2010. augusztus 31. kedd

aug. 31
0:06
Premier League: nem kell al-Habszi, edzője bízik Bogdánban (She)
Owen Coyle, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bolton menedzsere maximálisan megbízik Bogdán Ádámban, így a klub nem hívja vissza ománi kapusát, a Wigannek kölcsönadott Ali al-Habszit.
aug. 31
0:24
Primera División: négygólos sikerével az élen az Atlético (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 4–0-ra nyert a Sporting Gijón ellen, így az első forduló után a tabella élén található a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában.
aug. 31
0:42
Szolnok: Sztanisics kölcsönbe érkezik Nyíregyházáról (She)
A Szolnok labdarúgócsapatának vezetése megállapodott a Nyíregyházával, így Petar Sztanisics kölcsönjátékosként a szolnokiakhoz kerül.
aug. 31
1:00
US Open: Roddick könnyen, Söderling és Monfils nehezen nyert (She)
Andy Roddick könnyen megnyerte első fordulós mérkőzését a US Open férfi egyesében, Robin Söderling és Gaël Monfils viszont csak öt játszmában tudott túllépni osztrák, illetve amerikai ellenfelén.
aug. 31
3:24
Villámrajtot vett a Barca (Blikk)
Messi, Villa és Iniesta vezetésével gáláztak a barcelonaiak a bajnoki nyitányon
aug. 31
6:24
US Open: Szávay a második fordulóban (Infostart)
Szávay Ágnes két játszmában nyert hétfőn a cseh Sandra Zahlavova ellen a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság 1. fordulójában.
aug. 31
7:00
Vízilabda Eb: a szerb kapitány szerint megérdemelt a magyar siker (Behaviour)
A szerb férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy a magyar együttes megérdemelten győzte le csapatát hétfőn, a zágrábi Európa-bajnokság csoportmérkőzésén.
aug. 31
7:02
Döntetlenről álmodozva (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott az elmúlt évekhez képest szokatlanul visszafogottan és meglepően reális várakozásokkal vág neki a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezősorozatának, melynek első állomása pénteken a Svédország elleni találkozó. Egervári Sándor szövetségi kapitány, és a játékosok is egyetértenek abban, hogy a döntetlen már remek eredménynek számítana.
aug. 31
7:04
Egy asszony a lányok között (Behaviour)
Gaál Gyöngyi FIFA-játékvezető képviseli a magyar bírói kart - Makkosné Petz Brigitta asszisztenssel - a szeptember 5-én Trinidad és Tobagóban kezdődő U17-es női labdarúgó-világbajnokságon. A játékvezetői kettős célja minél több meccs vezetése, és bekerülni a jövő évi németországi felnőtt vb keretébe.
aug. 31
7:18
PMFC: Gyánó Szabolcs bordatörést szenvedett, két hónapra kidőlt (She)
Az NB II-es PMFC csatárának, Gyánó Szabolcsnak eltört a bordája a Ferencváros II elleni, 3–0-ra megnyert mérkőzésen. A sérülés nem sokkal azután történt, hogy a támadó a 17. percben gólt szerzett.
aug. 31
7:18
Halálos baleset Indianapolisban (Behaviour)
A Brno-i futam után Amerikába látogatott a mezőny, s a hírhedt indianapolisi aszfaltcsíkon 2003 után újabb halálos balest történt. A fő műsorszámok előtt, a korosztályos verseny bemelegítő körében bukott a 13 éves amerikai Peter Lenz, akin egyik társa áthajtott. Életét nem tudták megmenteni. A pályára sokan panaszkodtak az évek során, hogy eléggé ráz, és a felnőttek mostani edzésén is sok volt a…
aug. 31
7:36
Vb 2018: jó benyomást keltett a spanyol-portugál közös pályázat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szemlebizottságát vezető Harold Mayne-Nicholls szerint jó rajtot vett a 2018-as és 2022-es világbajnokság rendezési jogáért folytatott küzdelemben a közös pályázatot benyújtó Spanyolország és Portugália.
aug. 31
7:36
„El tudom fogadni a helyzetet” (Metropol)
Nyolc hónappal lába amputálása után Erőss Zsolt protézissel vág neki a világ hatodik legmagasabb csúcsának, a Himalájában fekvő, 8201 méter magas Cso-Ojunak.
