2010. július 4. vasárnap

júl. 4
0:15
Vb 2010: Santa Cruz szerint a spanyolok nem voltak jobbak náluk (She)
Gerardo Martino, a paraguayi labdarúgó-válogatott argentin szövetségi kapitánya szerint csapata nem volt szerencsés, ezért kapott ki Spanyolországtól 1–0-ra a vb negyeddöntőjében.
júl. 4
0:19
Vb 2010: Uruguay és Argentína harmadszor Brazília előtt (She)
Harmadszor fordult elő a futballtörténelemben, hogy Uruguay és Argentína, vagyis egyszerre két legnagyobb kontinentális riválisa is megelőzte a brazil válogatottat a vb-n.
júl. 4
1:09
Női vízilabda: a válogatott hatodik helyen végzett a világligában (She)
A magyar női vízilabda-válogatott a hatodik helyen végzett az egyesült államokbeli La Jollában megrendezett világliga szuperdöntőjében, miután az ötödik helyért lejátszott mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett Kínától, számolt be róla a nemzeti csapat honlapja, a nvv.hu.
júl. 4
2:03
Videoblog: vb-tudósítóink meglesték Kassaiék legkönnyebb 90 percét (She)
A Nemzeti Sport labdarúgó-világbajnokságról tudósító két újságírója, Csillag Péter és Lipcsei Árpád ezúttal Johannesburgban, a Magyar Közösség Házában járt, ahol Kassai Viktor, Erős Gábor és Vámos Tibor személyében magyar díszvendégei voltak az estének.
júl. 4
7:09
Vb 2010: kegyelmet kért a drukker az öt évre ítélt telefontolvajnak (She)
Kegyelmet kért egy argentin drukker annak a tolvajnak, aki június 12-én ellopta a mobiltelefonját a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 4
7:27
Újpest: Mészöly Géza elégedett, bár a helyzetkihasználás nem az igazi (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az Újpest felkészülési mérkőzésen 5–3-re megverte a KFC Komárnót. Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője elégedetten értékelte a látottakat, noha elismerte, a helyzetkihasználáson még van mit javítani.
júl. 4
7:45
Hertha BSC: A mostani csapat erősebb, mint amelyik kiesett - Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC klubrekordere korábban nem volt biztos abban, hogy a berliniek azonnal visszajutnak az élvonalba, azonban a klubnál zajló játékosmozgás megnyugtatta a magyar válogatott középpályást. A rutinos játékos úgy véli, a Hertha kerete erősebb, mint tavaly volt, így nem is lehet más a cél, csak a visszatérés a Bundesligába.
júl. 4
8:03
Vb 2010: megtalálták a Világkupa kokainból készített mását Kolumbiában (She)
A kolumbiai rendőrség egyik drogellenes osztaga meglepő látvánnyal szembesült egy bogotái raktárban: megtalálták a labdarúgó-vb győztesének járó Világkupa másolatát – kokainból.
júl. 4
8:39
Tenisz: Martina Navratilova „remekül van" sugárkezelése után (She)
Optimistán nyilatkozott a mellrákkal folytatott küzdelméről a teniszlegenda Martina Navratilova Wimbledonban.
júl. 4
8:41
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Szombati nyertesünk: Hársing Judit. Gratulálunk!
júl. 4
8:43
Sakk: Berkes Ferenc az első kiemelt a szegedi férfi bajnokságon (She)
A Magyar Sakkszövetség elkészítette a 60. férfi országos bajnokság csoportbeosztását. A hétfőn kezdődő szegedi viadal első kiemeltje a korábbi kétszeres győztes Berkes Ferenc.
júl. 4
8:57
El: a KF Tirana csatára szerint a ZTE esélyesebb a visszavágón (She)
A KF Tirana labdarúgócsapatának csatára, Sebino Plaku szerint jó eredmény a ZTE ellen hazai pályán elért 0–0 a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében, tekintve, hogy az albán együttes az utolsó pillanatban állt össze a szezonrajtban.
