2010. augusztus 1. vasárnap

aug. 1
0:00
Felkészülés: Komanék gól nélküli döntetlent játszottak Barcelonában (She)
Az Espanyol felkészülési mérkőzésen hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Sampdoriával. Az olasz csapatba Koman Vladimir a 60. percben állt be, a svájci válogatott Reto Zieglert felváltva.
aug. 1
0:04
Primera División: Raúl Tamudo az újonc Real Sociedadban folytatja (She)
Raúl Tamudo személyében rutinos támadóval erősítette meg keretét a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalába az idén visszajutott Real Sociedad.
aug. 1
0:18
Felkészülés: Komanék tizenegyesekkel kaptak ki Barcelonában (She)
Az Espanyol a Ciutat de Barcelona-kupáért rendezett mérkőzésen hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Sampdoriával. Az olasz csapatba Koman Vladimir a 60. percben állt be, a svájci válogatott Reto Zieglert felváltva.
aug. 1
0:36
Felkészülés: a Feyenoord a Benfica után a Villától is kikapott (She)
A Torneio do Guadiana elnevezésű, Portugáliában zajló felkészülési tornán az Aston Villa 3–1-es győzelmet aratott a Feyenoord ellen.
aug. 1
7:30
Felkészülés: az Inter három góllal megverte a Manchester Cityt (She)
Győztes mérkőzésen mutatkozott be az olasz bajnok és BL-győztes Inter kispadján Rafael Benítez: a milánói együttes a Premier League-ben szereplő Manchester Cityt verte meg 3–0-ra a Pirelli-kupáért vívott felkészülési meccsen Baltimore-ban.
aug. 1
8:06
Kiütéssel tért vissza Balzsay (Blikk)
HAMBURG — Szenzációs kiütéssel tért vissza Balzsay Károly (31). A Bokszvilágszervezet (WBO) korábbi nagyközépsúlyú világbajnok profi ökölvívója két vereség és hét hónap kihagyás után tért vissza és az Universum Box-Promotion hamburgi gáláján az ötödik menetben küldte padlóra a francia Aziz Daarit (37), megszerezve huszonkettedik győzelmét és tizenhatodik kiütését.
aug. 1
8:08
Győztes Loki-rajt (Blikk)
DEBRECEN — Az európai kupaszereplés továbbra is fontosabb a bajnokságnál — így tartják a DVSCTEVA futballcsapatának vezetői.
aug. 1
8:24
MLS: Henry két gólpasszal mutatkozott be a New Yorknál - videó (She)
Thierry Henry bemutatkozott a New York Red Bullsnál: a francia támadó az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban végigjátszotta a Houston Dynamo elleni 2–2-es eredménnyel záruló találkozót, és mindkét gólnál előkészítő szerepet vállalt.
aug. 1
8:42
Tenisz: Sarapova csap össze Azarenkával a stanfordi döntőben (She)
Az orosz Marija Sarapova három játszmában legyőzte a harmadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát a Stanfordban zajló WTA-torna elődöntőjében, és a fináléban a fehérorosz Viktorija Azarenkával csap majd össze.
aug. 1
8:44
Tenisz: Murray-Querrey finálé lesz a Los Angeles-i tornán (She)
Az első helyen kiemelt Andy Murray a második helyen rangsorolt Sam Querreyvel csap majd össze a Los Angeles-i ATP-torna fináléjában, miután a brit teniszező három játszmában megverte a spanyol Feliciano Lópezt, míg az amerikai játékos szintén három szettben győzött a szerb Janko Tipszarevics ellen.
aug. 1
8:46
Real Madrid: a blancók a Penarollal játszanak a Bernabéu-trófeáért (She)
Az uruguayi Penarollal mérkőzik majd meg a Santiago Bernabéu Trófeáért a Real Madrid labdarúgócsapata.
aug. 1
9:18
Labdarúgás: mostantól évente két argentin-brazil meccset rendeznek (She)
Az argentin és a brazil futballszövetség megegyezett egymással arról, hogy a két ország válogatottja mostantól minden évben összecsap két alkalommal.
