2010. augusztus 28. szombat

aug. 28
0:24
Görögország: Némethék nagy ellenlábasa, a Pana döntetlennel kezdett (She)
A görög első osztályú bajnokság 2010–2011-es szezonjának nyitó mérkőzésén a címvédő Panathinaikosz hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az előző szezont 13. helyen záró Xanthival.
aug. 28
0:42
Fulham: Geráék a PSV-ből erősítettek, Konchesky a Poolhoz távozik (She)
A Fulham hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte a mexikói Carlos Salcidót a PSV-től, míg angol internetes források arról számoltak be, hogy a londoniak megegyeztek a Liverpoollal  Paul Konchesky átigazolásáról, igaz, ez utóbbi hírt a két klub még nem erősítette meg.
aug. 28
1:18
AC Milan: egy urugayi tehetség érkezett, és valószínűleg Ibra is jön (She)
Az AC Milan hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönben megszerezte a 22 éves uruguayi  Bruno Genta Montelongót a River Plate Montevideótól. Több internetes forrás arról is beszámolt, hogy a milánóiak megegyeztek a Barcelonával Zlatan Ibrahimovic szerződtetéséről.
aug. 28
1:36
Görögország: Némethék nagy ellenlábasa, a Pana döntetlennel kezdett (She)
A görög első osztályú bajnokság 2010–2011-es szezonjának nyitó mérkőzésén a címvédő Panathinaikosz hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az előző szezont 13. helyen záró Xanthival.
aug. 28
2:48
Gyógyulj meg, Törő! (Blikk)
Budapest – Életmentő műtétet hajtottak végre tegnap Törőcsik Andráson (55).
aug. 28
7:00
Belga Nagydíj - Alonso nyerte az első szabadedzést (Behaviour)
A szakadó esőben a második legjobb időt Lewis Hamilton, a McLaren brit versenyzője autózta, míg a harmadik a lengyel Robert Kubica (Renault) lett.
aug. 28
7:02
Alonso nyerte a szabadedzéseket (Behaviour)
Fernando Alonso nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj pénteki szabadedzéseit.
aug. 28
7:04
Dobogós célkitűzések (Behaviour)
A magyar férfi- és női vízilabda-válogatottal szemben is az éremszerzés az elvárás a vasárnap kezdődő zágrábi Európa-bajnokságon. Kemény Dénes együttesének a világbajnoki részvétel jogát is ki kell harcolni, a nőknek ez már sikerült az új-zélandi Világkupán elért hatodik helyüknek köszönhetően.
aug. 28
7:18
Brazília: meglepődött a válogatottba tesztelésre hívott 17 éves kapus (She)
Egy mindössze 17 éves játékost is meghívott a hétfőn kezdődő másfél hetes edzőtáborozásra Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
aug. 28
7:18
Hősies győri helytállás (Behaviour)
A Győri ETO 2-1-es vereséget szenvedett a Dinamo Zagreb ellen csütörtökön lapzártánk után befejeződött labdarúgó Európa Liga-visszavágón, és kettős vereséggel, 4-1-es összesítéssel, de emelt fővel búcsúzott a sorozattól.
aug. 28
7:20
Bayern München: Van Gaal örül Ribéry válogatottbeli eltiltásának (She)
Louis van Gaal vezetőedző szerint nagyon jó hír a Bayern München labdarúgócsapatának, hogy francia légiósa, Franck Ribéry hárommeccses eltiltást kapott hazája válogatottjánál.
aug. 28
7:54
Tenisz: Sztahovszkij-Isztomin döntő lesz New Havenben (She)
A New Havenben zajló, 663 750 dollár összdíjazású ATP-tenisztornán a kilencedik helyen kiemelt ukrán Szerhij Sztahovszkij és a 15. helyen rangsorolt üzbég Gyenyisz Isztomin került egymással szembe a döntőben. A nőknél az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki jutott be másodikként a fináléba.
aug. 28
7:56
Inter: Victor Obinna kölcsönben a West Ham Unitedban folytatja (She)
Ebben az idényben az angol West Ham United labdarúgócsapatának kölcsönjátékosa lesz Victor Obinna.
