2010. augusztus 18. szerda

aug. 18
0:12
Tenisz: Azarenka nem kegyelmezett K. Bondarenkónak Montrealban (She)
Viktorija Azarenka könnyed, kétszettes győzelmet aratott a Montrealban zajló kemény pályás női tenisztornán az ukrán Katerina Bondarenko ellen. A fehérorosz teniszező 6:1, 6:1-gyel jutott a második fordulóba.
aug. 18
0:30
Videó: Pavljucsenko hatalmas bombája hozta vissza a londoniakat (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Young Boys 3–2-re legyőzte a Tottenhamet a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén. A svájciak már három góllal is vezettek, ám a londoniak két gólt is szereztek ezután, visszahozva a reményt a továbbjutásra. Különösen Roman Pavljucsenko bombája marad emlékezetes a találkozóról.
aug. 18
0:34
Tenisz: Juzsnij és Monfils is kiemeltként búcsúzott Cincinnatiben (She)
Az egyaránt kiemelt orosz Mihail Juzsnij és a francia Gaël Monfils is vereséget szenvedett, így búcsúzott a további küzdelmektől a 2.43 millió dollár összdíjazású cincinnati kemény pályás férfi tenisztornán.
aug. 18
1:42
Újpest: egykori Fradi-játékossal erősítettek a lila-fehérek (She)
Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint az Újpest labdarúgócsapata szerződtette Balogh Balázst, aki 2013-ig kötelezte el magát a lila-fehérekhez.
aug. 18
3:48
Erdei harcra kész (Blikk)
Még az idén bokszolni akar a WBO és a WBC korábbi profi világbajnoka.
aug. 18
3:52
Éjszakai meccselés előtt a Fradi (Blikk)
Az FTC állítja, nem egyezett bele, hogy a Győr elleni bajnoki este 9-kor kezdődjön
aug. 18
6:54
Szigeti hősök köszöntése (Behaviour)
Hosszú Katinka már vasárnap utazik vissza az Egyesült Államokba, Cseh László szerint még van hová javulnia, Gyurta Dániel pedig úgy gondolja, jó úton halad a londoni olimpia felé. A vasárnap zárult budapesti vizes Európa-bajnokság magyar egyéni győztesei minderről azon a hétfői fogadáson beszéltek, amelynek keretében a honi úszók főszponzora, a T-Mobile köszöntötte a margitszigeti sikerembereket,…
aug. 18
6:56
F1: kinek hoz szerencsét a 13? (Behaviour)
Rövidesen kiderül, vajon melyik pályázó istálló lehet ott tizenharmadikként jövőre a Formula-1-es világbajnokság küzdelmeiben.
aug. 18
6:58
Változások az FTC vezérkarban (Behaviour)
McCabe továbbra is a Ferencváros tulajdonosa, s noha valóban befektetőtársat keres, de ez nem jelenti, hogy távozna az Üllői útról - állította Gerstl Alexander, az FTC Labdarúgó zRt. nemrégiben kinevezett igazgatója. A vezető értetlenül állt az angol főnökök és játékosok kivonulását kritizáló felvetések előtt, ugyanis a közönség nemrégiben épp azt vetette az irányítás szemére, hogy miért nincs…
aug. 18
7:09
Husztiék egygólos előnyt szereztek a BL-ben (Metropol)
Huszti Szabolcs csapata, az orosz Zenit hazai pályán egygólos előnyt szerzett kedden a francia Auxerre ellen a jövő heti visszavágóra a Bajnokok Ligája-selejtező 4.,utolsó fordulójának első mérkőzésén.
aug. 18
7:12
A nap képe (Behaviour)
Női hegyikerékpár-versenyzők hajtanak az ifjúsági olimpián.
aug. 18
7:14
Paks: Viktor a király (Behaviour)
Pakson kettős meglepetéssel ért véget a VIII. Marx György emléktorna férfi és női nagymesterversenye.
aug. 18
8:18
Tenisz: Jankovics már az első meccsén kikapott Montrealban (She)
Az első helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics már az első meccsén vereséget szenvedett a Montrealban zajló WTA-tenisztornán: a cseh Iveta Benesovától kapott ki két játszmában a második fordulóban. Jankovics az első körben erőnyerő volt.