júl. 4
8:59
Manchester United: a városi riválistól venne játékost Alex Ferguson (She)
Angol lapinformációk szerint a Manchester United menedzsere, Alex Ferguson állítólag ajánlatot készül tenni a városi rivális City játékosáért, Stephen Irelandért.
júl. 4
9:15
NBA: Dirk Nowitzki négy évre 80 millió dollárért marad Dallasban (She)
Amerikai sajtóértesülések szerint megegyezett egymással Dirk Nowitzki és az NBA-ben szereplő Dallas Mavericks kosárlabdacsapata.
júl. 4
9:17
Észtország: megbotlott a bajnokságban a Loki BL-ellenfele (She)
Megbotlott az észt labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Levadia Tallinn a 19. fordulóban: a DVSC BL-beli ellenfele csak 0–0-t játszott a középmezőnybe tartozó Tammeka otthonában.
júl. 4
9:33
Manchester Utd.: Rio Ferdinand lemarad a szezon első meccseiről (She)
Angol lapértesülések szerint bár jól halad Rio Ferdinand rehabilitációja, a Manchester United védőjének ki kell hagynia a 2010–2011-es Premier League első két vagy három fordulóját.
júl. 4
9:33
Kikapott Kínától a magyar női pólócsapat (Metropol)
A magyar válogatott a 6. helyen végzett a női vízilabda Világliga kaliforniai nyolccsapatos Szuperdöntőjében, miután a zárónapi helyosztón egy góllal kikapott Kína legjobbjaitól.
júl. 4
9:35
Vb 2010: Edzőmérkőzés volt az argentinok kiütése - Oliver Kahn (She)
Oliver Kahnt is lenyűgözte a német válogatott Argentína elleni teljesítménye. A korábbi klasszis kapus odáig ment, hogy „edzőmérkőzésnek" nevezte a dél-amerikaiak 4–0-s földbe döngölését.
júl. 4
9:51
Játékossors: Balajti a DVSC-n keresztül kerülhet a Villarrealhoz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Balajti Ádám a spanyol élvonalbeli Villarrealnál járt tesztelésen.
júl. 4
9:53
Everton: a csodagyereknek tartott „Baki Bulldog" érkezhet Moyesékhoz (She)
Az Everton labdarúgócsapata előszerződést kötött Araz Abdullajevvel, az azeri Neftcsi Baki rendkívül tehetségesnek tartott 18 éves középpályásával.
júl. 4
9:55
EAE: David O'Leary lehet Cannavaro új csapatának vezetőedzője (She)
A Sky Sports értesülései szerint a korábban az Aston Villa és a Leeds United csapatát is irányító David O'Leary lesz a dubaji al-Ahli vezetőedzője.
júl. 4
9:57
Atlétika: Kővágó második az eugene-i Gyémánt Liga-viadalon (She)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán második helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat szombati, eugene-i állomásán.
júl. 4
10:27
Nem semmi! Öt évet kapott a telefontolvaj (Behaviour)
Kegyelmet kért egy argentin drukker annak a tolvajnak, aki június 12-én ellopta a mobiltelefonját a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 4
10:45
Kajak-kenu Eb: Marschalkó Alexandra ezüstérmes 200 méteren (She)
Marschalkó Alexandra ezüstérmet szerzett vasárnap a női kenu egyesek 200 méteres versenyében a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
10:45
Halálos áldozatokat szedett a vb-meccs (Behaviour)
Két ember meghalt egy verekedésben, amely a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság pénteki Uruguay-Ghána negyeddöntője után tört ki Kenyában.
júl. 4
10:47
Kajak-kenu Eb: Janics nyerte meg a női egyes sprintszámot (She)
Janics Natasa révén a magyar csapat megszerezte második aranyérmét a trasonai kajak-kenu Európa-bajnokságon. Olimpiai bajnokunk 200 méter kajak egyesben nem talált legyőzőre 40.405-ös időeredménnyel.
