2010. augusztus 21. szombat

aug. 21
6:54
Van a Bayern, meg a többiek (Behaviour)
Augusztus 20-án az elmúlt két év bajnokának összecsapásával, a Bayern München-VfL Wolfsburg mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó Bundesliga 2010/2011-es szezonja, amely előtt az elmúlt évekhez hasonlóan az élvonalbeli klubok idén is az elmúlt szezont bajnoki címmel, Német Kupa-győzelemmel és Bajnokok Ligája-döntővel záró bajorokat tartják a legesélyesebbnek, igaz a legjelentősebb változások az…
aug. 21
7:12
Újabb három arany (Behaviour)
Az úszók közül Bernek Péter, Biczó Bence és Kapás Boglárka arany-, míg Zámbó Balázs bronzérmet nyert tegnap a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 21
7:14
Loeb vezet a Német-ralin (Behaviour)
Az utóbbi hat világbajnokságon diadalmaskodó, összetett pontversenyben vezető francia Sébastien Loeb vezet az első versenynap után a Német-ralin.
aug. 21
7:16
Borkai Zsolt nagy esélye: a változatlanság (Behaviour)
Nem Kovács Kokó István, de nem is Vaskúti István a legesélyesebb a Schmitt Pál "távozása" után megüresedett MOB-elnöki posztra, hanem a FIDESZ győri polgármestere, az ugyancsak olimpiai bajnok Borkai Zsolt. Információink szerint simulékonyabb modora, s legfőképp a komolyabb változtatásokat egyáltalán nem tervező programja miatt élvezi Schmitt támogatását.
aug. 21
7:24
Olimpia: afrikai játékokat szeretne Frankie Fredericks (She)
Frankie Fredericks, Namíbia első és mindmáig egyetlen olimpiai érmese szerint az afrikai kontinensnek meg kellene kapnia az esélyt arra, hogy nyári játékokat rendezhessen.
aug. 21
7:42
Tenisz: elmarad a Nadal-Federer összecsapás Cincinnatiben (She)
Elmarad a várt Rafael Nadal–Roger Federer mérkőzés a cincinnati ATP 1000-es férfi tenisztorna elődöntőjében, miután a világelső spanyol teniszező három játszmában kikapott a ciprusi Markosz Bagdatisztól.
aug. 21
8:00
Tenisz: Wozniacki és Azarenka is a négy között Montrealban (She)
Vera Zvonarjova és Szvetlana Kuznyecova után a 2. helyen kiemelt Caroline Wozniacki és a 10. helyen rangsorolt Viktorija Azarenka jutott be a montreali női tenisztorna elődöntőjébe. A dán teniszező a Roland Garros-győztes Francesca Schiavonét, míg a fehérorosz játékos Marion Bartolit győzte le két játszmában a negyeddöntőben.
aug. 21
8:18
Liverpool: a hongkongi mágnás nem lesz a „vörösök” új tulajdonosa (She)
A hongkongi üzletember, Kenny Huang közleményben tudatta, hogy immár nem vesz részt a Liverpool tulajdonosi pozíciójáért zajló versenyfutásban.
aug. 21
8:36
Győri ETO: Bicskei Bertalan ajánlására libériai szélső érkezett (She)
Csatlakozott a Győri ETO keretéhez a libériai Patrick Doeplah: a húsz esztendős balszélső legutóbb az izraeli Hapoel Kfar Saba labdarúgója volt, az előző bajnokságban huszonhat mérkőzésen lépett pályára, és hat gólt szerzett.
aug. 21
8:38
Labdarúgás: Székesfehérvárért díjjal tüntették ki Kovács Ferencet (She)
Székesfehérvár önkormányzatának ünnepi közgyűlése augusztus 20-a tiszteletére díszpolgári címet adományozott Kovács Ferenc mesteredzőnek.
aug. 21
8:54
Ifjúsági olimpia: a legjobb idővel selejteztek a magyar kajakosok (She)
Farkasdi Ramóna és Totka Sándor is az első helyen jutott tovább a kajak egyesek selejtezőjéből a szingapúri ifjúsági olimpián. A folytatásban az időeredmények alapján páros versenyek következnek.