aug. 28
8:12
Megtörheti Mourinho a Barcelona uralmát? (Infostart)
A hétvégén kezdődik a spanyol labdarúgó-bajnokság, amely idén is a két sztárcsapat, a Real Madrid és a Barcelona között dőlhet el. Mindkét klub alaposan megerősítette keretét nyáron. A spanyol pontvadászatban ezúttal két magyar szerepel.
aug. 28
8:12
Női kézilabda: a Győr nyert, a Dunaferr 40 dobott góllal is kikapott (She)
Nemzetközi női felkészülési mérkőzésen, a Szabella–kupa, vagyis a Kulcsár Anita–emléktorna keretében a Győr szoros győzelmet aratott, a Dunaferr viszont hiába dobott negyven gólt, kikapott.
aug. 28
8:14
Golf: válása után idei legjobbját nyújtotta Tiger Woods (She)
Hétfőn elvált, csütörtökön pedig legjobb idei teljesítményét nyújtotta Tiger Woods a Ridgewood Country Clubban rendezett versenyen.
aug. 28
8:16
Moto GP: Ben Spies lesz Valentino Rossi utódja a Yamahánál (She)
A Yamaha gyorsaságimotoros-vb-n szereplő alakulata Indianapolisban bejelentette, amit már szinte mindenki sejtett: jövőre Ben Spies váltja a Ducatihoz szerződő Valentino Rossit a gyári istállónál.
aug. 28
8:48
Golf: Palanszki a 2., Kővári a 3. helyen várja a szombati döntőt (She)
Szerencsére nem villámlott. Az ugyanis azt jelentette volna, hogy az OTP Bank magyar nyílt bajnokság második selejtezőnapjának küzdelmeit fel kellett volna függeszteni. Az Old Lake Golf Klubban rendezett viadalon az eső azért nem kímélte a versenyzőket, főleg azokat, akik a mezőny hátsó részében tartózkodtak.
aug. 28
9:06
Szuperkupa: Még mindig sok munka vár ránk - Rafael Benítez (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő olasz Internazionale 2–0-ra veszítette el a spanyol Atlético Madrid elleni európai Szuperkupa-mérkőzést. A vesztes együttes nyáron érkezett spanyol trénere, Rafael Benítez arról beszélt a találkozó után, hogy még sok munka vár csapatára.
aug. 28
9:24
Szuperkupa: Veszítettünk, de ez néha megtörténik - Javier Zanetti (She)
Nagyon készült rá, mégis szomorúan és csalódottan kellett távoznia az európai Szuperkupa-mérkőzésről Javier Zanettinek, az olasz Internazionale argentin válogatott kiválóságának, aki tizenöt évvel ezelőtt mutatkozott be a fekete-kékeknél. Csapata ugyanis 2–0-s vereséget szenvedett a spanyol Atlético Madridtól.
aug. 28
9:24
Az Overdose-mánia így fojtogatja Mikóczyékat Németországban (Infostart)
Mikóczy Zoltán péntek este arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy Overdose a német fogadóirodáknál is favorit. Beszámolt róla, hogy Németországban valóságos Overdose-mánia van, az őket övező szeretetbe szinte belefulladnak. Ugyanakkor óva int mindenkit attól, hogy túlzott elvárásai legyenek a vasárnapi verseny kapcsán.
aug. 28
10:00
Labdarúgás: idegenben az Arsenal, otthon az MU és a Chelsea, pályán a Roma - napi program (She)
A négy topliga közül utolsóként ezen a hétvégén a spanyol és az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban is beindul a nagyüzem: a Primera Divisiónban három, a Serie A-ban két találkozót rendeznek szombaton. A dobogóra is esélyes gárdák közül előbbiben pályára lép a Sevilla és a Valencia, utóbbiban az AS Roma. A Serie A-ban Rudolf Gergely csapata, a Genoa az Udineséhez látogat, amelynél felvetődött…
aug. 28
10:18
Az Atlético Madridé a Szuperkupa (Metropol)
Az Európa Liga-győztes spanyol Atlético Madrid nyerte az Európai Szuperkupát, a 2010/11-es kontinentális labdarúgóidény első trófeáját, miután a péntek esti, monte-carlói mérkőzésen 2-0-ra diadalmaskodott a Bajnokok Ligája-címvédő olasz Internazionale felett.
