2010. szeptember 17. péntek

szept. 17
0:06
El, A-csoport: Luigi Delneri szégyenként élte meg a döntetlent (She)
A Lech Poznan 3–3-s döntetlent játszott a Juventus vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének első fordulójában, a lengyel gárdában a volt zalaegerszegi légiós, Artjoms Rudnevs triplázott. A torinóiak vezetőedzője, Luigi Delneri szerint szégyen volt, ahogyan kezdték a találkozót.
szept. 17
0:10
Videó: a kezdeti nehézségek után könnyedén nyert a Liverpool (She)
A labdarúgó Európa-liga K-csoportjának 1. fordulójában a Liverpool 4–1-re megverte a román Steauát. Az angolok Joe Cole 1. percben szerzett góljával kerültek előnybe, amelyet azonban még az első negyedórában kiegyenlítettek a vendégek. A második félidőben aztán David Ngog kétszer és Lucas egyszer betalált, így a „vörösök" magabiztosan győztek.
szept. 17
0:14
Tenisz: Lucic csak megijeszteni tudta Arvidssont Québecben (She)
A Québecben zajló, 220 ezer összdíjazású WTA-torna második fordulójában a horvát Mirjana Lucic az első szettet megnyerve megijesztette a nyolcadik helyen kiemelt svéd Sofia Arvidssont, de a folytatás és így a győzelem már az esélyesebb játékosé lett.
szept. 17
0:18
El, I-csoport: a Harkiv edzője nem emlékszik hasonló különbségű győzelemre (She)
Miron Markevics, az Európa-ligában a Debrecent 5–0-ra kiütő Metaliszt Harkiv vezetőedzője a mérkőzést követő sajtótájékoztatót követően elmondta, nem emlékszik hasonló különbségű győzelemre a nemzetközi porondon, amelyet elért csapatával.
szept. 17
0:22
Labdarúgás: nem megy az ukrán csapatok ellen - tízből tíz vereség (She)
A DVSC-TEVA ma esti 5–0-s vereségével továbbra is tart az „ukrán átok" klubcsapatainknál, eddig tíz meccsen tíz alkalommal szenvedtünk vereséget.
szept. 17
0:26
El, I-csoport: Nem fogunk mindig öt góllal kikapni - Herczeg András (She)
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere a Metaliszt Harkiv elleni 5–0-s vereséget követően a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, túlzottnak érzi a gólkülönbséget, de elismeri, hogy jobb csapat a Metaliszt Harkiv.
szept. 17
0:42
Videó: szerencsés góllal szerzett három pontot Sevillában a PSG (She)
Az Európa-liga J-csoportjának rangadóján a Sevilla hazai pályán kapott ki 1–0-ra a PSG-től. A francia csapat a 76. percben egy gyors kontratámadás után Nene lőtt kapura, a labda pedig a becsúszó védőn felpattanva került az andalúziaiak kapujába.
szept. 17
0:46
El, I-csoport: Lehet, hogy megütöttem, de nem szándékosan - Kabát (She)
A Metaliszt Harkiv ellen 5–0-ra elveszített mérkőzés után a találkozón piros lapot kapó debreceni csatár, Kabát Péter elmondta: lehet, hogy futás közben eltalálta az ellenfelét, de nem szándékosan ütötte meg, így nem érzi jogosnak a kiállítást.
szept. 17
1:00
NSO Tv: Nincs ekkora különbség a két csapat között - Czvitkovics (She)
A Metaliszt Harkiv elleni Európa-liga-találkozón elszenvedett 5–0-s vereség után a Debrecen három játékosát, Czvitkovics Pétert, Laczkó Zsoltot és Kabát Pétert kérdeztük az összecsapásról. Czvitkovics elmondta, a kiállítás nagyon megfogta a csapatot, valójában nem jobb ilyen ennyivel az ukrán ellenfél.
szept. 17
1:04
Videó: íme, Dzsudzsák remek lövése és Koman Vladimir gólpassza! (She)
A labdarúgó Európa-liga I-csoportjának 1. fordulójában a Sampdoria Koman Vladimir passza után Fabrizio Cacciatore góljával egészen a 90. percig vezetett a PSV ellen idegenben, ám a hazaiak Dzsudzsák Balázs pontos bombájával egyenlítettek.
szept. 17
1:08
Videó: minden összejött a Metalisztnak a debreceniek ellen (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó Európa-liga I-csoportjában a DVSC-TEVA kiütéses, 5–0-s vereséget szenvedett az ukrán Metaliszt Harkivtól. A gólszerzésben leginkább a vendégek brazil légiósai jeleskedtek, a kegyelemdöfést az utolsó percben Szerhij Valjajev adta meg.
