2010. augusztus 27. péntek

aug. 27
0:06
Videó: szép gólokkal búcsúztatta a Debrecen a Liteksz Lovecset (She)
Hiába reménykedtek a szokásosnál magabiztosabb bolgárok: a Debrecen idegenben is győzött a Liteksz Lovecs ellen az Európa-liga-selejtező rájátszásának visszavágóján. A magyar csapat 4–1-es összesítéssel jutott a csoportkörbe. Nézze meg a visszavágó legfontosabb jeleneteit!
aug. 27
0:24
El-selejtező: Megérdemelten nyertünk a Győr ellen - Halilhodzic (She)
A horvát Dinamo Zagreb két tizenegyesgóllal 2–1-re legyőzte a Győri ETO-t az Európa-liga-selejtező rájátszásának visszavágóján.
aug. 27
0:28
El-selejtező: A legrosszabb pillanatban kaptuk az első gólt - Pintér (She)
A horvát Dinamo Zagreb két tizenegyesgóllal 2–1-re legyőzte a Győri ETO-t az Európa-liga-selejtező rájátszásának visszavágóján.
aug. 27
0:32
El-selejtező: az összes mai mérkőzés eredménye egy helyen (She)
Összesen 36 mérkőzést rendeztek csütörtökön a labdarúgó Európa-liga utolsó selejtezőkörében, táblázatunkban megtekinthetik mindegyik találkozó végeredményét és a továbbjutókat. A továbbjutókkal – köztük a magyar bajnok Debrecennel – teljessé vált a 48-as főtábla is, amelynek már ismertek a sorsolási kalapjai.
aug. 27
2:12
Indul a XV. Magyar Borok Útja Rally (Blikk)
Ma reggel útjára indult a XV. Magyar Borok Útja Rally a Parlament elől. A starthoz felsorakozott több mint 100 verseny­autó egyebek mellett a villányi és szekszárdi régió­ban kocsikázik a három nap alatt. A korábbi évekhez hasonlóan ügyességi játékokat is teljesíteniük kell a ver­senyzőknek, mégis egy kicsit más lesz az idei viadal.   Interjú Regőci Attila főszervezővel.
aug. 27
7:00
EL: Herczegi óvatosság Lovecsben (Behaviour)
Két magyar együttes részvételével ma lezárul a kontinentális labdarúgó klubtornák selejtezős sorozata. Az Európa Liga csoportkörébe jutásáért a Debrecen ígéretes helyzetből várhatja a visszavágót (az odavágón 2-0 a Liteksz Lovecs ellen), a Győr kilátástalanból: a zöld-fehérek hazai pályán kaptak ki (0-2) a Dinamo Zagrebtől. A mai további találkozók földrengető meglepetést nem ígérnek.
aug. 27
7:02
"Benítez beleült a tutiba" (Behaviour)
Végérvényesen kezdetét veszi Európában a labdarúgó nagyüzem: az angol, a francia és a német bajnokság után holnap megkezdődik az olasz, valamint a spanyol 2010/2011-es idény is. Az erőviszonyok egyik országban sem változtak, Itáliában a címvédő Inter a topfavorit, miként az ibériai félszigeten a Real Madrid igyekszik fölvenni a versenyt a Barcelonával.
aug. 27
7:18
Profi ökölvívás: megszületett a döntés a Szuper Hatos Torna jövőjéről? (She)
A Showtime-hoz közel álló informátor szerint a televíziós csatorna máris meghozta a döntést a nagy sikerű Szuper Hatos profi ökölvívó torna jövőjéről, miután kiderült, hogy Mikkel Kessler az utolsó forduló előtt szemsérülés miatt kilenc hónapnyi kényszerpihenőre szorul.
aug. 27
7:18
Idén nincs Balaton-átúszás (Behaviour)
A kedvezőtlen időjárás miatt szombaton sem rendezik meg a 29. Coca-Cola Balaton-átúszást, melyet egyúttal töröltek az idei programból a szervezők.
aug. 27
7:20
Díjugratás: három és félmillió és egy autó a tét Kiskunhalason (She)
Kiskunhalason megkezdődött a szabadtéri díjugrató szezon idei fő hazai versenye, a Fiat magyar bajnokság. A négynapos viadalon csaknem 80 lovas és 170 ló küzd majd a végső győzelemért az amatőr, az ifjúsági, a fiatal és a felnőtt korosztályokban, a 3.5 millió forint összdíjazású verseny legjobbja pedig egy vadonatúj autóval térhet majd haza.
