2010. szeptember 15. szerda

szept. 15
0:06
Bajnokok Ligája: Nem ezért az eredményért jöttünk - Cambiasso (She)
A címvédő Internazionale a Twente otthonában elért 2–2-es döntetlennel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Esteban Cambiasso, a milánóiak középpályása nem elégedett az eredménnyel.
szept. 15
0:10
Videó: kétgólos hátrányból mentett pontot a Werder Bremen (She)
Hamar kétgólos hátrányba került a Werder Bremen a Tottenham ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében. A vendég angolok a 18. percben lőtték a másodikat, ám a játékrész végén és a második félidő elején a hazaiak is betaláltak, kialakítva a 2–2-es végeredményt. Nézze meg a meccs összefoglalóját!
szept. 15
0:24
Bajnokok Ligája: Ferguson szerint nem hibázott az összeállítással (She)
Sir Alex Ferguson alaposan felforgatott csapattal küldte pályára a Manchester Unitedet, amely hazai pályán csak 0–0-s döntetlent ért el a Rangersszel szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első játéknapján. A skót menedzser szerint nem ezért maradt el a győzelmük.
szept. 15
0:28
Videó: íme, a Valencia kiütéses győzelme a Bursaspor otthonában (She)
Sokkal jobban játszott a Valencia a Bursaspor ellen a Bajnokok Ligája első csoportkörében megrendezett találkozón. A vendég spanyolok négy gólt vágtak a törököknek. Nézze meg a találatokat!
szept. 15
0:42
Videó: Antonio Valencia lábtörése a Rangers ellen (She)
Szomorú jelenet játszódott le a 0–0-val végződő Manchester United–Rangers Bajnokok Ligája-összecsapáson. A hazaiak játékosa, Antonio Valencia valószínűleg bokatörést szenvedett, miután a földre került a Kirk Broadfoottal való ütközést követően.
szept. 15
0:46
Bajnokok Ligája: A Barcelona megállíthatatlan - Corvasz (She)
A Panathinaikosz kapusaként kedd este Barcelonában Bajnokok Ligája-mérkőzésen öt gólt kapó Alekszandrosz Corvasz szerint a katalán csapat megállíthatatlan.
szept. 15
1:36
Bajnokok Ligája: Ferguson állítja, nem hibázott az összeállítással (She)
Sir Alex Ferguson alaposan felforgatott csapattal küldte pályára a Manchester Unitedet, amely hazai pályán csak 0–0-s döntetlent ért el a Rangersszel szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első játéknapján. A skót menedzser szerint nem ezért maradt el a győzelmük.
szept. 15
3:42
Nadal bekerült a teniszlegendák közé (Blikk)
szept. 15
4:00
Gólokat ígérnek a Bayern csatárai (Blikk)
szept. 15
7:00
Rajtol az európai kupaszezon (Behaviour)
Miként a tizenkilencediket rendezték az idén nyáron világbajnokságból, a tizenkilencediket rendezik 2010/2011-ben a Bajnokok Ligájából is. A címvédő Inter, valamint a Barcelona és a Manchester United bemutatkozásával ma rajtol Európa első számú labdarúgó klubtornája.
szept. 15
7:02
Hajnal: sérülés miatt két hét pihenő (Behaviour)
Izomsérülés miatt két hetes pihenőre kényszerül Hajnal Tamás, a német élvonalban szereplő Borussia Dortmund labdarúgócsapatának magyar válogatott középpályása.
szept. 15
7:04
Hajrá Real Victor Videoton! (Behaviour)
2030. július 6-a. Ma húsz éve, hogy Telkiben a Globall Football Park and Sporthotelben Csányi Sándort választották az MLSZ elnökének. Visszatekintés az utóbbi két évtizedre.
szept. 15
7:06
Per a siketlimpikonok millióiért (Behaviour)
Az Önkormányzati Minisztérium (ÖM) Sportszakállamtitkársága nem fogadta el az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) határozatát, amely szerint a tavalyi tajvani siketolimpián sikeresen szerepelt sportolóknak ugyanaz a pénzjutalom jár, mint az olimpikonoknak és paralimpikonoknak. Az ÖM-nek 252 millió forintot - és ezek járulékait - kellett volna kifizetnie, a minisztérium azonban bíróságon támadta meg az…
szept. 15
7:08
Rafael Nadal bevette New Yorkot is (Behaviour)
Aki egy percig is kételkedett abban, hogy jelenleg Rafael Nadalnak hívják a világ legjobb férfi teniszezőjét, az most alapos választ kapott a 24 éves mallorcai fiatalembertől. A spanyol világelső ugyanis félelmetes formában játszva megnyerte az idei US Opent - mindössze egy szettet vesztett, azt is a fináléban -, és ezzel teljessé tette a Grand Slam-trófea gyűjteményét.