szept. 17
3:24
Maradna a tabella élén a Kaposvár (Blikk)
szept. 17
4:00
Iker Casillas megcsalta a menyasszonyát? (Blikk)
Állítólag Argentínában lépett félre Lionel Messi exkedvesével a Real Madrid focistája
szept. 17
4:04
Így ünnepeltek az újpesti focisták (Blikk)
A lila-fehérek közös meccsnézéssel és vacsorával emlékeztek a hét végi rangadóra.
szept. 17
4:08
Törőcsiket újra megműtötték (Blikk)
szept. 17
6:42
Kiscsapatként bravúrra készül a DVSC (Behaviour)
Bizakodva várja a budapesti kirándulást a Metaliszt Harkiv együttese. Ukrajna harmadik számú klubcsapata - zsinórban négyszer lett bronzérmes a két kirakatcsapat, a Dinamo és a Sahtyor mögött - úgy vág neki az Európa Liga ma rajtoló csoportkörének, hogy kizárólag a továbbjutás elfogadható. Herczeg András, a Debrecen edzője ennél sokkal visszafogottabb, azt mondja, a csoportban kiscsapatként…
szept. 17
6:44
Arsenal: sortűz a Bragára (Behaviour)
Parádés nyitány a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a nyitókör 16 meccsén 44 gól született, az Arsenal 6-0-ra nyert, önmagához méltón játszott a Real Madrid s rekordot állított be az AC Milanban duplázó Ibrahimovic.
szept. 17
6:46
Veszíteni tudni kell (Behaviour)
Veszíteni tudni kell, tartja a mondás, melyet a jelek szerint nem ismernek az Üllői úton. A Ferencváros vezetősége játékvezetői műhibára hivatkozva megóvta az Újpest ellen szombaton 6-0-ra elveszített bajnoki mérkőzést. Az eset érdekessége, hogy a "műhiba" kifejezés nem létezik a futball szabálykönyvében.
szept. 17
7:00
Dzsudzsák mentette meg a PSV-t Komanék ellen - videó (Infostart)
Dzsudzsák Balázs 90. percben szerzett góljával mentett pontot hazai pályán a PSV Eindhoven a vendég Sampdoria ellen a labdarúgó Európa Liga csütörtöki nyitófordulójában.
szept. 17
7:18
Sportágbörze: olimpikonok és mintegy 30 sport bemutatója Egerben (She)
„Sportágbörze az egészségesebb gyerekekért" elnevezéssel rendez sportnapot szeptember 18-án az Egri Városi Sportiskola és az egri Star Fitness Egyesület. A programban közel 30 sportág szerepel, helyszín a Városi Stadion és a Kemény Ferenc Sportcsarnok. Az eseményre olimpiai- és világbajnokokat is hívtak a szervezők.
szept. 17
7:18
Kiütötte a Debrecent a Harkiv (Metropol)
Ötgólos vereséget szenvedett az ukrán Metaliszt Harkivtól a Debreceni VSC labdarúgócsapata az Európa Liga I csoportjának csütörtöki nyitófordulójában, a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 17
7:36
NHL: szerződést hosszabbított a bajnok Chicago vezetőedzője (She)
Meghosszabbították Joel Quenneville vezetőedző szerződését az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) címvédő Chicago Blackhawks irányítói.
szept. 17
8:12
PSV: Sosem lőttem még az utolsó percben gólt - Dzsudzsák (She)
A labdarúgó Európa-liga I-csoportjában a PSV a 90. percben mentett pontot Eindhovenben a Sampdoria ellen, köszönhetően Dzsudzsák Balázsnak – a magyar szélső így sem volt elégedett.
szept. 17
8:30
Videó: vezetett kettővel, hátrányba került, mégis nyert a Dortmund (She)
A labdarúgó Európa-liga J-csoportjának ukrajnai összecsapásán született a játéknap legtöbb gólja. A Borussia Dortmund fél óra játék után már két góllal is vezetett a Karpati Lviv ellen idegenben, azonban a hazaiak bravúros játékkal megfordították az eredményt. A szinte már nyert meccset így is sikerült elbukniuk, mivel a németek a 87. és a 92. percben lőtt gólokkal 4–3-ra nyerték meg ezt az őrült…
szept. 17
8:48
Manchester United: bemutatkozott a nyáron érkezett Bébé (She)
Csütörtök este először húzta magár tétmérkőzésen a Manchester United mezét Bébé, a „vörös ördögök" nyáron igazolt portugál támadója, igaz, még nem a nagycsapatban, csak a tartalékok között.
