2010. szeptember 29. szerda

szept. 29
0:06
BL: nyert a Real és a Chelsea is - a keddi eredmények egy helyen! (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódott kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája 2010–2011-es kiírásának csoportköre. Tekintse meg a játéknap összes eredményét egy helyen!
szept. 29
0:24
BL: tíz brazil volt a kezdőkben a Braga-Sahtar meccsen, ez új rekord (She)
Tíz brazil játékos kapott helyet a Braga–Sahtar Doneck meccs kezdőcsapataiban, ennyien még nem képviselték a kezdő sípszótól a dél-amerikai országot Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A H-csoport második mérkőzésén a vendégek 3–0-ra nyertek, „természetesen” két brazil játékos, Luiz Adriano (2) és Douglas Costa góljaival.
szept. 29
0:28
Premier League: Gera góljait nem tudta pótolni a WBA - Robinson (She)
A Bolton labdarúgócsapatát erősítő Paul Robinson szombaton játszik először korábbi csapata, a West Bromwich Albion otthonában azóta, hogy az előző szezon elején elhagyta a birminghami csapatot. A védő elmondása szerint többek között azért váltott klubot, mert a WBA nem tudta pótolni a távozókat, többek között Gera Zoltánt.
szept. 29
0:32
Videó: Borriello kapásgóljától Schweinsteiger duplájáig - keddi BL-gólok (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódott kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája 2010–2011-es kiírásának csoportköre. A nyolc találkozón összesen 21 gól született, amelyet megnézhet video-összeállításunkban.
szept. 29
6:06
Kassai oszthatja a lapot (Behaviour)
Ma este nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája-sorozat. A nap rangadóját, a Valencia-Manchester United találkozót Kassai Viktor vezeti, míg a címvédő olasz Internazionale a német Werder ellen szeretné megszerezni első idei győzelmét.
szept. 29
6:42
Nincs főszponzora az MLSZ-nek (Behaviour)
Június 30. óta nincs főszponzora a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ), akkor járt le ugyanis a Borsodi Sörgyárak Zrt-vel érvényes megállapodás, amely évente 100 millió forintos bevételt biztosított a futbalszervezetnek. Az egyeztetések zajlanak a hosszabbításról.
szept. 29
6:44
"Fantasztikus és embertelen jó volt" (Behaviour)
Koppenhágában cirka ugyanaz játszódott le a hét végén, mint majdnem pontosan tíz éve Sydneyben: akkor az olimpiai döntőben a magyar női válogatott hat góllal vezetett a fináléban Dánia ellen, végül mégis az északiak vigadhattak. Szombaton a sokáig nyerésre álló magyar Eb-pályázat két szavazattal maradt alul a dánnal szemben.
szept. 29
7:00
Lesz itt törvény, fegyelem (Behaviour)
Nyolcvan napnak sem kellett eltelnie ahhoz, hogy bebizonyosodjék, milyen remek húzás volt Csányi Sándor MLSZ-elnöktől, hogy a magyar futball legfőbb szervezetének legfőbb testületébe (az elnökségbe) a magyar futball által eddig "meg nem rontott" közméltóságok kerültek.
szept. 29
7:36
Olimpia: szemletúra a 2018-as téli játékokra jelentkezőknél (She)
A 2018-as téli játékok rendezéséért versenyben lévő három város közül a franciaországi Annecyban kezdi majd meg jövő év elején a helyszíni vizsgálódását a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemlebizottsága.
szept. 29
7:38
Labdarúgás: Brazília október 11-én Ukrajnával játszik Angliában (She)
A korábbi híreknek megfelelően a Brazil Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy a nemzeti csapat október 11-én Ukrajnával játszik felkészülési mérkőzést Angliában.
szept. 29
7:54
Bajnokok Ligája: Remek eredmény az amszterdami döntetlen - Ibrahimovic (She)
Két korábbi Ajax-játékos, Zlatan Ibrahimovic és Clarence Seedorf összjátékából született meg az a gól, amellyel az AC Milan pontot mentett Amszterdamban, a Bajnokok Ligája G-csoportjának tegnap esti rangadóján.
szept. 29
8:30
Bajnokok Ligája: A döntetlen igazságosabb lett volna - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője elégedetten nyilatkozott azt követően, hogy csapata 1–0-ra győzött az Auxerre vendégeként a Bajnokok Ligája G-csoportjában, de úgy vélte, a hazaiak rászolgáltak volna a döntetlenre.
