2010. szeptember 21. kedd

szept. 21
0:06
Independiente: a kudarcok miatt távozott a vb-győztes szakember (She)
Daniel Garnero vezetőedző és César Luis Menotti csapatmenedzser is lemondott egy nappal azt követően, hogy az Independiente 4–0-s vereséget szenvedett a Banfieldtől az argentin labdarúgó-bajnokság (Apertura) 7. fordulójában.
szept. 21
0:10
Sakk: a jordánokkal és a skótokkal kezdenek a magyarok az olimpián (She)
A férfiaknál Jordániát, a nőknél Skóciát kapta ellenfélnek Magyarország a kedden kezdődő hanti-manszijszki sakkolimpia első fordulójában.
szept. 21
3:24
Rettegett fradisták! (Blikk)
A rendőrség félti a közelben levő MLSZ-székházat, ezért nem játszhat otthonában az Újbuda TC
szept. 21
6:42
Balajcza, a lilák hőse (Blikk)
Debrecen — Balajcza Szabolcs (31) volt a DVSC-TEVA–Újpest bajnoki labdarúgó-rangadó (1-1) főhőse.
szept. 21
7:00
Talmácsi Gábor visszatalált a dobogóra (Behaviour)
Nagyon fura ezt leírni, de ahelyett hogy Sávolyon, a Balatonringen rendezték volna az idei gyorsasági motoros-világbajnokság tizenharmadik futamát, a mezőny a spanyol Aregonban száguldozott. A hazai nézők nagy bánatára ezen a hétvégén csak egyszer, a legkisebbek között hangzott fel a spanyol himnusz. Jó hír, hogy Talmácsi Gábor végre valós tudásának megfelelően motorozva a 3. lett a Moto2…
szept. 21
7:02
Ma rajtol a sakkolimpia (Behaviour)
Hétfőn hajnalban sakkválogatottunk megérkezett a szibériai olajvárosba, Hanti-Manszijszkba, a 39. sakkolimpia színhelyére.
szept. 21
7:04
Dániai Világkupán a női kéziválogatott (Behaviour)
Elvileg nem a legveretesebb viadal, mégsem lehet félvállról venni az Aarhusban esedékes női kézilabda Világkupát, ugyanis a dániai tornával célegyenesbe fordul az Európa-bajnoki felkészülés. Márpedig a decemberi Eb-ről már ki lehet jutni a 2012-es londoni olimpiára!
szept. 21
7:06
Amikor a fagylalt visszanyal (Behaviour)
Lejáratás és hitelrontás vádjával a Bayern München vizsgálatot kért az UEFA fegyelmi bizottságának elnöke, Peter Limacher ellen. A testület elnökének a bajorok szerint az a bűne, hogy nem akadályozta meg egy bizonyos Robin Boksic "ámokfutását". Nevezett úriember azt terjesztette el a müncheniekről, hogy 2008 májusában az orosz maffia lefizette a bajorokat, szenvedjenek 4-0-s vereséget…
szept. 21
7:18
Serie A: a „Nagy Testvér” figyeli Tottiékat, kamerák az öltözőben (She)
Az olasz futballisták már sehol sem bújhatnak el a figyelő tekintetek elől: az élvonalbeli csapatok öltözőiben kamerákat helyeztek el ebben az idényben.
szept. 21
7:18
Mourinho a holdon (Behaviour)
A Real Madridot irányítani olyan, mint "elérni a Holdat - mondta jelenlegi munkájáról Jose Mourinho, aki azt szeretné, hogy futballedzői karrierje olyan sokáig tartson, mint a Manchester United kispadján ülő Sir Alex Fergusoné.
szept. 21
7:36
NFL: szoros mérkőzésen nyert a címvédő a San Francisco ellen (She)
A Super Bowl-győztes New Orleans Saints szoros mérkőzésen, 25–22-re nyert a San Francisco 49ers vendégeként az amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint kedd hajnali mérkőzésén.
szept. 21
7:54
Magyar Kupa: már NB I-es csapatok is a porondon, Szegeden a Szolnok (She)
Már NB I-es csapatok is pályára lépnek a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában.
szept. 21
8:48
MLS: Henry sérülést okozó gólöröme 2000 dollárjába került (She)
Kétezer dolláros büntetést kapott a világ- és Európa-bajnok Thierry Henry az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) fegyelmi bizottságától, miután túlzott gólörömében sérülést okozott a dallasi kapusnak.
