2010. július 13. kedd

júl. 13
6:54
Nekik kettő, nekünk három (Behaviour)
Ismerős helyszínen és ismerős ellenféllel szemben kezdi meg idei BL-szereplését a magyar bajnok: a Debrecen a selejtező második fordulójában csatlakozik a mezőnyhöz, és ma a tavaly kettős győzelemmel kiejtett észt Levadia Tallin otthonában debütál.
júl. 13
7:12
Baseball: tűzpárbaj miatt fújták le a mexikói élvonalbeli meccset (She)
A stadion mellett kirobbant tűzpárbaj miatt félbeszakadt egy mexikói élvonalbeli baseball-mérkőzés.
júl. 13
7:30
Mainz: megszületett az egyezség a Reallal, Szalai három évre ír alá (She)
Német sajtóhírek szerint a Bundesligában szereplő Mainz mindenben megegyezett a Real Madriddal Szalai Ádám átigazolásáról. A német klub félmillió euró körüli összeget utal át részletekben a „királyi gárdának" a magyar válogatott támadóért, aki három évre szóló szerződést köt a Lőw Zsoltot is foglalkoztató mainziakkal.
júl. 13
7:48
Vb 2010: A csapatok segítettek az elődöntőben, hogy ne égjünk be - Kassai (She)
Kassai Viktor, az idei labdarúgó-világbajnokságon négy meccset – köztük az elődöntő egyik  mérkőzését – vezető bíró szerint sikeres munkát végeztek Dél-Afrikában, amihez nagyban hozzájárult a játékosok viselkedése is. A játékvezető erről kedden, a hajnali órákban beszélt az MTI-nek, miután leszállt a gépe a Ferihegyi repülőtéren.
júl. 13
8:06
Játékossors: elképzelhető, hogy Tímár távozik a Plymouthtól (She)
Elképzelhető, hogy Tímár Krisztián távozik az angol harmadosztályban szereplő Plymouth Argyle együttesétől.
júl. 13
8:24
Régi ismerős ellen kezd a Loki a BL-ben (Infostart)
Már ismert helyszínen kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában a Debrecen labdarúgócsapata, amely kedden az egyik tavalyi ellenfél, az észt Levadia Tallin vendégeként lép pályára.
júl. 13
8:42
Liverpool: a Lecce 1.2 millió eurót fizetne Németh játékjogának feléért (She)
Az olasz Gazzetta dello Sport napilap beszámolója szerint a Lecce továbbra is szeretné megszerezni Németh Krisztiánt a Liverpooltól, és az olasz klub 1.2 millió eurót ajánl az angol együttesnek a magyar válogatott támadó játékjogának feléért.
júl. 13
8:42
Spanyol extázis, holland letargia (Behaviour)
A spanyolok extázisban, a hollandok letargiában, Blatter meg csalódottan. Röviden ekképp foglalhatók össze a vasárnap este utáni fejlemények.
júl. 13
9:00
Az 1986-os vb magyarjai az idei vb-ről (Metropol)
Kovács Kálmánt, Egervári Sándort, Róth Antalt és Dajka Lászlót kérdeztük az idei vb-vel kapcsolatban. Mondja el Ön is véleményét!
júl. 13
9:18
"Korszakos generáció a spanyoloké" (Infostart)
A spanyolok stabilabb teljesítményt nyújtották a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon, ezért megérdemelten nyerték meg a tornát - mondta az InfoRádiónak Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője.
júl. 13
9:36
NBA: Derek Fisher mégsem megy a Miamihoz, marad a Lakersnél (She)
Bár a napokban úgy tűnt, hogy Derek Fisher is a LeBron Jamest (Cleveland) és Chris Bosht (Toronto) egyaránt megszerző Miami Heathez igazol  az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), a játékos elmondta: a mögöttünk hagyott idényt megnyerő Los Angeles Lakersnél folytatja.
júl. 13
9:54
NB II: öt labdarúgót szerződtethet Mátyus János együttese (She)
Szerződtetheti a REAC Ferenc Dánielt (Tatabánya), Gulyás Mátét (Pécs), Nagy Tamást (Vác), Menyhárt Attilát (Kecskemét) és Olasz Jánost (Kazincbarcika).