szept. 29
8:48
Nyíregyháza: pénzbüntetést kapnak a játékosok a kupakudarc miatt (She)
A DVTK elleni bajnoki találkozóig a klubvezetőség nem kívánt a múlt heti Magyar Kupa-meccsel foglalkozni, amelyen a Nyíregyháza 4–1-re kikapott a megyei I. osztályú Tiszabecstől.
szept. 29
9:06
Tenisz: Zvonarjova könnyed sikerrel jutott be a tokiói negyeddöntőbe (She)
A második helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova két szettben nyert az olasz Roberta Vinci ellen a kétmillió dollár összdíjazású tokiói WTA-tornán, így bejutott a viadal negyeddöntőjébe.
szept. 29
9:08
Bajnokok Ligája: a 2001-es döntő óta először volt 3 büntető egy meccsen (She)
A 2000–2001-es labdarúgó BL-döntő (Bayern München–Valencia) óta először fordult elő, hogy egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen három tizenegyest ítéljen meg a játékvezető: ez most a Partizan Beograd–Arsenal találkozón történt meg.
szept. 29
9:10
Férfi kosárlabda: Savic egy év után visszatért Nyíregyházára (She)
Jó egyévnyi távollét után ismét a Marso-Vagép NYKK játékosa lett Brane Savic.
szept. 29
9:12
DVSC: Máté, Farkas II, Komlósi, Bernáth és Kabát nem tart a csapattal (She)
A beteg Máté Péter, a sérült Bernáth Csaba, Komlósi Ádám és Farkas II Balázs, valamint az eltiltott Kabát Péter nélkül utazik el a DVSC-TEVA labdarúgócsapata Genovába, a Sampdoria elleni El-csoportmérkőzésre.
szept. 29
9:24
Tenisz: Zvonarjova könnyed sikerrel jutott be a tokiói negyeddöntőbe (She)
A második helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova két szettben nyert az olasz Roberta Vinci ellen a kétmillió dollár összdíjazású tokiói WTA-tornán, így bejutott a viadal negyeddöntőjébe.
szept. 29
9:26
Labdarúgás: pályán a Barcelona, az Inter és az MU - a napi program (She)
A Bajnokok Ligája 2. fordulójának szerdai játéknapja a Barcelona oroszországi vendégjátékával kezdődik fél hétkor, este pedig többek között a címvédő Internazionale is pályára lép. A nap rangadóját a spanyol Valencia és az angol Manchester United játssza. Tekintse meg a mai programot!
szept. 29
9:42
NBA: a New Jersey lemaradni látszik Anthonyról, tart a találgatás (She)
Bár az egyik lehetséges csereügylet végleg meghiúsulni látszik, még nem biztos, hogy Carmelo Anthony, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legjobb bedobója a Denver Nuggetsben folytatja pályafutását. A több egylet által keresett, és a váltás ellen nem ágáló játékos egyelőre teljes intenzitással edz a Nuggetsben.
szept. 29
9:44
Videó: két büntető is kimaradt a Partizan-Arsenal meccsen (She)
Rendhagyó módon egy büntetőt értékesítettek, kettőt viszont kihagytak a felek a Partizan–Arsenal BL-találkozón (1–3). Az első félidőben Cléo belőtte a saját tizenegyesét, ezzel egyenlítettek a szerbek, a fordulás után viszont előbb Arsavin, majd ismét Cléo állt a labda mögé – mindkétszer túljárt a kapus az eszükön.
szept. 29
9:46
Brazília: győzött a Vasco da Gama, döntetlent játszott a Flamengo (She)
Az utolsó negyedórában emberhátrányban játszó Vasco da Gama 3–1-re legyőzte hazai pályán a Santost a brazil országos bajnokság (Campeonato Brasiliero) 25. fordulójában.
szept. 29
10:00
FTC: Sztanics szerint az MTK legyőzése kiengesztelné a szurkolókat (She)
Szrdjan Sztanics, a Ferencváros labdarúgója szerint nemcsak a helyezés szempontjából lenne fontos az MTK elleni pénteki örökrangadó megnyerése; a hétvégi győzelem az Újpesttől elszenvedett súlyos vereséget nehezen megemésztő szurkolók kiengesztelésére is alkalmas lenne – véli a játékos a zöld-fehérek hivatalos honlapjának nyilatkozva.
szept. 29
10:18
Valenciában nem félnek a Vörös ördögöktől (Infostart)
A Barcelona az orosz Rubin Kazany vendégeként venne elégtételt a tavalyi vereségért a Bajnokok Ligája D csoportjának szerdai játéknapján. A Manchester United kulcsemberei nélkül utazik Valenciába, míg a címvédő Inter a Werdert fogadja.