szept. 21
8:48
Petárdával fejbedobott partjelző (Metropol)
Félbeszakadt a Gaziantepspor-Bursaspor török bajnoki labdarúgó-mérkőzés hétfőn este, miután petárdával fejbe dobták az egyik partjelzőt.
szept. 21
9:06
NFL: holtan találták meg a Denver Broncos tehetségét (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Kenny McKinley, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Denver Broncos elkapójátékosa. Az elsődleges gyanú szerint öngyilkos lett.
szept. 21
9:06
NFL: Elhunyt a denveri tehetség (Metropol)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Kenny McKinley, a tengerentúli profi amerikiafutball-ligában (NFL) szereplő Denver Broncos elkapójátékosa. Az elsődleges gyanú szerint öngyilkos lett.
szept. 21
9:08
Válogatott: közös kép is készült Egerváriról és a többi kapitányról Madridban - fotó (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöke, Ángel María Villar, Michel Platini, az UEFA elnöke és a spanyol sportminiszter, Jaime Lissavetzky nyitotta meg tegnap az európai szövetségi kapitányok edzőkonferenciáját Madridban.
szept. 21
9:24
Csehország: a Sparta az utolsó pillanatban nyerte meg a prágai derbit (She)
A Sparta Praha Bony Wilfried 89. percben szerzett góljával nyerte meg 2–1-re a prágai rangadót a Slavia Praha ellen a cseh labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában.
szept. 21
10:00
Románia: hat héttel kinevezése után lemondott a Steaua vezetőedzője (She)
Hat héttel a kinevezése után lemondott posztjáról a bukaresti Steaua labdarúgócsapatának vezetőedzője, Ilie Dumitrescu.
szept. 21
10:18
Súlyos gondok a brit Nemzetközösségi Játékok előtt (Infostart)
Nem csak a biztonság szavatolása, hanem a versenyzők szállásának otthont adó falu építése is gondot okoz az október 3-án rajtoló újdelhi Nemzetközösségi Játékok szervezőinek.
szept. 21
10:18
Tenisz: áll az esővíz a szöuli pályán, Szávay holnap kezd (She)
Az esőzés miatt szerdára halasztották a keddre kiírt mérkőzéseket a szöuli női tenisztornán. A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes is ma mutatkozott volna be, de a szlovén Polona Hercog elleni találkozója immár szintén a szerdai programban szerepel.
szept. 21
10:36
Tóth Balázs aranyérmes a tekvondó Mesterek Kupáján (Metropol)
Tóth Balázs aranyérmes lett a Bonnban megrendezett WTF-tekvondó Mesterek Kupája elnevezésű versenyen.
szept. 21
10:54
Eldőlhet a héten, fut-e még az idén Overdose (Infostart)
Overdose túl van a Baden-Badeni verseny utáni pihenőn, múlt hét vége óta ismét kedvet mutat a munkához. Így nem kizárt, hogy már ezen a héten dönteni lehet róla, októberben starthoz áll-e valamely versenyen. Egyelőre több lehetőségen is gondolkodunk - mondta el Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-nak.
szept. 21
10:54
Férfi kosárlabda: az amerikai bedobó meggyőzte a nyíregyházi vezetőket (She)
Curtis Marshall a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Marso-Nyíregyháza KK csapatában folytatja pályafutását, miután a 27 éves amerikai bedobó eddigi teljesítménye meggyőzte a szakvezetőket.
szept. 21
10:56
Tenisz: jövőre is Albert Costa irányítja a spanyol DK-csapatot (She)
Az idei fiaskó ellenére jövőre is Albert Costa irányítja a spanyol válogatottat a tenisz Davis-kupában.
szept. 21
10:58
Serie A: Nápolyban próbálkozik Balotelli 17 éves öccse (She)
A Napoli első csapatával készül a következő napokban Enock Barwuah, a Manchester City olasz válogatott labdarúgójának, Mario Balotellinek a testvére. A 17 éves játékos szeretné meggyőzni a nápolyiak vezetőit, hogy hasznára lehet a „kékeknek”.
szept. 21
11:12
Bp. Honvéd: Sadjo Haman Eto'óval játszhat együtt a válogatottban (She)
Sadjo Haman az utóbbi időben jó teljesítményt nyújt a Budapest Honvédban, és erre a kameruni labdarúgó-válogatott szakmai stábja is felfigyelt: a kispestiek légiósa meghívót kap a nemzeti csapatba.