szept. 15
7:18
U16-os válogatott: egygólos győzelem Svájc ellen Zürichben (She)
U16-os válogatottunk lejátszotta első felkészülési mérkőzését Zürichben a házigazda svájciakkal. A mieink végig egyenrangú ellenfelei voltak a hazaiaknak, és a kiváló játék győzelmet ért, együttesünk Bobál Gergely góljával 1–0-ra nyert. A két csapat csütörtökön ismét megmérkőzik egymással.
szept. 15
7:36
Bajnokok Ligája: Smith játékosaival elégedett, az UEFA-val nem (She)
Walter Smith, a Rangers menedzsere elégedett volt játékosai teljesítményével a Manchester United otthonában elért 0–0-t követően, de úgy érzi, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) ellehetetleníti a kisebb klubok helyzetét, így azok nem tudják felvenni a versenyt az elittel.
szept. 15
8:12
Labdarúgás: világbajnoki aranyérmét is elárverezi az angol hátvéd (She)
Többek között az 1966-os világbajnoki aranyérmét is elárverezi Nobby Stiles, az akkori angol válogatott labdarúgója.
szept. 15
8:30
Ön kinek passzolná el Wayne Rooney-t? (Infostart)
A Manchester United világklasszisáról folyamatosan jelennek meg a brit sajtóban a negatív cikkek. Hol egy prostituálttal való kapcsolatáról cikkeznek, hol cigarettával a kezében fényképezték le, s bizony egyre többet írnak a válogatott labdarúgó alkoholproblémáiról is. Az angol lapok szerint nem elképzelhetetlen, hogy Rooney megunta a folyamatos kritikákat és távozni készül Sir Alex csapatától.
szept. 15
8:30
Kaposvár: megműtötték a hosszú ideje sérült középpályást (She)
Megműtötték a Kaposvári Rákóczi hosszú ideje sérült középpályását, Bank Istvánt. A játékos térdműtéten esett át.
szept. 15
8:30
Bárány Attila a szíve miatt nem pólózhat (Blikk)
Eger – Szegényebb lett a magyar vízilabdasport egy válogatott játékossal: Bárány Attila (32) súlyos egészségi problémák miatt kénytelen befejezni az élsportot.
szept. 15
8:32
Tenisz: az első kiemelt továbbment, a második kiesett Québecben (She)
Az első helyen kiemelt Marion Bartoli könnyedén, 6:1, 6:1-re legyőzte honfitársát, Stephanie Foretz-t a Québecben zajló, 220 000 dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában. Ugyanakkor a második helyen rangsorolt Aravane Rezai meglepetésre búcsúzott a további küzdelmektől.
szept. 15
8:34
Újpest: A kiállítás nélkül is legyőztük volna a Fradit - Takács (She)
Takács Zoltán, az Újpest hátvédje klubja hivatalos honlapjának beszélt a hétvégi, történelmi lila-fehér sikert hozó derbiről, és elmondta, véleménye szerint akkor is legyőzték volna a Ferencvárost, ha a játékvezető nem állítja ki Marek Heinzet.
szept. 15
8:48
Női ökölvívó-vb: Mizsei Vivien nem jutott be a nyolc közé (She)
Az 51 kg-os Mizsei Vivien 7:5-re kikapott a dél-koreai Jang Euntól, így nem jutott a nyolc közé a Barbadoson zajló női ökölvívó-világbajnokságon.
szept. 15
8:50
Bajnokok Ligája: Benítez szerint Goran Pandev térdsérülése súlyos (She)
Rafael Benítez, az Inter vezetőedzője a Twente elleni 2–2-es döntetlen után elmondta, Goran Pandev sérülése súlyosnak tűnik.
szept. 15
9:06
Mennyiért kelhet el a világbajnoki aranyérem? (Infostart)
Családja megsegítése érdekében eladja világbajnoki aranyérmét Nobby Stiles, az 1966-ban aranyérmes angol együttes tagja.