szept. 17
8:50
Újpest: Egerszegi Tamás Debrecenből is győzelemmel távozna (She)
Egerszegi Tamás, az Újpest fiatal középpályása klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, a Ferencváros történelmi, 6–0-s kiütésével nem elégedtek meg a lila-fehérek, hanem Debrecenben is győzelemre készülnek.
szept. 17
8:52
Copa Sudamericana: rekordot döntött a kilencest hintő Defensor - videó (She)
A labdarúgó Copa Sudamericana történetének legnagyobb különbségű győzelmét aratta az uruguayi Defensor Sporting, mely megsemmisítő, 9–0-s verésben részesítette a perui Sport Huancayót. A Huancayónak rosszul indult a meccs (már az 1. percben gólhátrányba kerültek a peruiak), a 40. perctől emberhátrányban, a 65.-től kettős emberhátrányban játszottak, így nem csoda, hogy a végére teljesen…
szept. 17
9:06
Győri ETO: Ceolin három pontért és gólért megy Szolnokra (She)
Nicolas Ceolin, a Győri ETO brazil támadója klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, kettős céllal lép pályára a holnapi, Szolnok elleni mérkőzésen: a három pont begyűjtése és első bajnoki góljának megszerzése is motiválja.
szept. 17
9:24
WNBA: története során másodszor bajnok a Seattle Storm (She)
Története második bajnoki címét ünnepelheti a Seattle Storm, miután a tengerentúli női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) döntőjének harmadik mérkőzésén 87–84-re legyőzte az Atlanta Dreamet az egyik fél harmadik győzelméig tartó fináléjában.
szept. 17
9:24
Kiütötte a Debrecent a Harkiv (Behaviour)
Ötgólos vereséget szenvedett az ukrán Metaliszt Harkivtól a Debreceni VSC labdarúgócsapata az Európa Liga I csoportjának csütörtöki nyitófordulójában, a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 17
9:42
Formula-1: Flavio Briatore a Red Bullt és Vettelt is kritizálja (She)
Flavio Briatore, a Renault korábbi csapatfőnöke erősen kritizálta a Red Bullt amiatt, hogy a világbajnoki pontversenyben élen álló Mark Webbert nem tekintik első számú pilótának az osztrák istállónál.
szept. 17
10:00
"Egy éven belül felszámolható a futballhuliganizmus" (Infostart)
Egy éven belül felszámolható Magyarországon a futballhuliganizmus, de ehhez nélkülözhetetlen, hogy a klubok következetesen ne engedjék be a stadionokba a randalírozókat - mondta George F. Hemingway a Magyar Labdarúgó Szövetség NB I-es bizottságának elnöke, a Budapest Honvéd tulajdonosa a Magyar Televízió reggeli műsorában.
szept. 17
10:00
Európa-liga: Komanék edzője elégedett az 1-1-es döntetlennel (She)
A hajrában szerzett Dzsudzsák Balázs-gól fosztotta meg a Sampdoriát attól, hogy tegnap három ponttal a tarsolyában utazzon haza Eindhovenből a labdarúgó Európa-liga I-csoportjában rendezett találkozó (1–1) után.
szept. 17
10:18
Európa-liga: Juhászék edzője szerint Husztiéknak a BL-ben van a helyük (She)
Ariel Jacobs, az Anderlecht vezetőedzője szerint a Zenitnek a Bajnokok Ligájában lenne a helye – a szakember azt követően nyilatkozott így, hogy Huszti Szabolcs együttese 3–1-re legyőzte a Juhász Rolanddal felálló belgákat az Európa-liga csoportkörében.
szept. 17
10:36
MotoGP: Talmácsi Gábor hatodik az első szabadedzésen (She)
A pontverseny nyolcadik helyén álló Talmácsi Gábor a hatodik lett a Moto2-géposztály pénteki, első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján.
szept. 17
10:38
DVTK: Szentes Lázár lesz a diósgyőriek szakmai igazgatója (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Szentes Lázárt nevezik ki az NB II-ben szereplő DVTK labdarúgócsapatának szakmai igazgatójává.
