2010. szeptember 19. vasárnap

szept. 19
0:06
Primera División: szerencsés Real Madrid-siker az Anoetában (She)
Nagy csatában szerzett három pontot a Real Madrid a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában: a fővárosiak 2–1-re győzték le a Real Sociedadot az Anoetában. A játék képe alapján a baszk csapat egy pontot mindenképpen megérdemelt volna.
szept. 19
0:24
Videó: nézze meg, hogyan nyert San Sebastiánban a Real Madrid! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Real Madrid 2–1-re nyert a Real Sociedad ellen. A vendégek Ángel Di María remek góljával szereztek vezetést, amelyet Raúl Tamudo egyenlített ki. A 74. percben aztán Cristiano Ronaldo szabadrúgását Fortuna is segítette, ugyanis a labda Pepén megpattanva került a hazaiak kapujába.
szept. 19
3:42
Mi lesz veled Balatonring? (Blikk)
Biztonsági őrök vigyáznak a területre, de senki sem dolgozik a pályán
szept. 19
7:18
Togo: a szövetségi kapitánynak fogalma nincs, kik játszottak „csapatában" (She)
Thierry Froger, a togói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is teljesen értetlenül áll az utóbbi idők egyik legbizarrabb ügye előtt: mint arról beszámoltunk, Bahreinban egy „áltogói" nemzeti csapat kapott ki 3–0-ra.
szept. 19
7:36
Atlétika: bobosként menne olimpiára az Eb-ezüstérmes német gátfutó (She)
Bobban szeretne indulni a 2014-es szocsi téli olimpián Thomas Blaschek, a 110 méteres gátfutás 2006-os Európa-bajnoki ezüstérmese.
szept. 19
7:38
Rali: Carlos Sainz bemutatta Putyinnak a győztes autóját (She)
Az idei Dakar-ralin diadalmaskodó Carlos Sainz bemutatta Vlagyimir Putyinnak versenyautóját, a Volkswagen Touareget.
szept. 19
7:54
Tenisz: Mattek és Paszek jutott be a québeci fináléba (She)
A Québecben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, keménypályás WTA-tornán az amerikai Bethanie Mattek és az osztrák Tamira Paszek játszhatja majd egymás ellen a finálét.
szept. 19
8:12
Brazília: Ronaldo nélkül, de Roberto Carlosszal nyert a Corinthians (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 23. fordulójában a Corinthians Ronaldót nélkülözve, de Roberto Carlost a soraiban tudva magabiztosan győzött a húszcsapatos ligában sereghajtó Gremio Prudente ellen.
szept. 19
8:14
Argentína: az Argentinos Juniors 93. percben mentette ikszre a bajnokiját (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokságban (Apertura) a hetedik fordulót követően is nyeretlen maradt az Argentinos Juniors, bár ezt most aligha élik meg csalódásként a klubnál, tekintve, hogy a Quilmes ellen, idegenbeli találkozón a 93. percben szerzett góllal mentették ikszre az eredményt.
szept. 19
8:30
MLS: Donovan duplája mentette meg a világégéstől a Galaxyt (She)
Az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (MLS) 25. fordulójában a listavezető, bajnokaspiráns Los Angeles Galaxyt húszezer néző előtt Landon Donovan hajrában szerzett duplája mentette meg a világégéstől, a sereghajtó DC United elleni hazai vereségtől.
szept. 19
8:48
FTC: ha ezt nem bírják el idegileg, alkalmatlanok - Bálint László (She)
Bálint László, a Ferencváros egykori legendás hátvédje éles kritikával illette a múlt héten, Újpesten hat góllal kikapó zöld-fehér labdarúgócsapat játékosait, főként annak fényében, hogy szombaton hazai pályán az újonc Siófok ellenében nemhogy javítottak volna, visszanyerve ezzel szurkolóik szimpátiáját, hanem újabb vereséget szenvedtek el. A Balaton-partiak első sikerüket könyvelhették el a…
szept. 19
8:50
FTC: engem el lehet küldeni, de a csapatot nem - Prukner (She)
Váratlan, egygólos (1–2) vereséget szenvedett az Üllői úton a házigazda Ferencváros az addig nyeretlen Siófoktól az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában. A mérkőzés utáni értékelésében Prukner László, a zöld-fehéreket nyártól irányító szakember azt mondta: ahogyan az Újpest elleni súlyos vereséget követően, úgy most is kiállt a szurkolók elé, és a harcot nem adja fel, bár őt…
szept. 19
9:06
Minden a régi: Cristiano Ronaldo góljával nyert a Madrid (Infostart)
Megszerezte első idegenbeli győzelmét a Real Madrid a 2010-2011-es bajnoki idényben. José Mourinho csapata 2-1-re győzött San Sebastianban.