aug. 28
10:36
Görögország: a Panában folytatja a Liverpool volt szélsője (She)
Az orvosi vizsgálat eredményétől függően a Panathinaikoszban folytatja pályafutását Luis García, a Liverpool egykori labdarúgója.
aug. 28
10:38
Szuperkupa: az első gólt szerző Reyes elmondhatatlan boldogsága (She)
A péntek esti európai Szuperkupa-mérkőzés (Atlético Madrid–Internazionale 2–0) legjobb játékosának José Antonio Reyest választották meg, aki a góljával döntő érdemeket szerzett a spanyol sikerben.
aug. 28
10:40
Szuperkupa: Minden téren kiemelkedőt nyújtottunk - Quique Sánchez Flores (She)
Quique Sánchez Flores, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttese kiemelkedő teljesítményt nyújtott az Inter elleni Szuperkupa-mérkőzésen.
aug. 28
10:54
Az Európa Liga győztese lelépte a BL királyát (Infostart)
Az Európa Liga-győztes spanyol Atlético Madrid nyerte az Európai Szuperkupát, a 2010/11-es kontinentális labdarúgóidény első trófeáját, miután a péntek esti, monte-carlói mérkőzésen 2-0-ra diadalmaskodott a Bajnokok Ligája-címvédő olasz Internazionale felett.
aug. 28
10:54
Serie A: algériai válogatott középpályás érkezett a Napolihoz (She)
Algériai válogatott labdarúgóval erősített a Napoli. A nápolyiak a Benficától szerezték meg Haszan Jebdát, aki az előző idényben az angol Portsmouthnál szerepelt a lisszaboniak kölcsönjátékosaként.
aug. 28
10:54
Az MTK nyerte a rangadót (Metropol)
Az Újpest elvesztette veretlenségét a labdarúgó Soproni Ligában, miután egy hajrában esett fejesgóllal 1-0-ra kikapott az MTK Budapest vendégeként az 5. forduló második pénteki mérkőzésén.
aug. 28
10:56
Brazília: második edzőjét is kirúgta a címvédő Flamengo (She)
A brazil bajnoki címvédő Flamengo labdarúgócsapata újra edzőt váltott, ezúttal Rogerio Lourenco került lapátra.
aug. 28
10:58
AC Milan: ma este bemutathatják Ibrát, a 11-es mezt kapja (She)
Az olasz Corriere dello Sport információi szerint már ma este hivatalossá válhat Zlatan Ibrahimovic érkezése a Barcelonától. Az olasz lap azt is tudni véli, hogy a támadó a 11-es mezt kapja a piros-feketéknél.
aug. 28
11:00
Blog: Bicskei Bertalan a libériai válogatott keret összetartásairól (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Bicskei Bertalan,aki július vége óta dolgozik szövetségi kapitányként Libériában. A magyar mesteredző az afrikai válogatott összetartásait és a helyi szokásokat mutatta be.
aug. 28
11:12
Hollandia: Babos Gábort múmiához hasonlítja az edzője (She)
Hátsérülése miatt kihagyhatja a Heerenveen elleni holland bajnokit Babos Gábor, a NEC Nijmegen labdarúgócsapatának magyar kapusa.
aug. 28
11:12
Tizenhét éves kapust tesztel a brazil kapitány (Behaviour)
Egy mindössze 17 éves játékost is meghívott a hétfőn kezdődő, másfél hetes edzőtáborozásra Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
aug. 28
11:14
Liverpool: 10.7 millió fontért Meireles pótolhatja Mascheranót (She)
Portugál középpályással pótolná a Liverpool labdarúgócsapata a Barcelonához távozó Javier Mascheranót. A Porto 27 éves játékosát, Raul Meirelest 10.7 millió fontért vennék meg az angolok.
aug. 28
11:16
Bajnokok Ligája: a Partizan kölcsönvette a Sporting kapusát (She)
A Bajnokok Ligája főtábláján szereplő Partizan Beograd labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Vladimir Sztojkovics.
aug. 28
11:18
Lósport: Overdose szinte „belefullad" az őt övező szeretetbe (She)
Mikóczy Zoltán arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy lova péntek délelőtt a felkészítés utolsó mozzanataként futott még egy rövid sprintet.