aug. 1
9:20
Videó: Dzsudzsák Balázs óriásit bombázott a Newcastle kapujába (She)
Felkészülési mérkőzésen a Newcastle United és a PSV 2–2-re végzett a St. James' Parkban. A PSV az első félidőben Ola Toivonen és Dzsudzsák Balázs szép góljával 2–0-ra elhúzott, de a „szarkák" a fordulás után Ryan Taylor és Leon Best találatával egyenlítettek. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 1
9:22
Anglia: az FA szerint igenis szükség van a magyarok elleni meccsre (She)
Mint beszámoltunk róla, Harry Redknapp „beszólt″ az Angol Labdarúgó-szövetségnek (FA) azért, hogy a nemzeti csapat augusztus 11-én, néhány nappal a Premier League rajtja előtt játszik felkészülési meccset a magyarok ellen. Az FA azonban úgy véli, szükség van a találkozóra.
aug. 1
9:24
Profi ökölvívás: Márquez másodszor is legyőzte Juan Díazt (She)
A mexikói Juan Manuel Márquez magabiztosan védte meg a világbajnoki címet Juan Díaz ellen.
aug. 1
9:36
Győzelemmel rajtolt a Vasas (Metropol)
A labdarúgó Soproni Liga 1. fordulójának szombati játéknapján gólzáporos MTK-siker. Hazai győzelemmel kezdett a címvédő. Góleső Zalaegerszegen.
aug. 1
10:12
QPR: Buzsáky szerint nem jó, hogy gyakran váltanak menedzsert (She)
Buzsáky Ákos, a Queens Park Rangers magyar válogatott középpályása úgy véli, nem kedvező, hogy gyakran váltanak menedzsert csapatánál.
aug. 1
10:30
Videó: Balzsay elemében - óriási pofon a hamburgi gálán (She)
Az Universum Box Promotion hamburgi bokszgáláján Balzsay Károly győzelemmel tért vissza a ringbe. A magyar öklöző két vereség és nyolchónapnyi kihagyás után vívott újra meccset. Az ellenfél, a francia-marókkói Aziz Daari nem sok bonyodalmat okozott Balzsaynak, aki végül az ötödik menetben „végzett" ellenfelével.
aug. 1
10:30
Ázsiában turnézik a Barca (Behaviour)
Ázsiai túrára indul vasárnap az FC Barcelona labdarúgócsapata.
aug. 1
10:48
Felkészülés: pályán a Chelsea és a Liverpool is - a mai program (She)
Ma is számos nemzetközi felkészülési mérkőzést rendeznek Európában. Folytatódik az Emirates Cup, és pályára lép a Liverpool és a Chelsea is. Tekintse meg a mai programot!
aug. 1
10:48
Pályacsúccsal nyert Vettel (Behaviour)
A múlt heti zűrös hockenheimi futam után ezen a hétvégén már a Hungaroringen találkoztak egymással a Forma-1 versenyzői. A szombat délutáni időmérő edzést Sebastian Vettel nyerte pályacsúccsal, őt követi Webber, Alonso, Massa és Hamilton.
aug. 1
10:50
Magyar Nagydíj: a Force India levette a diffúzort szombaton (She)
A Force India csapat nem volt elégedett a pénteki szabadedzéseken elért eredményeivel, ezért szombaton már nem használta új diffúzorát.
aug. 1
11:06
Lazio: gyakorlatilag biztosra vehető a brazil válogatott középpályás érkezése (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban (Serie A) szereplő Lazio közel áll ahhoz, hogy a brazil válogatottban Svédország ellen korábban már bemutatkozó Hernanesszel erősítse meg a középpályáját. A Sao Paulo játékosának tulajdonjogát 17 százalékban birtokló Traffic alelnöke, Federico Penha szerint 99 százalék, hogy védence az olasz csapathoz szerződik.
aug. 1
11:06
Marquez megint megverte Diazt (Metropol)
Megvédte a WBA és a WBO szervezeteknél őrzött könnyűsúlyú bokszvilágbajnoki címét a mexikói Juan Manuel Marquez honfitársával, Juan Diazzal szemben a magyar idő szerint vasárnap hajnalban a Las Vegas-i Mandalay Bay hotelben rendezett összecsapáson.
