2010. szeptember 1. szerda

szept. 1
0:06
Átigazolás: a Sevilla elefántcsontparti válogatottja a Zaragozánál folytatja (She)
A Sevilla egy évre kölcsönadta a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újoncának, a Zaragozának az elefántcsontparti válogatottal a világbajnokságot is megjárt Koffi Ndri Romaricot.
szept. 1
0:10
Átigazolás: a Man. City játékosa a Málaga után a Levantéhoz került (She)
A legutóbbi szezon tavaszi idényét kölcsönben a Málagánál töltő Felipe Caideo, a Manchester City futballistája ismét Spanyolországba került: az angol klub a Levanténak adta kölcsön egy évre.
szept. 1
0:14
US Open: Djokovics szenvedett, de továbbjutott a második fordulóba (She)
A harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics ötjátszmás mérkőzésen jutott tovább a második fordulóba az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének küzdelmében. Djokovics alaposan megszenvedett honfitársa, Viktor Troicki ellen, de riválisa a negyedik szettben nem tudott élni lélektani előnyével, az ötödik játszmára pedig elfáradt, így elveszítette az összecsapást.
szept. 1
1:18
Tenisz: Marija Kirilenko is továbbjutott a második körbe (She)
A 23. helyen kiemelt orosz Marija Kirilenko továbbjutott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesének második fordulójába, miután két játszmában, 7:5, 6:4-re legyőzte a 23. helyen kiemelt cseh Barbora Záhlavová-Strycovát.
szept. 1
7:00
Pénzbüntetést kapott a Debrecen, szerepelhet a főtáblán (Behaviour)
Az Európa Labdarúgó Szövetség (UEFA) tizenötezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta a Debrecent Máté Péternek a Liteksz Lovecs elleni jogosulatlan szereplése miatt, így a magyar bajnok ott lehet a sorozat főtábláján.
szept. 1
7:02
Szima szerint a sportsajtó a hibás (Behaviour)
Hiába fellebbezett a Liteksz Lovecs, az UEFA elutasította a bolgár keresetet, így a Debrecen nem csak felküzdötte magát az Európa Liga főtáblájára,de indulhat is a sorozatban. Az UEFA egyúttal tizenötezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta a Lokit Máté Péter jogosulatlan szereplése miatt, akit a kilencvenedik percben cserélt be Herczeg András klubmenedzser.
szept. 1
7:04
Nem mindegy: túl a csúcson, vagy arra tartva (Behaviour)
Huszti Szabolcs a magyar labdarúgó-válogatott meghatározó embere, 50-szer szerepelt a nemzeti együttesben, klubjában, a Zenitben azonban ebben a szezonban az Auxerre elleni augusztus 17-i Bajnokok Ligája-selejtezőn játszott 30 percet, sem előtte, sem utána nem kapott bizonyítási lehetőséget.
szept. 1
7:18
Euro 2012: felejtsük el a vb-győzelmet! - Sergio Ramos (She)
A világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott védője, Sergio Ramos arra kérte társait, hogy felejtsék el a nyári, dél-afrikai sikert és mostantól az Európa-bajnoki cím megvédésére koncentráljanak.
szept. 1
7:20
US Open: Nadalnak nem volt könnyű dolga, de továbbjutott (She)
A papírformának megfelelően jutott be Rafael Nadal a US Open második fordulójába, igaz, a spanyol teniszklasszisnak meg kellett izzadnia Tejmuraz Gabasvili ellen, végül 7:6, 7:6, 6:3-ra győzött.
szept. 1
7:36
US Open: a női első kiemelt Wozniacki lelépte ellenfelét (She)
Rendkívül simán jutott be az amerikai nemzetközi teniszbajnokság 2. fordulójába a női egyesben első helyen kiemelt Caroline Wozniacki: a dán teniszező 6:1, 6:1-re verte meg az NCAA (amerikai egyetemi bajnokság) bajnokát, Chelsey Gullicksont.
szept. 1
8:12
Euro 2012: két sérült, két beteg játékos a svéd válogatottnál (She)
A svédek szövetségi kapitányának, Erik Hamrénnak kisebb gondjai vannak a pénteki, Magyarország elleni labdarúgó Eb-selejtező előtt: két játékosa kisebb sérüléssel küszködik, ketten pedig betegek.