aug. 18
8:20
Teniisz: Nalbandian magabiztosan nyert Ljubicic ellen Cincinnatiben (She)
Az argentin David Nalbandian magabiztos játékkal, két játszmában megverte a 15. helyen kiemelt horvát Ivan Ljubicicet a Cincinnatiben zajló ATP-torna első fordulójában.
aug. 18
8:54
Tenisz: Nalbandian magabiztosan nyert Ljubicic ellen Cincinnatiben (She)
Az argentin David Nalbandian magabiztos játékkal, két játszmában megverte a 15. helyen kiemelt horvát Ivan Ljubicicet a Cincinnatiben zajló ATP-tenisztorna első fordulójában.
aug. 18
8:56
Felcsút: ifjabb Albert Flórián lett a Puskás-akadémia operatív igazgatója (She)
Ifjabb Albert Flóriánt nevezték ki a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia operatív igazgatójává.
aug. 18
8:58
Jégkorong: kialakult az FTC kerete, négy játékostól elbúcsúzott a stáb (She)
A Ferencváros jégkorongcsapatának kialakult a végeleges, 25 fős kerete. A klub Papp Ákos és Földesi Bálint után további négy játékostól – Gergely Zsombortól, Holló Istvántól, Rosztocsil Tamástól és Szilágyi Leventétől – búcsúzott el.
aug. 18
9:00
Ifjúsági olimpia: Nguyen Anasztázia döntőbe jutott 100 méteres síkfutásban (She)
Nguyen Anasztázia remek, 11.89 mp-es idővel egy erős futamban a második helyen végzett a 100 méteres síkfutás selejtezőjében a szingapúri ifjúsági olimpián, és ezzel – az ötödik legjobb eredménnyel – bejutott a szombati fináléba.
aug. 18
9:02
Ökölvívás: gála Salgótarjánban neves magyar bokszolókkal (She)
Harmadik alkalommal rendezik meg a Botos Bokszgálát Salgótarjánban.
aug. 18
9:12
Ifjúsági olimpia: Kapás a harmadik legjobb idővel döntős 200 gyorson (She)
Az első magyar ifjúsági olimpiai bajnok, Kapás Boglárka bejutott a 200 méteres gyorsúszás délutáni fináléjába, miután a selejtezők során a harmadik legjobb időt úszta.
aug. 18
10:06
Jakabos Zsuzsa: "Továbbra is vegyesúszó vagyok!" (Infostart)
Kiemelkedőnek értékelte az idei évét Jakabos Zsuzsanna, miután 200 pillangón ezüst-, 400 vegyesen pedig bronzérmet szerzett a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A pécsi sportolónő annak ellenére, hogy pillangón javított sokat az egyéni csúcsán, továbbra is vegyesúszónak tekinti magát.
aug. 18
10:06
Sheffield United: a klub 40 éves játékosa lett a menedzser (She)
Az angol másodosztályban szereplő Sheffield United labdarúgócsapata kedden kinevezte Gary Speedet a klub új menedzserének. Speed a rossz szezonkezdés miatt nemrégiben menesztett Kevin Blackwell helyét veszi át.
aug. 18
10:42
Marseille: Ayew és Kaboré hosszabbított a francia csapattal (She)
Szerződést hosszabbított a francia labdarúgó-bajnokság címvédője, az Olympique Marseille két fiatal afrikai játékosával, André Ayewvel és Charles Kaboréval.
aug. 18
10:44
Ifjúsági olimpia: Babos Tímea nem jutott a fináléba egyesben (She)
Elszenvedte első vereségét a szingapúri ifjúsági olimpia teniszversenyében Babos Tímea. A soproni lány az egyéni elődöntőben 6:4, 6:1-re kapott ki a kínai Cseng Szaj-szajtól, így nem jutott a fináléba.
aug. 18
10:45
Geráék a Manchester Unitedet fogadják (Metropol)
Gera Zoltán csapata, a Fulham a Manchester Unitedet fogadja az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.