szept. 19
9:06
Siófok: A legjobb pillanatban voltunk a Fradi vendégei - ifj. Mihalecz (She)
Egygólos győzelmet (2–1) aratott az Üllői úton a Siófok labdarúgócsapata az élvonalbeli bajnokság hetedik fordulójában, így első alkalommal gazdagodott a szezonban három ponttal. Ifjabb Mihalecz István siófok tréner szerint a két klub között hatalmas a különbség, a csapatokban szerepet kapók között azonban már közel sem akkora...
szept. 19
9:24
Videó: szenzációs sarkazós gólt szerzett a futsalsztár (She)
Sok információ nem látott napvilágot a találattal kapcsolatban, de kétségkívül parádés megmozdulás után született Achmed Tarhouchi futsalos gólja, aki előbb megszelídítette a labdát egy futsalmeccsen, majd a meglepett kapus mellett a hosszú sarokba sarkazott. Mi mindenesetre megmutatjuk a szenzációs jelenetet videón!
szept. 19
9:26
Cardiff City: rutinos riválist kapott Gyepes Gábor (She)
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Cardiff City megerősítette hátsó alakzatát: a walesiek szerződtették a szabadon igazolható, nagy élvonalbeli rutinnal rendelkező Chris Riggottot.
szept. 19
9:42
Profi ökölvívás: Frenkel brutális K.O.-val lett Európa-bajnok (She)
Hetedik menetes K.O.-győzelemmel gyűjtötte be a cirkálósúlyú Európa-bajnoki profi ökölvívó címet Alexander Frenkel.
szept. 19
10:00
Videó: brutális kiütéssel nyert profi Eb-címet német bunyós (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, hetedik menetes K.O.-győzelemmel gyűjtötte be a cirkálósúlyú Európa-bajnoki profi ökölvívó címet Alexander Frenkel. Nézze meg a brutális kiütést videón!
szept. 19
10:02
Anglia: örökre kitilthatják a Watford-védőt kergető drukkert (She)
Minden bizonnyal örökre kitiltják az angol másodosztályú Millwall stadionjából azt a magáról megfeledkezett drukkert, aki a Watford jobbhátvédjét, Lloyd Doyley-t kergette meg a The Den gyepén.
szept. 19
10:04
Hegymászás: a kínai expedíciót elvitte a lavina, mentésük folyamatban (She)
A havazás miatt a magyar hegymászócsapat pár napig nem indult el további táborok kiépítésére, a kínai expedíció viszont igen. Őket és serpáikat lavina vitte el a Cho Oyun, a mentés folyik. A Magyarok a Világ Nyolcezresein expedíciósorozat a 8201 méter magas Cho Oyu csúcsát vette célba.
szept. 19
10:18
Profi ökölvívás: a Muratot legyőző Cleverly lett Brähmer kihívója (She)
Izgalmas, akciódús összecsapáson Nathan Cleverly lett Jürgen Brähmer hivatalos kihívója, a WBO félnehézsúlyú eliminációs mérkőzésén a walesi fiatalember meggyőző teljesítménnyel győzte le a szintén veretlenül érkező Karo Muratot a birminghami profi ökölvívógálán.
szept. 19
10:36
Kerékpár: világcsúcstartó egykerekűs is érkezik a pesti rendezvényre (She)
A Budapest Sportiroda és a Sportaktiv SE közös rendezvényén, a városligeti 56-osok terén, október 2-án megrendezendő K&H olimpiai kerékpáros napon a triál szakág nemzetközi szinten is eredményes versenyzői mellett világcsúcstartó egykerekűs is nyeregbe száll.
szept. 19
10:38
Profi ökölvívás: döntetlent hozott Mosley és Mora meccse (She)
Noha Sergio Mora átesett a súlyhatáron, Los Angelesben megrendezték Shane Mosley elleni nagyváltósúlyú mérkőzését, amelyet végül a pontozók döntetlenre hoztak ki.
szept. 19
10:54
Szolnok: Hitehagyottságot láttam magunkon - Vágó Attila (She)
Hazai pályán háromgólos (0–3) vereséget szenvedett a Szolnok labdarúgócsapata az élvonalbeli bajnokság hetedik fordulójában a Győrtől. Vágó Attila a szolnokiak szakvezetője csalódottan elemzett a találkozót követően.
szept. 19
10:56
Győr: nem bírjuk el, ha hárman-négyen nem teszik oda magukat - Pintér (She)
A Győr élvonalbeli labdarúgócsapata háromgólos győzelmet (3–0) aratott az újonc Szolnok otthonában a bajnokság hetedik fordulójában. Pintér Attila, a győriek vezetőedzője szerint a félidőben tartott rövid értekezés elég volt ahhoz, hogy sebességet váltsanak.