júl. 13
9:56
Vb 2010: Magyarországon 2.246 millióan nézték otthonukban a döntőt (She)
A vasárnap este tévézők 51.3 százaléka, összesen 2.246 millió ember a labdarúgó-világbajnokság döntőjét követte.
júl. 13
9:58
Vb 2010: Piqué és Puyol Barca-mezt húzott Fabregasra - videó (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott tegnap megérkezett Spanyolországba, és este hatalmas ünneplést tartott a szurkolókkal Madridban. A hangulatfelelős Pepe Reina volt, aki hatalmas showt csinált, mind a 23 világbajnok játékost egyenként mutatta be.
júl. 13
10:12
DVSC: a Debrecen szerződést bontott Czanik Károllyal (She)
A DVSC közös megegyezéssel szerződést bontott Czanik Károllyal, aki a tavasszal a Szolnoknál játszott kölcsönben – adta hírül a Loki hivatalos honlapja.
júl. 13
10:14
Férfi vízilabda: Marnitz után Mezei is Szolnokon folytatja (She)
A válogatott Marnitz Gergő után újabb pólós érkezik a Honvédtól a nyáron megerősödő Szolnoki Főiskola-Közgéphez.
júl. 13
10:30
Pápa: Vébert a világbajnokság támadó szellemű csapatai inspirálják (She)
Véber György, a Lombard Pápa vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának elmondta, véleménye szerint a dél-afrikai világbajnokságon a támadó szellemű csapatok voltak sikeresek, és ez inspirálja a magyar szakembert is a munkájában.
júl. 13
10:48
Vasas: a csapat megérkezett az ausztriai edzőtáborba (She)
A Vasas a hivatalos honlapján tette közzé, hogy a csapat megérkezett az ausztriai Bad Bleibergbe, ahol a nyári edzőtáborozását tölti, és a játékosok már átmozgató tréningen is részt vettek.
júl. 13
10:50
Labdarúgás: pályán a DVSC a BL-selejtezőben - a mai program (She)
A magyar bajnok DVSC-TEVA ma 18.00 órakor megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A Loki ellenfele a tavalyról jól ismert Levadia Tallinn lesz, és a debreceniek célja, hogy megismételjék múlt évi bravúrjukat, azaz eljussanak a sorozat főtáblájára. Ehhez azonban először Észtországban kell jól szerepelniük. Tekintse meg a 2. selejtezőkör mai programját!
júl. 13
11:24
Vb 2010: a bronzérem ellenére frusztrált a németek cserekapusa (She)
Hiába szerzett bronzérmet a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a német válogatott, Tim Wiese, a Nationalelf harmadik számú kapusa frusztráltan tért haza a tornáról.
júl. 13
11:26
Női kézilabda BL: nehéz selejtezőcsoportban a Debrecen (She)
Ma délelőtt Bécsben tartották a női kézilabda Bajnokok Ligája sorsolását. A magyar bajnoki ezüstérmes DVSC a lengyel bajnok Lublinnal, a szerb bajnok Zajecsarral és a dán Vejennel került egy selejtezőcsoportba, amelyből egy csapat jut a BL csoportkörébe.
júl. 13
11:42
Női kézilabda BL: a Győr a Ljubljanával és a Koprivnicával egy csoportban (She)
Ma délelőtt Bécsben sorsolták ki a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportbeosztását. A magyar bajnok Győri Audi ETO KC Zácsik Szandra csapatával, a szlovén Krim Ljubljanával, valamint a horvát Koprivnicával került egy kvartettbe, illetve a selejtezőből kap még egy ellenfelet, amely lehet az orosz Zvezda Zvenyigorod és a spanyol Elda Prestigio is.
júl. 13
11:42
Vb-2010: 2 halálos áldozat Spanyolországban (Metropol)
Ketten meghaltak, több mint százan pedig megsebesültek Spanyolországban, a labdarúgó-válogatott világbajnoki címének ünneplése közben.
júl. 13
12:00
Vb 2010: Ricki Herbert 2014-ig új-zélandi kapitány marad (She)
A dél-afrikai világbajnokságtól veretlenül búcsúzó új-zélandi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ricki Herbert meghosszabbította a szerződését a 2014-es brazíliai vb-ig. A szakvezető a nemzeti csapat mellett az ausztrál első osztályban szereplő Wellington Phoenix együttesét is tovább irányítja.