aug. 18
11:00
Kosárlabda Eb-selejtező: esélyesek győzelmei - a tegnapi eredménysor (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, férfi és női kosárlabda-válogatottunk is kikapott tegnap az Eb-selejtezősorozatban. A férfiak küzdelmeiben az A-csoportban vendéggyőzelmek születtek, a B- és a C-csoportban viszont csak a hazai csapatok tudtak diadalmaskodni. A nőknél a jóval esélyesebb Litvánia idegenben nyert Hollandia ellen, míg az olaszok Horvátországban kaptak ki.
aug. 18
11:02
NBA: ötmeccses előszezon Európában - a címvédő Lakersszel (She)
Öt mérkőzésből álló előszezon keretében játszik ősszel Európában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) négy csapata, köztük a címvédő Los Angeles Lakers.
aug. 18
11:03
A Loki és a Győr a Ferencváros nyomában (Metropol)
A Győri ETO FC és Debreceni VSC a Ferencváros nyomdokaiba lép, amennyiben a labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó fordulójában túljut a horvát Dinamo Zagreb, illetve a bolgár Liteksz Lovecs csapatán.
aug. 18
11:18
Gergelyt, Bárányt és Bátorit hagyta ki Kemény Dénes az Eb-keretből (Infostart)
A kapus Gergely István mellett Bárány Attila és Bátori Bence maradt ki Kemény Dénes csapatából, amely részt vesz az augusztus 29-én kezdődő és szeptember 11-én záruló zágrábi vízilabda Európa-bajnokságon.
aug. 18
11:18
Férfi vízilabda: Gergely és Bárány nem utazik - megvan az Eb-keret (She)
Kemény Dénes szövetségi kapitány szerdán kijelölte a zágrábi vízilabda Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott névsorát. A vlv.hu tájékoztatása szerint az együtt készülő 16 fős társaságból Gergely István, Bárány Attila és Bátori Bence nem utazik a kontinensviadalra.
aug. 18
11:36
Mindent visznek Janicsék a hétvégén? (Infostart)
Csütörtökön kezdődik a lengyelországi Poznanban a kajak-kenu világbajnokság, amelyen 37 magyar versenyző vesz részt. Storcz Botond szövetségi kapitány tíz dobogós helyezésre, köztük öt elsőségre számít. Janics Natasa öt számban is rajthoz áll, míg Kovács Katalin rekorder lehet.
aug. 18
11:39
Anelka halálra röhögte magát az eltiltásán (Metropol)
Gúnyosan fogadta eltiltását Nicolas Anelka, akit a Francia Labdarúgó Szövetség 18 válogatott mérkőzésre száműzött a nyári világbajnokságon miatta kirobbant botrány nyomán.
aug. 18
11:54
Hoduras: Juan de Dios Castillo a válogatott új szövetségi kapitánya (She)
Reinaldo Rueda a dél-afrikai világbajnokság után lemondott a hondurasi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, munkáját a mexikói Juan de Dios Castillo veszi át.
aug. 18
11:56
Liverpool: Jones a „vörösökhöz" igazolt, Skrtel hosszabbított (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool szerződtette a Middlesbrough kapusát, Brad Jonest, míg szlovák védőjével, Martin Skrtellel szerződést hosszabbított a labdarúgóklub.
aug. 18
12:00
Anelka: halálra röhögtem magam az eltiltáson (Behaviour)
Gúnyosan fogadta eltiltását Nicolas Anelka, akit a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) 18 válogatott mérkőzésre száműzött a nyári világbajnokságon miatta kirobbant botrány nyomán.
aug. 18
12:12
Aston Villa: Ronald Koeman lehet a birminghamiek új menedzsere (She)
Ronald Koeman elismerte, hogy érdekli őt az Aston Villa Martin O'Neill lemondásával megüresedő menedzseri posztja.
aug. 18
12:30
Anelka csak röhög büntetésén (Infostart)
"Halálra röhögtem magam" - így kommentálta Nicolas Anelka, hogy a Francia Labdarúgó Szövetség 18 válogatott mérkőzésről tiltotta el a nyári világbajnokságon kirobbant botrány nyomán.