szept. 29
10:18
Jótékonyság: idős házaspárnak segítettek a Győri ETO labdarúgói (She)
Idős házaspárnak segítettek a Győri ETO labdarúgói és dolgozói.
szept. 29
10:20
Golf: Palanszki nyerte meg a szuperbajnokság 7. versenyét (She)
Palanszki Benjamin nyerte meg a Kaefer Heibl szuperbajnokság 7. versenyét Bükfürdőn.
szept. 29
10:36
Pápa: Heffler Norbert szerint a jó forma a Vidi ellen is kamatozhat (She)
Heffler Norbert, a legutóbbi két bajnoki mérkőzését összesen nyolc gólt szerezve megnyerő Lombard Pápa labdarúgója úgy érzi, csapata jó úton halad, és pénteken megnehezítheti a szerinte a legjobb magyar csapatnak számító Videoton dolgát – tudósít a pápai klub honlapja.
szept. 29
10:38
Atlétika: Semenya sem indul a Nemzetközösségi Játékokon (She)
Hátsérülésre hivatkozva visszalépett a Nemzetközösségi Játékoktól Caster Semenya dél-afrikai futónő.
szept. 29
10:54
Újpest: az ifjú gólszerző szerint hasznos a belső versenyhelyzet (She)
A versenyhelyzet mind a fiatal játékosoknak, mind a csapatnak hasznára válik – nyilatkozta klubja, az Újpest honlapjának a fiatal Balogh Balázs, aki a hajrában csereként beállva győztes gólt lőtt a Szolnok elleni múlt pénteki bajnoki labdarúgó-mérkőzésen (1–0).
szept. 29
11:30
Salakmotor: világsztárokkal készülnek a hazai BEK-döntőre (She)
Világsztárokkal (Nicki Pedersen, Greg Hancock és Rune Holta) egészül ki a Speedway Miskolc csapata a Bajnokcsapatok Európa-kupája döntőjén, amelyet szombaton rendeznek a miskolci versenypályán, s amelyen a csapat tagja lesz természetesen a két magyar kiválóság, Magosi Norbert és Tabaka József is.
szept. 29
11:32
Kerékpáros-vb: Pooley lett az első brit női időfutam-aranyérmes (She)
A brit Emma Pooley nyerte a női időfutamot a geelongi (Ausztrália) országúti kerékpáros-világbajnokságon – ez volt a vb-történet első brit aranyérme ebben a számban.
szept. 29
11:34
Olympiakosz: Németh edzésen üzenetértékű mesterhármast ért el (She)
A gazzetta.gr beszámolója szerint „üzenetértékű” az a mesterhármas, amelyet a keddi edzés egymás közötti játékán ért el Németh Krisztián, a görög labdarúgó-bajnokságot vezető Olympiakosz Pireusz nyáron igazolt magyar légiósa.
szept. 29
11:48
Bundesliga: a Schalkénél csak Magath gondolkodhat ingyen (She)
Utolsó két bajnokiján négy pontot szerzett a szezont gyengén kezdő Schalke, így jelenleg nyugalom uralkodik Gelsenkirchenben. A sorozatos vereségek alkalmával azonban ez nem volt így – derül ki a Sport Bild beszámolójából.
szept. 29
11:50
Formula-1: a Lotus meghosszabbította Gascoyne szerződését (She)
A Formula–1-ben szereplő Lotus istálló meghosszabbította Mike Gascoyne technikai igazgató szerződését, az új megállapodás 2015-ig szól.
szept. 29
11:52
Ghána: beérkezett a 100. pályázat is a szövetségi kapitányi posztra (She)
Beérkezett a századik pályázat is a Ghánai Labdarúgó-szövetséghez (GFA) a Milovan Rajevac távozásával megüresedő szövetségi kapitányi posztra.
szept. 29
12:06
Tenisz: Wozniacki és Schiavone is könnyedén jutott tovább (She)
A tokiói WTA-torna nyolcaddöntőjében az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki könnyedén nyert az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova ellen, míg az ötödikként rangsorolt olasz Francesca Schiavone a japán Date Krumm ellen győzött, ugyancsak két játszmában.
szept. 29
12:08
Tenisz: Kim Clijsters nem indul el a pekingi tornán (She)
Lemondta a részvételt a jövő heti pekingi tenisztornán Kim Clijsters, a világranglista ötödik helyezettje.