szept. 15
9:06
Bajnokok Ligája: Brémában elégedettek a Spurs elleni egy ponttal (She)
A Werder Bremen 18 perc leforgása alatt kétgólos hátrányba került a Tottenham ellen a Bajnokok Ligája A-csoportjában, így Brémában örülnek annak, hogy legalább az egyik pontot sikerült otthon tartaniuk.
szept. 15
9:24
Videó: nem bírt az Inter a holland bajnokkal, milánói iksz a Twentével (She)
A címvédő Inter nem tudta megnyerni első mérkőzését a Bajnokok Ligája 2010–2011-es idényében: a milánói fekete-kékek 2–2-es döntetlent játszottak a holland bajnok Twentével. Nézze meg a meccs összefoglalóját videón!
szept. 15
9:26
NFL: hosszabb időre kidőlt a Green Bay Packers futójátékosa (She)
Hosszabb kényszerpihenő vár Ryan Grantre, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Green Bay Packers futójátékosára.
szept. 15
9:42
WNBA: már csak egy győzelemre a bajnoki címtől a Seattle Storm (She)
A Seattle Storm 87–84-re legyőzte az Atlanta Dreamet a tengerentúli női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) döntőjének második mérkőzésén, és már csak egy győzelemre van a bajnoki címtől.
szept. 15
9:42
Nem megy a hajléktalan vb-re Zimbabwe (Behaviour)
Zimbabwe nem vesz részt hétvégén a hajléktalanok számára rendezendő labdarúgó-világbajnokságon, mivel a játékosok legutóbb nem tértek haza.
szept. 15
9:44
NFL: Bush visszaadta a legjobb egyetemi játékosnak járó Heisman-díjat (She)
Visszaadta a Heisman-díjat Reggie Bush, a jelenleg a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New Orleans Saints futójátékosa. A 25 éves Bush amiatt mondott le a hagyományosan a legjobb egyetemi játékosnak járó díjról, mert az egyetemi évek alatt vétett a szabályok ellen: pénzt és ajándékokat fogadott el.
szept. 15
10:00
Bajnokok Ligája: Magath együtt tud élni az újabb Schalke-vereséggel (She)
Felix Magath, a három bajnoki kudarc után kedden a Bajnokok Ligájában is vereséggel kezdő Schalke vezetőedzője úgy véli: a legutóbbi BL-kiírásban elődöntős Lyon otthonában tíz emberrel és egy góllal kikapni nem tragédia.
szept. 15
10:02
Jégkorong: Hasektől kártérítést követelnek a megrongálódott kupa miatt (She)
Kártérítést követel volt klubja, a Pardubice a híres jégkorongkapustól, Dominik Hasektől, mert súlyosan megrongálódva adta vissza a csapat által az előző idényben megnyert bajnoki trófeát.
szept. 15
10:18
A BL-ben javítanának az olasz sztárcsapatok (Infostart)
A Bajnokok Ligája-csoportkör nyitófordulójának szerdán pályára lépő két olasz csapata, a Milan és a Roma is javítana a gyenge bajnoki rajt után.
szept. 15
10:20
Súlyos sérülést szenvedett az MU szélsője (Infostart)
Súlyos bokasérülést szenvedett kedden Antonio Valencia, a Manchester United labdarúgója a Glasgow Rangers elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
szept. 15
10:36
Labdarúgás: Bayern-Roma, pályán a Real és a Milan - a program (She)
Ma nyolc mérkőzéssel folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. A találkozók közül kiemelkedik az E-csoport rangadója, a Bayern München–AS Roma összecsapás. A G-jelű kvartettben a Real Madrid nem számíthat sétagaloppra az Ajax ellen, de pályára lép még az AC Milan, az Arsenal és a Chelsea is. Tekintse meg a mai programot!
szept. 15
10:38
Bajnokok Ligája: Bastos úgy érzi, a gól az övé, megdolgozott érte (She)
Az elpuskázott gólhelyzetek ellenére Claude Puel, a Lyon vezetőedzője elégedett a labdarúgó Bajnokok Ligája első meccsén látottakkal, és a francia szaksajtó is nagyra értékeli a Schalke felett aratott 1–0-s keddi győzelmet, az idényt nem a legjobban kezdő OL támadó szellemű játékát. A meccset eldöntő pillanatokban nagyszerű átemelést bemutató Michel Bastos sajnálja, hogy a gólt Benedikt…
szept. 15
10:54
Portugália: Diego Maradona is bejelentkezett a kapitányi posztra (She)
Helyi lapinformációk szerint Diego Maradona is szívesen elfoglalná a portugál labdarúgó-válogatott pillanatnyilag üres szövetségi kapitányi posztját.
