2010. szeptember 30. csütörtök

szept. 30
0:06
Bajnokok Ligája: büntetőrekord, 13 tizenegyes egy fordulóban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a csoportkör második fordulójában tizenhárom büntetőt ítéltek a játékvezetők, ez új rekord a rangos sorozat történetében.
szept. 30
0:10
BL: Eto'o-mesterhármas, az MU legyűrte a Valenciát - mai eredmények (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Tekintse meg a 2. forduló szerdai összecsapásainak összes eredményét!
szept. 30
0:24
Bajnokok Ligája: Ferguson a „borsófejtő” Chicharitót dicséri (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elsősorban a csapata győztes gólját szerző Javier Hernándezt méltatta a Valencia otthonában BL-mérkőzésen aratott 1–0-s siker után.
szept. 30
7:00
Újabb 12 menet Madárral (Behaviour)
Ha valakiről könyv jelenik meg manapság, az vagy egy jelenleg használt és később eldobandó celeb "komoly életműve", vagy egy olyan emberről szól, aki eddigi munkássága alapján kiérdemelte azt, hogy kötve-fűzve a rajongók polcára kerülhessen.
szept. 30
7:02
"Tőrdöfés a szívünkbe" (Behaviour)
Világéletünkben azért küzdöttünk, hogy az olimpián nem szereplő sportágak is olyan elfogadottak, elismertek legyenek, mint az olimpián szereplő sportágak, de ez a cikk tőrt döfött a szívünkbe - reagált a Népszavában az előző héten megjelent "Magyar sport: a hivatalnok nagyhatalom" című cikkre dr.Leyrer Richárd, a Nemzeti Sportszövetség alelnöke, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke.
szept. 30
7:36
Tenisz: Verdasco bokszkesztyűre cserélte a teniszütőt (She)
Fernando Verdasco, akit a bangkoki tenisztornán a második helyen emeltek ki, néhány ütésváltás erejéig thaibox-bemutatót tartott a sziámi fővárosban.
szept. 30
7:54
Megbukott a Tour-győztes a doppingteszten (Infostart)
Pozitív lett Alberto Contador doppingtesztje. A Tour de France idei győztesének szervezetében júliusban klenbuterolt találtak.
szept. 30
7:54
Férfi kosárlabda: két amerikai játékos érkezik Debrecenbe (She)
Két amerikai kosaras, név szerint Chris Singletary és Kevin Langford érkezik Debrecenbe.
szept. 30
7:54
Szombaton megelőzheti a fogaskerekűt (Behaviour)
A szeptember 19-i halasztás után most szombaton vághatnak neki a vállalkozó kedvű túrázók, kerékpárosok, illetve futók, hogy a János kórház és a Széchenyi hegy közötti négy kilométeres távon megelőzzék a fogaskerekűt.
szept. 30
8:12
Bajnokok Ligája: Egy álom vált valóra ezzel a góllal - Chicharito (She)
A Manchester United Javier Hernández 85. percben szerzett góljával győzte le a Valenciát a Bajnokok Ligája C-csoportjának tegnap esti rangadóján. A mexikói csatár találatával egyrészt megakadályozta, hogy az MU gyengén kezdje a sorozatot, másrészt saját, régóta dédelgetett álmát is valóra váltotta.
szept. 30
8:30
Formula-1: Nigel Stepney 20 hónapos börtönbüntetést kapott (She)
A modenai bíróság 20 hónapos börtönbüntetést szabott ki Nigel Stepneyre, a Formula–1-es Ferrari istálló korábbi alkalmazottjára, de 600 eurós óvadék ellenében felfüggesztették az ítéletet.
szept. 30
8:32
Kerékpár: tiltott szert találtak Alberto Contador szervezetében (She)
Tiltott szert találtak a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador spanyol kerékpáros szervezetében.
szept. 30
9:06
Brazília: Abreu mentett pontot a Botafogónak a Corinthians otthonában (She)
A brazil országos labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 26. fordulójában a Botafogo az uruguayi válogatott Sebastián Abreu góljával mentett pontot a Corinthians otthonában. A hazaiaknál a sérülése után még nem százszázalékos Ronaldo nem kapott lehetőséget, de Roberto Carlos szerepelt a találkozón.