szept. 1
8:30
Átigazolás: a Liverpool Görögországba adta kölcsön el-Zsart (She)
A Liverpool labdarúgócsapata egy évre kölcsönadta a görög PAOK-nak marokkói légiósát, Nabil el-Zsart.
szept. 1
8:48
Bundesliga: fiatal magyar játékos is betalált a Hamburg edzőmeccsén (She)
A Hamburger SV labdarúgócsapata kedden 5–1-es győzelmet aratott a Victoria Hamburg ellen felkészülési mérkőzésen.
szept. 1
9:06
Euro 2012: a svéd megfigyelő szerint a magyarok sokat színészkednek (She)
A svéd labdarúgó-válogatott keddi sajtótájékoztatóján az északiak „magyar szakos" megfigyelője belevágta a kést válogatottunkba, mondván: a legutóbbi négy mérkőzést, az Anglia, a Hollandia, a Németország és az Oroszország ellenit megtekintve arra lett figyelmes, a mieink előszeretettel dobják fel magukat az ellenfél térfelén, így harcolva ki minél több szabadrúgást.
szept. 1
9:24
Jégkorong: Satosaarit meg kellett műteni, lemarad az EBEL rajtjáról (She)
Hétfőn artroszkópos műtétet hajtottak végre a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának kapusán, Tommi Satosaarin.
szept. 1
9:26
Röplabda: 265-szörös válogatott legendáról nevezték el a sümegi tornacsarnokot (She)
Sümegen, a lovagi arénában megtartott évnyitó után Schmitt Pál köztársasági elnök átadta a Ramassetter Vince Általános Iskola felújított épületét.
szept. 1
9:28
Kosárlabda: horvát centert igazolt a Salgótarján csapata (She)
Ivan Skara személyében új középjátékost gazolt a Salgótarjáni KSE NB I-es férfi kosárlabdacsapata.
szept. 1
9:30
Öttusa-vb: Marosi Ádám döntős, Tibolya Péter kiesett (She)
Az A-csoport két magyarja közül a címvédő Marosi Ádám bejutott a pénteki döntőbe a csengtui öttusa-világbajnokság hagyományos férfi versenyének selejtezőjéből, az egyéni induló Tibolya Péter viszont kiesett.
szept. 1
9:32
Győri ETO: még egy szerb kapus a kisalföldiek keretében (She)
A nyári átigazolási időszak utolsó napján szerb kapust igazolt a Győri ETO FC labdarúgócsapata: a kisalföldiek Alekszandar Radoszlavljevicset szerződtették.
szept. 1
9:42
Magyarország pályázik a 2015-ös vizes vb-re (Infostart)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) benyújtotta jelentkezését a 2015. évi úszó, vízilabda, műugró, műúszó és nyíltvízi úszó világbajnokság megrendezésére.
szept. 1
9:42
Átigazolás: a Hull City kölcsönvette Gerrardot, Gyepes riválisát (She)
A Hull City hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette Anthony Gerrardot a Gyepes Gábort is foglalkoztató Cardiff Citytől.
szept. 1
9:44
Olympiakosz: Németh Krisztián a Kerkyra ellen mutatkozhat be (She)
A SentraGoal értesülései szerint „nagyon valószínű", hogy Németh Krisztián a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában már ott lesz az Olympiakosz csapatában.
szept. 1
9:46
Euro 2012: Zidane ma beavatja a francia válogatott fiataljait (She)
Laurent Blanc szövetségi kapitány meghívására az aranylabdás Zinedine Zidane a francia labdarúgó-válogatott tagjaival tölti a mai napot, hogy segítse a felkészülést a következő napok Európa-bajnoki selejtezőire.
szept. 1
9:48
Úszás: Magyarország megpályázza a 2015-ös vizes vb-t (She)
A Magyar Úszószövetség – a kormányfő jóváhagyásával – benyújtotta jelentkezését a 2015-ös úszó-, vízilabda-, műugró-, szinkronúszó- és hosszútávúszó-világbajnokság megrendezésére. A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) szabályzata értelmében csak azok pályázhatnak, akik szeptember 1-jéig jelzik szándékukat (ugyanakkor ezen nyilatkozat esetleges későbbi visszavonása még nem jár semmiféle…
szept. 1
9:50
Soling nyílt Eb: kormánytörés ellenére Wossaláék az élen (She)
Kormánytörés ellenére továbbra is az élen áll a Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter összeállítású egység a Franciaországban zajló Soling nyílt Európa-bajnokság negyedik futama után.