szept. 21
11:12
Balzsay novemberben bokszol (Metropol)
Balzsay Károly korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó világbajnok novemberben ismét kötelek közé lép.
szept. 21
11:14
Ökölvívás: Balzsay Károly novemberben bokszol legközelebb (She)
Balzsay Károly korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnok novemberben ismét kötelek közé lép.
szept. 21
11:30
Hat hét után lemondott a Steaua Bucuresti vezetőedzője (Infostart)
Lemondott posztjáról Ilie Dumitrescu, a román Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának vezetőedzője.
szept. 21
11:48
Tekvondó: Tóth Balázs aranyérmes a Mesterek Kupáján (She)
Tóth Balázs aranyérmes lett a Bonnban megrendezett WTF-tekvondó Mesterek Kupája elnevezésű viadalon.
szept. 21
11:50
Argentína: a kapitány szeretné, hogy Messi játsszon Japán ellen (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott ideiglenes szövetségi kapitánya, Sergio Batista reméli, hogy Lionel Messi a következő hónapban már pályára léphet a Japán elleni félkészülési mérkőzésen.
szept. 21
11:52
Női labdarúgás: két MTK-játékos sérült az Everton elleni BL-meccs előtt (She)
Csütörtökön 18 órai kezdettel Bajnokok Ligája-mérkőzést játszanak a Hungária körúton, az MTK női labdarúgócsapata az angol Evertont fogadja. A kék-fehérek honlapja, az mtkhungaria.hu arról tájékoztatott, hogy Pinczi Anita és Vígh Viktória küzd kisebb sérüléssel, viszont a többiek egészségesen állnak Turtóczki Sándor vezetőedző rendelkezésére.
szept. 21
11:54
Egyesült Államok: Klinsmann a szóbeli megegyezés ellenére nem lett kapitány (She)
Jürgen Klinsmann elmondta, közel egy hónapig tárgyalt a nyáron az Egyesült Államok Labdarúgó-szövetségének vezetőivel, és szóban meg is állapodott arról, hogy átveszi a szövetségi kapitányi posztot, de végül mégis Bob Bradleyvel hosszabbítottak.
szept. 21
11:56
Honduras: a kapusnak nem tetszett a cikk, rálőtt az újságíróra (She)
Elképesztő esetről számolt be egy hondurasi lap: Donaldo Morales, a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Motagua kapusa rálőtt egy újságíróra, mivel nem tetszett neki a teljesítményéről írt értékelés.
szept. 21
11:58
Kaposvár: Okuka és Pavlovics után Bank is elkezdte az edzéseket (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban hét fordulót követően tizenhárom szerzett ponttal a második helyen álló Kaposvári Rákóczi vezetőedzője, Sisa Tibor a közelmúltban több játékosát is sérülés miatt volt kénytelen nélkülözni. A rakoczifc.hu kaposvári honlap beszámolója szerint három sérült már bekapcsolódhatott a munkába, legalábbis a rehabilitációs gyakorlatokat megkezdhették.
szept. 21
12:06
Arsenal: a sérült Fabregasnak két-három hetet kell kihagynia (She)
Az Arsenal a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Cesc Fabregasnak két-három hetet kell kihagynia, miután megsérült a hétvégén.
szept. 21
12:08
Bp. Honvéd: Abass fogadkozik, az MK-ban komolyan veszik a budaörsieket (She)
Az élvonalbeli bajnokságban jól rajtoló Bp. Honvéd labdarúgócsapatának szenegáli középpályása, Dieng Cheikh Abass a kispesti klub honlapján, a honvedfc.hu internetes oldalon úgy nyilatkozott: a Budaörs elleni szerdai Magyar Kupa-mérkőzésükre is úgy készülnek, mintha élvonalbeli ellenféllel találkoznának.
szept. 21
12:10
NFL: Reggie Busht az ág is húzza, büntetés után most megsérült (She)
Reggie Bush, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) versengő New Orleans Saints futója lábsérülést szenvedett; még nem tudni, mennyi kihagyás vár rá.
szept. 21
12:24
Bp. Honvéd: Abass fogadkozik, hogy a budaörsieket is komolyan veszik (She)
Az élvonalbeli bajnokságban jól rajtoló Bp. Honvéd labdarúgócsapatának szenegáli középpályása, Dieng Cheikh Abass a kispesti klub honlapján, a honvedfc.hu internetes oldalon úgy nyilatkozott: a Budaörs elleni szerdai Magyar Kupa-mérkőzésükre is úgy készülnek, mintha élvonalbeli ellenféllel találkoznának.
