon. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint a spanyol válogatott erős ellenfél, amelynek csak egy gyenge pontja van.
júl. 7
11:05
Manchester: a United és a City is érdeklődik Balotelli iránt (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter játékosa, Mario Balotelli elhagyhatja Olaszországot. A csatárért a Manchester United és a City is érdeklődik.
júl. 7
11:21
FTC: Elding és Haber a csapattal edzett, Schranztól elköszöntek (She)
Anthony Elding és Justin Haber is csatlakozott a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapatához: szerdán délelőtt mindkét légiós a zöld-fehérekkel edzett, amire a közelmúltbeli események ismeretében nem lehetett ezer százalékban biztosan fogadni. Igaz, a jövőt illetően még ez sem jelent életbiztosítást...
júl. 7
11:57
Vb 2010: a fejbe rúgott De Zeeuw nem szenvedett súlyos sérülést (She)
Kedd este kórházba vitték, ám ott megállapították, hogy nem szenvedett súlyos sérülést Demy de Zeeuw, a dél-afrikai világbajnokság döntőjébe jutott holland válogatott labdarúgója, akit a keddi elődöntőben rúgott fejbe Martin Caceres, az uruguayiak védője.
júl. 7
11:57
Forlánnak fáj, hogy nem tudott segíteni (Metropol)
Az egyenlítő gólra még futotta erejéből, a hajrában azonban egyre erősebb fájdalmai miatt cserét kért Diego Forlán, a dél-afrikai futball-világbajnokság kedd esti elődöntőjében a hollandokkal szemben 3-2-re elvérzett uruguayiak kiválósága.
júl. 7
12:15
Videó: Giovanni van Bronckhorst „rutinmunkát" végzett az elődöntőn (She)
A keddi Hollandia–Uruguay világbajnoki elődöntőn Giovanni van Bronckhorst óriási gól ragasztott az ellenfél kapujának bal felső sarkába. A holland védő erős túlzással ugyan, de „rutinfeladatot végzett el", mert idén januárban már a PSV Eindhoven ellen is szerzett hasonló találatot a holland kupában.
júl. 7
12:15
Babos: már csak az egyéni Grand Slam-trófea hiányzik (Metropol)
Még az idén be szeretné gyűjteni az egyéni junior Grand Slam-diadalt is Babos Tímea, aki vasárnap párosban megnyerte a wimbledoni nyílt teniszbajnokság korosztályos versenyét.
júl. 7
12:17
Moto GP: Valentino Rossi újra motorra ül (She)
A vártnál sokkal gyorsabban gyógyul június eleji balesete óta a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi, aki szerdán újra motorra ül.
júl. 7
12:17
Rossi újra motorra ül (Metropol)
A vártnál sokkal gyorsabban gyógyul június eleji balesete óta a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi, aki szerdán újra motorra ül.
júl. 7
12:19
Tenisz: Egyesben szeretnék nyerni a US Openen - Babos (She)
Még az idén be szeretné gyűjteni az egyéni junior Grand Slam-diadalt is Babos Tímea, aki vasárnap párosban megnyerte a wimbledoni nyílt teniszbajnokság korosztályos versenyét.

Keresés