2010. szeptember 25. szombat

szept. 25
0:06
Futsal Eb 2012: hazánk Ukrajnával és Belgiummal egy selejtezőcsoportban (She)
Nyonban kisorsolták a 2012-es futsal Európa-bajnokság előselejtező és selejtező csoportjait, hazánk Ukrajnával és Belgiummal együtt az 5. számú csoport tagja lett.
szept. 25
7:00
Tenisz: Szávay Ágnes nem jutott be a szöuli torna döntőjébe (She)
Szávay Ágnes 6:3, 6:2-es vereséget szenvedett az orosz Alisza Klejbanovától a Szöulban zajló női tenisztorna elődöntőjében.
szept. 25
7:00
Lemondott az FTC elnöksége (Behaviour)
Lemondott a Ferencvárosi Torna Club elnöksége, amely a tisztújító közgyűlésen kíván meghosszabbított mandátumot szerezni.
szept. 25
7:02
Szávay Ágnes már elődöntős Szöulban (Behaviour)
Úgy tűnik, Szávay Ágnes visszatalált a helyes útra. A nyári két, egymást követő tornagyőzelmét követően most éppen a harmadik felé halad Szöulban, a 220 ezer dollár összdíjazású, keménypályás női tenisztornán, ahol már elődöntős. A fináléért az orosz Alisza Klejbanovával találkozik.
szept. 25
7:04
Esőmentes Szingapúr (Behaviour)
A meteorológusok által jósolt eső elmaradt Szingapúrban, így nem az égi áldás, hanem ételmérgezés és Bernie Ecclestone újabb ötletelése tartotta izgalomba az F1 mezőnyét.
szept. 25
7:18
Beckhamék perelik a vádaskodó magazint (Behaviour)
A David Beckhamet menedzselő cég pert indít egy amerikai magazin ellen, amely azt közölte, hogy az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya prostituáltakkal került közelebbi kapcsolatba.
szept. 25
7:54
Premier League: Mancini könnyű Chelsea-elsőséget jósol (She)
Roberto Mancini, a Manchester City vezetőedzője úgy véli, hogy csapata hétvégi ellenfele, a Chelsea könnyedén nyeri majd meg az angol labdarúgó-bajnokságot.
szept. 25
8:12
MLS: Beckham először kezdett, a Galaxy kikapott a Red Bullstól (She)
David Beckham először volt kezdő az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) idei szezonjában, de a Los Angeles Galaxy vele együtt is kikapott hazai pályán 2–0-ra a New York Red Bullstól.
szept. 25
8:14
Tenisz: Petrova feladta a Zakopalová elleni elődöntőt (She)
Klára Zakopalová lesz a Szávay Ágnest legyőző Alisza Klejbanova ellenfele a szöuli tenisztorna döntőjében, miután az elődöntőben 5:4-es vezetésénél Nadja Petrova feladta ellene a küzdelmet.
szept. 25
9:06
A futóké lesz a főváros vasárnap (Infostart)
A láb mindig kéznél van - régebben ez a szlogen népszerűsítette a futást, mint bárki számára elérhető tömegsportágat. Mára azonban a futás úgymond elitsporttá vált - tudta meg az InfoRádió a Budapest Sportiroda szakértőtőjétől. Kocsis Árpád szervező beszélt arról is, hogy a hétvégi nemzetközi maratoni futófesztivál miatt több helyen útlezárásokra kell számítani.
szept. 25
9:24
Asztalitenisz-vk: Tóth simát megnyerte második mérkőzését (She)
Tóth Krisztina 4:0-ra legyőzte a világranglista 129. helyén álló malajziai Beh Lee Weit szombaton a Kuala Lumpurban zajló női asztalitenisz egyéni világkupa második fordulójában.
szept. 25
9:24
Szávay búcsúzott Szöulban (Metropol)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában kikapott az ötödikként rangsorolt Alisza Klejbanovától a 220 ezer dollár összdíjazású, szöuli keménypályás női tenisztorna szombati elődöntőjében.
szept. 25
9:26
Női labdarúgás: Vágó Fanny iránt a Bayern München érdeklődik (She)
Megegyezett az MTK Hungária és az olasz Orlandia 97 Szőcs Réka átigazolásáról, így a magyar válogatott kapusa az olasz együttesnél folytatja pályafutását.