szept. 19
10:58
Serie A: a játékosok szervezete nem vonja vissza a jövő heti sztrájkot (She)
Massimo Oddo, a Labdarúgók Olaszországi Szervezete (AIC) nevében kijelentette, addig nem vonják vissza a jövő hét végi ötödik fordulóra meghirdetett sztrájkot, amíg nem módosítják kérésük szerint a kollektív szerződés tervezetét.
szept. 19
11:00
Internazionale: Sztankovics nem hosszabbítja meg a szerződését (She)
Nem hosszabbítja meg szerződését az olasz Internazionale labdarúgócsapatával Dejan Sztankovics, aki jelenleg érvényben lévő megállapodása 2014-ben esedékes lejártát követően a milánói csapatból vonulna vissza.
szept. 19
11:12
Lovassport: halálos baleset egy olaszországi versenyen (She)
Halálos balesetet szenvedett egy 24 éves osztrák versenyző a Róma melletti Montelibrettiben rendezett szombati lovasviadalon.
szept. 19
11:12
Ki nyeri a BL-t? (Blikk)
MÜNCHEN ‒ Dicsőség, hírnév, no és sok-sok pénz. Ezt jelenti a Bajnokok Ligája a szuperfutball mellett. A BL-trófea európai körútjának nyitó rendezvényén az UniCredit jóvoltából Giovane Elber (38), Cafú (40) és Luís Figo (37) segített megértetni, miért a BL jelenti a csúcsot klubszinten.
szept. 19
11:14
Tenisz: Groth szettveszteség nélkül nyerte meg a kantoni tornát (She)
Az első helyen kiemelt ausztrál Jarmila Groth nyerte meg a kantoni női tenisztornát, miután a döntőben 6:1, 6:4-re legyőzte az orosz Alla Kudrjavcevát.
szept. 19
11:30
Szeptember legkülönlegesebb góljával vezetett az Arsenal (Infostart)
Cesc Fabregas minden bizonnyal az idény legkülönlegesebb gólját lőtte a Premier League-ben - noha még csak az ötödik fordulónál tartanak a csapatok. A spanyol világbajnok "nem tehetett" arról, hogy jó 35-40 méterről gólt talpalt a Sunderlandnek. Érdemes megnézni!
szept. 19
11:30
Labdarúgás: DVSC-Újpest, Liverpool-MU, Atlético-Barca - mai program (She)
A rangadók vasárnapján összecsap a DVSC-TEVA és az Újpest, a Liverpool és a Manchester United valamint az Atlético Madrid és a Barcelona is, ma rendezik a Ruhr-vidéki rangadót (Schalke–Dortmund), emellett pedig számos további nagycsapat lép pályára Európa-szerte.
szept. 19
11:48
Moto GP: Talmácsi az ötödik időt motorozta a bemelegítés során (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a vasárnap délelőtti bemelegítés során Talmácsi Gábor 1:56.240 perccel az ötödik időt érte el.
szept. 19
11:50
Kerékpár: a Saxo Bank felbontotta Fabian Cancellara szerződését (She)
A svájci Fabian Cancellara az idény végén távozik a Saxo Bank kerékpároscsapattól – közölte az istállót vezető Bjarne Riis.
szept. 19
11:52
Hegyikerékpár: Euro-One Cube-os győzelem a rövidített 24 órás Ek-n (She)
Az este kezdődő, éjszakába nyúló esőnek köszönhetően hajnali ötkor leállították a Sportaktívos szervezők a jubileumi, 24 órás mountain bike váltóversenyt, így a szombaton délben rajtoló, tizedik alkalommal kiírt viadalon a 17 órás állásnak megfelelően hirdettek vasárnap délelőtt eredményt. Az Európa-kupán leggyorsabban – a mintegy négy és fél kilométeres körökből 69-et – az Euro-One Cube…
szept. 19
12:06
Labdarúgás: DVSC-Újpest, MU-Liverpool, Atlético-Barca - mai program (She)
A rangadók vasárnapján összecsap a DVSC-TEVA és az Újpest, a Liverpool és a Manchester United valamint az Atlético Madrid és a Barcelona is, ma rendezik a Ruhr-vidéki rangadót (Schalke–Dortmund), emellett pedig számos további nagycsapat lép pályára Európa-szerte.
