2010. szeptember 22. szerda

szept. 22
0:24
Primera División: három gól, sok lap és sima Real Madrid-siker (She)
A Real Madrid hazai pályán Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín és Karim Benzema góljával győzött 3–0-ra az Espanyol ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Az első két gól között volt egy kis durvulás is: az 57. és a 63. perc között négy lapot is kiosztott a játékvezető, Pepe és Ernesto Galan a kiállítás sorsára jutott. A harmadik találat után Juan Forlín is piros lapot…
szept. 22
0:28
Videó: csillogtak a Real Madrid csatárai az Espanyol ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Real Madrid hazai pályán Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín és Karim Benzema góljával győzött 3–0-ra az Espanyol ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Nézze meg a három gólt!
szept. 22
0:42
Videó: remekül hajrázott az Arsenal a Tottenham elleni derbin (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol labdarúgó Ligakupa 3. fordulójának kedd esti mérkőzései közül három is hosszabbítás után dőlt el. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó Tottenham–Arsenal derbi is ezek közé tartozott, ezt végül a vendégek nyerték meg 4–1-re. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját.
szept. 22
7:00
Magyar sport: a hivatalnok nagyhatalom (Behaviour)
Befejezte a MOB annak a plusz 700 millió forintos állami támogatásnak az elosztását, amelyet - Schmitt Pál legendás pekingi szavait idézve - a kivéreztetett magyar sport kapott. A MOB ezzel mintegy életben tartott egy láthatóan életképtelen struktúrát, amelynek szinte egyetlen túlélési esélye, hogy időnként közpénzt kap. Eközben a zavaros identitású Nemzeti Sportszövetség újabb ötlettel állt elő,…
szept. 22
7:02
Bezár a bazár (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden úgy döntött, hogy a szeptember 11-i Újpest-Ferencváros (6-0) mérkőzés szurkolói rendbontásai miatt a lila-fehéreknek következő két mérkőzésüket zárt kapuk mögött kell megrendezniük. Emellett mindkét klub büntetése visszaesőként 1-1 millió forint.
szept. 22
7:04
Remek kezdés a Világkupán (Behaviour)
Remekül kezdett a decemberi Európa-bajnokságra készülő magyar női-kézilabda-válogatott a dániai Világkupán. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese 22-19-re nyert Németország ellen.
szept. 22
7:18
Kettős magyar siker (Behaviour)
Hanti-Manszijszkban, a 39. sakkolimpián kettős győzelemmel rajtoltak a magyarok. A férfi csapat Almási Zoltán, Polgár Judit és Berkes Ferenc sikerével, Balogh Csaba remijével 3,5-0,5-re győzte le Jordánia négyesét. Nagyon tetszetős volt Polgár győzelme, remek kombinációval használta ki ellenfele taktikai hibáját.
szept. 22
7:36
Belgium: Bölöni László Kovács Péter edzője lehet a Lierse SK-nál (She)
Belga lapértesülések szerint visszatérhet Belgiumba a legutóbb az arab al-Vahdánál edzősködő Bölöni László.
szept. 22
7:36
Del Piero negyvenéves koráig a Juvéban játszana (Metropol)
Alessandro Del Piero, a Juventus világbajnok futballistája negyvenéves koráig szeretne játszani a torinói futballcsapatban.
szept. 22
7:38
Tenisz: Szávay mindössze három játékot vesztett Hercog ellen Szöulban (She)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes nagyon magabiztos játékkal verte meg a szlovén Polona Hercogot a Szöulban zajló WTA-torna első fordulójában: a magyar teniszező mindössze három játékot veszítve 6:1, 6:2-re győzött magyar idő szerint szerda hajnalban.
szept. 22
8:12
Szávay sima továbbjutása (Metropol)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes 6:1, 6:2-re nyert a szlovén Polona Hercog ellen szerdán a 220 ezer dollár összdíjazású, szöuli keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
szept. 22
8:30
Charleroi: ismét Balog Tibor irányít, de akár vezetőedző is lehet (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Charleroi menesztette Jacky Mathijssent, és eddigi segítőjét, Balog Tibort bízta meg a vezetőedzői feladatokkal.
szept. 22
8:48
ZTE: a zalaiak macedón válogatott játékost tesztelnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg macedón válogatott futballistát tesztel.
szept. 22
8:48
Biztosan nyert a Real Madrid (Metropol)
A Real Madrid 3-0-ra nyert a vendég Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának keddi esti mérkőzésén.