aug. 31
7:54
US Open: nagy csatában búcsúzott a korábbi világelső, Federer nyert (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) 1. fordulójában férfi egyesben a még nem közölt mérkőzések közül a francia Paul-Henri Matiheu és a korábbi világelső ausztrál, Lleyton Hewitt összecsapása hozta a legnagyobb csatát. Egy másik korábbi világelső, Roger federer könnyedén jutott a 2. fordulóba.
aug. 31
8:30
US Open: Szafina kiesett, Venus Williams könnyedén jutott tovább (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) női egyesében az alsó ágon befejeződtek a küzdelmek az 1. fordulóban, 32-en továbbjutottak. Egyelőre nagy meglepetés nem történt, hiszen egyetlen kiemelt sem búcsúzott.
aug. 31
8:48
Videó: az Atlético bemutatta legújabb kupáját, majd letarolta a Gijónt (She)
Miután saját közönsége előtt is magasba emelte a pénteken megnyert európai Szuperkupát az Atlético Madrid, a bajnokság rajtján 4–0-ra kiütötte a Sporting Gijónt. Íme, a találkozó góljai videón!
aug. 31
8:50
West Ham: Robbie Keane érkezhet, Kurucz vetélytársa egyelőre marad (She)
A West Ham United szeretné szerződtetni a Tottenham játékosát, az előző szezont a skót Celticnél töltő Robbie Keane-t. Carlton Cole a Liverpoolhoz mehet, a cserekapus Marek Stech viszont maradhat a Premier League-ben szereplő labdarúgócsapatnál.
aug. 31
8:52
Videó: wc-re szaladt a Stjarnan-találat után a kreatív gólszerző! (She)
Újabb hét, újabb Stjarnan-bajnoki, újabb elképesztő gólöröm. Mint azt már megszokhattuk, az izlandi csapat tagjai mindig kitalálnak valami egyedit. Legutóbbi, Fram elleni bajnokijuk ugyan nem sikerült a legjobban, mert 3–2-re kikaptak hazai pályán, de a különleges gólörömmel – a második, még vezetést érő találat után – ezúttal sem maradtak adósak. A gólszerző wc-re szaladt, ahol könnyített is…
aug. 31
9:06
Ibrahimovic kiütötte Huntelaart (Infostart)
A német élvonalban szereplő Schalke 04 együttesénél folytatja pályafutását Klaas-Jan Huntelaar, a hollandok világbajnoki ezüstérmes futballistája.
aug. 31
9:24
Bemutatták a spanyol-portugál futball-vb pályázatát (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szemlebizottságát vezető Harold Mayne-Nicholls szerint jó rajtot vett a 2018-as és 2022-es világbajnokság rendezési jogáért folytatott küzdelemben a közös pályázatot benyújtó Spanyolország és Portugália.
aug. 31
9:42
Női kézilabda: a mai vizsgálat ad pontos választ Görbicz sérüléséről (She)
A válogatott horvátok ellen 32–31-re megnyert mérkőzésén nem játszott Görbicz Anita, aki bevizesedett térde miatt nem szeretett volna kockáztatni. Egyelőre úgy tűnik, nincs nagy baj, de teljesen biztosat majd a keddi MRI-vizsgálat után lehet mondani.
aug. 31
9:44
NST-videó: Neymart kirúgták a nadrágjából a Goiás elleni meccsen (She)
Újabb érdekes videóra bukkant az NSO-ra költöző NST-blog. Mint arról a honlap szerkesztői beszámoltak, Neymarról lerúgták a nadrágot a Goiás elleni találkozón. De csak a nadrágot. Az eset után még a Santos támadójának arcán is megjelent egy apró mosoly.
aug. 31
9:46
Egyesült Államok: Bob Bradley további négy évig kapitány marad (She)
Bob Bradley négy évvel meghosszabbította az esztendő végén lejáró szerződését az amerikai szövetséggel, így 2014-ig ő lesz az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya.
aug. 31
10:00
Millió dolláros biztosítás a méteres loboncra (Infostart)
Egymillió dolláros biztosítást kötött Troy Polamalu amerikaifutball-sztár hosszú hajára az egyik népszerű samponmárka.
aug. 31
10:00
Férfi kosárlabda: új irányítót szerződtetett a Nyíregyháza (She)
A szerb Bosko Sztojakovics megfelelt a próbajátékon, így a Marso-Vagép Nyíregyháza KK élvonalbeli csapatának kosarasa lesz a 2010–2011-es szezonban.