szept. 30
9:08
MLS: Ljungberg klasszisa döntött a San Jose-Chicago meccsen (She)
Az Arsenal korábbi klasszisa, Freddie Ljungberg megszerezte első gólját a Chicago Fire játékosaként a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján.
szept. 30
9:24
Hegymászás: a Cso-Ojun már csak a magyar expedíció tart ki (She)
A rossz időjárás miatt szinte minden expedíció lemondott a Cso-Oju meghódításáról, csak a magyar expedíció tart ki, és vág neki komoly szándékkal a hegynek.
szept. 30
9:24
Doppingolt a spanyol sztárkerékpáros (Behaviour)
Tiltott szert találtak a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador spanyol kerékpáros szervezetében. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) azonnal felfüggesztette a sztár versenyzői engedélyét.
szept. 30
9:26
Bajnokok Ligája: a mesterhármast szerző Eto’o a Juve skalpjára vágyik (She)
Samuel Eto’o szinte egymaga intézte el a Werder Brement a Bajnokok Ligája A-csoportjában, de a találkozó után a kameruni támadó nem sütkérezett sokáig a dicsfényben, hanem már a hétvégi olasz bajnokiról is beszélt.
szept. 30
9:42
Női kosárlabda: Nagy-Bujdosó és Sarok sem játszhat az FTC ellen (She)
Nem számíthat a Ferencváros elleni csütörtöki hazai meccsen Nagy-Bujdosó Nóra és Sarok Nikolett játékára a Pécs 2010 csapata, adta hírül a mizopecsbasketball.hu.
szept. 30
9:44
Bajnokok Ligája: Eto’o számára szeptemberben volt karácsony - Allofs (She)
A Werder Bremen vezetői rendkívül kritikusan értékelték csapatuk teljesítményét azt követően, hogy a brémaiak 4–0-s vereséget szenvedtek a címvédő Inter otthonában a Bajnokok Ligája A-csoportjában.
szept. 30
10:00
Manchester City: Mario Balotelli decemberben térhet vissza (She)
Decemberben térhet vissza a Manchester Citybe Mario Balotelli, aki még augusztusban szenvedett térdsérülést.
szept. 30
10:18
Kerékpáros-vb: Cancellara megvédte címét az időfutamban (She)
A svájci Fabian Cancellara megvédte címét az egyéni időfutamban az ausztráliai országúti kerékpáros-világbajnokságon.
szept. 30
10:20
NBA: 100 ezer dollárra büntették a Wizards tulajdonosát (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetői 100 ezer dollárra büntették meg a Washington Wizards elnökét, mert jogosulatlanul beszélt nyilvánosan az új kollektív szerződéssel kapcsolatos tárgyalásokról.
szept. 30
10:22
DVSC: Rudolf Gergely meglátogatta a csapatot Genovában (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA-t meglátogatta korábbi labdarúgója, Rudolf Gergely Genovában – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 30
10:24
Mexikó: bojkottal fenyegetőzik több válogatott labdarúgó (She)
Bojkottal fenyegetőzik több válogatott mexikói labdarúgó, aki kifogásolja a szövetség ellenük hozott kemény szankcióit.
szept. 30
10:26
Labdarúgás: Sampdoria-DVSC, Man. City-Juve - a mai program (She)
Csütörtökön a csoportkör második fordulóját rendezik a második számú európai kupasorozatban, az Európa-ligában. A magyar bajnok DVSC-TEVA a Sampdoria otthonában lép pályára, és összecsap egymással az A-csoport két nagyágyúja, a Manchester City és a Juventus. Tekintse meg a napi programot!
szept. 30
10:28
Kajak-kenu: tíz éve nyerte első olimpiáját Kammerer Zoltán (She)
Épp ma tíz éve annak, hogy Kammerer Zoltán megnyerte első olimpiai címét.