szept. 25
9:42
Labdarúgás: időpontváltozások az NB I-ben és az NB II-ben (She)
Az MLSZ kijelölte két NB I-es, valamint három NB II-es mérkőzés új időpontját: a Kecskemét–Haladás bajnokié október 9-én 16.30, míg a Paks–Lombard Pápa meccsé október 9-én 19 óra lesz.
szept. 25
10:00
Férfi kosárlabda: amerikait igazolt a Szeged és a Salgótarján (She)
Amerikai játékossal erősítette meg keretét a Szeged és a Salgótarján férfi kosárlabdacsapata.
szept. 25
10:00
Beckham újra 90 percet játszott (Metropol)
Két héttel visszatérése után először játszott végig mérkőzést pénteken David Beckham, az amerikai bajnokságban szereplő Los Angeles Galaxy angol futballsztárja.
szept. 25
10:18
Asztalitenisz-vk: Tóth kikapott, így nem jutott tovább (She)
Tóth Krisztina harmadik mérkőzésén kikapott a japán Fukuhara Aitól a Kuala Lumpurban zajló asztalitenisz-világkupán, így nem jutott tovább a csoportjából.
szept. 25
10:36
Argentína: Maradona az életét adná a kapitányi posztért (She)
Diego Maradona minden vágya, hogy újra az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lehessen. Ennek érdekében hajlandó lenne megválni korábbi segítőitől is.
szept. 25
10:36
Szöuli tenisztorna - Szávay búcsúzott az elődöntőben (Behaviour)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában kikapott az ötödikként rangsorolt Alisza Klejbanovától a szöuli keménypályás női tenisztorna elődöntőjében.
szept. 25
10:54
Férfi kézilabda: meglepő edzőváltás a Rhein-Neckar Löwennél (She)
A német RN Löwen kézilabdacsapata (Ancsin Gábor és Zsarko Sesum együttese) elbocsátotta a svéd Ola Lindgrent, s öt évre az izlandi Gudmundur Gudmundssont nevezte ki vezetőedzőnek.
szept. 25
10:54
Maradona kapitány lenne (Metropol)
Az argentin labdarúgó szövetség az év végéig Sergio Batistát bízta meg a szakvezetői teendőkkel. Az együttes három hete 4-1-re kiütötte a világbajnok spanyolokat.
szept. 25
10:56
A dánoké a 2014-es kézilabda Eb (Metropol)
Nem kapta meg Magyarország és Horvátország a 2014-es férfi kézilabda Európa-bajnokság rendezési jogát, miután a szombati, koppenhágai szavazáson alulmaradt Dániával szemben.
szept. 25
11:12
Labdarúgás: Roma-Inter és Man. City-Chelsea a kínálatban - a program (She)
Több érdekes párharcra is sor kerül az európai topligákban: az olaszoknál a Roma az Intert fogadja, míg Angliában a listavezető Chelsea a Manchester City vendége lesz. A Bundesligában a Szalai Ádámot a soraiban tudó éllovas Mainz a Bayern München otthonába látogat, míg a spanyoloknál pályára lép a Barcelona és a Real Madrid is.
szept. 25
11:14
NBA: hadonászni, ugrálni és tapsolni ezentúl tilos a ligában (She)
Minden eddiginél szigorúbb magatartási kódexet adott ki az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vezetősége, amely többek között az ököllel levegőbe csapást is bünteti.
szept. 25
11:16
Kézilabda: alulmaradt a 2014-es magyar-horvát férfi Eb-pályázat (She)
Nem kapta meg Magyarország és Horvátország a 2014-es férfi kézilabda Európa-bajnokság rendezési jogát, miután a szombati koppenhágai szavazáson alulmaradt Dániával szemben.
szept. 25
11:48
Orbán Viktor kaszál - képekkel (Infostart)
Orbán Viktor pénteken a FourFourTwo focimagazin olvasóinak kérdéseire válaszolt. Az interjú utáni fotózáson a miniszterelnök bemutató kaszálást tartott a felcsúti futballpályán.