aug. 31
10:02
MTK: Tischler előre eldöntötte, ha betalál az Újpestnek, vetkőzik (She)
Tischler Patrik, az MTK labdarúgója előre eldöntötte, hogy családja és barátnője tiszteletére ledobja a mezét, ha gólt szerez az Újpest elleni bajnokin. Így is tett, ezért most nem tehet mást, bízik abban, hogy klubja nem bünteti meg sajátos gólöröméért – írja a kék-fehérek hivatalos honlapja.
aug. 31
10:04
Szolnok: az orvosok szerint Hegedűs Gyulára nyolchetes kihagyás vár (She)
Egyik legjobb védőjét, Hegedűs Gyulát veszítette el a Szolnoki MÁV labdarúgócsapata, az orvosok szerint combhajlítóizom-húzódást szenvedő játékosra nyolchetes kihagyás vár.
aug. 31
10:18
Videó: ordító helyzetet hagyott ki két méterről a Zaragoza csatára (She)
A spanyol bajnokság nyitányán, a Deportivo La Coruna–Zaragoza találkozón (0–0) egy olyan gólhelyzet maradt kihasználatlanul, amely akár a szilveszteri összefoglalók alapjául szolgálhat. Marco Pérez, a vendégek kolumbiai csatára az üres kaputól két méterre belsőzte ki a labdát, felszabadítva ezzel a hazai védők helyett.
aug. 31
10:18
Millió dolláros biztosítás a futballsztár hajára (Metropol)
Egymillió dolláros biztosítást kötött Troy Polamalu amerikaifutball-sztár hosszú hajára az egyik népszerű samponmárka.
aug. 31
10:20
Légióssors: Juhász Rolandot nem akarja elengedni az Anderlecht (She)
Minden jel arra mutat, hogy Juhász Roland nem vált klubot a nyáron, ugyanis a belga Anderlecht továbbra is ragaszkodik a védőhöz.
aug. 31
10:22
Lombard Pápa: rengeteg a sérült Véber csapatában a ZTE elleni meccs előtt (She)
Több sérülés is nehezíti az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lombard Pápa vezetőedzőjének, Véber Györgynek a dolgát a Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzés előtt. Az utánpótlás-válogatott szélső, Heffler Norbert combizom-húzódást szenvedett, Rajnay Attila pedig még a Haladás elleni mérkőzésen kapott rúgást, ami következtében a térdszalagjai meghúzódtak. Tóth Norbertnek a vádlijába…
aug. 31
10:24
Lierse: a vezetők szerint Kovács Péter az év felfedezettje lehet (She)
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalában újonc Lierse-nél roppant elégedettek Kovács Péter szerződtetésével, és úgy vélik, a hosszas alkudozás után Norvégiából megszerzett magyar csatár a belga idény nagy felfedezettje lehet.
aug. 31
10:36
Pápa: rengeteg a sérült Véber csapatában a ZTE elleni meccs előtt (She)
Több sérülés is nehezíti az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lombard Pápa vezetőedzőjének, Véber Györgynek a dolgát a Zalaegerszeg elleni bajnoki előtt. Az utánpótlás-válogatott szélső, Heffler Norbert combizomhúzódást szenvedett, Rajnay Attila pedig még a Haladás elleni mérkőzésen kapott rúgást, aminek következtében a térdszalagjai meghúzódtak. Tóth Norbertnek a vádlijába tapostak…
aug. 31
10:38
Bundesliga: az Atlético Madrid középpályásával erősített a Schalke (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid nem sokkal tegnapi, Sporting Gijón elleni 4–0-s sikere után bejelentette, hogy José Manuel Jurado a német Schalkéban folytatja. A középpályás négyéves szerződést kötött új klubjával.
aug. 31
10:54
Újpest: a fiatal Balogh boldog, hogy triplán is bemutatkozhatott (She)
Az Újpest élvonalbeli első, majd két nappal később a második csapatában is bemutatkozó Balogh Balázs máris jól érzi magát a liláknál, és úgy véli, az ő korában az NB II-es csapatbeli játék is rendkívül hasznos egy labdarúgó számára – derül ki a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatából.