szept. 29
12:24
Euro 2012: a svédek kipihenten vernék meg az oranjét (She)
A svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Erik Hamrén reménykedik benne, hogy extra pihenőt kapó csapata legyőzi Amszterdamban Hollandiát Eb-selejtezőn.
szept. 29
12:26
Lengyelország: bundázással vádolták meg Rudnevsék edzőjét (She)
A lengyel labdarúgással kapcsolatos bundaügyeket vizsgáló ügyész megvesztegetéssel vádolta meg Jacek Zielinskit, a Lech Poznan csapatának vezetőedzőjét.
szept. 29
12:42
Championship: balhé a QPR-Millwallon, tizenegy letartóztatás (She)
Tizenegy huligánt vett őrizetbe a londoni rendőrség a Queens Park Rangers–Millwall angol másodosztályú bajnoki előtt, közben és után kitört verekedések miatt.
szept. 29
13:00
Napoli: De Laurentiis 50 millió euróért sem adja el Hamsíkot (She)
A Napoli labdarúgócsapatának két húzóembere, a szlovák Marek Hamsík és az argentin Ezequiel Lavezzi továbbra sem eladó – jelentette be a nápolyiak elnöke, Aurelio De Laurentiis.
szept. 29
13:02
Internazionale: Marko Marint nézik a BL-címvédő játékosmegfigyelői (She)
A Corriere dello Sport információi szerint a BL-címvédő Internazionale játékosmegfigyelői Marko Marin játékát nézik az esti Inter–Werder Bremen csoportmérkőzésen.
szept. 29
13:18
Vízilabda: a Ferencváros helyett Debrecenbe igazol a román légiós (She)
Gyöngyösi András, az első osztályú vízilabda-bajnokságban az 5-8. hely valamelyikét megcélzó Debreceni Cívis Póló VSE edzője Facebook-üzenőfalán jelentette be: a hazánkban csak „Gyuriként” ismert román Gheorghe Dunca a Ferencváros helyett az újoncnál folytatja.
szept. 29
13:36
Formula-1: Ross Brawn cáfolja, hogy szakad a Mercedes vezetősége (She)
Ross Brawn, a Formula–1-es autós gyorsasági világbajnokságban szereplő Mercedes csapatfőnöke cáfolta, hogy megromlott a viszonya Norbert Haug sportigazgatóval, és emiatt a következő évben már nem együtt irányítják az istállót.
szept. 29
13:54
Inter: Milito nem lesz ott a Werder Bremen ellen - lapértesülés (She)
A Sky Sport Italia információi szerint nem játszhat az Internazionale–Werder Bremen Bajnokok Ligája-mérkőzésen Diego Milito, a címvédő argentin csatárklasszisa.
szept. 29
13:56
NB II: Izlandon is szerencsét próbáló játékost tesztel a Diósgyőr (She)
Béres Ferenc Tamás személyében 28 éves csatárt tesztel az NB II Keleti csoportjában szereplő Diósgyőr – tájékoztat a klub honlapja.
szept. 29
14:12
Tenisz: Jankovics nem jutott be a tokiói negyeddöntőbe (She)
A harmadik helyen kiemelt Jelena Jankovics meglepetésre kiesett a kétmillió dollár összdíjazású tokiói WTA-torna nyolcaddöntőjében. A szerb klasszist az észt Kaia Kanepi búcsúztatta.
szept. 29
14:12
Szegő András könyvet írt az „idióta” Madárról (Blikk)
Elegáns körülmények között mutatták be kedden a Szegő András által írt Madár, 12 menet Erdei Zsolttal című könyvet. A prezentáción az öklöző, a szerző és Kovács István állt az NSO kamerája elé
szept. 29
14:14
Euro 2012: négy újonc, 18 éves csatártehetség is a cseh keretben (She)
Kihirdette az októberi Eb-selejtezőkre készülő keretét Michal Bílek, a cseh labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A keretbe négy újonc került be: Jan Lastuvka, Marek Suchy, Milan Petrzela és a cseh futball legnagyobb tehetségének tartott, mindössze 18 éves Václav Kadlec.
szept. 29
14:16
Veszprém: halálos gázolás, Pásztor István vezette a motort (She)
A helyszínen életét vesztette egy 80 éves férfi, akit szerdán gázolt el egy motoros Veszprémben, a Dózsa György úton - közölte a rendőrség. Az MTI úgy tudja, hogy a járművet Pásztor István, a balatonfüredi NB I-es kézilabdacsapat kapitánya, volt válogatott kézilabdázó vezette.

Keresés