aug. 21
9:30
Ifjúsági olimpia: Szabó 6. lett rúdugrásban, Kaplár B-döntőt nyert (She)
Szabó Diána a hatodik helyen végzett a nők rúdugró versenyében, míg a diszkoszvető Kaplár János megnyerte a B-döntőt a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 21
9:33
Az 5. helyért játszanak a női pólósok (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott 11-4-re nyert a házigazda új-zélandi csapat ellen a Világkupa szombati játéknapján, és így kijutott a jövő évi világbajnokságra.
aug. 21
9:48
Labdarúgó NB II: a szombati bajnoki előtt gálameccs lesz Tatabányán (She)
Gálamérkőzést rendeznek szombaton a Tatabánya–Bp. Honvéd II bajnoki előtt: 14.30 órától a Tatabánya ’71 és a Videoton ’71 csapata lép pályára.
aug. 21
10:06
Európa-liga: büntetést kapott huhogó szurkolói miatt a macedón csapat (She)
Az UEFA tízezer eurós büntetést szabott ki a macedón Rabotnicski labdarúgócsapatára – angol források szerint – a szkopjei klub szurkolói miatt, akik a Liverpool elleni Európa-liga-selejtezőn rasszista indíttatású bekiabálásokkal inzultálták az angol csapat színes bőrű játékosait.
aug. 21
10:24
Ifjúsági olimpia: a teniszező Babos Tímea bronzérmes lett párosban (She)
Az első helyen kiemelt Babos Tímea, An-Sophie Mestach kettős 6:2, 6:2-vel nyerte meg a bronzmérkőzést a női teniszezők páros versenyében a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 21
10:26
Kajak-kenu: hatodik lett a kenu négyes 1000 méteren (She)
A Széles Gábor, Varga Dávid, Nagy Péter, Sarudi Pál összetételű négyes a hatodik helyen végzett a kenu négyesek 1000 méteres futamában a poznani világbajnokságon. Az aranyérmet a fehérorosz egység szerezte meg.
aug. 21
10:42
Újabb érem az ifjúsági olimpián (Infostart)
A teniszező Babos Tímea a belga An-Sophie Mestach-hal az oldalán bronzérmes lett szombaton a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 21
10:42
Ifjúsági olimpia: felemás magyar eredmények az asztaliteniszezőknél (She)
Egy győzelemmel és két vereséggel már a selejtezőben búcsúzott a női asztaliteniszezők további versenyétől Nagyváradi Mercédesz a szingapúri ifjúsági olimpián. A férfiaknál Lakatos Tamás mindhárom meccsét megnyerte.
aug. 21
10:44
Labdarúgás: Videoton-Fradi, Bundesliga-nagyüzem - a mai program (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság után a topligák közül másodikként a német Bundesliga is elrajtolt pénteken a Bayern München–Wolfsburg (2–1) találkozóval, szombaton így már nemcsak a Premier League-ben, de Németországban is nagyüzemben zajlik az első osztályú bajnokság, sőt a Hamburg–Schalke találkozó révén rögtön rangadót is rendeznek.
aug. 21
11:00
Argentína: Esteban Cambiasso és Javier Zanetti is újra a keretben (She)
Kihirdette a Spanyolország elleni mérkőzésre készülő keretét az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Sergio Batista. A szakember behívta a Diego Maradona által mellőzött, az előző szezonban az Interrel triplázó Javier Zanettit és Esteban Cambiassót is.
aug. 21
11:18
Kajak-kenu vb: a kötelező győzelem és a ragaszkodó hínár (Infostart)
A Szabó Gabriella-Csipes Tamara kajak kettes aranyérmes lett 1000 méteren a poznani kajak-kenu világbajnokságon. Korábban Kovács Katalin, Vajda Attila és a férfi kajakpáros is ezüstérmet nyert, míg a kenu kettes harmadik lett.
aug. 21
11:18
Kajak-kenu: a Kammerer, Vereckei párosé a harmadik ezüstérem (She)
Kovács Katalin és Vajda Attila után a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos kajakpáros is ezüstérmet nyert a poznani kajak-kenu világbajnokság 1000 méteres döntőjében. Az aranyat remek hajrával a német Martin Hollstein, Andreas Ihle kettős nyerte meg.
