2010. július 3. szombat

júl. 3
0:33
Vb 2010: Óscar Tabárez Hollandia ellen is nyerni szeretne (She)
Óscar Tabárez, az uruguayi válogatott szövetségi kapitánya szerint nem játszottak valami jól a Ghána elleni negyeddöntőben a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon, de  a következő körben Hollandia ellen is nyerni szeretnének Hollandia ellen.
júl. 3
0:51
Vb 2010: Csak annyit tudok mondani, hogy ilyen a futball - Rajevac (She)
Milovan Rajevac szerint ezúttal Uruguay mellé szegődött a szerencse. A ghánai szövetségi kapitány a tizenegyespárbajban elveszített vb-negyeddöntő után úgy vélte: nincs mit tenni, ilyen a futball.
júl. 3
0:55
Vb 2010: az uruguayi Abreu szerint a történelem részévé váltak (She)
A Ghána elleni tizenegyespárbajt pimasz emelésével lezáró Sebastián Abreu szerint az uruguayi válogatott labdarúgói beírták magukat a történelemkönyvekbe azzal, hogy bejutottak az elődöntőbe a dél-afrikai vb-n.
júl. 3
1:27
Megtört Litkey Farkas hegemóniája! "Rutintalanok voltunk..." (Infostart)
Az idei Kékszalag nagy újdonsága, hogy a rendkívül gyors katamaránok is indulhattak. A sorozatban tizedik győzelmére hajtó Litkey Farkas is katamaránra váltott, és szombat hajnalban az élre állt, a soha nem látott végjátékban azonban mégis alul maradhat. Végül a Natur Aqua nyert, a Ramada lett a második, Wossala Györggyel a fedélzeten. A harmadik a Kica lett, Litkey lecsúszott a dobogóról! A…
júl. 3
6:51
Férfi kézilabda: Rosta Miklós Mezőkövesden folytatja pályafutását (She)
Mezőkövesden folytatja pályafutását Rosta Miklós, a Dunaferr férfi kézilabdacsapatának korábbi meghatározó játékosa.
júl. 3
7:09
Férfi kézilabda: Kecskemétre kerül a Pick fiatal szélsője (She)
A Pick-Szeged élvonalbeli férfi kézilabdacsapata ötéves szerződést kötött a 20 éves, saját nevelésű balszélsővel, Temesvári Jánossal.
júl. 3
7:27
Mainz: Szalai Ádám lehet a csapat első számú középcsatára (She)
A német Bundesligában szereplő Mainz vezetőedzője, Thomas Tuchel a csapat egyik szurkolói oldalának elmondta, amennyiben sikerül megszerezniük Szalai Ádámot a Real Madridtól, és a magyar csatár felépül a sérüléséből, úgy a következő szezonban ő lehet az együttes első számú középcsatára.
júl. 3
8:03
NB II: Hévízről igazol támadó középpályást a Videoton II (She)
Egyetlen érkezője van eddig az NB II-ben szereplő Videoton II-nek, Varga István együttesében folytatja a pályafutását Páli Norbert.
júl. 3
8:03
Mindenki Contador ellen (Behaviour)
Noha a szakértők többsége szerint a spanyol Alberto Contador toronymagas favoritja a ma rajtoló Tour de France országúti kerékpáros körversenynek, mégis egyik legnagyobb riválisa szerepel a rivaldafényben: a viadalt hétszer megnyerő Lance Armstrong.
júl. 3
8:05
Tovább tart-e Maradona varázsa? (Behaviour)
Ha a brazil-hollandra azt mondtuk, hogy klasszikus, akkor ez a jelző még inkább igaz a mai negyeddöntők közül az Argentína-Németország derbire. Ráadásul a gauchók bosszúra készülnek, hisz négy évvel ezelőtt éppen a németek állították meg őket, szintén a negyeddöntőben. Az esti találkozón a spanyolok a nagy esélyesek, még az is óriási meglepetésnek számítana, ha döntetlent érne el Paraguay.
júl. 3
8:21
Férfi kosárlabda: Deák Attila a Dombóvártól került Pécsre (She)
Rutinos bedobóval erősödött a Pécsi VSK-Panthers élvonalban szereplő férfi kosárlabdacsapata, Deák Attila a Dombóvári KC-tól szerződött a megyeszékhelyre.