szept. 30
10:36
MTK: Juhász dicséri a fiatal csapatot, reméli, legyőzik az FTC-t (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht magyar válogatott védője, Juhász Roland az mtkhungaria.hu-nak adott nyilatkozatában dicsérte korábbi együttesét, kiemelve a klasszikus MTK-támadónak nevezett Tischler Patrikot, és annak a reményének adott hangot, hogy a fiatal együttes legyőzi a feljövő félben lévő Ferencvárost a pénteki rangadón.
szept. 30
10:54
FTC: Rodenbücher nehéz mérkőzésre, de győzelemre számít az MTK ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros nyáron igazolt védője, Rodenbücher István úgy véli, hogy nehéz lesz az MTK elleni összecsapás, de ha higgadtan játsszák saját játékukat, legyőzik korábbi együttesét.
szept. 30
10:56
Rali: az IRC programjában szerepel jövőre a Mecsek-rali (She)
A Mecsek-rali szerepel a világ második számú ralisorozata, az Intercontinental Rally Challenge (IRC) jövő évi programjában – ez derült ki a Nemzetközi Automobil-szövetség szerdán kiadott, ideiglenes versenynaptárából.
szept. 30
11:12
Euro 2012: a sérült Vittek nincs ott a szlovákok keretében (She)
A szlovák labdarúgó-válogatott kulcsjátékosa, Róbert Vittek nélkül kénytelen pályára lépni soron következő, Örményország és Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőin.
szept. 30
11:14
Tenisz: Azarenko és Schiavone is elődöntőbe jutott Tokióban (She)
A nyolcadik helyen kiemelt Viktorija Azarenka és az ötödik pozícióban rangsorolt Francesca Schiavone is bejutott a Tokióban zajló, kétmillió dollár összdíjazású WTA-torna elődöntőjébe.
szept. 30
11:30
Tenisz: Wozniacki és Schiavone is elődöntőbe jutott Tokióban (She)
Az első kiemelt Caroline Wozniacki, a nyolcadik helyen kiemelt Viktorija Azarenka és az ötödik pozícióban rangsorolt Francesca Schiavone is bejutott a Tokióban zajló kétmillió dollár összdíjazású WTA-torna elődöntőjébe.
szept. 30
11:32
Tenisz: Verdasco nem jutott be a bangkoki negyeddöntőbe (She)
A második helyen kiemelt Fernando Verdasco két szettben kikapott a német Benjamin Beckertől a bangkoki ATP-torna második fordulójában.
szept. 30
11:34
Profi ökölvívás: egy év kihagyás után visszatér az argentin Hiéna (She)
Nem az eredetileg meghirdetett Jorge Humberto Martínez, hanem a kolumbiai Wilson Alcorro (26-12-3; 17KO) ellen lép szorítóba hazájában, Argentínában a korábbi nagypehelysúlyú világbajnok, Jorge Rodrigo Barrios.
szept. 30
11:36
Fulham: Gera Zoltán örül, hogy támadóbb szellemben játszanak (She)
A Fulham kispadján változás történt a nyáron, Roy Hodgsont Mark Hughes váltotta Gera Zoltán csapatánál. A magyar játékos az angol sajtónak elmondta, örül annak, hogy az új menedzser támadóbb szellemben játszatja az együttest.
szept. 30
11:38
Labdarúgás: szombaton rangos gyermektornát rendeznek Telkiben (She)
Szombaton Telkiben rendezik meg az OTP Bank Tanévindító gyermeklabdarúgó-fesztivált.
szept. 30
11:40
Inter: Júlio César combizom-, Lúcio lágyéksérülést szenvedett (She)
Kisebb sérüléssel kellett lecserélni a szerdai, Werder Bremen elleni (4–0) BL-csoportmérkőzésen Júlio Césart és Lúciót, az Internazionale két brazil légiósát.
szept. 30
12:06
Franciaország: Blanc szerint Benzema nincs hozzászokva a munkához (She)
Laurent Blanc, a francia válogatott szövetségi kapitánya szerint Karim Benzema nincs hozzászokva ahhoz, hogy keményen dolgozzon.
szept. 30
12:24
Európa-liga: alig fél ház lesz a Sampdoria-Debrecenen (She)
A Sampdoria vezetőinek tájékoztatása szerint nem várható telt ház a DVSC-TEVA elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen – tudatta a dvsc.hu.