aug. 18
12:30
MU: A teljesítményemtől függ, meddig játszom - Scholes (She)
Paul Scholes, a Manchester United labdarúgója novemberben lesz 36 éves, de még mindig frissnek érzi magát. Bár korábban gondolt rá, hogy 35 esztendősen visszavonul, inkább folytatta a játékot, és már bónusznak tekinti a pályán töltött időt.
aug. 18
12:48
Ifjúsági olimpia: Zsiga Máté kikapott a negyeddöntőben (She)
Az ifjúsági olimpia mai napja eddig nem sikerült jól a magyar teniszezőknek: előbb Babos Tímea az elődöntőben szenvedett vereséget, majd Zsiga Máté maradt alul a fiú egyes negyeddöntőjében.
aug. 18
13:12
Favre nem bírja abbahagyni (Behaviour)
Minden jel szerint folytatja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb irányítója.
aug. 18
13:42
Real Madrid: Mesut Özil átment a kötelező orvosi vizsgálatokon (She)
Szerda kora délután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon a Real Madrid legújabb szerzeménye, Mesut Özil.
aug. 18
13:44
El-selejtező: megérkezett a Debrecen bolgár ellenfele Magyarországra (She)
Megérkezett Debrecenbe a Loki Európa-liga-ellenfele, a Liteksz Lovecs. A bolgárok a hajdúsági városban szállnak meg, és busszal utaznak majd holnap Nyíregyházára, a találkozó színhelyére – adta hírül a DVSC labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
aug. 18
14:00
Ifjúsági olimpia: Kapás Boglárka ezüstérmes 200 m-es gyorsúszásban (She)
Kapás Boglárka a 200 méteres pillangóúszásban szerzett aranyérme után 200 méter gyorson ezüstöt szerzett a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 18
14:18
MTK: spanyol élvonalbeli klubbal tárgyalnak Pintér Ádámról (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint egy spanyol élvonalbeli klub előrehaladott tárgyalásokat folytat az MTK labdarúgócsapatával Pintér Ádám szerződtetéséről.
aug. 18
14:20
NFL: úgy tűnik, Brett Favre 40 évesen is folytatja pályafutását (She)
Minden jel szerint folytatja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb irányítója.
aug. 18
14:22
Tömegsport: az egészségért versenyeznek Óbudán (She)
Augusztusban egy, szeptemberben négy alkalommal várja az érdeklődőket az Óbudai Egészségolimpia.
aug. 18
14:24
Videoton: A Fradi legjobb döntése volt Prukner kinevezése - Nikolics (She)
Szombaton a Videoton a Ferencvárost fogadja a labdarúgó NB I-ben. A székesfehérvári csapat két volt kaposvári labdarúgója, Szakály Dénes és Nemanja Nikolics elismerően nyilatkozott együttesük honlapjának korábbi edzőjükről, aki azóta a Ferencváros kispadján ül.
aug. 18
14:36
Ifjúsági olimpia: Babos Tímea párosban javított, így elődöntős (She)
Egyesben elszenvedett veresége után Babos Tímea a belga An-Sophie Mestach oldalán javított a szingapúri ifjúsági olimpia teniszversenyén. A magyar, belga páros nagy csatában, szuper tie-break után jutott a legjobb négy közé.
aug. 18
14:54
Formula-1: Gerhard Berger már világbajnoknak látja Sebastian Vettelt (She)
Gerhard Berger a Toro Rosso Formula–1-es istálló vezetője elmondta, Vettelnek van a legnagyobb esélye a vb-cím elhódítására. Bár Vettel ausztrál csapattársa, Mark Webber is világbajnok lehet, Berger szerint a fiatal német  stabilabban teljesít.
aug. 18
15:12
Férfi kézilabda: Kiro Lazarov a Ciudad Realhoz igazolt (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a CO Zagreb férfi kézilabdacsapata és Kiril Lazarov, aki pályafutását a spanyol Ciudad Real soraiban folytatja.

Keresés