júl. 3
8:39
A szúnyogok támadása és a szélcsend durván megtizedelte a Kékszalag mezőnyét (Infostart)
Szombat éjszaka a 623 induló közül sok hajó feladta a versenyt, mivel a várva várt szél helyett a szúnyogok támadtak a hajókra. A kilencszeres Kékszalag-győztes Litkey Farkas az utolsó métereken veszített, végül negyedik lett.
júl. 3
8:39
Haladás: az ügyvezető elismerte, a Werderrel mérkőzhetnek (She)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Haladás labdarúgócsapata kérte a Soproni Liga 1. fordulójában, július 31-re kiírt Szolnok elleni meccsének elhalasztását, mert a vasi együttes aznap a Werder Bremennel játszana gálamérkőzést. A hírt a szombathelyi klub ügyvezetője, Dobány Lajos is megerősítette.
júl. 3
9:33
Női vízilabda: magyar siker ötméteresekkel Kanada ellen a világligában (She)
A magyar válogatott az 5. helyért szállhat medencébe a női vízilabda világliga kaliforniai nyolccsapatos Szuperdöntőjében, miután az alsóházi összecsapást ötméteresekkel megnyerte a kanadaiakkal szemben.
júl. 3
9:35
Videó: Felipe Melo csúnyán megtaposta a földön fekvő Robbent (She)
A Hollandia–Brazília vb-negyeddöntőn (2–1) Felipe Melo durva szabálytalanságért kapott piros lapot, miután megtaposta a földön fekvő Arjen Robbent. Nézze meg az esetet videón!
júl. 3
9:37
Vb 2010: német-argentin presztízscsata, latin derbi - a mai program (She)
Ma újabb két mérkőzéssel folytatódik Dél-Afrikában a labdarúgó-világbajnokság. Argentína Németországgal, Paraguay Spanyolországgal találkozik a negyeddöntőben.
júl. 3
9:51
Felkészülés: Leandro csapata újra nyert, a mérleg négyből négy (She)
Negyedik felkészülési mérkőzését is megnyerte Leandro csapata, az Omonia Nicosia: a ciprusi labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmese a svájci Grasshopperst múlta felül (2–1) alpesi edzőtáborozása során.
júl. 3
9:53
Vb 2010: Ön hol szerepeltetné Lionel Messit a Nationalelf ellen? (She)
Milyen felállásban lépne pályára az argentin válogatott a Németország elleni negyeddöntőben, ha nem Diego Maradona, hanem Ön állítaná össze az albiceleste kezdőcsapatát? Képzelje magát az „isteni Diego" helyébe, és találja meg Lionel Messi helyét a pályán!
júl. 3
10:09
MotoGP: Márquezé a második edzés 125 kcm-ben, Sebestyén a 31. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának második szabadedzésén a nyolcadliteresek kategóriájában – az első gyakorláshoz hasonlóan – az előző három futamon diadalmaskodó spanyol Marc Márquez volt a leggyorsabb. Az egyedüli magyarként induló Sebestyén Péter a 31. helyen zárt.
júl. 3
10:11
Vitorlázás: elmaradt a csúcsdöntés és a címvédés a Kékszalagon (She)
A NaturAqua lett a győztes Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenyén, a balatoni 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon, amelyen ezúttal a hagyományos egytestű hajóknál sokkal gyorsabb katamaránok is rajthoz állhattak.
júl. 3
10:27
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Pénteki nyertesünk: Izsó Szabina. Gratulálunk!
júl. 3
10:27
Elmaradt a csúcsdöntés és a címvédés a Kékszalagon (Metropol)
A NaturAqua lett a győztes Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenyén, a balatoni 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon, amelyen ezúttal a hagyományos egytestű hajóknál sokkal gyorsabb katamaránok is rajthoz állhattak.
júl. 3
10:45
Vb 2010: két halálos áldozatot is követelt Ghána kiesése (She)
Ghána drámai vb-búcsúja tragikus következményekkel járt: a szurkolók összetűzése két halálos áldozatot követelt a kenyai Nairoibi egyik külvárosában.