júl. 13
12:02
Liverpool: úgy tűnik, nem súlyos Fernando Torres sérülése (She)
Reménykedhetnek a Liverpool szurkolói: egyelőre úgy tűnik, hogy Fernando Torres nem szenvedett súlyos sérülést a labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében.
júl. 13
12:18
Vb 2010: orvosa szerint Diego Maradona nem depressziós (She)
Nem fogyaszt alkoholt és nem használ kábítószert Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki orvosa szerint egyáltalán nem lett depressziós a dél-afrikai világbajnokságon a németektől elszenvedett 4–0-s vereség után.
júl. 13
12:20
Atlétika: Carolina Klüft indulása továbbra is kérdéses az Eb-n (She)
Továbbra sem sikerült még Európa-bajnoki szintet ugrania az utóbbi években sérülésekkel bajlódó Carolina Klüftnek, a svédek olimpiai és világbajnok atlétájának.
júl. 13
12:54
Kemény Dénes: "Ha Uruguaynak van egy Iker Casillasa, most más a világbajnok" (Infostart)
Az új elemeket és a látványos futballt hiányolta a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott játékából Kemény Dénes. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát meglepte a hollandok durva játéka a döntőben.
júl. 13
12:54
Rossi újra motorra ült (Behaviour)
A júniusban súlyos balesetet szenvedő Valentino Rossi hétfőn este a brnói pályán újra motorra ült és lehetséges, hogy a hétvégén újra versenyezni fog a sachsenringi pályán.
júl. 13
12:56
Hazaért a spanyol aranygép (Behaviour)
Hétfő délután landolt a madridi Barajas repülőtéren a világbajnok spanyol válogatottat szállító Airbus, amelyből elsőként Iker Casillas, a csapat kapitánya szállt ki kezében a vb trófea másolatával.
júl. 13
13:12
Vb 2010: Vladimír Weiss marad a szlovák szövetségi kapitány (She)
Négy évvel meghosszabbította szerződését Vladimír Weiss, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon nyolcaddöntőig menetelő szlovák válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 13
13:14
BL: Bódi is bizonyíthat - megvan a DVSC kezdőcsapata (She)
A DVSC labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Herczeg András kijelölte kezdőcsapatát a ma esti, Levadia Tallinn elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-selejtezőre – adta hírül a dvsc.hu.
júl. 13
13:30
Videoton: Nagy Dániel jövő héttől végez teljes értékű munkát (She)
A Videoton labdarúgócsapatának középpályása, Nagy Dániel klubja hivatalos honlapjának elmondta, rendbe jött a korábbi combhajlítóizom-sérülése, de bizonyos mozdulatoktól, sprintektől még óvja magát.
júl. 13
13:30
Szlovén és horvát ellenfelet kaptak Görbiczék (Metropol)
A legutóbb elődöntős Győr a szlovén Krim és a horvát Podravka mellett egy selejtezőből feljutott ellenféllel találkozik majd a női kézilabda Bajnokok Ligája október elején kezdődő csoportkörében.
júl. 13
13:30
Ez nem volt fair (Behaviour)
Joseph Blatter a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke csalódott volt a világbajnokság döntője miatt, ugyanis nagyon sok volt a durva szabálytalanság. A 14 sárga- és egy piros lap rekord a döntők történetében.
júl. 13
13:32
Barátságosan nyert a vízilabda válogatott (Behaviour)
Kellemes környezetben , izgalmas mérkőzésen nyert a magyar válogatott Kanada ellen. Az augusztus végi- szeptember eleji zágrábi Európa-bajnokságra készülő olimpia bajnok együttes az elején még hátrányba került, de nem sokkal később egyértelművé tette, hogy ki fogja elhagyni győztesként a medencét.
júl. 13
13:48
Vívás: három-négy érem a cél az Eb-n, vb-pályázat 2013-ra (She)
A hagyományos szereplés, három-négy érem megszerzésének reményében utazik el a magyar csapat a szombaton kezdődő és jövő csütörtökig tartó lipcsei vívó Európa-bajnokságra.
júl. 13
13:50
Jégkorong: világbajnok szlovák hokissal tárgyalt az Alba Volán (She)
Nagynevű jégkorongozóra vetette ki a hálóját a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata: a klub hivatalos közleménye szerint a vezetőség „az elmúlt hetekben tárgyalt Zigmund Pálffy szlovák jégkorongozóval”.