aug. 1
11:08
Férfi vízilabda: a Vasas olimpiai ezüstérmes amerikai centert igazolt (She)
A hetek óta centert kereső férfi vízilabdabajnok TEVA-VasasPlaket megegyezett az amerikai Jeff Powersszel.
aug. 1
11:10
Formula-1: Domenicali szerint Felipe Massa nem hagyja el a Ferrarit (She)
Stefano Domenicali nem hisz benne, hogy Felipe Massa szerződése lejárta előtt távozna az istállótól.
aug. 1
11:24
NB I: újonchoz utazik a Videoton, Újpest-Győr - a mai program (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójának vasárnapi mérkőzésein az előző kiírás ezüstérmese, a Videoton az újonc Siófokhoz látogat, míg a forduló rangadóján az Újpest a Győrt fogadja.
aug. 1
11:26
Magyar Nagydíj: Schmitt Pál adja át a győztesnek járó trófeát (She)
Schmitt Pál, megválasztott köztársasági elnök adja át a 25. Formula–1-es Magyar Nagydíjon a győztesnek járó trófeát – erről a szervezők tájékoztatták vasárnap az MTI-t.
aug. 1
11:28
Úszó Eb: az MNB emlékérmét bocsátott ki a torna tiszteletére (She)
A Magyar Nemzeti Bank az úszó Európa-bajnokság alkalmából tízezer darab, ötezer forint névértékű ezüst emlékérmét bocsátott ki.
aug. 1
11:42
Barcelona: 28 játékost visz magával Guardiola az ázsiai túrára (She)
A Barcelona vezetőedzője, Josep Guardiola megnevezte azt a 28 játékost, akit magával visz Ázsiába, ahol két felkészülési mérkőzést is játszanak a katalánok. A csapat vasárnap indul Dél-Koreába, majd onnan Pekingbe.
aug. 1
11:44
Úszó Eb: Kromowidjojo elhagyta a kórházat, de nem vehet részt a tornán (She)
Elhagyta ugyan a tenerifei kórházat a vírusos agyhártyagyulladással kezelt Ranomi Kromowidjojo, ám mostanra az is biztossá vált, a hollandok ifjú ásza nem vehet részt a margitszigeti Európa-bajnokságon.
aug. 1
12:00
Felkészülés: Vadóczék döntetlent játszottak a Zaragozával (She)
Az Osasuna a Betis elleni vereség után 1–1-es döntetlent játszott a Zaragoza ellen felkészülési mérkőzésen.
aug. 1
12:02
Sportlövő-vb: nincs magyar döntős női légpuskában (She)
Nem sikerült döntőbe kerülniük a magyar versenyzőknek női légpuskában a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokság második versenynapján, vasárnap.
aug. 1
12:04
Real Madrid: Mourinho eladná Kakát, A. Cole érkezhet - lapértesülés (She)
A Sunday Times értesülései szerint a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho eladná a brazil válogatott Kakát, annak érdekében, hogy új játékosokat tudjon a klubhoz igazolni. A News of the World szerint az egyik jelölt a Chelsea angol védője, Ashley Cole, aki a hírek szerint bejelentette távozási szándékát a „kékek" vezetőinél.
aug. 1
12:18
Úszó Eb: ingyenes lesz a belépés a jövő hét szerdai megnyitóra (She)
A Magyar Úszószövetség döntése értelmében ingyenes lesz a belépés az úszó Európa-bajnokság augusztus 4-i megnyitójára.
aug. 1
12:20
Magyar Nagydíj: olasz siker a GP2-esek második futamán (She)
Az olasz Giacomo Ricci nyerte a Formula–1-es Magyar Nagydíj betétprogramjában szereplő GP2-es verseny második futamát.
aug. 1
12:36
Atlétikai Eb: svájci győztest avattak a férfiak maratoni futásán (She)
Viktor Röthlin elsőségével ért véget a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság utolsó versenynapjának első döntője, a férfi maratoni futás. A svájci atléta az utolsó 15 kilométeren egyedül futott az élen, és végül bő kétperces előnnyel lett a kontinens legjobbja.