júl. 3
11:03
Asztalitenisz: Tóth Krisztina a nyolcaddöntőben búcsúzott Japánban (She)
Tóth Krisztina öt játszmában kikapott szombaton a kínai Csu Jü-lingtől, így a nyolcaddöntőben búcsúzott az asztaliteniszezők japán Pro Tour-versenyén, Kobéban.
júl. 3
11:05
Vb 2010: a szövetség elnöke 2015-ig marasztalná Maradonát (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke úgy véli, a további vb-szerepléstől függetlenül tanácsos lenne meghosszabbítani Diego Maradona szövetségi kapitányi szerződését 2015-ig, mert a munka gyümölcse hosszú távon mutatkozik meg igazán.
júl. 3
11:07
Peru: uruguayi kapitányt neveztek ki a válogatott élére (She)
Az uruguayi Sergio Markariánt nevezték ki a perui labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává.
júl. 3
11:09
Kajak-kenu Eb: a kenus Sarudi Pál az első magyar érmes (She)
A spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon Sarudi Pál szerezte az első magyar érmet, versenyzőnk a 3. helyen ért célba az olimpiai távnak számító C–1 1000 méteren.
júl. 3
11:21
Kajak-kenu Eb: a címvédő Kovács Katalin 4. lett K1 1000 méteren (She)
A spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon női K1 1000 méteren a címvédő Kovács Katalin csak a 4. helyen végzett.
júl. 3
11:21
A századikra készül Klose (Behaviour)
Századik alkalommal léphet pályára a német válogatottban Miroslav Klose, aki a dél-afrikai világbajnokság 16 órakor kezdődő, argentinok elleni negyeddöntőjében ünnepelheti a jubileumot.
júl. 3
11:23
MotoGP: változatlanul Lorenzo a leggyorsabb a királykategóriában (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának második szabadedzésén a királykategóriában az összetettben vezető spanyol Jorge Lorenzo érte el a legjobb időt, csakúgy, mint a tegnapi gyakorláson. A második a szintén spanyol Dani Pedrosa, a harmadik az ausztrál Casey Stoner lett.
júl. 3
11:25
Kajak-kenu Eb: a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos kettős ezüstérmes (She)
A spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon férfi K–2 1000-en a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos páros ezüstérmet nyert.
júl. 3
11:39
Az 1955-ös csúcsot nem sikerült megdönteni (Infostart)
A NaturAqua lett a győztes Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenyén, a balatoni 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon, amelyen ezúttal a hagyományos egytestű hajóknál sokkal gyorsabb katamaránok is rajthoz állhattak.
júl. 3
11:39
Unalmas lesz a meccs? (Behaviour)
Paraguaynak el kell dugnia a labdát a spanyolok elől a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság szombati negyeddöntőjében, legalábbis Gerardo Martino, a dél-amerikaiak szövetségi kapitánya szerint.
júl. 3
11:57
Kajak-kenu Eb: a címvédő Kovács Katalin 4. lett K-1 1000 méteren (She)
A spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon női K–1 1000 méteren a címvédő Kovács Katalin csak a 4. helyen végzett.
júl. 3
11:59
Kajak-kenu Eb: a Szabó, Csipes kettős nyerte az első magyar aranyat (She)
A spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon női K–2 1000 méteren aranyérmet szerzett a Szabó Gabriella, Csipes Tamara kettős.
júl. 3
12:15
A legendás kapus lett a Barca technikai igazgatója (Infostart)
A spanyol labdarúgó-válogatott korábbi kiváló kapusát, Andoni Zubizarretát nevezték ki az FC Barcelona technikai igazgatójává.
júl. 3
12:15
Kajak-kenu Eb: második helyen végzett a magyar férfi négyes (She)
A spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon férfi K–4 1000 méteren Németország mögött a 2. helyen végzett a Dombi Rudolf, Szalai Tamás, Kökény Roland, Hadvina Gergely összetételű magyar négyes.
júl. 3
12:33
MotoGP: Lüthi a leggyorsabb a második edzésen, Talmácsi a 21. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának második szabadedzésén a Moto2 kategóriában a svájci Thomas Lüthi érte el a legjobb időt, megelőzve a spanyol Sergio Gadeát és az amerikai Kenny Noyest. Talmácsi Gábor 1:48.997-es idejével a 21. pozícióban végzett.