aug. 27
7:22
Újpest: Mészöly szerint Garami megtalálta a centert, akire vágyott (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának edzője szerint az eddigieknél hatékonyabb játék és koncentrált futball kell ahhoz, hogy együttese legyőzze a labdarúgó NB I 5. fordulójának mérkőzésén az MTK-t.
aug. 27
7:24
Schalke: Magath újabb létszámfeletti Real Madrid-klasszissal erősítene (She)
Szívesen látná csapatában, a labdarúgó Bundesligában legutóbb ezüstérmes Schalke 04-ben Rafael van der Vaartot Felix Magath.
aug. 27
7:36
Van der Vaart követheti Raúlt a Schalkéba (Infostart)
Szívesen látná csapatában, a labdarúgó Bundesligában legutóbb ezüstérmes Schalke 04-ben Rafael van der Vaartot Felix Magath.
aug. 27
7:36
Brazília: a Palmeiras hazai pályán nagyot bukott az Atletico GO ellen (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) a sereghajtó Atletico Goianiense a Palmeiras vendégeként nyert meglepetésre három góllal. A vendégcsapat mindhárom találatát Elias szerezte.
aug. 27
7:38
Fogathajtás: ifjabb Dobrovitz József sikere a vecsési junior vk-n (She)
Csütörtökön Vecsésen a Dobrovitz Lovasfarmon  a díjhajtó programmal elkezdődött az első junior fogathajtó világkupa augusztus 29-ig tartó versenye, melynek versenyszámaiban elsősorban a pónifogatok szerepeltek. Az igényes környezetben 10 ország 88 fiatal versenyzője áll starthoz.
aug. 27
7:54
Tenisz: New Havenben Bagdatisz sem tudta megállítani Sztahovszkijt (She)
A New Havenben zajló, 663 750 dollár összdíjazású ATP-torna negyeddöntőjőben a 9. helyen kiemelt ukrán Szerhij Sztahovszkij az elsőként rangsorolt ciprusi Markosz Bagdatisz ellen nyert három szettben.
aug. 27
7:54
Kiesett a Győr (Blikk)
A Győri ETO a Dinamo Zagreb otthonában is vereséget szenvedett, így nem jutott fel a labdarúgó Európa Liga főtáblájára.
aug. 27
7:56
Profi ökölvívás: október 15-én debütál nehézsúlyban Antonio Tarver (She)
Internetes hírforrások szerint október 15-én tér vissza a szorítóba, és vívja meg első nehézsúlyú találkozóját a korábbi félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok, Antonio Tarver.
aug. 27
7:56
Halálcsoport (Blikk)
Monte-Carlo — A labdarúgó-Bajnokok Ligája főtábláján a G csoportban rendezik majd a legizgalmasabb meccseket, hiszen a tegnap esti sorsoláson ide kapott besorolást az olasz AC Milan, a spanyol Real Madrid, a holland Ajax és a francia Auxerre.
aug. 27
8:12
Milan: Ibrahimoviccsal jó esélyük lenne a bajnokságra - Ronaldinho (She)
Ronaldinho, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának brazil légiósa nagyon örülne, ha együtt futballozhatna Zlatan Ibrahimoviccsal, az FC Barcelona svéd játékosával.
aug. 27
8:14
Serie B: a Triestina Filkor Attila nélkül kapott ki a Novarától (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) második fordulójában a Triestina kétgólos vereséget szenvedett a Novara vendégeként – a találkozó a 71. percig 0–0-ra állt – a vesztes csapat magyar légiósát, Filkor Attilát nem nevezték a mérkőzésre.
aug. 27
8:16
Anglia: Gary Jones duplája kevés volt a Birmingham City ellen (She)
A labdarúgó Angol Ligakupa 2. fordulójában a Rochdale játékosa, Gary Jones hiába vette be kétszer is a Birmingham City kapuját, a házigazdák a vendégek két találata között háromszor voltak eredményesek, így ők léphettek tovább a következő körbe.
aug. 27
8:18
Férfi torna: Vágner Levente szingapúri, Berki Krisztiánék tatai sikere (She)
Sikeresen zajlott le a férfi tornászválogatott kéthetes edzőtábora Tatán, ez alatt a szingapúri ifjúsági olimpián Vágner Levente messze felülmúlta a várakozásokat.