aug. 21
11:21
Ifjúsági olimpia: Babos párosban bronzérmes (Metropol)
Babos Tímea a belga An-Sophie Mestach-hal az oldalán bronzérmes lett szombaton a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 21
11:36
Ifjúsági olimpia: a kajakos Farkasdi könnyedén jutott tovább (She)
Miután sikerrel vette a kajak egyes selejtezőjét, Farkasdi Ramóna az 1. fordulóban is magabiztosan versenyezve, több mint 40 másodperccel előzte meg a kanadai Jazmyne Denhollandert, így a 2. körbe jutott.
aug. 21
11:54
NBA: tízmeccses eltiltást kapott fegyverviselésért Delonte West (She)
Tíz mérkőzésre szóló eltiltást kapott Delonte West profi amerikai kosárlabdázó, mert még tavaly tiltott fegyverviselésért elfogták.
aug. 21
11:56
Ifjúsági olimpia: első volt, ám végül ezüstérmes lett az öttusázó Földházi (She)
Bár két szám után az élen állt, a lövészettel kombinált futás rosszul sikerült Földházi Zsófiának, így a magyar öttusázó a női egyéni versenyben a 11. helyen zárt.
aug. 21
11:58
Kajak-kenu: aranyérmes a Szabó Gabriella, Csipes Tamara páros (She)
A Szabó Gabriella, Csipes Tamara kajakpáros nyerte a magyar küldöttség első aranyérmét a poznani világbajnokságon. A magyar kettős hatalmas fölénnyel győzött az 1000 méteres távon.
aug. 21
12:00
Afrika: vb után olimpia? (Behaviour)
Frankie Fredericks, Namíbia első és mindmáig egyetlen olimpiai érmese szerint az afrikai kontinensnek meg kellene kapnia az esélyt arra, hogy nyári játékokat rendezhessen.
aug. 21
12:02
Kajak-kenu vb: hullanak a magyar érmek (Behaviour)
Egy arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a szombat délelőtti 1000 m-es döntőkben a poznani kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 21
12:33
Kajak-kenu vb: két magyar aranyérem (Metropol)
Egy arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a szombat délelőtti 1000 m-es döntőkben a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A kajakos Folláth Vivien aranyérmet szerzett 5000 m-en.
aug. 21
12:48
Parasport: Tóth Tamás világbajnoki bronzérmes 50 m gyorson (She)
Szenzációs versenyzéssel a világbajnoki újonc Tóth Tamás 26.16 másodperces idővel a harmadik helyen végzett 50 méter gyorson az eindhoveni úszó-világbajnokságon.
aug. 21
13:12
Az egyiknek sikerül(he)t (Behaviour)
Még soha sem szerepelt két magyar csapat európai kupa csoportkörében, és a jelek szerint idén sem fog. Igaz, arra sem volt még példa, hogy ketten eljussanak odáig, hogy ezért küzdhessenek. A Debrecen ideiglenes otthonában, Nyíregyházán nyert 2-0-ra a bolgár Liteksz Lovecs ellen a labdarúgó Európa Liga rájátszásának első felvonásán, melynek tétje a csoportkörbe jutás.
aug. 21
13:24
Profi ökölvívás: drogellenes gálán védheti meg Jones a vb-övét (She)
Pár napja úgy tűnt, a WBA megfosztja címétől a cirkálósúlyú világbajnok panamai Guillermo Jonest, azonban úgy tűnik, fordulat állt be az ügyben, és végül mégis megtarthatja övét a panamai bunyós.
aug. 21
13:26
Ifjúsági olimpia: Batizi szerezte a nap második magyar ezüstjét (She)
Batizi Barbarának nem sikerült legyőznie a dél-koreai Bae Szöl Bit a női cselgáncsozók 44 kg-os versenyének döntőjében, így a magyar dzsúdós ezüstérmet szerzett.
aug. 21
13:42
Labdarúgó NB I: vegyes csapattal áll ki a Loki a Honvéd ellen (She)
Holnap a labdarúgó NB I negyedik fordulójában a Debrecen a Bp. Honvéd vendégeként lép pályára. A DVSC hivatalos honlapjának Bücs Zsolt pályaedző elmondta, a szakvezetőség szem előtt tartja, hogy csütörtökön Európa-liga meccset játszott a csapat, és a jövő héten visszavágó vár rá.
aug. 21
14:00
Juventus: Milos Kraszics aláírta a szerződését a torinóiaknál (She)
A Juventus labdarúgóklub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a CSZKA Moszkvától érkező, Milos Kraszics sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírta négy évre szóló szerződését a „zebrákkal".