júl. 4
10:49
Pápa: A Szolnok és a Haladás ellen is esélyesek vagyunk - Véber (She)
Véber György, a Lombard Pápa vezetőedzője elégedett csapata sorsolásával, és úgy véli, az első négy fordulóban két csapat, a Szolnok és a Haladás ellen is a Pápa számít majd esélyesnek.
júl. 4
11:03
Kajak-kenu Eb: a Dombi, Beé kettős bronzérmes 200 méteren (She)
A Dombi Rudolf, Beé István páros bronzérmet nyert a férfi K–2 számban a trasonai kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
11:03
Federer is hiányolja a videóbírót (Behaviour)
A volt világelső Roger Federer szerint nem a teniszben, hanem - a dél-afrikai világbajnokságon történt bírói tévedések miatt - a labdarúgásban lenne szükség a videóvisszajátszásra.
júl. 4
11:05
Vb 2010: utcai ünnepéllyel búcsúztatja a ghánaiakat Dél-Afrika (She)
Utcai parádéval búcsúztatja a labdarúgó-vb negyeddöntőjében balszerencsés körülmények közepette kieső ghánai válogatottat Dél-Afrika lakossága.
júl. 4
11:21
Kajak-kenu Eb: Janics Kovács Katalinnal párosban is nyert (She)
A Janics Natasa, Kovács Katalin kettős meggyőző fölénnyel nyerte meg a női kajakosok 200 méteres páros számát a trasonai Európa-bajnokságon.
júl. 4
11:23
Real Madrid: a hírek szerint Raúl mindenben megegyezett a Schalkéval (She)
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Raúl, a Real Madrid legendája elhagyja a „királyi gárdát", és a Schalke együttesében folytatja pályafutását. Az As információi szerint a spanyol csatár mindenben megegyezett a gelsenkircheni labdarúgóklub illetékeseivel.
júl. 4
11:25
Vb 2010: Joe Cole szerint az angol tehetségek fejlődése nincs biztosítva (She)
Joe Cole, az angol labdarúgó-válogatott középpályása meglehetősen kritikus nyilatkozatot adott hazája utánpótlás-nevelési helyzetéről a Sunday Mirrornak.
júl. 4
11:39
Janics triplázott, Kovács duplázott a kajak-kenu Eb-n (Infostart)
Három aranyérmet nyert meg Janics Natasa a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon - az elsőt egyesben, a másik kettőt Kovács Katalinnal párosban. A magyar csapat összesen hat arany-, öt ezüst- és két bronzérmet nyert.
júl. 4
11:39
Újabb magyar aranyak és érmek (Metropol)
A magyar versenyzők két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek a vasárnap délelőtti 200 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
11:39
Magyar éremeső a kajak-kenu Eb-n (Behaviour)
A magyar versenyzők két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek a vasárnap délelőtti 200 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A győzelmeket Janics Natasa (K-1) és a Kovács Katalin, Janics páros (K-2) szállította.
júl. 4
11:57
Vb 2010: lehet, hogy Beckham, Lampard és Terry sem lesz már válogatott (She)
A világbajnoki búcsú után úgy tűnik, hogy Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya több rutinos játékostól elköszön, azaz elképzelhető, hogy sok klasszis Németország ellen lépett utoljára pályára nemzeti mezben.
júl. 4
11:59
MotoGP: Márquez sorozatban negyedszer nyert, Sebestyén 23. lett (She)
Sorozatban a negyedik sikerét aratta a spanyol Marc Márquez, miután a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján sem tudta senki megelőzni. Mögötte a brit Bradley Smith, valamint a szintén spanyol Pol Espargaró zárt, a magyar Sebestyén Péter pedig a 23. helyen végzett.