aug. 27
8:30
Férfi torna: Vágner Levente szingapúri, Berkiék tatai sikere (She)
Sikeresen zajlott le a férfi tornászválogatott kéthetes edzőtábora Tatán, ez alatt a szingapúri ifjúsági olimpián Vágner Levente messze felülmúlta a várakozásokat.
aug. 27
8:30
US Open: Kapros kikapott a selejtezőben (Metropol)
Kapros Anikó csütörtökön két sima játszmában kikapott a hétfőn kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open selejtezőjének első fordulójában.
aug. 27
8:32
CONCACAF BL: a mexikói Toluca nem kegyelmezett az Olimpiának (She)
A CONCACAF-zóna Bajnokok Ligájának csoportküzdelmeiben a mexikói Toluca hazai pályán négygólos, kiadós versét mért a hondurasi CD Olimpiára, így két fordulót követően egy-egy győzelemmel és döntetlennel, jobb gólkülönbségének köszönhetően a D-csoport élére került.
aug. 27
8:32
Dzsudzsák két gólt lőtt a Novoszibirszknek (Metropol)
Dzsudzsák Balázs két góllal járult hozzá csapata, a PSV Eindhoven Novoszibirszk felett aratott 5-0-s győzelméhez a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében, a párharc csütörtöki visszavágóján.
aug. 27
8:34
Videó: Dzsudzsák-dupla és egy pályára szaladó fekete macska az El-ben (She)
Dzsudzsák Balázs vezetésével 5–0-ra kiütötte orosz ellenfelét a PSV Eindhoven az Európa-ligában. A magyar válogatott játékos két gólt szerzett a Szibir elleni gála során, így összesítésben 5–1-gyel ment tovább a holland gárda.
aug. 27
8:48
Ferencváros: Albert Flórián Budapest díszpolgára lesz (She)
Ebben az évben összesen tizenhárman kapják meg a Budapest díszpolgára kitüntető címet, köztük Albert Flórián, a Ferencváros korábbi aranylabdás labdarúgója – olvasható az ftc.hu-n.
aug. 27
8:50
Férfi kosárlabda: a briteknek túlórázniuk kellett a bosnyákok ellen (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő, listavezető brit együttes hazai pályán csak a hosszabbításban tudott győzni Bosznia-Hercegovina ellen.
aug. 27
8:52
Videó: Leandro Európa-ligában szerzett gólja az ukrán Metalisztnak (She)
Az Omonia Nicosia színeiben Leandro is gólt szerzett légiósaink közül, csapata a Metaliszt Harkivval játszott 2–2-es döntetlen ellenére az összesítésben 3–2-vel búcsúzott az Európa-ligától.
aug. 27
8:54
MTK: Garami szerint egy év erősödés még ráfért volna Pintérre (She)
Garami József, az MTK Budapest labdarúgócsapatának vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, meglepte, hogy Pintér Ádám a Zaragozához szerződött.
aug. 27
9:06
Női kosárlabda: a finnek hetedik vereségüket is elszenvedték (She)
A montenegrói női kosárlabda-válogatott hazai környezetben biztosan, 28 ponttal nyert Finnország ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A magyarokkal azonos csoportban szereplő két együttes közül Montenegró 6/1-es mutatóval az első helyen áll, a finnek továbbra is nyeretlenül utolsók.
aug. 27
9:24
Mascherano a Barcelonában folytatja (Infostart)
Megegyezett Javier Mascherano átigazolásáról a Liverpoollal a Barcelona, így az argentin középpályás a katalán klubnál folytatja.
aug. 27
9:26
Ezeket a csapatokat kaphatja a Loki az Európa Ligában (Infostart)
Elkészítették a labdarúgó Európa Liga csoportkörének sorsolásához a kiemelési kalapokat. A magyar résztvevő, a Debrecen a negyedikbe került.
aug. 27
9:42
Kaposvár: több játékos gyengélkedik a Pápa elleni bajnoki előtt (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hét végi, ötödik fordulójában a Kaposvári Rákóczi a Pápát fogadja, Sisa Tibor vezetőedző azonban nem ideális előjelekkel várja a találkozót.
aug. 27
9:44
Ferencváros: Baranyai Tibor nem lesz a zöld-fehérek játékosa (She)
Szabadon igazolhatóvá vált Baranyai Tibor. A 32 esztendős középső védő legutóbb a Ferencváros játékosa volt.
aug. 27
9:46
MTK: a BKV különvillamost biztosít az Újpest-drukkereknek (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén az MTK az Újpestet fogadja, a biztonsági előkészületek ennek megfelelően fokozottak.