szept. 22
8:50
Bayern München: Ribéry súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett (She)
Súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett Franck Ribéry, a Bayern München francia futballistája a Hoffenheim elleni keddi bajnoki mérkőzésen.
szept. 22
8:52
Mexikó: Velát és Juárezt fél évre eltiltották a válogatottnál (She)
Carlos Vela és Efrain Juárez fegyelmi vétség miatt a Mexikói Labdarúgó-szövetség döntése értelmében hat hónapig nem léphet pályára a válogatottban. Az Arsenal és a Celtic játékosát emellett még 50 ezer pesóra is megbüntették. Vela és Juárez a Kolumbia elleni szeptemberi felkészülési mérkőzés után viselkedett „helytelenül”.
szept. 22
9:06
Haladás: Néhány játékossal el kell beszélgetnem - Csertői (She)
Bár a Haladás 2–1-re megverte idegenben a Győrszemerét a labdarúgó Magyar Kupában, Csertői Aurél, az élvonalbeli klub vezetőedzője nem volt elégedett játékosaival.
szept. 22
9:24
Videó: Szalai triplázhatott volna, csapata, a Mainz az élen süvít (She)
A Mainz biztosan győzte le 2–0-ra a Kölnt hazai pályán, így már ötpontos előnnyel feszít a Bundesliga élén. Szalai Ádám kezdőként többször is veszélyeztetett, egy fejesét és két lövését csak elképesztő bravúrral hárította a vendégek kapusa.
szept. 22
9:42
Olaszország: Szerintem 2002-ben is heroin volt Morenónál, de nem a gatyájában - Buffon (She)
Gianluigi Buffon, az olasz válogatott kapusa kritikusan beszélt Byron Moreno, a 2002-es világbajnokságon a Dél-Korea–Olaszország meccsen botrányosan vezető bíró ügyéről, aki heroincsempészettel bukott le tegnap.
szept. 22
9:44
NBA: LeBron James helyett új uralkodót választ a hálóközösség? (She)
Minden bizonnyal megkérdőjeleződik LeBron James, az utóbbi évek NBA-uralkodójának pozíciója a következő hetekben – legalábbis az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rendkívül népszerű internetes fantasy játékaiban.
szept. 22
9:46
Formula-1: hamarosan hazaengedik a Jamamoto által elütött szerelőt (She)
Hamarosan hazatérhet az a szerelő, akit Jamamoto Szakon a Formula–1-es Olasz Nagydíjon ütött el boxkiállása során.
szept. 22
10:00
India: veszélyben a Nemzetközösségi Játékok megrendezése (She)
Veszélybe került az október 3-án kezdődő Nemzetközösségi Játékok megrendezése Újdelhiben, miután a résztvevők egyre nagyobb mértékben bírálják a szervezőket.
szept. 22
10:18
Videó: brutális lábtörés Dél-Amerikából - csak erős idegzetűeknek (She)
A Copa Sudamericana küzdelemsorozatában egymásnak feszülő kolumbiai Deportes Tolima és a bolíviai Oriente Petrolero találkozóján (2–0) elképesztő, brutális lábtörést láthattak a nézők. Francisco Arguello valószínűleg csak kisebb csoda folytán térhet majd vissza a pályákra Jhon Hurtado miatt. A következő képsorokat csak erős idegzetű olvasóink figyelmébe ajánljuk.
szept. 22
10:18
Heroint csempészett a csaló futballbíró (Metropol)
Heroincsempészet miatt őrizetbe vették a New York-i repülőtéren Byron Moreno korábbi játékvezetőt, aki főként a 2002-es világbajnokságon mutatott ténykedésével írta be magát a futballtörténelembe.
szept. 22
10:20
Labdarúgás: játszik a Barcelona, Lazio-Milan - a mai program (She)
Számos mérkőzést rendeznek ma este a topligák hétközi fordulójában: pályára lép a Barcelona Spanyolországban, összecsap a Lazio és a Milan Olaszországban, a Hamburg pedig a Wolfsburgot fogadja Németországban. Angliában a Ligakupa küzdelmei folytatódnak: a Chelsea a Newcastle-t látja vendégül. A Magyar Kupában 24 meccset rendeznek. Tekintse meg a mai programot!