szept. 1
10:00
Közlemény: technikai problémák miatt nem elérhető az e-újság (She)
A Nemzeti Sport szerdai kiadásának e-újság formátuma jelenleg technikai problémák miatt nem elérhető. Türelmüket és szíves megértésüket kérjük a hiba kijavításáig.
szept. 1
10:02
Anglia: 2018-ig hosszabbított a háromoroszlánosok mezgyártója (She)
Az angol labdarúgó-válogatott mezszállítója, az Umbro 2018-ig meghosszabbította szerződését a Labdarúgó-szövetséggel (FA).
szept. 1
10:18
Kemény Dénes: "A görögök ellen sem elég bedobni a gatyát és a sapkát a medencébe" (Infostart)
Magabiztos győzelemre készültek a szerbek, a magyar együttes viszont meglepte őket - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes szövetségi kapitány a zágrábi vízilabda Európa-bajnokság második, 9-6-ra megnyert mérkőzése után. A szakember kiemelte: nem szabad azt hinniük a játékosoknak, hogy a görögök ellen szerdán elég bedobni a sapkát a vízbe, és már megvan a meccs.
szept. 1
10:18
Videó: a világbajnoknak nem volt elég a több mint tízpontos előny (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a spanyol férfi kosárlabda-válogatott 76–73-ra kikapott Litvániától a törökországi kosárlabda-világbajnokság 3. fordulójában, s ezzel már második vereségét szenvedte el. A címvédő a negyedik negyed előtt 11 ponttal is vezetett már, de a remekül játszó litvánok fordítani tudtak.
szept. 1
10:20
Brazília: ma százéves a Corinthians, Ronaldo tiszteletbeli polgár lett (She)
Éppen ma ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Corinthians.
szept. 1
10:36
Ki a hibás Overdose vereségéért? (Behaviour)
Nagyot hibázott a baden-baden-i verseny szervezője azzal, hogy hagyta elindulni Overdose-t a vasárnapi futamon, annak ellenére, hogy a ló a rajt előtt a viselkedésével jelezte, nem kíván versenyt futni - jelentette ki Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a Magyar Televízió szerdai Ma Reggel című műsorában.
szept. 1
10:54
NFL: egymillió dollárra biztosították Troy Polamalu haját (She)
A Lloyd's biztosítótársaságnál egymillió dollárra biztosították a Pittsburgh Steelers sztárjának, Troy Polamalunak védjegyévé vált haját.
szept. 1
10:56
Pápa: Véber bizalma töretlen Szűcs iránt, de kritizálni kötelessége (She)
Véber György, a Lombard Pápa vezetőedzője hevesen kritizálta csapata kapusát, Szűcs Lajost a Kaposvár ellen elveszített hét végi bajnoki labdarúgó-mérkőzés után, ám mint a klub hivatalos honlapjának elmondta, bizalma továbbra is töretlen, és Szűcs áll majd a kapuban a ma esti zalaegerszegi bajnokin is.
szept. 1
11:12
Gyulay Zsolt: Ki kell nyitni a Hungaroringet (Infostart)
Versenyképessé tenné a magyarországi pályát a Hungaroring Zrt. frissen kinevezett elnök-vezérigazgatója. Gyulay Zsolt beszélt arról is, hogy pár hónap belül meghatározzák a fejlesztési irányokat.
szept. 1
11:12
Kézilabda: a félvak Bielecki káprázatosan játszott, 11 gólt szórt (She)
Fantasztikus teljesítménnyel segítette 28–26-os győzelemhez Bundesliga-visszatérése alkalmából Karol Bielecki, a Rhein-Neckar Löwen kézilabdaklasszisa.
szept. 1
11:14
Öttusa-vb: Marosi után Kasza Róbert is döntőbe jutott (She)
Marosi Ádám után Kasza Róbert is beverekedte magát a pénteki döntőbe a csengtui öttusa-világbajnokság hagyományos férfi versenyének szerdai selejtezőjéből.
szept. 1
11:30
Úszás: megműtötték a háromszoros olimpiai bajnok ausztrál klasszist (She)
Sikeres vállműtéten esett át Stephanie Rice, az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója.
szept. 1
11:32
Kajak-kenu: Janics Natasa szponzori szerződése és alapítványa (She)
Janics Natasa háromszoros olimpiai és 18-szoros világbajnok kajakos szerdán támogatói megállapodást kötött az EDF DÉMÁSZ Zrt.-vel, és bejelentette az utánpótlást segítő alapítványának létrehozását.