aug. 21
14:06
Guardiola szűken méri (Behaviour)
Josep Guardiola vezetőedző szerint még egy labdarúgó érkezése várható az FC Barcelona csapatába a spanyol bajnoki idény kezdete előtt.
aug. 21
14:18
KTE: Urbányi István több beszédet vár játékosaitól a pályán (She)
A Kecskeméti TE az NB I újoncát, a Szolnokot fogadja ma, a bajnokság negyedik fordulójában. Urbányi István, a Kecskemét vezetőedzője együttese hivatalos honlapján beszélt arról, hogy a Debrecen elleni vereség után a játékosoknak elmondta, sokkal többet kell kommunikálniuk a pályán. A mai mérkőzésen a legfontosabbnak azt tartja, hogy ne kerüljön hátrányba csapata.
aug. 21
14:20
Ifjúsági olimpia: mindkét magyar kajakos készülhet a negyeddöntőre (She)
Farkasdi Ramóna és Tótka Sándor is könnyedén jutott be a vasárnapi negyeddöntőbe a kajak egyesek versenyében a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 21
14:36
Négy újabb érem az ifjúsági olimpián (Infostart)
Négy éremmel - három ezüsttel és egy bronzzal - gyarapodott a magyar küldöttség gyűjteménye szombaton a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 21
14:36
Juventus: ügynöke elmondta, hogy Aquilani a torinóiaknál folytatja (She)
Franco Zavaglia, a Liverpool labdarúgócsapatánál játszó Alberto Aquilani menedzsere az olasz Sky Sport televíziós csatornának kijelentette, hogy ügyfele kölcsönben a Juventusnál folytatja pályafutását.
aug. 21
14:38
Ifjúsági olimpia: a diszkoszvető Váradi Krisztina is ezüstérmes (She)
Úgy látszik, a szombati napra a magyar versenyzők kibérelték maguknak a dobogó második fokát a szingapúri ifjúsági olimpián. Most női diszkoszvetésben Váradi Krisztina szerzett ezüstérmet.
aug. 21
14:54
Ifjúsági olimpia: helytálltak tornászaink a szerenkénti döntőkben (She)
A nőknél ugrásban Mitykó Bianka a nyolcadik, míg a férfiaknál lólengésben Vágner Levente az ötödik helyet szerezte meg a szingapúri ifjúsági olimpián tornában.
aug. 21
15:12
Bundesliga II: Futács Márkó gólt lőtt, mégis kikapott az Ingolstadt (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályában Futács Márkó együttese, az Ingolstadt az Augsburgot fogadta. A hazaiak nagy verésbe szaladtak bele, 4–1-re kaptak ki. A mérkőzésen a magyar csatár lőtte csapata egyetlen gólját.
aug. 21
15:30
Newcastle United: Kádár Tamás újra edzésbe állt (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Kádár Tamás, a Newcastle magyar védője ágyéksérülést szenvedett, azóta viszont felépült, és tegnap már a társaival edzett.
aug. 21
15:32
Ifjúsági olimpia: ötödik helyen végzett az atléta Nguyen Anasztázia (She)
A 100 méteres női síkfutás döntőjében 11.81-es idővel az ötödik helyet szerezte meg a Budapest Honvéd versenyzője, Nguyen Anasztázia a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 21
16:06
NFL: a Cincinnati Bengals nyerte meg a labdaeladások mérkőzését (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előszezonjának második fordulójában a Cincinnati Bengals hazai pályán 22–9-re legyőzte a Philadelphia Eaglest.
aug. 21
16:42
Michelisz a második helyről esett ki a Hungaroringen - képekkel (Infostart)
Michelisz Norbert a második helyről esett ki a Hungaroringen a Le Mans Series betétfutamaként megrendezett Lamborghini Blancpain Super Trofeo első futamán. A másik magyar versenyző, Walter Csaba autója már a futam elején megadta magát.
aug. 21
16:42
Bundesliga: Ribéry a legjobban fizetett játékos, Raúl a második (She)
A Bild információi szerint a Bayern München francia légiósa, Franck Ribéry a legjobban fizetett játékos a német labdarúgó-élvonalban. A második helyen a Schalke új szerzeménye, Raúl áll, míg a harmadik hellyel a Philipp Lahm, Michael Ballack páros büszkélkedhet.

Keresés