szept. 22
10:54
Anglia: a Spurs műeséssel vádolja Nasrit, Wenger Gibbsért aggódik (She)
A Tottenham Hotspur menedzsere és érintett játékosa szerint Samir Nasri műeséssel harcolta ki azt a büntetőt, amivel az ősi rivális Arsenal megalapozta győzelmét (4–1) a két csapat kedd esti mérkőzésén, az angol labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában.
szept. 22
10:56
Blog: Bicskei a labdarúgó-szakkönyvek megjelenésének sajátosságairól (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bicskei Bertalan, aki július vége óta Libéria szövetségi kapitányaként dolgozik. A magyar mesteredző a szakkönyvek megjelenésének sajátos hátteréről és nehézségeiről írt.
szept. 22
11:12
NBA: a Denver hajlandó tárgyalni Carmelo Anthony elengedéséről (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Denver Nuggets hosszú idő után hajlandó egyeztetni Carmelo Anthony elcseréléséről; az olimpiai bajnok kosaras kívánságlistájának élén a New York Knicks szerepel, de az ESPN szerint a Chicago Bulls, a New Jersey Nets és a Houston Rockets is versenyben van érte.
szept. 22
11:14
NFL: mégis Vick kezd az Eaglesben, veszélyben a Pats futójának karrierje (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles főedzője, Andy Reid egy nappal azután, hogy bejelentette, a sérüléséből visszatérő Kevin Kolb vezeti a csapatot a Jacksonville Jaguars elleni vasárnap esti találkozón, meggondolta magát, és mégis inkább az első két összecsapáson kifejezetten jól játszó Michael Vickre bízza a csapat irányítását.
szept. 22
11:16
Tenisz: Dinara Szafina magabiztosan győzött Szöulban (She)
Az orosz Dinara Szafina két játszmában megverte a román Simona Halepet a Szöulban zajló WTA-torna első fordulójában.
szept. 22
11:30
Internazionale: Moratti úgy érzi, Mourinho elárulta őket (She)
Massimo Moratti, az Inter elnöke a nyáron úgy érezte, José Mourinho elárulta őket azzal, hogy a Real Madridhoz szerződött.
szept. 22
11:32
Ghána: Desailly fizetési igénye megrémisztette a kapitánykeresőket (She)
Francia lapértesülés szerint a szövetségi kapitányt kereső Ghánai Labdarúgó-szövetség megrettent Marcel Desailly fizetési igényétől: az egykori világbajnok játékos állítólag havi 110 ezer eurós fizetésért vállalná el a megbízatást.
szept. 22
11:48
Asztalitenisz: pozitív a friss Európa-bajnok doppingtesztje (She)
Pozitív doppingtesztet szolgáltatott Dimitrij Ovtcharov, a múlt héten Európa-bajnoki aranyérmet szerzett német válogatott asztaliteniszezője.
szept. 22
11:48
Fél évre eltiltották a bulizó mexikói labdarúgókat (Metropol)
A Mexikói Labdarúgó Szövetség a válogatott két játékosát eltiltotta, a többiek számára pedig pénzbüntetést szabott ki, miután prostituáltak társaságában buliztak a Kolumbia elleni barátságos meccs után.
szept. 22
11:50
DVSC-TEVA: fellebbezést tervez a klub az MLSZ-büntetés ellen (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte: tervezi a fellebbezést az MLSZ fegyelmi bizottságának keddi döntése ellen. A szövetség rendezési hiányosságok miatt visszaesőként 200 ezer forintra bírságolta meg a Lokit.
szept. 22
11:52
Kaposvár: három hiányzó, az MK-ban a „második sor" is lehetőséget kap (She)
A Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata Szekszárdra látogat Magyar Kupa-mérkőzésen, és Sisa Tibor vezetőedző azt tervezi, lehetőséget ad azon játékosainak, akik kevesebbet játszottak – tudatta a klub hivatalos honlapja.
szept. 22
12:06
MTK: Kanta József játékra kész, ott lehet a kupamérkőzésen (She)
Kisebb sérülése után játékra jelentkezett Kanta József, az MTK labdarúgócsapatának kapitánya, így a támadó középpályás ott lehet a Magyar Kupa 3. fordulójában a Videoton-Puskás Akadémia ellen.
szept. 22
12:08
Inter: Sneijder nem tudott megegyezni a hosszabbításról, Mourinho csábítja (She)
A holland De Telegraaf napilap beszámolója szerint Wesley Sneijder tárgyalásokat folytatott az Interrel a szerződésének meghosszabbításáról, de nem tudott megállapodni a klubbal.