júl. 13
14:06
Győri ETO: Kink egymillió euróért szerződhet a Middlesbrough-hoz (She)
A Győri ETO FC vezetősége tagadja, hogy a csapat észt futballistája, Tarmo Kink az angol másodosztályú Middlesbrough-nál járt volna a hétvégén, azt ugyanakkor elismerik, hogy a szigetországiak érdeklődnek a csatár iránt, akiért egymillió eurót szeretnének kapni – adta hírül a kisalfold.hu.
júl. 13
14:24
Vb 2010: Lehet, hogy eltörött a bordám De Jong rúgásánál - Xabi Alonso (She)
Xabi Alonso, a spanyol labdarúgó-válogatott középpályása elmondta, élete egyik legbrutálisabb szabálytalanságát szenvedte el a világbajnoki döntőben, amikor a holland Nigel de Jong mellbe rúgta.
júl. 13
14:26
DVTK: a Ferencváros U19-es csapatának középpályását tesztelik (She)
A Diósgyőr NB II-es labdarúgócsapatához ezen a héten két új játékos csatlakozott: a kapus Hernádi Ádám és a középpályás Szabó Péter.
júl. 13
14:42
MET: tíz év után kapott futballszakember mesteredzői címet (She)
Hat szakember kapott mesteredzői címet idén. Az ezt igazoló oklevelet Ormai László, a Magyar Edzők Társasága (MET) elnöke adta át a trénereknek a Testnevelési Főiskolán rendezett ünnepségen, amelyen az idén végzett TF-hallgatók is átvették a diplomájukat.
júl. 13
14:42
Weiss hosszabbított (Behaviour)
Több labdarúgó-válogatott éléről is távoztak vezetőedzők a világbajnokság után, ám Vladimir Weiss a szlovák nemzeti csapat szövetségi kapitánya azon kevesek egyike, aki a lemondás helyett négy évvel meghosszabbította a szerződését.
júl. 13
14:44
Öttusa: finisbe értek a debreceni Európa-bajnokság előkészületei (She)
A hajrához érkeztek az előkészületek a Debreceni Sportcentrum területén, ahol csütörtökön megkezdődik az öttusázók Európa-bajnoksága, az idei egyik legjelentősebb hazai sportesemény.
júl. 13
14:46
Panathinaikosz: Djibril Cissé szeretne visszatérni Liverpoolba (She)
Djibril Cissé, a Panathinaikosz és a francia válogatott csatára szerint álomszerű lenne visszatérni korábbi klubjába, a Liverpoolba, miután a „vörösöktől" távozott Rafa Benítez, akinél a támadó nem kapott túl sok játéklehetőséget.
júl. 13
15:00
Plüsspolip és Reina-show - így ünnepeltek a spanyolok (Infostart)
A világbajnok spanyol válogatott ünneplésén Pepe Reina, a cserekapus volt a showman. Egymillió szurkoló köszöntötte Madridban hétfőn a világbajnokság spanyol futballistákat. A játékosok egy nyitott busszal vitték körbe a Világkupa másolatát a fővárosban, majd a város központjában egy színpadi show-val folytatódott a fieszta.
júl. 13
15:00
AC Milan: Ronaldinho szóban megegyezett a Flamengóval - lapértesülés (She)
A brazil Globoesporte értesülései szerint a Flamengo szóban már megegyezett Ronaldinhóval, akit egy évig még szerződés köt az olasz AC Milan labdarúgócsapatához.
júl. 13
15:00
Webb: pokoljárás volt a döntő (Metropol)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében bíráskodó angol Howard Webb szerint "pokoljárás" volt a spanyolok és a hollandok aranycsatája.
júl. 13
15:00
Bolt nem áll rajthoz Londonban (Behaviour)
A világbajnok sprinter azért nem versenyez Londonban a Gyémánt Liga-sorozatban, mert túl magasak a helyi adók.
júl. 13
15:02
Százezerre büntették a Cavaliers-tulajdonost (Metropol)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetője, David Stern 100 ezer dollárra büntette a Cleveland Cavaliers tulajdonosát, annak múlt heti, LeBron Jamest támadó nyilatkozata miatt.

Keresés