szept. 19
12:08
Bp. Honvéd: Morales elégedett a Szombathelyen szerzett egy ponttal (She)
Egy pontot szerzett a Bp. Honvéd labdarúgócsapata az élvonalbeli bajnokság 7. fordulójában Szombathelyen. Idegenben általában nem rossz eredmény a döntetlen, a kispestiek viszont megszakítás nélkül négy megnyert meccsel a hátuk mögött érkezve a győzelemre is esélyek voltak a szezonban továbbra is nyeretlen Haladás otthonában. Massimo Morales, a Bp. Honvéd szakvezetője ennek ellenére nem…
szept. 19
12:10
Moto GP: Pol Espargaró nyerte a 125 kcm-esek versenyét, Márquez kiesett (She)
A spanyol Pol Espargaró (Tuenti, Derbi) nyerte a gyorsaságimotorosok-világbajnokságán az Aragóniai Nagydíjat. A spanyol versenyző a hajrában nagy csatát vívott a sokáig vezető honfitárssal, Nicolas Terollal (Bancaja Aspar, Aprilia), majd a cél előtt nem sokkal megelőzte őt, és elsőként haladt át a célvonalon.
szept. 19
12:24
Haladás: sorozatos bakik következtében kaptunk gólt - Csertői (She)
Továbbra is nyeretlen az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Haladás, amely szombaton a Bp. Honvédot fogadta Szombathelyen és játszott 1–1-es döntetlent. Csertői Aurél, a Haladás vezetőedzője elsősorban kapott góljuk miatt kesergett.
szept. 19
12:42
Légióssors: jó érzés, hogy felborítottuk a liga nyugalmát - Szalai (She)
A Mainz labdarúgócsapata kétgólos győzelmet aratott a Werder Bremen otthonában, a találkozón kezdőként kapott szerepet a vendégek magyar válogatott támadója, Szalai Ádám. A veretlenül listavezető gárda egyik magyar légiósa szerint jó érzés, hogy felborították a liga nyugalmát, de ettől még nem érzi bajnokesélyesnek övéit.
szept. 19
12:44
Férfi kézilabda: FTC-Veszprém, 29 év után rangadó ismét (She)
A férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank Liga 4. fordulójában a Népligetben két, eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó együttes csap össze: a Ferencváros vendége a címvédő MKB Veszprém lesz.
szept. 19
13:00
Rg: Vass, Forray és Szalóky már Moszkvában készül a vb-re (She)
Az egyéni versenyzők (Vass Dóra, Forray Fanni és Szalóky Violetta) már Moszkvában, míg az együttes kéziszercsapat még Budapesten készül a jövő heti világbajnokságra.
szept. 19
13:00
Magyar-román hokiliga: nyert a Dunaújváros (Metropol)
A Dunaújváros fordulatos csatában, hosszabbítás után nyert a Steaua otthonában a magyar-román közös jégkorong-bajnokság, a MOL Liga vasárnapi játéknapjának első mérkőzésén.
szept. 19
13:02
Férfi kosárlabda: a Falco szünetelteti a sérült Váradi szerződését (She)
Határozatlan időre szünetelteti a Falco férfi kosárlabdacsapata a Váradi Kornéllal szeptember elején megkötött, két évre szóló szerződést.
szept. 19
13:18
Közel két év után ismét dobogós helyre motorozott Talmácsi (Infostart)
A hetedik helyről rajtolt Talmácsi Gábor harmadik lett a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján.
szept. 19
13:18
Moto2: Talmácsi Gábor idén először állhatott dobogóra! (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíját az olasz Andrea Iannone nyerte meg, megelőzve a spanyol Julián Simónt és a magyar Talmácsi Gábort.
szept. 19
13:20
Túraautó: Wéber Gábor a SEAT Leon EuroCup 2010-es bajnoka (She)
Wéber Gábor lett a SEAT Leon EuroCup 2010-es sorozatának Európa-bajnoka. A magyar túraautós négy pole pozíciót, három futamgyőzelmet és három harmadik helyet könyvelhetett el a szezon során, emellett két alkalommal övé volt a verseny leggyorsabb köre is. A Zengő Dension Team így 2009 után idén is megnyerte a sorozatot: tavaly Michelisz Norbert ülhetett fel Európa trónjára.
szept. 19
13:36
Jégkorong, MOL-liga: a Dab csak hosszabbításban tudott nyerni (She)
A jégkorong MOL-liga tavalyi alapszakaszának győztese, a Dab.Docler csak hosszabbítás után, 7–6-ra tudta legyőzni idegenben a bukaresti Steaua Rangerst.
szept. 19
13:36
Aragón Nagydíj: Talmácsi 3. lett (Metropol)
A hetedik helyről rajtolt Talmácsi Gábor harmadik lett a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján.
szept. 19
13:38
Profi ökölvívás: a bírók elszámolták Arce és Parra döntetlenjét (She)
Érdekes meccset vívott egymással Jorge Arce és Lorenzo Parra. A két kispehelysúlyú profi ökölvívó a WBO kihívói pozíciójáért csapott össze, és a tízmenetes adok-kapok végén először a bírók döntetlen eredményt hirdettek.

Keresés