aug. 1
12:38
AS Roma: a fővárosiak megszerezték Burdissót, de még egyet akarnak (She)
Claudio Ranieri, az AS Roma vezetőedzője elmondta, az olasz klub megszerezte Guillermo Burdissót, az argentin Rosario Central 22 éves védőjét.
aug. 1
12:54
Atlétikai Eb: svájci győztest avattak férfi maratoni futásban (She)
Viktor Röthlin elsőségével ért véget a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság utolsó versenynapjának első döntője, a férfi maratoni futás. A svájci atléta az utolsó 15 kilométeren egyedül futott az élen, és végül bő kétperces előnnyel lett a kontinens legjobbja.
aug. 1
12:54
Henry két gólpasszal kezdett New Yorkban (Metropol)
Thierry Henry bemutatkozott az Egyesült Államok futballbajnokságában, az MLS-ben, s az FC Barcelonától érkezett csatár két gólpasszal tette le névjegyét debütálásán a New York Red Bulls klubszíneiben.
aug. 1
12:56
Kamerun: Matthäus felesége félrelépése miatt nem lesz kapitány (She)
A Welt am Sonntag vasárnapi számának beszámolója szerint Lothar Matthäus biztosan nem lesz a kameruni válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 1
13:30
Evezés: újabb aranyérem Hazewinkelben a dublónak köszönhetően (She)
Újabb aranyérmet szerzett férfi kétpárevezős csapatunk a Belgiumban megrendezett Coupe de la Jeunesse versenyen.
aug. 1
13:32
Magyar Nagydíj: Walter Csaba a 12. a Porsche Supercupon (She)
Walter Csaba a 12. helyet szerezte meg a Formula–1-es Magyar Nagydíj egyik betétprogramjának számító Porsche Mobil 1 Supercup futamán.
aug. 1
13:34
Videó: fantasztikus cselek után lőtt hatalmas gólt Samuel Wowoah (She)
A svéd labdarúgó bajnokság 16. fordulójában lejátszott Örebro–Elfsborg mérkőzésen Samuel Wowoah ritkán látható egyéni akció végén szerzett hatalmas gólt. A libériai ősökkel is rendelkező svéd játékos előbb bemutatott néhány szép cselt, majd 25 méterről a kapuba bombázott. Ez volt az Örebro harmadik találata a meccsen, amelyet 3–0-ra nyert meg a hazai csapat.
aug. 1
13:36
Tenisz: a spanyol Nicolás Almagro nyerte meg a gstaadi tornát (She)
A második helyen kiemelt spanyol Nicolás Almagro nyerte meg a gstaadi ATP-tornát, miután két játszmában, magabiztos játékkal győzött a francia Richard Gasquet ellen vasárnap kora délután.
aug. 1
13:48
Magyar Nagydíj: Schmitt Pál adja át a győztesnek járó trófeát (Behaviour)
Schmitt Pál, megválasztott köztársasági elnök adja át a XXV. Forma-1-es Magyar Nagydíjon a győztesnek járó trófeát - erről a szervezők tájékoztatták vasárnap az MTI-t.
aug. 1
14:06
Formula-1: Magyar Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság Magyar Nagydíja. A futamról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
aug. 1
14:06
Magyar Nagydíj: olasz siker a GP2-esek második futamán (Behaviour)
Az olasz Giacomo Ricci nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíj betétprogramjában szereplő GP2-es verseny második futamát.
aug. 1
14:08
Vitorlázás: Vadnai korosztályos Európa-bajnok lett a lasereseknél (She)
Vadnai Benjamin korosztályos Európa-bajnoki címet szerzett a Laser 4.7 hajóosztály franciaországi kontinensbajnokságán – tájékoztatta a hazai szövetség az MTI-t vasárnap.
aug. 1
14:42
Arsenal: Fabregasnak nyilatkoznia kell a jövőjéről - Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere úgy nyilatkozott, többet nem foglalkozik a Cesc Fabregas esetleges távozásáról szóló hírekkel, és most már a spanyol futballistán a sor, hogy beszéljen a jövőjéről.

Keresés