szept. 22
12:10
NB II: térdsérülésből lábadozó védőt szerződtetett a Nyíregyháza (She)
Horváth Levente személyében tapasztalt, ám jelenleg rehabilitációs edzéseket végző védőt igazolt a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza – adta hírül a szabolcsi klub honlapja.
szept. 22
12:24
Görögország: vesztegetési botrány, 30 ezer eurót kínáltak a kapusnak (She)
Újabb vesztegetési botrány robbant ki a görög futballban: a másodosztályú Trikala kapusa, Hrisztosz Purisz bejelentette, a Levadiakosz egyik tisztviselője 30 ezer eurót kínált neki, hogy „adja el" a két csapat közötti bajnoki mérkőzést. A tisztviselő bónuszt is kínált: azt mondta Purisznak, hogy hozzásegíti egy élvonalbeli szerződéshez.
szept. 22
12:26
Nemzetközösségi Játékok: pocsék a szállás a skótoknak, egyelőre nem utaznak (She)
A skót csapat egyelőre nem kelt útra az október 3. és 14. között megrendezendő indiai Nemzetközösségi Játékokra, mivel a vezetők nem tartják megoldottnak a versenyzők elszállásolását.
szept. 22
12:42
AS Roma: Vucsinics sérülten is vállalja a játékot a Brescia ellen (She)
Hátsérülése ellenére is vállalja a játékot Mirko Vucsinics, az AS Roma montenegrói labdarúgója a Brescia elleni, olasz élvonalbeli bajnokin.
szept. 22
13:00
Ferencváros: bemutatták Lipcsei Péter önéletrajzi könyvét (She)
A budapesti Bambuszliget Étteremben bemutatták Lipcsei Péter önéletrajzi könyvét. A kötet az 58-szoros válogatott, a Ferencvárossal négy bajnoki címig, hat Magyar Kupa-sikerig és 648 mérkőzésig jutó klubrekorder életét és pályafutását mutatja be.
szept. 22
13:02
Kerékpár: Fabian Cancellara meg akarja védeni címét a vb-n (She)
Az elmúlt napok viharai után Fabian Cancellara svájci kerékpáros úgy döntött, hogy elindul a jövő heti, ausztráliai országúti világbajnokságon, és megpróbálja megvédeni címét legerősebb számában, az egyéni időfutamban.
szept. 22
13:04
Anglia: téglákkal dobálták meg Wolverhamptonban a Notts buszait (She)
Botrány „színesítette" a Wolverhampton Wanderers–Notts County (4–2) angol Ligakupa-mérkőzést: hazafelé menet megtámadták a vendégszurkolók buszait.
szept. 22
13:36
Formula-1: Schumacher már az elején rájött, hogy hibázott – Briatore (She)
Flavio Briatore szerint Michael Schumacher már az első februári teszteken rájött, hogy hibát követett el a Formula–1-be való visszaérésével.
szept. 22
13:38
Portugália: Maniche Benfica-szurkolókat dobált, eltiltották (She)
A Portugál Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy mérkőzésről eltiltotta Maniche-t, a Sporting CP rutinos középpályását.
szept. 22
13:40
UEFA: már nem alkalmazzák a Bayernt maffiázással vádoló férfit (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdán bejelentette, hogy megszakította a kapcsolatot azzal a konzultánssal, aki korábban azt állította: a Bayern München eladta az orosz maffiának az UEFA-kupa 2008. tavaszi, Zenit elleni elődöntőjének visszavágóját.
szept. 22
13:42
Bayern München: Ribéry négy hetet kihagy, de nem kell műteni (She)
Valamelyest fellélegezhetnek a Bayern München szurkolói és vezetői, mivel kiderült, Franck Ribéryt nem kell megműteni. A Hoffenheim elleni keddi bajnokin bokaszalag-szakadást szenvedő francia labdarúgóra azonban így is legalább négyhetes kihagyás vár.
szept. 22
13:54
Spanyol Kupa: a Real a Murciával, a Barca a Ceutával csap össze (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség elkészítette a spanyol Király-kupa 32-es mezőnyének párosítása: a Real Madrid és a Barcelona is harmadosztályú ellenféllel került szembe: a blancók a Real Murciával csapnak össze, míg a katalánok a Ceutával kerültek szembe.

Keresés