szept. 21
12:26
Vasas: Engem is fejbe kólintott ez a két vereség - Vancsa Miklós (She)
A Vasas első osztályú labdarúgócsapata a két legutóbbi találkozóját elveszítette a magyar bajnokságban: előbb otthon a Kaposvártól kapott ki 3–1-re, majd az MTK vendégeként 2–1-re. Vancsa Miklós ügyvezető a labdarugas.vasassc.hu oldalnak nyilatkozott a csalódásként megélt két vereségről és a soron következő két mérkőzésről, különösen tekintettel a Ferencváros elleni hétvégi bajnokiról.
szept. 21
12:42
Labdarúgás: pályán a Real Madrid, Tottenham-Arsenal - a mai program (She)
A spanyol és a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétközi fordulója is elkezdődik ma este: a Real Madrid az Espanyolt fogadja, míg Vadócz Krisztián (akit a spanyol lapok nem tettek be a várható kezdő tizenegybe) együttese, az Osasuna a Real Sociedaddal találkozik.
szept. 21
12:42
Fabregas három hétre kidőlt (Metropol)
Combsérülés miatt előreláthatólag három hétig nem léphet pályára Cesc Fabregas, az Arsenal világbajnok spanyol labdarúgója.
szept. 21
12:44
Franciaország: a PSG kameruni kapusa mégsem bújt más bőrébe (She)
A Le Parisien értesülése szerint a francia rendőrség illetékesei hitelesnek találták Apoula Edel okmányait, így minden bizonnyal alaptalan a vád, miszerint a Paris Saint-Germain kapusa jogosulatlanul szerepelt a Sevilla ellen idegenben 1–0-ra megnyert Európa-liga-csoportmérkőzésen.
szept. 21
12:46
Kajak-kenu: Benedek Dalma életmód-változtatásra készül (She)
Immár hatszoros világbajnoknak mondhatja magát Benedek Dalma. Kiváló kajakozónk az idei poznani világbajnokságon a női négyes tagjaként gyűjtöttbe be a hatodik vb-aranyérmét. Benedek a kajak.hu sportági oldalon vezetett blogjában beszámolt az élményeiről, a Kanadában töltött szabadságáról, illetve a hazatérés okozta nehézségeiről.
szept. 21
12:48
Kerékpár: szombaton Egerben folytatódik az Oxigén Túra (She)
A Győrben indult, ötállomásos, országos környezetvédelmi kerékpáros program, az Oxigén Túra szeptember 25-én Egerben folytatódik. Az eseménysorozat szombati állomását sajtótájékoztatón mutatták be a Sportaktív Szabadidő Egyesület szervezői.
szept. 21
12:50
MTK: Szatmári és Kanta nélkül sehol sem lennék - Tischler (She)
Öt gólt szerzett az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság eddigi hét fordulója alatt Tischler Patrik, az MTK támadója. A játékos az mtkhungaria.hu oldalon sportszerűen nyilatkozott arról, hogy Szatmári Zoltán és Kanta József nélkül „sehol sem" lenne, míg édesapja és Garami József a sikerek és a népszerűség ellenére is folyamatosan a földön tartja.
szept. 21
13:00
Sportlövészet: Batki György bronzérmes a szituációs pisztolyos Eb-n (She)
Batki György bronzérmet szerzett a Nemzetközi Szituációs Lövészsportszövetség (IPSC) Belgrádban rendezett pisztolyos Európa-bajnokságán.
szept. 21
13:02
Franciaország: a Lyon elnöke megkörnyékezte José Mourinhót (She)
Meglepő bejelentést tett Jean-Michel Aulas: a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Lyon elnöke arról beszélt a Radio Monte Carlo mikrofonja előtt, hogy 2008-ban felvette a kapcsolatot José Mourinhóval, akit szeretett volna az OL kispadjára ültetni.
szept. 21
13:04
Kézilabda: szombaton dönt az EHF a magyar-horvát Eb-pályázatról (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) pénteken és szombaton kongresszust tart Koppenhágában, amelyen – többek között – döntést hoz a 2014-es férfi Európa-bajnokság helyszínéről. A torna megrendezésére a magyar-horvát pályázat mellett Dánia jelentkezett.

Keresés