aug. 31
10:56
Blog: Gera értékeit ismerik, Hajnal és Huszti válthatna - Verebes (She)
Verebes József a videoblogjában ezúttal a magyar légiósokról fejti ki a véleményét. A Mágus beszél Gera Zoltán, Hajnal Tamás és Huszti Szabolcs helyzetéről, valamint a fiatal tehetségekről, akikről úgy véli, jobban jártak volna, ha később mennek el külföldre.
aug. 31
11:12
Átigazolás: Hleb a Benfica helyett visszatérhet a Premier League-be (She)
Bár sokáig úgy tűnt, hogy a spanyol Barcelonában létszámfelettivé váló Alekszandr Hleb a portugál Benficába igazol, a legfrissebb hírek szerint a labdarúgó inkább visszatérne a Premier League-be.
aug. 31
11:12
Megmenekülhet a DVTK (Metropol)
Megmenekülhet a csődtől az NB II-ben szereplő Diósgyőr labdarúgócsapata, mivel az együttest működtető gazdasági társaságban tőkeemeléssel többségi tulajdonhoz juthat az Arago Zrt., illetve a cég érdekeltsége.
aug. 31
11:14
Átigazolás: olasz válogatott középpályással erősített a Parma (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Parma egy évre kölcsönvette Antonio Candrevát az Udinesétől.
aug. 31
11:16
Olaszország: autóbalesetet szenvedett Luca Toni (She)
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett a Genoa labdarúgócsapatának csatára, Luca Toni.
aug. 31
11:30
Tőkeemeléssel mentik meg a diósgyőri focistákat (Infostart)
Megmenekülhet a csődtől az NB II-ben szereplő Diósgyőr labdarúgócsapata, mivel az együttest működtető gazdasági társaságban tőkeemeléssel többségi tulajdonhoz juthat az Arago Zrt., illetve a cég érdekeltsége.
aug. 31
11:30
DVTK: megszületett a megállapodás, új tulajdonosa van a csapatnak (She)
Miskolc önkormányzata közleményt adott ki, melyben bejelentette, hogy az Arago Zrt. lesz a város NB II-es labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. új tulajdonosa.
aug. 31
11:32
Átigazolás: Asamoah Gyan aláír a Sunderlandnek - médiaértesülés (She)
Asamoah Gyan, a francia Rennes ghánai válogatott labdarúgója orvosi vizsgálatra érkezett az angol élvonalbeli Sunderlandhez, és ha megfelel, aláír Steve Bruce csapatának – értesült a Sky Sports.
aug. 31
11:48
Átigazolás: szenegáli hátvéd a Lyon utolsó nagy nyári fogása (She)
Pape Diakhaté személyében szenegáli válogatott védővel erősített a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi ezüstérmese, a Lyon.
aug. 31
11:50
DVSC: indulhat az El-csoportkörben, csak pénzbüntetést kapott a csapat (She)
A DVSC a hivatalos honlapján bejelentette: pénzbüntetést kaptak az UEFA-tól, amiért Máté Péter jogosulatlanul szerepelt a Liteksz elleni El-selejtező visszavágóján, tehát a bolgár csapat óvását elutasította az európai szövetség.
aug. 31
12:06
Nem zárták ki a Lokit, jöhet a PSV és a Samp! (Infostart)
A Debrecen labdarúgócsapatának hivatalos honlapja szerint elutasította a Liteksz Lovecs óvását az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelemi bizottsága, így a Debrecen készülhet az Európa-liga csoportkörére.
aug. 31
12:06
Átigazolás: Rudolf Gergelyt hírbe hozták a Romával, a Genoa cáfol (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Roma egyik szurkolói oldala szerint a fővárosi klub fontolgatja Rudolf Gergely szerződtetését.
aug. 31
12:08
Atlétika: kétéves eltiltást kapott az amerikai sprinter (She)
A doppingszabályzat megsértéséért két évre eltiltották Mark Jelks amerikai sprintert.
aug. 31
12:10
Újpest: már árulják a belépőket a Ferencváros elleni derbire (She)
Az Újpest FC shopjában már megvásárolhatók a szeptember 11-én rendezendő, Ferencváros elleni hazai bajnokira szóló belépőjegyek – adta hírül az újpesti klub hivatalos honlapja.
aug. 31
12:24
Átigazolás: rutinos középpályás írt alá a holland bajnok Twentének (She)
A holland labdarúgó-bajnokság legutóbbi idényét megnyerő Twente egy évre szerződtette Denny Landzaatot, aki legutóbb a szintén holland Feyenoordban futballozott.

Keresés