szept. 1
11:34
Vízilabda Eb: a szerbek 16 gólt dobva nyertek az oroszok ellen (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon a szerb férfiválogatott hatgólos győzelmet aratott Oroszország ellen a B-csoport 3. fordulójában.
szept. 1
12:06
A nyár 20 legbombább fociüzlete (Infostart)
Augusztus 31-én egész Európában bezárt az átigazolási piac. A Goal.com szakportál sorrendbe rakta a nyári átigazolási szezon 20 legnagyobb "dobását". Az ítészek négy szempontot vettek figyelembe: a játékos általános képességeit; azt, hogyan illeszkedik új csapatába; hogyan alkalmazkodik a környezetéhez; illetve az átigazolási díj mértéke, megtérülése. Az összeállítás attól különösen érdekes, hogy…
szept. 1
12:06
DVSC: fél évig rólunk szól a magyar futball - Bernáth Csaba (She)
Bernáth Csaba, a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának kapitánya már hétfő este értesült arról, hogy az UEFA elutasítja a Liteksz óvását – azért a hivatalos döntést meghallva alaposan megkönnyebbült. A jobbhátvéd úgy véli, fél évig megint a Loki kerül az érdeklődés középpontjába.
szept. 1
12:24
UEFA Régió Kupa: a magyar válogatott a románok legyőzésével kezdett (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az idén immár hetedik alkalommal rendezi meg az amatőr labdarúgók számára létrehozott UEFA Régió Kupát, amelyen a magyar amatőr válogatott is részt vesz. A hazánkat képviselő együttes túl van első selejtező-mérkőzésén, Sopronban 4–1-es győzelmet aratott a román együttes ellen – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
szept. 1
12:26
Átigazolás: a West Ham United dán válogatott védővel egyezett meg (She)
A West Ham United labdarúgócsapata megegyezett a Blackburn Roversszel Lars Jacobsen átigazolásáról. A WHU már Jacobsennel is egyezségre jutott, az átigazoláshoz azonban szükséges még a Premier League engedélye.
szept. 1
12:28
Videó: edzés helyett csapattársuk fülbevalóját keresték a „delfinek” (She)
Nem fáradhattak el a legutóbbi tréningen az NFL-ben szereplő Miami Dolphins játékosai. A floridai amerikaifutball-csapat védőjátékosa, Kendall Langford ugyanis az edzés előtt elfelejtette kivenni két és fél karátos, azaz több ezer dollárt érő fülbevalóját, ami a gyakorlás alatt kiesett a füléből. A csapattársakkal együtt közel egy órán át keresték az értékes ékszert, de hiába.
szept. 1
12:42
Kecskemét: a csapat szerződést bontott szlovén légiósával (She)
A Kecskeméti TE-Ereco hivatalos honlapján tette közzé, hogy szerződést bontott a csapat szlovén légiósával, Uros Veseliccsel.
szept. 1
12:44
Videoton: Lencse marad, a klub nem jutott egyezségre a Kerkyrával (She)
Nem jött létre a Videoton és a görög Kerkyra közötti megállapodás az átigazolási időszak végéig, így Lencse László marad a Videoton játékosa – adta hírül a fehérváriak hivatalos honlapja.
szept. 1
13:00
Bayern München: minden idők legjobb futballmúzeumát ígérik (She)
A legsikeresebb német labdarúgóklub, a Bayern München vezetősége bejelentette, hogy a 2011–2012-es szezon során futballmúzeumot kíván nyitni a müncheni Allianz Arenában.
szept. 1
13:18
Öttusa-vb: Marosi és Kasza után Németh is döntőbe jutott (She)
A magyar férficsapat teljes létszámmal várhatja a döntőt a csengtui öttusa-világbajnokságon, miután Marosi Ádám és Kasza Róbert után Németh Róbert is sikerrel vette a selejtezőket.
szept. 1
13:20
Németország: Löw megerősítette, hogy Ballack marad a csapatkapitány (She)
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya bejelentette, hogy Michael Ballack marad a Nationalelf csapatkapitánya.
szept. 1
13:54
Mourinho: Nem vagyok Harry Potter (Infostart)
José Mourinho nem tulajdonított nagy jelentőséget annak, hogy a Real Madrid nem nyerte meg első meccsét a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A tréner úgy véli, sikeres korszaka a királyi klubnál is folytatódik.

Keresés