szept. 30
12:26
Röplabda: Demcsák Zsuzsa lesz a sportág hazai arca (She)
Hosszú távra tervez a Magyar Röplabda Szövetség új vezetése: Tóth Tamás, a szervezet elnöke kiemelte, hogy a cél mindenképpen a sportág felfuttatása.
szept. 30
12:42
Vasas: Csak összefogással lábalhatunk ki a gödörből - Vancsa (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas sportigazgatója, Vancsa Miklós a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a kudarcok elbizonytalanították a játékosokat, hullámvölgybe kerültek, amelyből csak összefogással kapaszkodhatnak ki.
szept. 30
12:44
Inter: Eto’o szerint veszélyesebb a csapat Benítez irányításával (She)
Samuel Eto’o három gólt lőtt tegnap a Werder Bremennek. Az Inter támadója elmondta, véleménye szerint veszélyesebb csapata Rafa Benítez irányításával, mint José Mourinho idejében volt.
szept. 30
13:00
Tenisz: Tomás Berdych negyeddöntős Kuala Lumpurban (She)
A harmadik helyen kiemelt cseh Tomás Berdych két játszmában legyőzte Denisz Isztomint, ezzel bejutott a Kuala Lumpurban rendezett ATP-torna negyeddöntőjébe.
szept. 30
13:02
Kerékpár: hatalmas bringás repertoár a szombati kerékpáros napon (She)
Az október 2-án megrendezendő családi szabadidős esemény, a K&H olimpiai kerékpárosnap szervezői újabb programokról számolnak be. A városligeti 56-osok terén, a Budapest Sportiroda és a Sportaktív SE közös rendezvényén a „minden, ami kerékpár” szlogennek megfelelően a Budapest-túra, a sportági bemutatók és az alkalmi múzeum mellett további érdekességekre is sor kerül.
szept. 30
13:18
Kerékpár: Nem doppinggal került a szer a szervezetembe - Contador (She)
Ahogy arról beszámoltunk, tiltott szert találtak a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador spanyol kerékpáros szervezetében. Contador sajtótájékoztatóján elmondta, nem doppingszerrel került a szervezetébe a tiltott anyag.
szept. 30
13:20
Jégkorong: Ennaffati Omar Kanadában folytatja pályafutását (She)
A magyar válogatott védője, a tavalyi szezont a Vasas Bp. Starsban töltő Ennaffati Omar Kanadában, a Major League Hockey (MLH) ontariói bajnokságban folytatja pályafutását – számolt be a jegkorong.blog.hu.
szept. 30
13:36
Transzvesztitával csalta feleségét Gera csapattársa (Blikk)
Újabb szexbotrány az angol élvonalban! Egy nagymellű mexikói transzvesztita borította ki a bilit egy tévéműsorban, amikor beszámolt a Fulham egyik sztárjával töltött éjszakájáról.
szept. 30
13:36
Videó: horgászás, zenekar, mészárlás - hirosimai gólörömök (She)
Korábban már láthattak gólörömöt, amelyet a japán labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanfrecce Hirosima játékosai mutattak be. Akkor Makino Tomoaki szabadrúgásgólja után ünnepeltek úgy, hogy előbb a védő „kipecázta" csapattársát, majd lefotózta a „megszerzett trófeát” – éppúgy, mint az izlandi Stjarnan futballistái.  Nem ez volt azonban az egyetlen ilyen „műsoruk” a japán futballistáknak. Az alábbi…
szept. 30
13:38
Gyász: október 2-án vesznek végső búcsút Savanya Norberttől (She)
Október 2-án vesznek végső búcsút Savanya Norberttől, a tragikus körülmények között elhunyt tízszeres világbajnok búvárúszótól.
szept. 30
13:40
Európa-liga: 4-2-3-1-es felállásban szerepel a DVSC a Samp ellen (She)
Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere kijelölte a 19 órakor kezdődő Sampdoria elleni Európa-liga-csoportmérkőzésre a kezdőcsapatát, amelyből kiderül, Koman Vladimirék otthonában 4-2-3-1-es felállásban szerepel a Loki – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Keresés