szept. 25
11:48
Profi ökölvívás: Nagy József ellenfele nehezen mért be (She)
Helyi idő szerint szombaton 20 órakor (magyar idő szerint 18 órakor) lép szorítóba az oroszországi Murmanszkban Nagy József, hogy harcba szálljon Ali Ismailovval a PABA betöltetlen cirkálósúlyú bajnoki címéért. A magyar bunyós és azeri riválisa pénteken mérlegre álltak, de Ismailovnak problémája volt a súlyával.
szept. 25
11:50
Aston Villa: Gérard Houllier végül aláírta szerződését a klubbal (She)
Gérard Houllier végül aláírta szerződését az angol bajnokságban szereplő Aston Villa labdarúgócsapatával, miután a héten mindenben sikerült megállapodnia a tulajdonossal, Randy Lernerrel. Houllier három évre kötelezte el magát új klubjához.
szept. 25
11:52
Videó: íme, Alves duplája és a Videoton győzelme a Haladás ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Videoton André Alves két góljával és Gosztonyi András találatával 3–1-re nyert a Haladás ellen a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának nyitó mérkőzésén. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
szept. 25
12:06
Nem nyert idegenben a 2014-es magyar-horvát férfi kézilabda Eb-pályázat (Infostart)
Nem kapta meg Magyarország és Horvátország a 2014-es férfi kézilabda Európa-bajnokság rendezési jogát, miután a szombati, koppenhágai szavazáson alulmaradt Dániával szemben.
szept. 25
12:06
Ferencváros: Ne nyíljon ki Ferenczi zsákja! - Rósa Dénes (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros csapatkapitánya, Rósa Dénes szerint már túl vannak a sokkon, és győzelemre számít a Vasas ellen, no meg arra, hogy nem nyílik ki Ferenczi István gólzsákja.
szept. 25
12:24
MTK: Szabó Ádám szerint a Kaposvár ellen is a sprinteken lesz a hangsúly (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban eddig jól szereplő MTK játékosa, Szabó Ádám a bajnokság kezdete óta a támadóalakzat jobb oldalán szerepel. A középpályás szerint elsősorban futásminőségben jelentett nagy változást számára, hogy szélsőposzton szerepel, a Kaposvár ellen viszont szerinte épp itt nyerhető a meccs.
szept. 25
12:26
Manchester United: Rooney rossz formája a bulvárlapok bűne - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a túlzott médiafigyelemmel magyarázza Wayne Rooney gyengébb formáját, mivel a skót szerint a bulvárlapok minden lépését figyelemmel követik, és ez fárasztja a játékost.
szept. 25
12:28
Győri ETO: A hazai bajnokikon mindenféleképpen győznünk kell - Tokody (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a Győri ETO a Zalaegerszeget fogadja. Tokody Tibor bizakodóan tekint a találkozó elé, és elmondása szerint a hazai bajnokikat mindenféleképpen hoznia kell csapatának.
szept. 25
12:42
Súlyemelő-vb: Gyurkovics Ferenc volt a C-csoport legjobbja (She)
Gyurkovics Ferenc bizonyult a legjobbnak 370 kilóval a 105 kg-os kategória C-csoportjában a törökországi súlyemelő-világbajnokság utolsó előtti versenynapján.
szept. 25
12:44
Tenisz: Arn főtáblás, Szávay Kuznyecova ellen kezd Tokióban (She)
Arn Gréta 6:0, 6:7, 6:3-ra nyert Elena Baltacha ellen a tokiói női teniszverseny selejtezőjének 2. fordulójában, ezzel feljutott a főtáblára.
szept. 25
13:00
Portugália: fiatal magyar védőt igazolt az újonc csapat (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban újonc Portimonense SC szerződtette Katona Bencét a Grund FC 1986-tól (ez Buzsáky Ákos klubja).
szept. 25
13:02
Tenisz: Serena Williams Pekingben, Hewitt Kuala Lumpurban nem indul (She)
Serena Williams továbbra sem épült fel teljesen, így nem indul el az október elején kezdődő pekingi női teniszversenyen. Az amerikai játékos a nyáron nem sokkal negyedik wimbledoni diadala után elvágta a lábát, amelyet meg kellett műteni.