szept. 15
10:56
NSO Tv: iskolaépítési céllal jótékonykodtak Kammererék (She)
Búzaszem Futófesztivál – bajnokok a gyermekekért. Ez volt a mottója a szeptember 11-én, Alsógödön megrendezett Búzaszem Iskola építését támogató futófesztiválnak. A több napos eső ellenére is százakat megmozgató eseményen olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportolók is részt vettek.
szept. 15
11:12
Magyarország 51. a FIFA-világranglistán (Infostart)
A magyar válogatott 11 helyet előrelépve az 51. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, melynek élén továbbra is a világbajnok Spanyolország áll.
szept. 15
11:12
Barcelona: a katalán klub nagy edzőjére emlékeznek Ipolyságon (She)
A jelenleg Szlovákiához tartozó, a magyar határon fekvő Ipolyságon (Sahy) hamarosan futballtornát rendeznek a 100 éve a városban született Ferdinand Daucík, a Barcelona néhai edzőjének emlékére – adta hírül a pozsonyi Új Szó.
szept. 15
11:30
FIFA: a magyar válogatott 11 helyet lépett előre a világranglistán (She)
A magyar válogatott 11 helyet ugorva az 51. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) aktuális világranglistáján, amelyen továbbra is a világbajnok spanyol csapat vezet.
szept. 15
11:30
Súlyos sérülést szenvedett az MU szélsője (Metropol)
A gól nélküli találkozón Antonio Valencia megpróbált labdával elfutni a jobb szélen, ám Kirk Broadfoot, Glasgow Rangers játékosa becsúszva szerelte, az ecuadori csatár lába pedig a teste alá szorult.
szept. 15
11:32
Európa-liga: bizonytalan Juhász Roland játéka Husztiék ellen (She)
Kisebb sérülés miatt nem edzhetett kedden Juhász Roland, az Anderlecht magyar védője, és egyelőre kérdéses, pályára léphet-e a Zenit elleni csütörtöki labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzésen – adta hírül a belga klub honlapja.
szept. 15
11:48
Videó: Ibrahimovic hátba rúgta fiatal csapattársát az edzésen (She)
Sokan nem szeretik, aljas, alattomos játékosnak tartják, hűvös profinak, aki fittyet hány a klubhűségre, vannak azonban olyanok, akik szemet hunynak mindezek felett, és zsenialitása előtt hajtanak fejet. Mindenesetre Zlatan Ibrahimovic semmit sem változott az évek alatt. A Milan legutóbbi edzésén jó poénnak tartotta hátba rúgni fiatal csapattársát, Rodney Strassert...
szept. 15
11:50
Videó: hatszor szúrta meg a bátyja a török edzőt meccs közben (She)
Nem mindennapi események játszódtak le a török labdarúgó-bajnokság másodosztályának legutóbbi fordulójában, a Samsunspor–Mersin Idman Yurdu mérkőzésen. A 40. percben a vendégek edzőjét, Yuksel Yesilovát megkéselte a nézőtérről beugró bátyja.
szept. 15
12:24
MotoGP: Valentino Rossira vállműtét vár az idény végén (She)
Vállműtét vár az idény végén Valentino Rossira, a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának olasz szupersztárjára.
szept. 15
12:24
Száz sportágból választhatnak a gyerekek (Behaviour)
Pénteken és szombaton hetedik alkalommal rendezik meg a budapesti Nagy Sportágválasztót; a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontban már száz sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők.
szept. 15
12:42
Ferencváros: Heinz nem érti, miért kapta a piros lapot a derbin (She)
Marek Heinz az ftc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, pályafutása során eddig még nem kapott azonnali piros lapot, és most sem érti, miért állította ki a játékvezető az Újpest elleni derbin.
szept. 15
12:44
NHL: a liga hárommillió dollárra megbüntette a New Jersey Devilst (She)
Az NHL hárommillió dollárra megbüntette az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő New Jerseyt, amiért Ilja Kovalcsuk szerződéshosszabbításakor megpróbálta kijátszani a fizetési sapka szabályait.

Keresés