aug. 28
11:30
Serie A: Rudolf is a Genoa utazó keretében az Udinese ellen (She)
Rudolf Gergely is helyet kapott a Genoa labdarúgócsapatának Udinébe utazó keretében. A magyar csatár a hat támadó egyike, akiket Gian Piero Gasperini magával vitt a szombat 18 órakor kezdődő olasz bajnoki szezonnyitóra.
aug. 28
11:30
Van Gaal örül Ribéry válogatottbeli eltiltásának (Behaviour)
Louis van Gaal vezetőedző szerint nagyon jó hír a Bayern Münchennek, hogy francia légiósa, Franck Ribéry hárommeccses eltiltást kapott hazája válogatottjánál.
aug. 28
11:48
London 2012: felfújható tetőszerkezete lesz a vízilabda-uszodának (Behaviour)
A szervezők megkapták az engedélyt, így felépülhet a 2012-es londoni ötkarikás játékok ideiglenes vízilabda-uszodája, amelynek felfújható lesz a tetőszerkezete.
aug. 28
12:06
Videoton: Horváth és Lencse a DVSC-meccs után elköszönhet - lapinformáció (She)
Az fmh.hu információja szerint a vasárnapi DVSC-TEVA–Videoton élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzést követően a fehérváriak két játékosa elköszönhet csapattársaitól, miután nagy valószínűség szerint mindketten külföldön folytatják pályafutásukat.
aug. 28
12:24
Premier League: Benjani Mwaruwari a Blackburnben folytatja (She)
A Blackburn Rovers labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Benjani Mwaruwari, a Manchester City korábbi támadója.
aug. 28
12:26
Formula-1: Webber volt a leggyorsabb, Alonso csak a hatodik (She)
Az 55. Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén az ausztrál Mark Webber (Red Bull) érte el a legjobb köridőt (1:46.006), megelőzve a brit Lewis Hamiltont (McLaren) és a német Sebastian Vettelt (Red Bull). A pénteki két tréningen legjobbnak bizonyuló spanyol Fernando Alonso (Ferrari) csak a hatodik leggyorsabb volt.
aug. 28
12:42
El-selejtező: Klement Tibor szerint Zágrábban csalt a játékvezető (She)
A Győri ETO két, büntetőből kapott gól után 2–1-re kikapott idegenben a Dinamo Zagrebtől az Európa-liga utolsó selejtezőkörének visszavágó mérkőzésén, így 4–1-es összesítéssel búcsúzott a párharctól. Klement Tibor, a kisalföldi csapat ügyvezető igazgatója szerint a játékvezető tudatosan befolyásolta a találkozót.
aug. 28
13:18
Belga Nagydíj: a szombati szabadedzésen Webber volt a leggyorsabb (Infostart)
A vb-pontversenyben vezető Mark Webber, a Red Bull pilótája bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati szabadedzésén.
aug. 28
13:18
Küzdősportok: magyar pontszerzés a világjátékok első napján (She)
Makai Erika az ötödik helyen zárt a női nehézsúlyú szumósok versenyében a küzdősportok világjátékán. A magyar versenyző a későbbi győztestől kapott ki az elődöntőben a pekingi viadalon.
aug. 28
13:20
Légiósok: Kovács Péter mégis a Lierse játékosa lesz? (She)
Norvég sajtóértesülések szerint mégiscsak a Lierse labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Kovács Péter.
aug. 28
13:36
Serie A: az AS Roma megszerezte az Intertől Nicolás Burdissót (She)
Eldőlt, hogy az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma végleg megszerezte Nicolás Burdisso játékjogát.
aug. 28
13:36
Webber nyerte a szombati szabadedzést (Metropol)
A vb-pontversenyben vezető Mark Webber, a Red Bull pilótája bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati szabadedzésén.
aug. 28
13:54
A "szétvert" Inter vesszőfutása az Európai Szuperkupa-fiaskó után (Infostart)
Míg az Európa Liga után péntek este, Monte-Carlóban az Európai Szuperkupát is elhódító spanyol Atlético Madridot élteti a nemzetközi sportsajtó, addig a 2-0-ra alulmaradt Bajnokok Ligája-címvédő olasz Internazionalét erőteljesen bírálják, különösképpen Itáliában az újságok.

Keresés