szept. 25
13:18
Röplabda: nincs pénz Kotsis Attiláné utazására a Hírességek Csarnokába (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Kotsis Attiláné, a magyar röplabdázás legendás alakja nem tud részt venni azon az ünnepségen, amelyen a sportági Hírességek Csarnokába iktatják be.
szept. 25
13:36
Észak-Írország: George Best relikviái kalapács alatt (She)
Elárverezik az öt éve elhunyt északír futballsztár, George Best kitüntetésekből és kupákból álló gyűjteményének egy részét.
szept. 25
13:54
Tenisz: Kudrjavceva megszerezte első felnőtt tornagyőzelmét (She)
A Taskentben megrendezett női tenisztorna döntőjében a hetedik helyen kiemelt orosz Alla Kudrjavceva 6:4, 6:4-re legyőzte honfitársát, a negyedik helyen rangsorolt Jelena Vesznyinát.
szept. 25
13:56
Genoa: Boateng nálunk csak csere lenne, ezért ajánlottam a Milannak - Preziosi (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa elnöke, Enrico Preziosi elmondása szerint klubjában csak a kispadot koptatta volna Kevin-Prince Boateng, ezért ajánlotta fel Adriano Gallianinak, a Milan alelnökének, hogy vegye kölcsön.
szept. 25
14:30
F1: Vettel az utolsó szabadedzésen ismét megközelíthetetlen volt (She)
A Formula–1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíjának utolsó szabadedzésén a pénteken is leggyorsabb, Red Bull-lal versenyző német Sebastian Vettel érte a legjobb időt, megelőzve a ferraris spanyol Fernando Alonsót, valamint a mclarenes brit Lewis Hamiltont.
szept. 25
14:48
Videó: borzalmas kirúgás után kapott gólt a Houston Dynamo kapusa (She)
Nem mindennapi gólt kapott Pat Onstad, a Houston Dyamo kapusa a Kansas City Wizards ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A kanadai kapus megcsúszott a kirúgás elvégzése közben, így tálcán kínálta a lehetőséget a gólszerzésre az ellenfél csatárának. A találat ráadásul nagy lendület adott a Wizardsnak, ugyanis 1–3-ről 4–3-ra fordított, és nyert.
szept. 25
15:06
Szingapúri Nagydíj: Vettelé a harmadik szabadedzés is (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája érte el a legjobb időt szombaton a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzésén.
szept. 25
15:06
Championship: Gyepesék az utolsó percben harcolták ki a győzelmet (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 8. fordulójának első szombati mérkőzésén Gyepes Gábor együttese 2–1-re legyőzte hazai pályán a Millwallt. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót, amelyen a vendégek a 40. perctől kezdve emberhátrányban játszottak Liam Trotter kiállítása miatt, és a hazaiak részéről Peter Wittingham a 45. percben egy büntetőt is kihagyott.
szept. 25
15:06
A harmadik szabadedzés is Vettelé (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája érte el a legjobb időt szombaton a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzésén.
szept. 25
15:24
Premjer-liga: a Zenit egy hatossal küldte haza a Szaturnt (She)
Tovább száguld a Zenit az orosz labdarúgó-bajnokságban. A listavezető szentpétervári gárda – a sérült Huszti Szabolcs nélkül – a 22. fordulóban 6–1-re nyert hazai pályán a Szaturn ellen.
szept. 25
15:26
NB I: Siófok-Debrecen mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A 8. fordulóban a tizenharmadik helyen álló újonc Siófok a bajnoki címvédő, jelenleg hatodik Debrecent fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
szept. 25
15:28
Bundesliga 2.: Futácsék már az ötödik vereségüket szenvedték el az idén (She)
A Futács Márkót végig a soraiban tudó Ingolstadt 1–0-s vereséget szenvedett a Greuther Fürth otthonában a Bundesliga 2. hatodik fordulójában, így pedig már ötödször nullázott a szezonban. A hazaiak egy tizenegyesből szereztek vezetést a 48. percben, amire a magyar játékosnak nem sokkal később meg lehetett volna a válasza, de lövése nem sokkal elkerülte a kaput.

Keresés