aug. 27
10:00
US Open: Nagy hiányzók lesznek, de Szávay és Arn a főtáblán (Infostart)
New Yorkban hétfőn elkezdődnek a 128-as főtábla küzdelmei az idei utolsó Grand Slam-tornán, az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A US Openen a férfiaknál nem lesz ott a címvédő Juan Martín del Potro, a hölgyeknél pedig szintén sérült a végső sikerre mindig esélyes hazai kedvenc, Serena Williams.
aug. 27
10:00
Barcelona: Mascherano négy évig a katalánok játékosa lesz (She)
A Barcelona és a Liverpool is hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyeztek Javier Mascherano átigazolási díjáról, így az argentin játékos a katalánoknál folytatja pályafutását. A „gránátvörös-kékek” négyéves szerződést kötnek a 26 éves középpályással.
aug. 27
10:02
Videó: íme, a győriek fájó kupabúcsúja két büntetővel Zágrábban (She)
Kettős vereséggel búcsúzott a Győr az Európa-ligától, miután idegenben is kikapott a horvát Dinamo Zagrebtől 2–1-re (összesítésben 4–1). Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
aug. 27
10:04
Pápa: az elavult kamerák miatt is élvezhetetlen a magyar foci - Bárányos (She)
Igen visszhangos utóélettel bíró összecsapáson nyert a Pápa labdarúgócsapata a Haladás ellen 5-1-re az élvonalbeli bajnokság előző, negyedik fordulójában. A mérkőzésen egy gólig és három gólpasszig jutó Bárányos Zsolt, a pápaiak kulcsembere érdekes megközelítésben foglalkozott a találkozóval.
aug. 27
10:18
Paks: a játék nem, csak az eredmény lesz fontos Szombathelyen (She)
A rossz bajnoki rajt után nehéz helyzetben várja a Haladás elleni szombathelyi bajnokit a tabellán négy fordulót követően két ponttal álló Paksi FC. Az együttes vezetőedzője, Kis Károly a „cél szentesíti az eszközt” jelszóval küldi pályára játékosait szombaton.
aug. 27
10:20
Gyirmót: Tóth Balázs az élvonalból az NB II-be igazolt (She)
Megegyezett Tóth Balázs a Gyirmót FC vezetőségével, így a középpályás az NB II Nyugati csoportjában szereplő együttesben folytatja pályafutását.
aug. 27
10:22
Cegléd: Carvalho Adilson érkezett a Felsőpakonytól (She)
A Restart Ceglédi VSE-ben folytatja pályafutását Carvalho Adilson.
aug. 27
10:54
Légióssors: Kovács Péter csalódott, hogy nem adták el (She)
Befejeződtek a tárgyalások a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban újonc Lierse, valamint a norvég Odd Grenland között: utóbbi klub magyar légiósa, Kovács Péter mégsem eladó.
aug. 27
10:56
Videó: negyven méterről kapott potya gólt a dánok kapusa, kiestek (She)
Dániában harcolta ki az Európa-liga csoportkörébe jutást a portugál Sporting, miután 3–0-ra verte meg a Bröndbyt. A meccsen Nuno Coelho jó negyven méterről tűzte rá a labdát, a kapus pedig lepkézett, és beügyetlenkedte a kapuba, ezzel egyenlített összesítésben a portugál együttes. Nézze meg a gólt 1:13-nál!
aug. 27
11:12
Figóval turnézik a BL-serleg (Infostart)
Idén is több országba elviszik bemutatni a labdarúgó Bajnokok Ligája serlegét. A trófeát Budapesten nem lesz látható ősszel, de nem kell sokat utazni ahhoz, hogy közös fotót lehessen készíteni a serleggel.
aug. 27
11:12
Mainz: a német válogatott védő Lőw Zsolt nyakán maradhat (She)
A német Mainz labdarúgócsapata a továbbiakban is szívesen foglalkoztatná Malik Fathit. A 26 éves, török származású, de kétszeres német válogatott védő a tavasszal már a Mainzban futballozott, amelynél kölcsönadási idejének lejártát követően is szívesen foglalkoztatnák.
aug. 27
11:30
Wolfsburg: bejelentették a Juventustól érkező Diego szerződtetését (She)
A Wolfsburg hivatalosan is bejelentette Diego megszerzését. A Juventustól érkező középpályás csütörtök késő este írta alá szerződését, bemutatására pedig a nap folyamán kerül sor.

Keresés