júl. 3
12:51
Kajak-kenu Eb: Szabó és Csipes nyerte a 100. magyar aranyat (Infostart)
A magyar versenyzők egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet gyűjtöttek a szombat délelőtti 1000 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A győzelmet a Szabó Gabriella, Csipes Tamara kajakos duó szállította - ez egyben a sportág 100. magyar Eb-elsősége.
júl. 3
12:51
Labdarúgás: a kelet-magyarországi újságírók nyerték a Hoffer-kupát (She)
A kelet-magyarországi sportújságírók csapata nyerte meg szombat délelőtt az idei Hoffer-kupát, a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) hagyományos kispályás labdarúgótornáját.
júl. 3
13:09
Kajak-kenu Eb: megvan a 100. magyar arany (Metropol)
A magyar versenyzők egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet gyűjtöttek a szombat délelőtti 1000 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A győzelmet a Szabó Gabriella, Csipes Tamara kajakos duó szállította - ez egyben a sportág 100. magyar Eb-elsősége.
júl. 3
13:09
Zubizarreta lett a Barca technikai igazgatója (Behaviour)
A spanyol labdarúgó-válogatott korábbi kiváló kapusát, Andoni Zubizarretát nevezték ki az FC Barcelona technikai igazgatójává.
júl. 3
13:27
Barcelona: Johan Cruyff lemondott a tiszteletbeli elnöki címről (She)
Spanyol lapértesülések szerint Johan Cruyff lemondott a Barcelona tiszteletbeli elnöki címéről. A holland legenda döntésének hátterében az áll, hogy a katalánok új elnöke, Sandro Rosell kijelentette, a Barcelonánál nincsen ilyen pozíció.
júl. 3
13:29
Vb 2010: Felipe Melo jobb, ha nem jön haza - Ronaldo (She)
A 2002-es labdarúgó-világbajnokságon aranyérmet és gólkirályi címet szerző Ronaldo legutóbbi Twitter-bejegyzésében óvatosságra intette, de azért biztatta is a pénteki vb-negyeddöntőben kieső brazil játékosokat.
júl. 3
13:31
Vb 2010: a FIFA nem bünteti meg Cristiano Ronaldót a köpésért (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága szombaton közölte: nem lát okot arra, hogy megbüntesse Cristiano Ronaldót, amiért a Spanyolország–Portugália vb-nyolcaddöntő (1–0) után elkeseredésében a televíziós kamera felé köpött.
júl. 3
13:45
Kajak-kenu: Összességében nincs okunk panaszra - Storcz Botond (She)
Storcz Botond szövetségi kapitány elégedetten értékelte a magyar egységek szereplését a kajak-kenu Európa-bajnokság szombati döntői után.
júl. 3
13:47
Vb 2010: Nicolas Anelka többé nem lesz válogatott (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség nemrégiben lemondott elnöke, Jean-Pierre Escalettes egy nyilatkozatában leszögezte: Nicolas Anelka soha többé nem húzhatja magára a címeres mezt.
júl. 3
14:03
Videó: Robben trükkös szögletére nem figyeltek a csapattársai (She)
A Hollandia–Brazília vb-negyeddöntőn (2–1) Arjen Robben végzett el kicsiben egy szögletet, amellyel a hollandok át akarták volna verni a dél-amerikai védelmet, ám a társak nem figyeltek a trükkre, így a kisprintelő Dani Alves megszerezte a labdát.
júl. 3
14:03
Hollandia ünnepel és már az elsőségről álmodozik (Metropol)
Egész Hollandia ünnepel a brazilok legyőzése után, a pénteki negyeddöntős sikert követően még magasabbra csapott a futball-láz, és az ottani sajtó már arról cikkez, hogy a narancsos válogatott immár akár meg is nyerheti a dél-afrikai világbajnokságot. Mathijsen és Van Persie kórházban. Sneijdernek adták a hollandok első gólját is.
júl. 3
14:05
Felkészülés: fölényes paksi győzelem, Montvai két gólt szerzett (She)
A Soproni Liga rajtjára készülő Paksi FC szombaton 5–2-es győzelmet aratott a szlovák második ligás Rimavská Sobota ellen a tiszaújvárosi felkészülési mérkőzésen.

Keresés