júl. 4
12:15
Vb 2010: németekkel és brazilokkal balhéztak az argentin fiatalok (She)
A labdarúgó-válogatott világbajnoki búcsúja után több argentin városban is előállítottak néhány szurkolót. Córdobában két fiatal drukkert azért vittek be, mert német szurkolók egy csoportját támadták meg, miközben azok a Nationalelf Lionel Messiék elleni 4–0-s győzelmét ünnepelték, míg Posadasban azért kellett közbelépnie a rendőröknek, mert brazilokkal kerültek összetűzésbe a helyiek.
júl. 4
12:15
Merkel a játékosokkal sörözött (Metropol)
Az Argentína elleni győzelem után együtt sörözött a játékosokkal az öltözőben Angela Merkel német kancellár, akit Schweinsteiger, Podolski és a többiek hatalmas üdvrivalgással fogadtak.
júl. 4
12:17
Vb 2010: Merkel kancellár együtt sörözött a játékosokkal (She)
Az Argentína elleni győzelem után együtt sörözött a játékosokkal az öltözőben Angela Merkel német kancellár, akit Schweinsteiger, Podolski és a többiek hatalmas üdvrivalgással fogadtak.
júl. 4
12:33
Portugália: a Porto a Sporting kapitányára, Joao Moutinhóra hajt (She)
Portugál lapértesülések szerint az FC Porto labdarúgócsapata mindent megtesz Joao Moutinhónak, a Sporting CP csapatkapitányának szerződtetéséért.
júl. 4
12:51
Újabb magyar arany a kajak-kenu Eb-n (Infostart)
Kozák Danuta aranyérmet szerzett vasárnap a kajak egyesek 500 m-es versenyében a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
12:51
Vb 2010: Malouda szerint Domenechet nem tudták taktikailag befolyásolni (She)
Florent Malouda szerint Raymond Domenech szövetségi kapitány folyamatos „rossz megérzései” vezettek a francia labdarúgó-válogatott látványos világbajnoki kudarcához.
júl. 4
12:53
Kajak-kenu Eb: Kozák Danuta aranyérmes 500 méteren (She)
Kozák Danuta aranyérmet szerzett vasárnap a kajak egyesek 500 m-es versenyében a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. Ez a magyar küldöttség negyedik elsősége a kontinensviadalon, mind a négy aranyérmet a női kajakosok hozták.
júl. 4
13:09
Vb 2010: Scolari 2012-ig biztosan nem vállalja el a brazil kapitányi posztot (She)
Egyelőre nem tervezi a visszatérést a brazil labdarúgó-válogatott kispadjára Luiz Felipe Scolari, mivel 2012-ig aláírt szerződése van a Palmeirasszal.
júl. 4
13:09
Második lett Kővágó (Behaviour)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán második helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat szombati, eugene-i állomásán.
júl. 4
13:11
Kajak-kenu Eb: Szalai Tamás is aranyérmes Trasonában (She)
Szalai Tamás aranyérmet szerzett vasárnap a kajak egyesek 500 m-es viadalán a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. Ez az első érem a legfényesebbek közül, amelyet valamelyik férfiversenyzőnk szerzett az Eb-n.
júl. 4
13:13
Moto2: Iannone hibázott, Takahasi nyert, Talma 21 helyet javítva a 11. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján a Moto2-es kategóriában az élről induló Andrea Iannone sárga zászlónál végrehajtott előzése miatt áthajtásos büntetést kapott, így a mögötte haladó Takahasi Juki állt az élre, és végül magabiztosan nyert, megelőzve Thomas Lüthit és Julián Simónt. Talmácsi Gábor a 32. helyről rajtolva a 11. lett.
júl. 4
13:27
Kajak-kenu Eb: aranyeső, Kovács és Janics újabb diadala (She)
Folytatódott az aranyeső: Kovács Katalin és Janics Natasa duója aranyérmet szerzett vasárnap a kajak párosok 500 m-es versenyében a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Keresés