szept. 17
10:54
Herczeg: Nem lehet sokáig nyalogatni a sebeinket (Infostart)
A magyar együttesek anyagi téren sem tudnak versenyezni a tehetős klubokkal, ez is okozta a Debrecen súlyos vereségét - mondta az InfoRádiónak Herczeg András, a DVSC labdarúgó-csapatának klubmenedzsere, miután együttese 5-0-ra kikapott a Metaliszt Harkov együttesétől az Európa-Liga csoportkörében, a Puskás Ferenc Stadionban. A tréner szerint nem lehet sokáig nyalogatni a sebeket, hiszen a…
szept. 17
10:54
Férfi kézilabda: a csőd szélére került a montenegrói bajnok (She)
Podgoricában néhány évvel ezelőtt nagy tervekkel kezdték egy olyan kézilabdacsapat fölépítését, amelynek nemcsak otthon, hanem a nemzetközi szinten is fontos szerepet szántak. Mára azonban elfogyott a pénz.
szept. 17
10:54
Talmácsi hatodik az első szabadedzésen (Metropol)
A pontverseny nyolcadik helyén álló Talmácsi Gábor a hatodik lett a Moto2 géposztály pénteki, első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján.
szept. 17
10:56
Asztalitenisz Eb: már a legjobb nyolc között a Tóth, Póta duó (She)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina kettős bejutott a legjobb nyolc közé az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 17
10:58
NSO Tv: Sajnos megtörtünk az utolsó húsz percben - Herczeg (She)
Elkeseredetten értékelt a Metaliszt Harkivtól elszenvedett ötgólos vereség után Herczeg András, a debreceniek klubmenedzsere. A szakember azt sajnálta igazán, hogy emberhátrányban küzdő együttese az utolsó húsz percben megtört csapatként játszott.
szept. 17
11:12
Súlyemelő-vb: Berki Lilla bemutatkozott a felnőttek között (She)
Berki Lilla egyéni csúcsához közeli, 101 kilogrammos eredményt ért el összetettben a törökországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokság pénteki nyitónapján.
szept. 17
11:12
Jól kezdett Talmácsi Aragónban (Behaviour)
A pontverseny nyolcadik helyén álló Talmácsi Gábor a hatodik lett a Moto2 géposztály pénteki, első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján.
szept. 17
11:14
MLS: Thierry Henry gólörömétől megsérült a Dallas kapusa (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) 2–2-es döntetlent játszott a házigazda FC Dallas és a New York Red Bulls. A vendégek első gólja után (melyet Mehdi Ballusi szerzett) Thierry Henry örömében jókorát rúgott a labdába – és ezzel sérülést okozott a Dallas kapusának, Kevin Hartmannak.
szept. 17
11:16
Európa-liga: a Karpati szurkolói megtámadták a dortmundiakat (She)
Az ukrán Karpati Lviv mintegy 800 huligánja rárontott a Borussia Dortmund szurkolóira a csütörtök esti Európa-liga-mérkőzés (3–4) után.
szept. 17
11:30
Labdarúgó NB I: valószínűleg elmarad a ZTE-Vidi mérkőzés (She)
A Videoton hivatalos honlapjának beszámolója szerint nagy valószínűséggel elmarad a ma esti Zalaegerszeg–Videoton bajnoki mérkőzés.
szept. 17
11:30
"Ellenfelünk harmadik és negyedik gólja demoralizálóan hatott a csapatra" (Behaviour)
Szorosabb eredményeket vár a következő nemzetközi kupamérkőzéseken Herczeg András, a Debreceni VSC klubmenedzsere, miután csapata 5-0-s vereséget szenvedett az ukrán Metaliszt Harkivtól Budapesten, az Európa Liga I csoportjának csütörtöki nyitófordulójában.
szept. 17
11:32
Honvéd: A Haladás ellen csak a győzelem jár a fejünkben - Takács (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd ötszörös válogatott védője, Takács Ákos szerint az első két mérkőzésen elszenvedett vereség felélesztette a tüzet a társaságban, és bár rendkívül jó csapatnak tartja a Haladást, elmondása szerint a kispestiek fejében csak a győzelem jár – adta hírül a honvedfc.hu.
szept. 17
11:48
Novemberben választják meg Schmitt utódját (Infostart)
November 20-án tartják a Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlését, amelyen megválasztják a szervezet új elnökét. Erről egyhangúlag döntött a MOB elnöksége.
szept. 17
11:48
Blog: Revierderby és hamburgi leszámolás - NST-beharangozó (She)
A Bundesliga 4. fordulójában Schalke–Dortmund és hamburgi házi rangadó is lesz, így a feszültség és a túlfűtött hangulat garantálva van – a NépSTadion blog beharangozza a hétvégi német bajnokikat.

Keresés